Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nellos
Νεοφερμένο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
. Και το ποδι του ειναι χαλια... Πολύ πύον και όλο ματωνει.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isavvas
Λέκτορας Κτηνιατρικής Αναισθησιολογίας ΑΠΘ
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η αποψη μου ειναι οτι σας ταλαιπωρει κ σας και το γατακι και εχω ακουσει οτι σε γατες δεν συνισταται η ακινητοποιηση με γυψο η αλλο ισως ειναι λαθος αλλα δεν μου γεμιζει το ματι αυτος ο γιατρος δεν ειναι παιξε γελασε να κανεις ενεση σε γατα, απορω πως το σκεφτηκε. φερτε τον εδω και θα τον φροντισουμε ειτε στην κτηνιατρικη αν θελει ο ισαββας να τον αναλαβει ειτε στη δικη μου που ειναι καταπληκτικη, να γινει οτι καλυτερο δυνατον τελος παντων ειναι κριμα...
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
Συμφωνώ με του υπόλοιπους για την ένεση και για τον γιατρό..
Υπάρχουν γιατροί και γιατροί.
χριστινάκι, περαστικά στον γατούλι και υπομονή...
χριστινα
Διάσημο μέλος
. Οπότε ανεβαινω με ταξί για οτιδήποτε σημαντικο αλλά για εμβόλια, ενεσεις κλπ ειναι δυσκολο. Συμβιβάστικα με την πάστα αντιβιωσης. Παιρνει ένα ποσοστό εστω. Αλλά σαλιωνουμε όλο το σπίτι!
Την Τεταρτη θα τον ανεβάσω και βλέπουμε τι θα γινει. Παραμένει η πληγη, όλο ματώνει κι εχει πυον ακόμη παρα την αντιβιωση και το αντισηπτικό. Ο καημενουλης μου. Θα δουμεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
. Αυτό με τις βιταμίνες δεν ειναι κακή ιδέα. Θα πάω να του πάρω σήμερα μετά τη δουλειά. Κακό δεν του κάνει. Ευχαριστώ. Και αυριο Αθήνα. Εχω αγχος η αληθεια ειναι για το τι θα ακούσω αλλά προσπαθώ σκεφτομαι πως ειναι για το καλό του όλα αυτά. Με μισει με την αντιβίωση και στενοχωριεμαι που τον ταλαιπωρώ!
Πρεπει να τον κρατάω πολύ σφιχτά και μετα εξαφανίζεται για αρκετή ωρα. Αυτά. Θα σας πω αυριο τα νεα από ΑθήναΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
. Την επεμβαση δεν τη γλυτωνει πάντως! Θα κάνει κάποια επέμβαση στους τένοντες τη πεμπτη με στόχο να ακινητοποιηθεί το κατω μέρος του ποδιού ωστε να μη το σερνει πλέον και λογικά δεν θα χρειαστει κάτι άλλο. αν χρειαστει και άλλη επεμβαση (πχ στο γοφό) θα το δουμε αργότερα αλλά μάλλον όχι. Οπότε προχωράμε με καλά δεδομένα....Το μόνο που με τρομάζει και με προβληματίζει ειναι πως για καποιες ημέρες θα χρειαστει να βαλει το κολάρο της Ελισαβετ
. Θα παθει φρικη το γατι!!! Οποιαδήποτε συμβουλή στο θέμα θα εκτιμηθει γιατι ανησυχώ πάρα πολύ για την αντιδρασή του!αυτά λοιπόν τα νεα μας και πλέον μπαίνουμε σε κάποιο δρόμο!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool