Μάπας Γουργουριάρης & Ήλια Γουργουριάρα επιτέλους στο σπίτι!!!

Προσπαθούμε να αποφύγουμε τα φώτα της δημοσιότητας αλλά...
DSC00765mycat.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγάααααααπες μου!!! Καλέ τι γλυκά που έχουν γίνει!!! Κατερίνα μεγαλώσαν πολύ!!! :blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια πιο κοντινή σαν να μας έχουν κάνει ζωγραφιά!!!:D
DSC00772mycat.JPG

Αυτόν τον κούκλο γιατί τον λές μάπα δεν θα το καταλάβω ποτέ!!! Εχουν γίνει τεράστια!!!!

Είπαμε να αλλάξουμε στάση μπας και σταματήσουν οι φωτογραφίες!!!Αλλα ποουουουουουου!!
DSC00776mycat.JPG

Ακόμα και όταν κοιμάμαι είμαι μια θεα!!
DSC00786mycat.JPG

Πιο πριν έπαιζα με το κορδόνι της κάμερας για να μην την χρησιμοποιήσει η μαμά...
DSC00725mycat.JPG

Και τέλος μια παλιά φωτό από μια ψιλόλιγνη κούκλα...
DSC00714mycat.JPG

Να τα ξαναγράψω όλα ή τα διάβασες?? :P

:blink::blink::blink:

Ε....έγραψες κάτι? Γιατί έγω δεν βλέπω τίποτα στο τελευταίο ποστ.
Γιατί η χαζή μαμά αντέγραψε το μισό λινκ!!!:redface::redface::lol::lol::lol::lol:
Αγάααααααπες μου!!! Καλέ τι γλυκά που έχουν γίνει!!! Κατερίνα μεγαλώσαν πολύ!!! :blink:
Εχουν γίνει τα πιο γλυκά θηριομωρά!!!:D
Αυτόν τον κούκλο γιατί τον λές μάπα δεν θα το καταλάβω ποτέ!!! Εχουν γίνει τεράστια!!!!
Μάπας- >προέρχεται από τις πρώτες συλλαβες του ονοματεπώνυμου μιας πολύ αγαπημένης ξαδέρφης μου...ΜΑρια ΠΑρνασσα που πέθανε 1,5 χρόνο πριν σε ένα ατύχημα στον Λούσιο ποταμό..:(:(Ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για να την θυμάμαι..:rolleyes:

Σημείωση:Πρέπει να τους πάρω καινούρια λουράκια..σε λίγο θα μείνουν μόνο οι κλωστές...:blink::blink::blink::lol::lol::lol:

Γιατί η χαζή μαμά αντέγραψε το μισό λινκ!!!:redface::redface::lol::lol::lol::lol:

Εχουν γίνει τα πιο γλυκά θηριομωρά!!!:D

Μάπας- >προέρχεται από τις πρώτες συλλαβες του ονοματεπώνυμου μιας πολύ αγαπημένης ξαδέρφης μου...ΜΑρια ΠΑρνασσα που πέθανε 1,5 χρόνο πριν σε ένα ατύχημα στον Λούσιο ποταμό..:(:(Ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για να την θυμάμαι..:rolleyes:

Δεν το γνώριζα. Λυπάμαι για την ξαδέρφη σου :/:

Και ναι πράγματι έχουν γίνει θηρία καλέ αυτά! Πω πω.....καλά ο Μάπας είναι θεος δεν το συζητάω. Φυσικά και η Ήλια είναι μια κούκλα αλλά έτσι όπως τα είδα στις φωτό θα έριχνα τρελό ζούληγμα στον Μάπα αν τον είχα εδώ! :P

Εσύ τι κάνεις ακόμα ξύπνια τέτοια ώρα? Δεν δουλέυεις άυριο? 2.30 καλέ είναι εκεί πέρα.

Δεν το γνώριζα. Λυπάμαι για την ξαδέρφη σου :/:
Ευχαριστώ γλυκιά μου..Τώρα είναι καλά και με προσέχει με τους υπόλοιπους!!!Και με την μικρή σου!!:):):)
Και ναι πράγματι έχουν γίνει θηρία καλέ αυτά! Πω πω.....καλά ο Μάπας είναι θεος δεν το συζητάω. Φυσικά και η Ήλια είναι μια κούκλα αλλά έτσι όπως τα είδα στις φωτό θα έριχνα τρελό ζούληγμα στον Μάπα αν τον είχα εδώ! :P
Και βασικά αυτός θα σε άφηνε η Ήλια είναι για την μαμά και την νονά μόνο!!!;):P
Εσύ τι κάνεις ακόμα ξύπνια τέτοια ώρα? Δεν δουλέυεις άυριο? 2.30 καλέ είναι εκεί πέρα.
Ήθελα να βάλω τα παιδιά..Αχ πάω για ύπνο καληνύχτα!!!ΘΑ μπω και να καληνυχτήσω όλο το φόρουμ!:)

Ευχαριστώ γλυκιά μου..Τώρα είναι καλά και με προσέχει με τους υπόλοιπους!!!Και με την μικρή σου!!:):):)

Και βασικά αυτός θα σε άφηνε η Ήλια είναι για την μαμά και την νονά μόνο!!!;):P

Ήθελα να βάλω τα παιδιά..Αχ πάω για ύπνο καληνύχτα!!!ΘΑ μπω και να καληνυχτήσω όλο το φόρουμ!:)

Φιλάκια γλυκιά μου και όνειρα γλυκά! :hello:

Νομίζω ότι τα αδικούν οι φωτογραφίες....

είναι πολυ πιο ομορφες στην πραγματικοτητα. πολυ απαλες και πολυ τυχερες.... εχουν καλη γατομαμα...

παιδιά πραγματικά δεν έχω ξαναδεί τόσο απαλή γάτα κοντότριχη... λες και ήταν παραγεμισμένες με βαμβακι ήταν...

περιτό να σας πώ ότι είναι οι πιο ψηλές γάτες που έχω δει. (καμία σχέση με ότι κοντόχοντρο έχω συνηθίσει να βλέπω) έξυπνες και απαιτιτικες... όταν θέλαν αγκαλιά την πέρναν μόνα τους :) και γουργουριστά ακόμη και σε μένα που ήμουν άγνωστη :)

Υπέροχες γατόυλες.... αδυνατούλες μεν αλλά με ισχυρή προσωπικότητα :)

Κατερίνα χτες το βράδυ πέρασα υπέροχα :) ευχαριστώ πολύ κούκλα μου . να τα χαίρεσαι τα μωρά σου :)

Κι ο Μάπας ωραιος,αλλά η Ήλια ειναι...Απιστευτη!

Νομίζω ότι τα αδικούν οι φωτογραφίες....

είναι πολυ πιο ομορφες στην πραγματικοτητα. πολυ απαλες και πολυ τυχερες.... εχουν καλη γατομαμα...

παιδιά πραγματικά δεν έχω ξαναδεί τόσο απαλή γάτα κοντότριχη... λες και ήταν παραγεμισμένες με βαμβακι ήταν...

περιτό να σας πώ ότι είναι οι πιο ψηλές γάτες που έχω δει. (καμία σχέση με ότι κοντόχοντρο έχω συνηθίσει να βλέπω) έξυπνες και απαιτιτικες... όταν θέλαν αγκαλιά την πέρναν μόνα τους :) και γουργουριστά ακόμη και σε μένα που ήμουν άγνωστη :)

Υπέροχες γατόυλες.... αδυνατούλες μεν αλλά με ισχυρή προσωπικότητα :)

Κατερίνα χτες το βράδυ πέρασα υπέροχα :) ευχαριστώ πολύ κούκλα μου . να τα χαίρεσαι τα μωρά σου :)
:D:D:redface::redface:ΚΑλέ ευχαριστούμε πολύ!!!:)Και για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ προφιτερολ!!!!!:lol::lol:Κι εγώ χάρηκα που ήρθες σπίτι..Ευχασριστούμε για όλα και σε ξαναπεριμένουμε...Εννοείται αυτό!!!:)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΑ ΚΑΛΕ!!!!!!!:lol::lol::lol:
Κι ο Μάπας ωραιος,αλλά η Ήλια ειναι...Απιστευτη!
Εεεεεεεεεεε θεία Δώρα???Τέλεια δεν είναι???Ευχαριστούμε για τα μπολάκια...θα τα τιμήσουμε δεόντως!!:lol::lol::D:D

Φοβερά γατούνια, πανέμορφα και η μαμά Κατερίνα, τους έχει ταιριάξει πανέμορφα λουράκια!!:):) Η Ήλια μες τη μόδα με το μωβ λουράκι, αναδεικνύει τη στολή παραλλαγής της, ο δε Μάπας, υπέροχος με το κυπαρισσί λουράκι (είναι γνωστό ότι στους κοκκινομάλληδες πάει πολύ το σκούρο πράσινο)!!
Κρίμα που δεν ανοίγαν τα μάτια τους , εκεί που μισοκοιτάζει ο Μάπας , τα μάτια του φαίνονται σαν πορτοκαλί-κεχριμπαρένια, Μαγευτικά!!!:D

Καλε ειναι τελεια τα τιγρακια,ελπιζω να τα δω συντομα απο κοντα!:D

καλε τι τιγρακια ειναι αυτα πως μεγαλωσαν ετσι!!!!!!!!!!!!!:up::up::):P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back