Μάπας Γουργουριάρης & Ήλια Γουργουριάρα επιτέλους στο σπίτι!!!

katerina10

Περιβόητο μέλος

Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα.
Καλά..μου αρέσει που έγραφα τις προάλλες ένα σεντόνι και ούτε καν είχα προλάβει να γράψω για τα γατάκια μου στο σπίτι..όλα ήταν σχετικά με τα συναισθήματα μου, το άγχος μου , το ότι είχα φτάσει κάτω από το σπίτι της Τζούλιας χωρίς το κινητό μου και πάτησα άσχετο κουδούνι γιατί δεν θυμώμουν το επώνυμο της...Γενικά η ιστορία μου αν την έγραφα ολόκληρη περιείχε πολλά συναισθήματα, γέλιο, κλάμα, αγάπη, τρυφερότητα, φυσικά άγχος, ανησυχία, εκνευρισμό,φόβο, ανακούφιση και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε..Αν έπρεπε να χρησιμοποιήσω κάποιο γατοπροσωπάκι-smilies θα τα έβαζα ΟΛΑ!!!!!Οπότε για να μην γράψω σεντονάκι που είναι λίγο βαρετό, αποφάσισα να σας δείξω μόνο νέες φωτογραφίες....:up:Παιδιά, όσοι τα είδαν ακόμα και η κτηνίατρος μου δηλώνουν ερωτευμένοι!!!!!:up::DΞέρω τι διαλέγω...!!!!!:D:DΤα μωρά μου έχουν προσαρμοστεί τόσο που η απο κάτω μας δεν σταματάει να ακούει πατουσάκια να τρέχουν και εγώ τρελαίνομαι να τα ακούω να γουργουρίζουν.Είναι τα γουργουριάρικα μου!!!!!:lol::lol:Σαν μηχανή τρακτέρ.Κάνουμε από τώρα και μυτάκια..Δεν πλησιάζουν άλλο άνθρωπο άν δεν είμαι μπροστά, παίζουν μόνο όταν είμαι εκεί..νιαουρίζουν στις 5 το πρωί για φαί...γουργουρίζουν όταν είναι κοντά μου και τρελαίνονται στις ταρζανιές και στα πηδήματα όταν είναι ξύπνια.Το καλύτερο μέρος όμως για εμένα είναι ότι τα είχα προβλέψει όλα..ΟΛΑ!!!Ποιο έπιπλο θα γρατζουνούν(αυτό ήταν το λιγότερο που με απασχολούσε αλλά, πήγαν στα σωστά!!!), που θα κοιμούνται το βράδυ και γενικά πως θα έπρεπε να τα τακτοποιήσω όλα...Επίσης υπάρχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ χημεία, ξέρω τι θέλουν από το νιαουρισματάκι τους και τα ματάκια τους, ενώ δηλώνω πλήρη επίγνωση της κατάστασης τους ανά πάσα στιγμη...(Είμαι πολύ καλή τελικά....:lol::blink:Να προσθέσω ότι ο μπαμπάς τους, δήλωσε ότι αν ήταν γάτα εδώ θα ήταν το ιδανικό μέρος για αυτόν:up:)Η μαμά είναι πολύ περύφανη για τα μωρά της και τα μωρά της μοιάζουν ευτυχισμένα...:D:Dπράγμα που με κάνουν ακόμη πιο χαρούμενη...

Τέρμα το μπλα μπλά..δεν έβγαλα πολλές φωτογραφίες, για να μην τα αποσπώ και γιατί όταν δεν κοιμούνται δεν προλαβαίνω να τα βγάλω φωτο..είναι πολύ γρήγορα τα άτιμα!!!;)

Σας χαιρετούμε λοιπόν, από το νέο μας σπίτι!!:up::up:

Και επειδή πήγε αργά...αύριο φωτός...:lol::lol: αλλά σίγουρα μπορείτε να δείτε αυτές στην υπογραφή και στο avatar...:up::up:Νομίζω είναι οι καλύτερες!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου ζήσουν, να σου ζήσουν έφτασαν σπίτι σου επιτέλους έ; πάει και η εικόνα με το κλουβάκι. Πως να μην είναι γουργουρογατα τόσο που τα αγαπάς. Πάντως το όνομα της μικρή σου μου θύμισε το ανέκδοτο:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου ζήσουν,τα μικρά σου τρακτεράκια,πάντα η κοινή ζωή σας να συνοδεύεται από τη μελωδία του γουργουρίσματος!:)

Αντε, εύχομαι μονο χαρούμενες φατσούλες απο εσένα και τα μικρά, μια ζωή με χαρούμενα γουργουρητά!
τα μωρά σου ειναι κουκλιά!

Τελικά είναι να το ΕΧΕΙΣ!!!!! :cool:

Είσαι πλέον μια πτυχιούχα Γατού!!!!!:)
'Εμαθες, και διδάχθηκες και απο τους καλύτερους (ΜΥ CAT)... Τϊ άλλο θέλεις????? :lol::lol:

Άντε ξημέρωσε...... ένας ΛΑΟΣ περιμένει!!!!! :P

Τέλεια τα μωρακια σου..να σου ζήσουν τα γλυκά μου! :baby::baby:

Γειά σου Μικρή μου Γατομαμα! Τα πας τελεια και τελικα μαλλον δεν θα χρειαστείς συμβουλες. Ειναι γλυκες και κουκλιά. Περιμενουμε με αγωνία φώτο κι αλλες φυσικά ! Να σου ζήσουν Κατερινιώ! Και οτι χρειαστείς εδω ειμαστε!

Καλώς τα δέχτηκες! :)
Περιμένουμε τις φωτογραφίες, ε;

Μπράβο Κατερίνα, έκανες πολύ καλή επιλογή γατακίων, και από γάτα με τα καλύτερα γονίδια!:) Να ζήσετε ευτυχισμένοι όλοι μαζί και να αγαπιέστε πολύ-πολύ.

Να σου ζήσουν, να σου ζήσουν έφτασαν σπίτι σου επιτέλους έ; πάει και η εικόνα με το κλουβάκι. Πως να μην είναι γουργουρογατα τόσο που τα αγαπάς. Πάντως το όνομα της μικρή σου μου θύμισε το ανέκδοτο:P

Ευχαριστώ γλυκιά σλίθεριν..μου έλειψες πολύ!!!:)Φαίνεται ότι τα λετρύω ε???:redface::redface:Ποιο κλουβάκι???Τώρα ελευθερία και κρεββατάρες!!!:lol::lol: Καλέ ποιο ανέκδοτο???

Να σου ζήσουν,τα μικρά σου τρακτεράκια,πάντα η κοινή ζωή σας να συνοδεύεται από τη μελωδία του γουργουρίσματος!:)
Από το στόμα σου και στών μωρών μου τα αυτιά...:D:DΑλλά όχι και τρακτέρ..εμείς είμαστε αεροπλάνα ιδιωτικα που απλά κάνουμε λίγο θόρυβο..τι??παρακατιανοί σαν τα τρακτέρ των αγροτών???:down:

Αντε, εύχομαι μονο χαρούμενες φατσούλες απο εσένα και τα μικρά, μια ζωή με χαρούμενα γουργουρητά!
τα μωρά σου ειναι κουκλιά!

Καλέ συνέχεια...Όλο χαμογελάμε παρέα και κάνουμε και μυτάκια και με τα 2..μια αγαπημένη οικογένεια!!!:DΑπό γουργουρητό άλλο τίποτα σου λέω..Σε περιμέω με την Τζούλια όποτε θέλετε...;)

Γειά σου Μικρή μου Γατομαμα! Τα πας τελεια και τελικα μαλλον δεν θα χρειαστείς συμβουλες. Ειναι γλυκες και κουκλιά. Περιμενουμε με αγωνία φώτο κι αλλες φυσικά ! Να σου ζήσουν Κατερινιώ! Και οτι χρειαστείς εδω ειμαστε!

Ευχαριστώ μεγάλη γατομαμά...Αχ νότα μου θα σε στενοχωρήσω νομίζω...Ναι μεν σήμερα έκανε το μεγάλο βήμα ο Μάπας μου να έρθει και να γουργουριαστεί στην αγκαλιά μου αλλά μαμάκιας μας βγήκε η Ήλια που όταν βλέπει το πρόσωπο μου έρχεται κοντά για να ακουμπήσει το υγρο της μυτάκι και να μου πεί "γεια, ξύπνησα, και πάω να σκάσω στο φαί".Ο Μάπας μου είναι απόλυτα απόμακρος...θέλει να παίζει και να γλεντάει αλλά όταν είναι για ύπνο ρίχνει ένα γουργουρητό ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ!!:lol::lol:

Καλώς τα δέχτηκες! :)
Περιμένουμε τις φωτογραφίες, ε;

Αρέθα μου με προβλημάτισες με αυτό με τις φωτος που μου έστειλες σε πμ..Περιμένω να μου απαντήσεις και σιγά σιγά θα βγάλω και τα μωρά βίντεο και φωτος και θα τα αναρτήσω..Σε ευχαριστώ πολύ...:D

Ευχαριστώ γλυκιά σλίθεριν..μου έλειψες πολύ!!!:)Φαίνεται ότι τα λετρύω ε???:redface::redface:Ποιο κλουβάκι???Τώρα ελευθερία και κρεββατάρες!!!:lol::lol: Καλέ ποιο ανέκδοτο???
Ε μα δεν φαίνεται αφού κάθε φορά που γράφεις μήνυμα αστράφτει η οθόνη:P Ευχαριστώ κ για τα καλά σου λόγια.
ανέκδοτο: ένας βλάχος έκανε καμάκι σε μια κοπέλα κ της λέει πως σε λένε Λία του λέει αυτή κ λέει αυτό τι σύμπτωση και τον πατέρα μου Λία τον λένε (από το Ηλίας)

Μπράβο Κατερίνα, έκανες πολύ καλή επιλογή γατακίων, και από γάτα με τα καλύτερα γονίδια!:) Να ζήσετε ευτυχισμένοι όλοι μαζί και να αγαπιέστε πολύ-πολύ.

Γονίδια, ξεγονίδια, δεν νομίζω ότι υπάρχουν άλλα τέτοια γατιά..Όλα προμελετημένα και απίστευτα χαδιαρικα...Αν και η Ήλια κατέχει την πρωτιά με διαφορά..Ένα θα πω..Ο δεσμος τους είναι τόσο δυνατός που όταν θέλουν να παίξουν φωνάζει το ένα το άλλο και αμέσως εμφανίζεται το άλλο..Τα γουργουριάρικα μου..Είναι ΦΟΒΕΡΑ!!!!:up::up::up:

Ε μα δεν φαίνεται αφού κάθε φορά που γράφεις μήνυμα αστράφτει η οθόνη:P Ευχαριστώ κ για τα καλά σου λόγια.
ανέκδοτο: ένας βλάχος έκανε καμάκι σε μια κοπέλα κ της λέει πως σε λένε Λία του λέει αυτή κ λέει αυτό τι σύμπτωση και τον πατέρα μου Λία τον λένε (από το Ηλίας)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Αυτά είναι..!!!Άστράφτει ε???Είναι να θέλωνα κρύψω κάτι εγώ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΡΕ!!!!:)

Τέλεια τα μωρακια σου..να σου ζήσουν τα γλυκά μου! :baby::baby:

Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου..:)Είναι ΤΕΛΕΙΑ πράγματι!!!

Εμένα μου αρέσει το γατοβιβλίο στην άκρη της φωτογραφίας της υπογραφής σου.Πως φαίνεται η γατομαμά...

Τελικά είναι να το ΕΧΕΙΣ!!!!! :cool:

Είσαι πλέον μια πτυχιούχα Γατού!!!!!:)
'Εμαθες, και διδάχθηκες και απο τους καλύτερους (ΜΥ CAT)... Τϊ άλλο θέλεις????? :lol::lol:

Άντε ξημέρωσε...... ένας ΛΑΟΣ περιμένει!!!!! :P

Καλά αυτό να λέγεται...Διάβασα 3 βιβλία, όλα τα άρθρα τα σχετικα που υπάρχουν εδώ και στον αίλουρο και επίσης παρακολούθησα φόρουμ..Νομίζω ότι παίρνω το πτυχίο των πρώτων μηνών των γατιών σύντομα...:lol::lol::lol:

Ο λαός θα περιμένει λίγο ακόμα...:redface::redface::P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back