katerina10
Περιβόητο μέλος
κουκλια εχουν γινει κ τα δυο!!!
καλε γιορταζει η Ηλια σημερα (Προφητου Ηλία) να την χαιρεσαι!!!![]()
Αχ Νάνσυ μου ευχαριστούμε πολύ!!!!!!!!!
Καλέ γιατί γελάς???Πήγα πρωί πρωί μέσα την πήρα αγκαλίτσα και τη χαιδευα και την χάιδευα και τιης έλεγα"χρόνια πολλά"!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Χαίρομαι που αναγνωρίζεις τα αγνά μου αισθηματα...Οποτε θα ερθω να κάνω το καλό να σας φωτογραφίσω,και να σώσω και την αγαπημένη μου συμπεθέρα...Οχι καλέ...αμέσως κατάλαβα τον σκοπό σου
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Χχμμμμ....μου βάζεις ιδέες τώραΑαααααααααα να σας πω..αν είναι έτσι, Ράισα σου παίρνω εγώ φωτογραφική καλή αν μου δώσεις στη δική μου τσέπη ένα μπλε
!!!Ενα φιντελινάκι να το ζουλάω όλη την ώρα
(αν ζήσει από τα ζηλιαρόγατα που έχω μέσα!!!
)

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος

Ατιμη συμπεθέρα τώρα που θα κατηφορησεις στα Χανιά δεν θα σε αφησω να ζουλήξεις την χοντροΜοίρα

Κατερινα να σου ζήσει βρε η Ηλια και του χρόνου!!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Raisa μου μην την πιστευεις για τον εαυτό της το θέλει το λιλά το μωρό και επικαλειται εμένα και την πάρανοια μου
Ατιμη συμπεθέρα τώρα που θα κατηφορησεις στα Χανιά δεν θα σε αφησω να ζουλήξεις την χοντροΜοίρα
Κυρία ¨Αννα κουβαράκη έχω ζητήσει απαιτητικότατα να μας βάλεται φωτός από τα μωρά της οικογένειας σας στο θέμα Σιαμς-Μάνιακς
!!!Αλλά βλέπω ότι κάνετε τον ψόφιο κοριό ε???

Α...!!!Ευχαριστουμε πολύ πολύ..Μας είδατε και πιο κάτω πόσο μεγαλώσαμε καλέ???
Raisa
Περιβόητο μέλος
Άντε καλέ...ιδέα σου είναιRaisa μου μην την πιστευεις για τον εαυτό της το θέλει το λιλά το μωρό και επικαλειται εμένα και την πάρανοια μου

(το ξέρω αλλά την καλοπιάνω για να έρθει να βγάλει φωτό
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Κοίτα κάτι άνθρωποι που υπάρχουν...Πας να κάνεις ένα καλό και στο βγάζουν από τη μύτη...Raisa μου μην την πιστευεις για τον εαυτό της το θέλει το λιλά το μωρό και επικαλειται εμένα και την πάρανοια μου

katerina10
Περιβόητο μέλος
Χχμμμμ....μου βάζεις ιδέες τώρα![]()
Έλα να πέφτουν οι προσφορές!!!!!

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν το ειχα δει συγχωρηστε με!!!Θα το κάνω οσονούπω...Κυρία ¨Αννα κουβαράκη έχω ζητήσει απαιτητικότατα να μας βάλεται φωτός από τα μωρά της οικογένειας σας στο θέμα Σιαμς-Μάνιακς!!!Αλλά βλέπω ότι κάνετε τον ψόφιο κοριό ε???
Α...!!!Ευχαριστουμε πολύ πολύ..Μας είδατε και πιο κάτω πόσο μεγαλώσαμε καλέ???
katerina10
Περιβόητο μέλος
Δεν το ειχα δει συγχωρηστε με!!!Θα το κάνω οσονούπω...
Για να δούμε

moukelis
Επιφανές μέλος
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι ειπες βρεεεεε????Το παιδι θα ζουληξεις με το ετσι θέλω???Κοίτα κάτι άνθρωποι που υπάρχουν...Πας να κάνεις ένα καλό και στο βγάζουν από τη μύτη...Θα τη ζουλήξω με το έτσι θέλω,έχω έννομα δικαιώματα πάνω στο παιδί μου και τα κιλά του!
![]()
Εννοια σου και αμα την ζουληξεις υπάρχει αυτοματο συστημα εξαερισμου!!!

Θα σε φλομωσουμε καημενη συμπεθέρα!!!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Κατερίνα έτσι σε θέλω!Μακρουλογατουλομανάδες εν δράση!
Εμ τι???Αλληλεγγυη τα μακαρονόγατα!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Ωχ,αυτό δεν το είχα προβλέψει...Τι ειπες βρεεεεε????Το παιδι θα ζουληξεις με το ετσι θέλω???
Θα σε φλομωσουμε καημενη συμπεθέρα!!!!!![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Τι ειπες βρεεεεε????Το παιδι θα ζουληξεις με το ετσι θέλω???
Θα σε φλομωσουμε καημενη συμπεθέρα!!!!!![]()
Αυτό ακούγεται σαν πραγματική απειλή...!!!

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε τι να κάνουμε καμμιά φορά τα φρουτάκια προκάλουν δυσάρεστες συνέπειεςΩχ,αυτό δεν το είχα προβλέψει...![]()

....ΠΟΛΥ δυσάρεστες!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Έλα σταμάτα να κακολογείς την κόρη και βάλε τις φωτό που ζήτησε η Κατερίνα,γιατί είναι μικρή αλλά φονική!Ε τι να κάνουμε καμμιά φορά τα φρουτάκια προκάλουν δυσάρεστες συνέπειες....ΠΟΛΥ δυσάρεστες!!!!!!

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάω καταπιεστικη συμπεθέρα να βάλω φωτο...αμάν πια!!!!Δεν σου ξεφευγει τιποτα εσένα

moukelis
Επιφανές μέλος
Φυσικά και δε μου ξεφεύγει!Αυτό ξαναπές το....Μικρή αλλά φονική!!!!
Πάω καταπιεστικη συμπεθέρα να βάλω φωτο...αμάν πια!!!!Δεν σου ξεφευγει τιποτα εσένα![]()
(και καμια δικιά μας ε,όχι μόνο του κοιλαρά!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
...αμέσως κατάλαβα τον σκοπό σου