Μάπας Γουργουριάρης & Ήλια Γουργουριάρα επιτέλους στο σπίτι!!!

Ήλια και Μάπα να χρόνια σας πολλά να σας χαιρόμαστε, καθώς και τη μαμά σας:).
Ευχαριστούμε Νεκταρία..Την χαιρόμαστε την μαμά μας..την χρησιμοποιούμε σαν μαξιλάρι, σαν τραμπολίνο (ιδιαίτερα όταν κοιμάται), σαν ζεστή σόμπα, σαν ονυχοδρόμιο (αραιά και που), σαν μηχανή ταίσματος (που αν δεν βάλει φαί όταν πεινάμε της παίρνουμε τα αυτιά)αλλά κυρίως σαν μαμά(της χαιδευόμαστε, της εναντιωνόμαστε, το παίζουμε αγγελούδια όταν δεν είμαστε κτλ)..:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρόνια σας πολλά!!!!
Είθε να φωτιστεί η μαμά σας κ να σας σταματήσει την δίαιτα κ να φάτε τόνους κροκέτες
Να μας ζήσουν τα μωρά μας:up::up:
Σα τη μαμα τους κι αυτά...χαδιαρικα και...ζημιαρικα:redface::P:lol::lol:
Το έπιασες το υπονοούμενο ε;:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρονια πολλα κι απο εμας!!!!Να ειστε παντα υγιεις και να τρελαινετε τη μαμα!!!
(καλε μονο 3 μερες διαφορα εχουν με τη Leia και το Σειριο?Σουπερ!!!!)

Χρόνια σας πολλά!!!!
Είθε να φωτιστεί η μαμά σας κ να σας σταματήσει την δίαιτα κ να φάτε τόνους κροκέτες

Το έπιασες το υπονοούμενο ε;:lol:
:mad::mad::mad::mad::mad:Οχι δεν το έπιασα..Δεν ξέρω γιατι μιλάτε κυρία μου..:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::blink::PΕυχαριστούμε!!!!!!:D
Χρονια πολλα κι απο εμας!!!!Να ειστε παντα υγιεις και να τρελαινετε τη μαμα!!!
(καλε μονο 3 μερες διαφορα εχουν με τη Leia και το Σειριο?Σουπερ!!!!)
Ναι ναι καλέ είμαστε συνομίλικοι..πηγαίναμε στην τάξη πως να γίνεται ταλιατέλα λαχταριστή!!!:P

(Η μαμά δεν έχει ξεχάσει τις υποσχέσεις της αλλά δεν μπαίνει πολύ συχνά τελευταία προέκυψαν εκρεμμότητες. Μέσα σε αυτήή την επόμενη βδομάδα θα σας τα έχουμε έτοιμα αυτά που ζητήσατε!!:))

Κατερίνα να σου ζήσουν τα μωράκια σου και είναι πάντα καλά και αγαπημένα! Διάβασα (σχεδόν όλο) το θέμα τους και μου άρεσε πολύ! Είναι πολύ τυχερά που έχουν το ένα το άλλο για παρεούλα, αλλά κυρίως που έχουν μια φανταστική μαμά που τα προσέχει και τα αγαπάει τόσο! Μουσουδίτσες και από τη Μπουμπού!

Κατερίνα να σου ζήσουν τα μωράκια σου και είναι πάντα καλά και αγαπημένα! Διάβασα (σχεδόν όλο) το θέμα τους και μου άρεσε πολύ! Είναι πολύ τυχερά που έχουν το ένα το άλλο για παρεούλα, αλλά κυρίως που έχουν μια φανταστική μαμά που τα προσέχει και τα αγαπάει τόσο! Μουσουδίτσες και από τη Μπουμπού!
Καλημέρα!!!:)Ευχαριστούμε ΠΑΡΑ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!Και για την αφοσίωση σας(μα σχεδον όλο κι εσύ θα σου πήρε καμια μέρα:blink::P)Μουσουδίτσες και πολύ πλύσιμο και από εμάς!!!:D

Καλημέρα!!!:)Ευχαριστούμε ΠΑΡΑ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!Και για την αφοσίωση σας(μα σχεδον όλο κι εσύ θα σου πήρε καμια μέρα:blink::P)Μουσουδίτσες και πολύ πλύσιμο και από εμάς!!!:D

Καλά, μη φανταστείτε ότι το μάθαμε και απ'έξω σαν την ιστορία δέσμης!!!:lol: Ένα γρήγορο σκανάρισμα να πάρουμε μια ιδέα για το τι εστί Ήλια και Μάπας!!! Αχ, το πλύσιμο μας χρειαζότανε, ευχαριστούμε πολύ! Βλέπεις η δικιά μου δεν έχει γλώσσα βοηθείας!!!:lol::lol::lol: (και είναι και λίγο τεμπέλα, όπως την έχω κόψει!!!)

Καλά, μη φανταστείτε ότι το μάθαμε και απ'έξω σαν την ιστορία δέσμης!!!:lol: Ένα γρήγορο σκανάρισμα να πάρουμε μια ιδέα για το τι εστί Ήλια και Μάπας!!! Αχ, το πλύσιμο μας χρειαζότανε, ευχαριστούμε πολύ! Βλέπεις η δικιά μου δεν έχει γλώσσα βοηθείας!!!:lol::lol::lol: (και είναι και λίγο τεμπέλα, όπως την έχω κόψει!!!)
Γιατί δεν της παίρνεις έναν βοηθό να την πλένει...???;):up:

Γιατί δεν της παίρνεις έναν βοηθό να την πλένει...???;):up:

Καλέ Κατερινάκι, γιατί ξύνεις πληγές??? :(Είδα κι έπαθα να πείσω τον σύζυγο για να μείνει η Μπουμπού!!! Αν πω για δεύτερο με βλέπω να ψάχνω για σπίτι!:hmm: (αν και σε μια στιγμή μεγάλης αγάπης μου είπε "αν θες οπωσδήποτε δεύτερο, να είναι πάλι θηλυκό για να μην ψεκάζει", αλλά αυτό ήταν φλασιά της στιγμής και ήδη με τη μία έχουμε ακόμα προβληματάκια! Πάντως και το σπίτι δε βοηθάει αλλά και ο χαρακτήρας της μικρής! Έμαθε από την αρχή μόνη της και άμα δει άλλο ζωντανό αρχίζει τα χχχχχ και τις φάπες (δαγκώνει κι εμένα για να μάθω!!!) Μέχρι και ένα καναρίνι που φιλοξενούσα ζήλεψε!!! Αν είχα ακόμα ένα δωμάτιο μπορεί να καταφέρναμε κάτι, αλλά δυστυχώς δεν παίζει στην παρούσα φάση! Δε θα βγάλουμε περίοδο προσαρμογής και γνωρίμίας χωρίς αιματοκύλισμα!!!:lol:

Καλέ Κατερινάκι, γιατί ξύνεις πληγές??? :(Είδα κι έπαθα να πείσω τον σύζυγο για να μείνει η Μπουμπού!!! Αν πω για δεύτερο με βλέπω να ψάχνω για σπίτι!:hmm: (αν και σε μια στιγμή μεγάλης αγάπης μου είπε "αν θες οπωσδήποτε δεύτερο, να είναι πάλι θηλυκό για να μην ψεκάζει", αλλά αυτό ήταν φλασιά της στιγμής και ήδη με τη μία έχουμε ακόμα προβληματάκια! Πάντως και το σπίτι δε βοηθάει αλλά και ο χαρακτήρας της μικρής! Έμαθε από την αρχή μόνη της και άμα δει άλλο ζωντανό αρχίζει τα χχχχχ και τις φάπες (δαγκώνει κι εμένα για να μάθω!!!) Μέχρι και ένα καναρίνι που φιλοξενούσα ζήλεψε!!! Αν είχα ακόμα ένα δωμάτιο μπορεί να καταφέρναμε κάτι, αλλά δυστυχώς δεν παίζει στην παρούσα φάση! Δε θα βγάλουμε περίοδο προσαρμογής και γνωρίμίας χωρίς αιματοκύλισμα!!!:lol:
Καλά είναι κούκλα η Μπουμπού βέβαια και το μοναχοπαίδι και τοσο όμορφο παίρνει όλη την προσοχη..Οπότε λογικό είναι να μην θέλει άλλο πλάσμα...;)Από την άλλη στην αρχή είναι τα δύσκολα και θέλει και πολύ υπομονή...μετά όμως δεν θα ξεκολλάνε μεταξύ τους..Τέσπα, αν είναι να χυθει αίμα σταματάω εδώ την συζήτηση!!:P

Αχ, άσε, μπαίνω στα χαρίζονται και μου τρέχουν τα σάλια!!! Βλέπω και εσάς με τα αγαπημένα γατάκια σας αγκαλιά και τη λυπάμαι τη στρίτζω μου!!! Αλλά δεν πειράζει, θα ξανατεθεί το θέμα μετά τη μετακόμιση (λέμε τώρα, αλλά πού θα πάει, δε θα γίνει και αυτό? το καλό πράγμα αργεί να γίνει!)
Φιλάκια στα μουσουδάκια σας γουργουριάρικα γατουλίνια!!!! (έχουμε και το ίδιο καλάθι, ξέχασα να πω). Να δω πώς θα χωράτε εκεί μέσα σε κανα χρόνο!!!:lol:

Αχ, άσε, μπαίνω στα χαρίζονται και μου τρέχουν τα σάλια!!! Βλέπω και εσάς με τα αγαπημένα γατάκια σας αγκαλιά και τη λυπάμαι τη στρίτζω μου!!! Αλλά δεν πειράζει, θα ξανατεθεί το θέμα μετά τη μετακόμιση (λέμε τώρα, αλλά πού θα πάει, δε θα γίνει και αυτό? το καλό πράγμα αργεί να γίνει!)
Φιλάκια στα μουσουδάκια σας γουργουριάρικα γατουλίνια!!!! (έχουμε και το ίδιο καλάθι, ξέχασα να πω). Να δω πώς θα χωράτε εκεί μέσα σε κανα χρόνο!!!:lol:
:lol::lol:Ολοι το ιδιο καλάθι εχουμε...;)Βρε η μπουμπου δικό της θεματάκι εχει????:hmm:

Έχει αλλά είναι το θέμα που έκανα παράπονα για τον άντρα μου που δεν την ήθελε! Προσεχώς νέο θέμα της προκοπής, γιατί της το χρωστάω! Να μη λέει ότι κατούρησε στο πηγάδι το ζουζούνι μου! Με νέες και ωραίες φωτογραφίες! Θα μας δείτε και εμάς στο καλάθι σας!!! Με ροζ κουβερτάκι όμως!:P

καλημέρα κατερινιώ. τι κάνουν τα διαβολάκια σου; τα δικά μου καλλικατζούρια κυνηγιούνται πρωί πρωί...

Γεια σου Κατερινα!! πολυ χαιρομαι που τους αρεσαν τα παιχνιδακια. Φιλακια στις πατουσιτσες τους..

Βρε παιδια,που χαθηκατε εσεις;Μας λειψατε,το ιδιο και η μαμα σας.Ειναι ευκαιρια να σας γνωρισουμε κι απο κοντα τωρα με την Εκθεση.Πειτε μας τα νεα σας,μακρυνατε κι αλλο;Μόλις έβλεπα ένα βιντεάκι σας στο YouTube.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, βρε παιδιά, χαθήκατε!!!
Μάπας και Ήλια ζητούνται να παρουσιαστούν επειγόντως ενώπιον των θαυμαστών τους!!!
Και η μαμά, βεβαίως βεβαίως!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδώ είμαστε..οκ το παραδεχομαστε ΧΑΘΗΚΑΜΕ!!!!Και θελαμε απλα να μπούμε στις 13 και στις 14 Μαρτίου να σας πουμε οτι ενηλικιωθήκαμε..αλλα...η μαμά μας αρρώστησε και δεν ήθελε να βλέπει μπροστά της κομπιούτερ..αλλά οκ μας βρήκε η θεία Δώρα(μουκέλις)και μας επανέφερε στην τάξη..

Ελπίζω όλοι να είστε καλά..εμεις ειμαστε ΠΑΡΑ πολύ καλά..παχύναμε(εγώ δηλαδή..ο αδερφός μου είναι σαν την μαμά κοκκαλιάρης και τρώει και πιο μεγαλες ποσοτητες!)Τεσπα, η μαμά θέλει να μάθει νέα σας..Μας λείψατε πολύ!!!

Φιλάκια και πατουσάκια

Ήλια

Βρε καλως τα lost γατια του φορουμ!!!!!!!!!!Βαλε καλε μανα καμια φωτογραφια να δουμε πως μεγαλωσαν τα παιδια...

Καλώς τους, καλώς τους! Και τα γατιά και τη μαμά τους που μας έλειψε! Να σας βλέπουμε πιο συχνά ε? Παθαίνουμε στερητικό! Η Μπουμπού σας στέλνει τα χαιρετίσματά της και τις ευχές της για τα γενέθλιά σας!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back