Τώρα τι να πω για τα μανταρινόπαιδα,έχω μείνει πραγματικά,όλα κουκλιά,αλλά από καλλονή μάνα τι θα βγουν! να τα χαίρεσαι Κατερινάκι,πόσο μηνών είναι;

Καλά τώρα το είδα,εμείς είμαστε πιο μικρη,ο Σιλβέστερ εννοώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

εχεις κατ!!να τα χαιρεσαι!!:kiss::kiss::kiss:και το κουνουπακι εχει πλακα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
1.Ο (κουνου)Πάκης μας θα λάμψει..Είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ χωρίς υπερβολές και γλυκήτατος με άσπρα καλτσάκια παρακαλώ...Και ήταν στην φωτό (κρατήσου) 2,5 βδομάδων!!!!!
2.Ο Μάπας έχει γίνει ένα γομάρι και μισό..ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ σου λέω..!!!
3.Η Ήλια έχει αλλάξει πολύ, και εκτός από θηρίο, είναι πανύψηλη!!!!!!!!!!Πολύ ψηλή γάτα!!
Το παράκανα με το φαι..Δηλ.τι εγώ???Αυτά Τρώγανε 3 κόκκους και μετά από 2 ώρες άλλους 3 και μετά ξανά και έτσι γίνανε ΓΟΜΑΡΙΑ!!!Τώρα είμαστε σε δίαιτα!!
Τέσπα το θέμα είναι ότι είμαστε ΤΕΛΕΙΑ!!!Και οι 5 μας!!!Αχ εσύ πως τα πήγες με την ασθένεια..???
Αααααααααααααααααααααααα σήμερα κλείσαμε τους 3 μήνες καλέ!!!Δεν τους πήρα τούρτίτσα γιατί είπαμε δίαιτα(χιχιχι)!!!
Φιλάκια πολλά..
Πάω για ύπνο.....
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ειμαι πολύ περίεργη να δω πόσο γομάρια τα έκανες γιατί βλέποτνας τις φωτογραφίες που είναι μια σταλίτσα δεν μπορώ να τα φανταστώ πως έγιναν. Είμαι σε περίοδο θεραπείας, έχω πολύ δρόμο μπροστά μου. Ευχαριστώ που ρωτάςΟυπς...Γλικιά μου Σλιθερινούλα...ενώ έχω φωτογραφίες..δεν το είδα το μηνυμα σου..Υπόσχομαι ότι μετά τις 24 Ιουνίου θα σας βάλω τόσες φωτος που
1.Ο (κουνου)Πάκης μας θα λάμψει..Είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ χωρίς υπερβολές και γλυκήτατος με άσπρα καλτσάκια παρακαλώ...Και ήταν στην φωτό (κρατήσου) 2,5 βδομάδων!!!!!
2.Ο Μάπας έχει γίνει ένα γομάρι και μισό..ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ σου λέω..!!!
3.Η Ήλια έχει αλλάξει πολύ, και εκτός από θηρίο, είναι πανύψηλη!!!!!!!!!!Πολύ ψηλή γάτα!!
Το παράκανα με το φαι..Δηλ.τι εγώ???Αυτά Τρώγανε 3 κόκκους και μετά από 2 ώρες άλλους 3 και μετά ξανά και έτσι γίνανε ΓΟΜΑΡΙΑ!!!Τώρα είμαστε σε δίαιτα!!
Τέσπα το θέμα είναι ότι είμαστε ΤΕΛΕΙΑ!!!Και οι 5 μας!!!Αχ εσύ πως τα πήγες με την ασθένεια..???
Αααααααααααααααααααααααα σήμερα κλείσαμε τους 3 μήνες καλέ!!!Δεν τους πήρα τούρτίτσα γιατί είπαμε δίαιτα(χιχιχι)!!!
Φιλάκια πολλά..
Πάω για ύπνο.....
Καλήνύχτα κ περιμένω φωτογραφίες από τα γομαρόγατα
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ειμαι πολύ περίεργη να δω πόσο γομάρια τα έκανες γιατί βλέποτνας τις φωτογραφίες που είναι μια σταλίτσα δεν μπορώ να τα φανταστώ πως έγιναν. Είμαι σε περίοδο θεραπείας, έχω πολύ δρόμο μπροστά μου. Ευχαριστώ που ρωτάςΚαλήνύχτα κ περιμένω φωτογραφίες από τα γομαρόγατα
![]()
Πόσο καιρό θα είσαι στην περίοδο αυτή???Και πως αισθάνεσαι γενικά??Πονάς??Έχεις ενοχλήσεις..???Όλα καλά πήγαν..Είχα ανησυχήσει όλο αυτόν τον καιρό αλλά που καιρός να μπω...
Γομαρογατόψαρα έχεις δει????Τώρα τώρα, σε 10 μέρες θα δεις !!!!!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μακάρι να ήξερα πόσο θα κρατήσει αυτό. Ελπίζω όχι πολύ. Πονάω λίγο αλλά αυτό που με ενοχλέι ειναι οι ζαλάδες και ότι κουράζομαι εύκολαΠόσο καιρό θα είσαι στην περίοδο αυτή???Και πως αισθάνεσαι γενικά??Πονάς??Έχεις ενοχλήσεις..???Όλα καλά πήγαν..Είχα ανησυχήσει όλο αυτόν τον καιρό αλλά που καιρός να μπω...
Γομαρογατόψαρα έχεις δει????Τώρα τώρα, σε 10 μέρες θα δεις !!!!!

Θα περάσει μωρε κ αυτό! Ε! όχι δεν έχω ξαναδει αλλά θα δω σε 10 μέρες
katerina10
Περιβόητο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Φιλακια
katerina10
Περιβόητο μέλος
Περιμενουμε φωτογραφιες απο τα μοναδικα,ανεπαναληπτα,καταπληκτικα γιγαντια μωρα.
Φιλακια
Χμμμ θα αργήσουμε λίγο ακόμα με τις φώτος...Έχω να βάλω τον Πάκι μας...αλλά θέλω να βάλω και τα γουργουριάρικα μας.ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!
Όμως θα σας πω τα νέα μας(καλά και κακά):
Η μαμά μου(γιαγιά τους) έφαγε φρίκη όταν διαπίστωσε ότι τα γατιά πηδάνε από εδώ και από κει.Είμαι σε ένα δωμάτιο με τα μωρά μου και ενώ ειχαμε συμφωνήσει και για την τουαλέτα στο μπάνιο τελικά δεν με άφησαν.Έγιναν και διάφορα που τους δικαιολογώ.Αν δεν πήγαινε εξ αρχής στραβα η υιοθεσία τότε δεν θα είχαμε πρόβλημα να τα έχουμε ελεύθερα στο σπίτι.Επειδή είναι όμως δική μου ευθύνη, μένω και εγώ έγκλειστη στο δωμάτιο με μερικές επιδρομές στο ψυγειο για φαί και καμιά ώρα στην τηλεόραση.Δεν είναι ζωή αυτή.!!!!Την ζέστη την τρώμε και οι 3 στην μαπα και γενικά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΑΥΤΗ!!!!!!

Το βράδυ έρχονται πάνω μου όχι να κοιμηθουν αλλά για να παίζουν με τα πόδια μου με τα μαλλιά μου και γενικά να διασκεδάσουν.Όμως εγώ χωρίς σωστό ύπνο αρρωσταίνω(από μικρή το έιχα το πρόβλημα αυτό)και έτσι τους βάζω στο κλουβάκι τους.5 το πρωί ο μαπας θέλει τουαλέτα σηκώνομαι μόνη μου τον παίρνω αγκαλιά και τον πάω στην τουαλέτα.Τον χαιδεύω και μετά τον ξαναβάζω στο κλουβί του.Το πρωί τα αφήνω ελεύθερα στο δωμάτιο αλλά δεν είναι και κανα τεράστιος χώρος..Πιστεύω ότι υποφέρουν τώρα που έγιναν και τεράστια!!!!!

Προκειμένου να λύσω το πρόβλημα μας αποφάσισα να φύγω από το σπίτι!!!Αυτό είναι μεγάλη απόφαση και πραγματικά βγαίνω τσίμα τσίμα αλλά δεν με νοιάζει!Τελικά επειδή είμαι και απίστευτα φοβιτσιάρα αποφασίσαμε με την κολλητή μου να συγκατοικήσουμε.Βρήκαμε σπίτι την Παρασκευή και θα μπούμε από Αύγουστο.Απλά ελπίζω να πετύχει η συγκατοίκηση γιατί είμαστε η μέρα με την νύχτα.Στο σπίτι άλλα ήθελε η μία και άλλα η άλλη και όταν βρήκαμε το σπίτι που είχε και τα δύο το κλείσαμε αμέσως.

Ξέρω ότι ίσως είναι δύσκολα στην αρχή για τα γατάκια μου αλλά είμαι σίγουρη ότι θα αξιοποιήσουν και τα 116 τμ (πιο μεγάλο και από το δικό μου τώρα) και το προσωπικό του δωμάτιο (έχει και έξτρα δωμάτιο !!!)!!!

Είμαστε έτοιμοι και οι 4 για νέες περιπέτειες!!!!!!!Ελπίζω όλα να πάνε καλά ...σε λίγες μέρες θα σας βάλω και φωτός ωραίες στο δωμάτιο μου (10 τμ
)!!Ευχηθείτε μου όλα να πάνε ΤΕΛΕΙΑ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Αυτές είναι κάπως παλιές φωτος αλλά χρωστάω στην σλιθερινούλα ένα γατάκι και 2 θηρία.Τα θηρία σαν θηρία όπως έχουν γίνει θα τα δείτε πιο μετά..Έχω βεβαια μία παλιότερη φωτο για να σας δείξω πριν πλαδαρέψουν..Αλλά σήμερα θα μας απασχολήσει ο άλλος γιος του άντρα μου..ο Κουνουπάκι ή πιο εύκολα "Πάκι"..Πάμε λοιπόν:
Ο Πάκι έχει έναν πολύ καλό φίλο που του μιλάει όταν τον πιέζει στην κοιλίτσα..Τον δαγκώνει , τον δέρνει αλλά τον αγαπάει και κοιμάται μαζί του..Παπίνος και Πάκι:
Πρώτη μέρα που τον γνώρισα δεν μπορούσα να ξεκολλήσω από πάνω του!
Δεν είναι η καλύτερη φωτό αλλά ο Πάκι μας είναι κουκλάκι έτσι??
Δικιά μου έμπνευση γιατί φαινόμουν εγώ στην φώτο και έκλεβα την λάμψη του παιδιού....

Καλά ...Αγαπημένες φωτος!!!
και
και λίγο απο την γουργουροοικογένεια στο ανάποδο
καλάθι τους..Αφου την βρίσκουν έτσι....και
Αχχχχ τι παιδιά έχει αυτό το σόι!!!
moukelis
Επιφανές μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος

Έτοιμοι???Παμε!!!!!
Η Ήλια σε πόζα και ο Μάπας τον Χαβά του..Πολύ πλύσιμο σας λέω..Τώρα που τους έβγαζα φωτος του ήρθε...Τσ, τσ τσ!!Τι δεν τον βλέπετε; εκεί στο βάθος είναι...
Σε στάση προσοχής και ήρεμος ο Μαπούλης μου!!Κούκλος ε?
Μετά τον Μάπα φυσικά ήρθε η ζηλιάρα Ήλια να μας χαιδευτεί!!!Τι ζήλια είναι αυτή?????
Μαζί σε ώρα χαλάρωσης λίγο πριν πέσουν για ύπνο.Μην σας ξεγελάει το ξύπνιο μουτράκι τους κάνω θορύβους για να κοιτάξουν στο μέρος μου..

Μια ίσως ασυνήθιστη φωτό.Ο Μάπας έχει λατρεία με το πόδι μου και με τις κάλτσες μου(ποδολαγνεία ένα πράγμα)..Να και οι αποδείξεις:
Η καλύτερη πόζα του Μάπα ως σήμερα!!!!
Εδώ φαίνεται και το κρεμασμένο μας κοιλινάκι!
Η τεράστια γάτα, το τιγράκι μου πάνω στο γατοδεντράκι του:
Η Ήλια μου δίνει την εντύπωση ότι λατρεύει τις φωτογραφίες σε αντίθεση με τον αδερφό της..Αμάν βρε Μάπα όλο πλένεσαι πια!!!
Και δύο αποδείξεις ότι τα μωρά μου αν και ΤΕΡΑΣΤΙΑ χωράνε σε φωτογραφία!!
και συγκρίνετε κρεββάτι με γάτες!!!!
Σας χαιρετούμε γιατί πρέπει να πάμε για νάνι!!Αυτόγραφα δεν δίνουμε, δεν μας αρέσει η φήμη...σε αυτήν αρέσουμε!!!!

Α!Οι φωτογραφίες είναι απόκτημα μιας ωρας πριν!!!
zorica
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλέ τι κοιλίτσα είναι αυτή για ζούληγμα;Πάντως η Ήλια ειναι μοντέλο...Κουκλιά,να σου ζήσουν άλλη μια φορά!Κατερινα εμείς χτες πήγαμε στο γιατρό και είμαστε 1800 και σε μια βδομάδα γινόμαστε τεσσάρων μηνών.Πόσο είναι τα δικά σου είπες;
Μωρέ, αυτόν τον χάρακα τι τον βάζουμε αφου κανείςδεν τον προσέχει???

Το έχω παρατηρήσει..τι΄να χεις τον χαρακα???Το ίδιο είναι και με και χωρίς αυτόν!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Παιδί μου σε βάρος εννοώ,δε χρειάζομαι το χάρακα,θυμάμαι απ'εξω πόσες μέρες διαφορά έχουν με τον δικό μου,δε θυμάσαι που τα λέγαμε;Μωρέ, αυτόν τον χάρακα τι τον βάζουμε αφου κανείςδεν τον προσέχει???Το έχω παρατηρήσει..τι΄να χεις τον χαρακα???Το ίδιο είναι και με και χωρίς αυτόν!!!
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool