katerina10
Περιβόητο μέλος
καλε κι ευχαριστώ...αγενής που είμαι...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου Κατερίνα, και εσύ ..σιδερένιαΜας στέρησες τις ιστορίες τους τόσον καιρό, ούτε φωτό θα έχουμε, αν δεν σε συγχωρέσει ο Άγιος Φανούριος....
Από το ...μακρινό παρελθόν, θυμάμαι ότι τα γατούλια σου είναι πανέμορφα, ζωηρότατα και δημιουργικότατα
Εμπρός μαρς, γράψε μας τουλάχιστον κανένα νέο, για να σε συγχωρέσουμε
![]()
ήταν ζωηρούλια και είναι αν τους πιάσει το τρελό τους και κυνηγιούνται ασταμάτητα δεν κοιμάται κανείς..για να μην αναφέρω τα νιαουρίσματα την ώρα που πάμε να τους βάλουμε φαι!!!

η δε ήλια ξυπνάει και ελέφαντα την ώρα που ακούει να χοροπηδα η τροφή της...ποιος την ακούει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
ναι ρε εγώ μερικες φορες το κανω ετσι κι ασ μην ειναι κατι τοσο τρομερο, όπως το να μπει μέσα στην ντουλαπα μου...Και εγώ που νόμιζα ότι μόνο η Μπουμπού αντιμιλάει!!!Δεν έχουν πολύ πλάκα όταν το κάνουν αυτό?
![]()

και μετα αγκαλιά και τρίψιμο στην κοιλίτσα του που δεν του αρέσει καθόλου...Βασανιστήρια λέμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Περαστικά Κατερίνα εύχομαι και να μην ξαναρρωστήσεις γιατι με τα κιλά που έχεις δεν είσαι για τέτοια τώρα.Καλώς τους, καλώς τους! Και τα γατιά και τη μαμά τους που μας έλειψε! Να σας βλέπουμε πιο συχνά ε? Παθαίνουμε στερητικό! Η Μπουμπού σας στέλνει τα χαιρετίσματά της και τις ευχές της για τα γενέθλιά σας!![]()

Διάβασα τα κατορθώματα των παιδιών σου και χάρηκα πολύ. Να τους δώσεις τα φιλάκια του Πέρση, του Τίμυ, του Σεβάχ και της Νάλας.

prince
Διάσημο μέλος
λοιπόν δεν ακούω δικαιολογίες ότι δεν θυμάσαι που είναι η φωτογραφική σου μηχανή... θέλω... ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.....
άντε... μας λείψανε τα μικρά σου γατιά..

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ πολύ Αναστασία μου!!!Φιλάκια απο όλους μας σε όλους σας!!!45 κιλά πήγα!!!!!!!Δεν ανεβαίνει το κοντέρ!!!Περαστικά Κατερίνα εύχομαι και να μην ξαναρρωστήσεις γιατι με τα κιλά που έχεις δεν είσαι για τέτοια τώρα.
Διάβασα τα κατορθώματα των παιδιών σου και χάρηκα πολύ. Να τους δώσεις τα φιλάκια του Πέρση, του Τίμυ, του Σεβάχ και της Νάλας.![]()

Αχ πόσο μου έχετε λείψει και εσείς!!!βρε κατερίνα που χαθήκατε εσείς; έτσι κάνει ο κόσμος... χάθηκα και γώ αλλά και σύ....
λοιπόν δεν ακούω δικαιολογίες ότι δεν θυμάσαι που είναι η φωτογραφική σου μηχανή... θέλω... ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.....
άντε... μας λείψανε τα μικρά σου γατιά..![]()
Ελπίζω να είναι όλα καλά στη ζωή σου..ΥΠΕΡΟΧΑ όχι απλά καλά!

Μμμμμμμμμμμμμακια...επιφυλάσσομαι για τις φωτός..Θα γίνει και αυτό!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Φωτο 1. Κανένα σχόλιο...χαχαχαχαχα!!
katerina10
Περιβόητο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Το βγαζεις με φλας Κατερινα το παιδι,γι'αυτο βγαινουν ετσι τα ματια του.
prince
Διάσημο μέλος
chryssa
Διάσημο μέλος

Καλή επιτυχία με τα διαβάσματα και καλά ξεμπερδέματα!

staman2
Περιβόητο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ομορφιες!Αυτα μεγαλωσαν παρα πολυ!Κουκλακια και τα δυο,ειναι ωραια γατια,πραγματικα αιλουροειδη!
Το βγαζεις με φλας Κατερινα το παιδι,γι'αυτο βγαινουν ετσι τα ματια του.

Ναι τα ζουζούνια μου μεγαλώνουν κι άλλο κι αλλο...στο κρεββάτι δεν χωραμε πια αλλά εκεί το πείσμα..Με εκτοπίζουν λίγο αλλά μετά αρχίζουν το χρρρρρρρρρρρρ και τα πατουσάκια και την ρίχνουν την μαμά.. Αφού θεία Δώρα μας, η μαμά γυρνάει όταν έχει πέσει ο ήλιος, δεν έχει και φως αυτό το δωμάτιο..μια λάμπα και αυτή σιγοτρέμει..Από το Σεπτέμβριο ήταν να βάλω ένα φωτιστικό της προκοπής...

Τι έγινε η μανούλα σας???Γέννησε???Ο μαφιοζάκος μας??Τι κάνει???Και τι είναι το ζουζούνι στα αριστερα???Νέο μέλος??

Ευχαριστούμε πολύ..Βλέπω πληθύνατε εσείς ε?????μα τι γάτες..... είναι πραγματικά πανεμορφες....
Φτου φτου η Ρέινα με τον Πάρη εεεεεεεε???

Χα!Τι νόμιζες???Θα ξεχάσω την φανουρόπιτα???εεεεεε???Αλλά σε πρόλαβε μια πελάτισα μας...Άντε ντε! Παραλίγο να ξεχάσουμε πώς είναι τα παιδιά! Μπράβο για τις φωτογραφίες, να υποθέσω ότι σου χρωστάω φανουρόπιττα?
Καλή επιτυχία με τα διαβάσματα και καλά ξεμπερδέματα!![]()
Έφερε ένα ταψί ολόκληρο την άλλη φορά!!!
Για εμάς μαγειρεύουν αυτοί οι άνθρωποι
αναρωτιέμαι!Λιονταράκι παρακαλώ..Η τιγρίνα μου είναι εκείνο το ναζιάρικο γκρι...Τέλεια έχουν γίνει Κατερίνα τα γατουνια σου!!! Τι ομορφιές καλέ! Και ο Μάπας είναι ένας κούκλος πορτοκαλί τίγρης!![]()

Ευχαριστούμε πολύ!

Κοριτσάκια και αγοράκια(λέμε τώρα αν μπαίνει κανείς στο θέμα μου) πάω για ύπνο είμαι ΠΤΩΜΑ!!!!!!!!!!Διάβαζα ως τις 2 χθες το βράδυ..Μάλλον το έχω πάρει απόφαση για αυτό το πτυχίο!

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Καλη επιτυχια με το φτυχιο και οταν με το καλο τελειωσεις,περιμενουμε αναλυτικο φωτορεπορταζ των παιδιων...
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool