Μάπας Γουργουριάρης & Ήλια Γουργουριάρα επιτέλους στο σπίτι!!!

• Thread starter Thread starter NiaR
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
δεν το ξεχασαμεεεεε ομως εμεις!!!!
περιμενουμεεεεε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν σας ξεχάσαμε φυσικά..απλά η μαμά μας έπαθε ένα προβληματάκι και έχει λίγο φρικάρει.Κάτι με τα δόντια της και για φρόνιμα δόντια..δεν πολυκατάλαβα.Απλά πονάει και φοβάται πολύ γιατί την Πέμπτη θα πάει να τα βγάλει.Δεν ξέρω τι να κάνω αλήθεια!!!Πως να την παρηγορήσω???Ο αδερφός μου όλο την γλείφειστο προσωπάκι λες και το έχει καταλάβει(είναι και λίγο χαζούλης,, του το εξηγούσα πολύ ώρα μεχρι να καταλάβει).Συγνώμη για την καθυστέρηση θα επανέλθουμε με φωτος σύντομα:)

Με αγάπη

Ήλια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η αδερφή μου μπορεί να λέει ότι είμαι χαζούλης αλλά αυτή το ξέχασε..Σήμερα γίναμε 4 μηνών!!!!!!!!!Μήνες πολλούς ευχηθείτε μας..:D

Χρονια σας πολλα και καλα! :up:

Σας ευχαριστούμε κα Βιβή!!!Θυμόμαστε ένα γλυκίτατο ΤΕΡΑΣΤΙΟ γάτο στο διπλανό δωμάτιο..Είχε το όνομα ενός ήρωα από την Τροία..΄Π...κάτι τέτοιο..Τι κάνει ο μορφονιός???

Χρόνια σας πολλά!Άντε και στα γενέθλια χρόνου!!!Φέραμε και γλυκάκι...

Τελευταία επεξεργασία:
Χρόνια σας πολλά!Άντε και στα γενέθλια χρόνου!!!Φέραμε και γλυκάκι...

Αχ θεία Δώρα, η μαμά είπε ότι δεν θα φάμε τούρτα φέτος εμείς εκτός και αν είναι διαιτιτική...Θες να πείς στη μαμά ότι είναι διαιτιτική και η αδερφή μου κι εγώ δεν θα πούμε ότι είπες ψέμματα.Και μόνο που τη βλέπω με πιάνει μία πείνα!!!!:up:

ΟΚ...Μαμά Κατερίνα,η τούρτα είναι άκρως διαιτητική,με κροκέτες Light,άσε τα παιδιά να φάνε,αλλιώς θα στείλω τον Σειριο να καθαρίσει!:lol:

Δώρα..είδα τι σου έγραψε ο Μάπας και μόνο επειδή είναι δική σου η τούρτα...οκ!Αντε να φάνε!!!:PΣε ευχαριστούμε πολύ!!!(σαν κανονική μαμά δεν ακούστηκα???:lol:)

Κανονικότατη όμως...ΟΚ,να βγάλω τότε απο τον Σειριο το κολλάρο με τα καρφιά,δεν θα το χρειαστεί αποψε!:P

Λοιπόν έχουμε νέα να σας ανακοινώσουμε.Ένα από τα δύο μου ζουζούνια γιορτάζει σήμερα!!!!Είναι η ονοματική της εορτή και λέγεται Ήλια!!!!!Χρόνια της πολλά λοιπόν της γλυκήτατης πιο χαδιάρικης τιγρομουσούδας του κόσμου!:D

Χρόνια πολλά στην Ηλια:up:....να σου ζήσει και να την χαίρεσαι....Φιλάκια πολλά και στον Μαπάκο σου:inlove::kiss::kiss: ...και βάλε και καμιά φωτό να δούμε πώς μεγάλωσαν:D

Χρόνια πολλά,με πολλά χάδια και γατοτροφές!:)

Ήλια, χρόνια πολλά κι απ' την Αρήθα και τον Πορδολέοντα!!:)

Χρόνια πολλά στην Ηλια:up:....να σου ζήσει και να την χαίρεσαι....Φιλάκια πολλά και στον Μαπάκο σου:inlove::kiss::kiss: ...και βάλε και καμιά φωτό να δούμε πώς μεγάλωσαν:D

Επειδή είμαι απίστευτα απαιτητική με τις φωτος των δικών σας λέω σήμερα να πάω μέσα και να τρελάνω και ταα 2 στις φωτος..Μέχρι το τέλος της ημέρας θα σας έχω απίστευτες φωτογραφίες γιατί τα μαναράκια μου έχουν ομορφήνει ΠΑΡΑ πολύ..:up:

Ευχαριστουμε , ευχαριστούμε!!!:D

Χρόνια πολλά,με πολλά χάδια και γατοτροφές!:)

Αααααααααα θα σε μαλώσω βρε Δώρα..Τι γατοτροφές???Δίαιτα ΔΙΑΙΤΑ!!!Όχι μωρέ τα μωρά μου συνήθησαν τα λίγαγραμμάρια και χθες που έπεσαν περισσοτερα βρήκα φαι στο μπολ τους.Ευχαριστούμε πολύ!!!

Ήλια, χρόνια πολλά κι απ' την Αρήθα και τον Πορδολέοντα!!:)

Ευαριστούμε κυρία καταμαυρη γάτα..Η μαμά λέει ο τι ο σωματότυπος σας είναι ίδιος με τον δικό μου.Μακάρι να γίνω τόσο ΟΜΟΡΦΗ όταν μεγαλώσω!:DΌσο για τον ασμπρόμαυρο γατούλη, τον κάνετε κι εσείς ότι θέλετε ε??Και εγώ τον αδερφό μου τον έχω βάλει να με καθαρίζει συνέχεια.Άνδρες!Μόνο για υπηρέτες είναι!!!:lol::lol:

Μετά από απαίτηση σας ορίστε τα τροφαντά ψυχουλάκια μου:

Ο χοντρούλης μου..καπου εκεί κάτω φαίνεται και το πατσάκι του!!!

479.JPG

Η Ήλια μου που έχει βρει το σημέιο που λιάζεται με ηρεμία!!!

470.JPG

Κούκλα έτσι??????????

463.JPG

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back