katerina10
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Γιατί η χαζή μαμά αντέγραψε το μισό λινκ!!!
Ε....έγραψες κάτι? Γιατί έγω δεν βλέπω τίποτα στο τελευταίο ποστ.

Εχουν γίνει τα πιο γλυκά θηριομωρά!!!Αγάααααααπες μου!!! Καλέ τι γλυκά που έχουν γίνει!!! Κατερίνα μεγαλώσαν πολύ!!!![]()

Μάπας- >προέρχεται από τις πρώτες συλλαβες του ονοματεπώνυμου μιας πολύ αγαπημένης ξαδέρφης μου...ΜΑρια ΠΑρνασσα που πέθανε 1,5 χρόνο πριν σε ένα ατύχημα στον Λούσιο ποταμό..Αυτόν τον κούκλο γιατί τον λές μάπα δεν θα το καταλάβω ποτέ!!! Εχουν γίνει τεράστια!!!!

Ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για να την θυμάμαι..
katerina10
Περιβόητο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Γιατί η χαζή μαμά αντέγραψε το μισό λινκ!!!
Εχουν γίνει τα πιο γλυκά θηριομωρά!!!
Μάπας- >προέρχεται από τις πρώτες συλλαβες του ονοματεπώνυμου μιας πολύ αγαπημένης ξαδέρφης μου...ΜΑρια ΠΑρνασσα που πέθανε 1,5 χρόνο πριν σε ένα ατύχημα στον Λούσιο ποταμό..Ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για να την θυμάμαι..
![]()
Δεν το γνώριζα. Λυπάμαι για την ξαδέρφη σου

Και ναι πράγματι έχουν γίνει θηρία καλέ αυτά! Πω πω.....καλά ο Μάπας είναι θεος δεν το συζητάω. Φυσικά και η Ήλια είναι μια κούκλα αλλά έτσι όπως τα είδα στις φωτό θα έριχνα τρελό ζούληγμα στον Μάπα αν τον είχα εδώ!

Εσύ τι κάνεις ακόμα ξύπνια τέτοια ώρα? Δεν δουλέυεις άυριο? 2.30 καλέ είναι εκεί πέρα.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ γλυκιά μου..Τώρα είναι καλά και με προσέχει με τους υπόλοιπους!!!Και με την μικρή σου!!Δεν το γνώριζα. Λυπάμαι για την ξαδέρφη σου![]()

Και βασικά αυτός θα σε άφηνε η Ήλια είναι για την μαμά και την νονά μόνο!!!Και ναι πράγματι έχουν γίνει θηρία καλέ αυτά! Πω πω.....καλά ο Μάπας είναι θεος δεν το συζητάω. Φυσικά και η Ήλια είναι μια κούκλα αλλά έτσι όπως τα είδα στις φωτό θα έριχνα τρελό ζούληγμα στον Μάπα αν τον είχα εδώ!![]()

Ήθελα να βάλω τα παιδιά..Αχ πάω για ύπνο καληνύχτα!!!ΘΑ μπω και να καληνυχτήσω όλο το φόρουμ!Εσύ τι κάνεις ακόμα ξύπνια τέτοια ώρα? Δεν δουλέυεις άυριο? 2.30 καλέ είναι εκεί πέρα.

aalyah
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ γλυκιά μου..Τώρα είναι καλά και με προσέχει με τους υπόλοιπους!!!Και με την μικρή σου!!
Και βασικά αυτός θα σε άφηνε η Ήλια είναι για την μαμά και την νονά μόνο!!!
Ήθελα να βάλω τα παιδιά..Αχ πάω για ύπνο καληνύχτα!!!ΘΑ μπω και να καληνυχτήσω όλο το φόρουμ!![]()
Φιλάκια γλυκιά μου και όνειρα γλυκά!

prince
Διάσημο μέλος
είναι πολυ πιο ομορφες στην πραγματικοτητα. πολυ απαλες και πολυ τυχερες.... εχουν καλη γατομαμα...
παιδιά πραγματικά δεν έχω ξαναδεί τόσο απαλή γάτα κοντότριχη... λες και ήταν παραγεμισμένες με βαμβακι ήταν...
περιτό να σας πώ ότι είναι οι πιο ψηλές γάτες που έχω δει. (καμία σχέση με ότι κοντόχοντρο έχω συνηθίσει να βλέπω) έξυπνες και απαιτιτικες... όταν θέλαν αγκαλιά την πέρναν μόνα τους
και γουργουριστά ακόμη και σε μένα που ήμουν άγνωστη 
Υπέροχες γατόυλες.... αδυνατούλες μεν αλλά με ισχυρή προσωπικότητα

Κατερίνα χτες το βράδυ πέρασα υπέροχα
ευχαριστώ πολύ κούκλα μου . να τα χαίρεσαι τα μωρά σου 
moukelis
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Νομίζω ότι τα αδικούν οι φωτογραφίες....
είναι πολυ πιο ομορφες στην πραγματικοτητα. πολυ απαλες και πολυ τυχερες.... εχουν καλη γατομαμα...
παιδιά πραγματικά δεν έχω ξαναδεί τόσο απαλή γάτα κοντότριχη... λες και ήταν παραγεμισμένες με βαμβακι ήταν...
περιτό να σας πώ ότι είναι οι πιο ψηλές γάτες που έχω δει. (καμία σχέση με ότι κοντόχοντρο έχω συνηθίσει να βλέπω) έξυπνες και απαιτιτικες... όταν θέλαν αγκαλιά την πέρναν μόνα τουςκαι γουργουριστά ακόμη και σε μένα που ήμουν άγνωστη
Υπέροχες γατόυλες.... αδυνατούλες μεν αλλά με ισχυρή προσωπικότητα
Κατερίνα χτες το βράδυ πέρασα υπέροχαευχαριστώ πολύ κούκλα μου . να τα χαίρεσαι τα μωρά σου
![]()

ΚΑλέ ευχαριστούμε πολύ!!!
Και για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ προφιτερολ!!!!!
Κι εγώ χάρηκα που ήρθες σπίτι..Ευχασριστούμε για όλα και σε ξαναπεριμένουμε...Εννοείται αυτό!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΑ ΚΑΛΕ!!!!!!!

Εεεεεεεεεεε θεία Δώρα???Τέλεια δεν είναι???Ευχαριστούμε για τα μπολάκια...θα τα τιμήσουμε δεόντως!!Κι ο Μάπας ωραιος,αλλά η Ήλια ειναι...Απιστευτη!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Η Ήλια μες τη μόδα με το μωβ λουράκι, αναδεικνύει τη στολή παραλλαγής της, ο δε Μάπας, υπέροχος με το κυπαρισσί λουράκι (είναι γνωστό ότι στους κοκκινομάλληδες πάει πολύ το σκούρο πράσινο)!!Κρίμα που δεν ανοίγαν τα μάτια τους , εκεί που μισοκοιτάζει ο Μάπας , τα μάτια του φαίνονται σαν πορτοκαλί-κεχριμπαρένια, Μαγευτικά!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

ria23
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool