Μήπως η ονυχεκτομή θα τον βοηθούσε;;

Χριστίνα κουράγιο. Ελπίζω όλα να πάνε καλά.:inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελπιζω ολα να πανε καλα,εχω ακουσει κι εγω οτι ο συγκεκριμενος γιατρος ειναι κορυφη!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ στεναχωριεμαι όταν ακούω τέτοια πράγματα εύχομαι το καλύτερο:(

ελπιζω Χριστινα μου να πανε ολα καλα κ περαστικουλια στο πιουμιου

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Προσωπικά θα προχωρήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον γατούλη. Ο αντρας μου θέλει να κανει κάποιο είδος αρθροδεσης να ακινητοποιηθει η πατούσα του και να μη γίνει ακρωτηριασμός. Αλλά τελικά ο ειδικός θα μας πει τι μπορεί και τι δεν μπορει να γινει. Προς το παρόν κοιτάμε τη μολυνση μεχρι τη Τετάρτη που ειναι το ραντεβού. Η πληγή παντως μεγάλωσε κι άλλο. Νομίζω πάντως πως ειναι λίγο καλύτερα. Θα δουμε. θα σας ενημερώσω αναλογα. Παντως ο μικρος έτσι κι αλλιως την ταλαιπωρία δεν θα τη γλυτώσει. Ο καημενος μου! Αλλά ειναι για καλό του. Ευχαριστώ για τα καλα σας λόγια :)

Τον μικρο μου τον ταλαιπωρησα χτες κι απογοητευτικα. Μου ειχε δωσει ο γιατρος αντιβιωση σε παστα να του δινω, δοκιμασα προχτες και σαλιωσαμε ολο το πλανητη..... Την ενεση με το αντιφλεγμονωδες την καταφερα με πονο ψυχης. Πηγα παλι στο γιατρο χτες και του ειπα οτι δεν γινεται δουλεια με την παστα και μου εδωσε ενεσιμη αντιβιωση. Προσπαθησα χτες.... τζιφος!!! Με μισησε ο μικρος μου. Δεν μπορεσα. Οσο κι αν αντεχω σε τετοια θεαματα εγω δεν καταφερα να τον τρυπησω. Το χερι μου ετρεμε σαν να ειχα παρκισον κι οταν εκανε νιαου μου ηρθε να μπηξω τα κλαματα. Δεν την εκανα και πρωι πρωι ημουν παλι στο γιατρο σημερα να την κανει εκεινος!!! Εγω φοβαμαι μηπως τον πονεσω ή μηπως κουνηθει και κανω καμια ζημια! Την Κυριακη να δω τι θα κανω. Αυριο θα τον παω πάλι αλλά τη κυριακη θα λειπει κι ο γιατρος :( . Και το ποδι του ειναι χαλια... Πολύ πύον και όλο ματωνει.....

Η ένεση είναι ιατρική πράξη που απαιτεί εξάσκηση και εμπειρία. Οι επιπλοκές από κακή εφαρμογή της μπορεί να είναι σοβαρές και για το ζώο και για τον ιδιοκτήτη. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. Είναι απαράδεκτο, αντιδεοντολογικό, αντιεπιστημονικό και αντιεπαγγελματικό.

Συμφωνω απολυτα με τον isavva (για πρωτη φορα στα χρονικα) χριστινα νομιζω οτι ο γιατρος σου δεν ειναι καθολου ενταξει! Δεν δινουμε να κανει ενεση σε μη εξασκημενο νοσοκομο και παλι πρεπει να του κατσει και το ζωο εγω ενα εμβολιο και με παρα πολυ προσοχη εκανα ποσο μαλλον αντιβιωση που υπαρχει και σε σιροπακι και δινεται ωραιοτατα με συριγγουλα χωρις βελονα και ολα καθαρα και μια χαρα.

Η αποψη μου ειναι οτι σας ταλαιπωρει κ σας και το γατακι και εχω ακουσει οτι σε γατες δεν συνισταται η ακινητοποιηση με γυψο η αλλο ισως ειναι λαθος αλλα δεν μου γεμιζει το ματι αυτος ο γιατρος δεν ειναι παιξε γελασε να κανεις ενεση σε γατα, απορω πως το σκεφτηκε. φερτε τον εδω και θα τον φροντισουμε ειτε στην κτηνιατρικη αν θελει ο ισαββας να τον αναλαβει ειτε στη δικη μου που ειναι καταπληκτικη, να γινει οτι καλυτερο δυνατον τελος παντων ειναι κριμα...

ναι βρε χριστινακι,ειναι δυνατον να κανεις την ενεση μονη σου?κι αν τον τραυματιζες?κι αν σου κουνιοταν κι εσπαγε η συριγγα?κι αν την εκανες σε λαθος σημειο με λαθος τροπο:/: ???

ναι, όλα αυτά σκεφτόμουν κι εγώ και δεν τα καταφερα. Αλλα παιδιά, μετα από μακροχρονη (κακή) εμπειρία με πολλά ζωα ο συγκεκριμενος κτηνιατρος ειναι από τους καλύτερους στην πόλη μου και τουλάχιστον κάνει σωστές διαγνώσεις και δεν βλάπτει το ζωο! Ενας άλλος μου ειχε πει πως οι γάτες δεν παθαίνουν καρκίνο ενω η γατα μου ειχε καρκινο μαστων (!), ενας άλλος τρυπησε την ουθρήθρα ενος γατου με ουρολιθιαση και πεθανε το γατακι κι ενας άλλος μου ειπε πως ο γατος μου ειχε παγκρεατίτιδα ενώ ειχε πάθει θρομβοεμβολή! Μετα από αυτα επιμενω στη σωστη διαγνωση και μεταφερομαι στην Αθηνα για οτιδηποτε προκυψει.... Δεν εχω πολλές εναλλακτικές! Ενεση παντως δεν κανω.... Τον πηγα πάλι σημερα κι αυριο θα του δωσω από το στομα όση πάρει.... Υπομονή μεχρι τη Τεταρτη που θα ανεβω Αθήνα!

θες να σου βρω εναν πολυ καλο στην αθηνα η εχεις ηδη εναν??

'Υστερα απο τόσο καιρό μακριά μπήκα και δίαβασα για το περιστατικό και στεναχωρήθηκα πολύ.
Συμφωνώ με του υπόλοιπους για την ένεση και για τον γιατρό..
Υπάρχουν γιατροί και γιατροί.
χριστινάκι, περαστικά στον γατούλι και υπομονή...

Γιατρό εχω στην Αθήνα... Διπλωμα δεν εχω :( . Οπότε ανεβαινω με ταξί για οτιδήποτε σημαντικο αλλά για εμβόλια, ενεσεις κλπ ειναι δυσκολο. Συμβιβάστικα με την πάστα αντιβιωσης. Παιρνει ένα ποσοστό εστω. Αλλά σαλιωνουμε όλο το σπίτι! :( Την Τεταρτη θα τον ανεβάσω και βλέπουμε τι θα γινει. Παραμένει η πληγη, όλο ματώνει κι εχει πυον ακόμη παρα την αντιβιωση και το αντισηπτικό. Ο καημενουλης μου. Θα δουμε

δοκιμασε να δινεις την παστα με συριγγουλα χωρις βελονα ανασηκονωντας το κεφαλακι του ενω τον αγγαλιαζεις σφιχτα. Μηπως θα ηταν καλο να τοου εδινες και μια παστα με βιταμινες? βοηθανε πολυ στο δερμα και την αναρωση δεν θα κανει κατι σημαντικο αλλα εγω τις χρησιμοποιω βοηθητικα

Χωρίς συριγγα τη δίνω. Αλλά πάλι χάλια γινόμαστε :( . Αυτό με τις βιταμίνες δεν ειναι κακή ιδέα. Θα πάω να του πάρω σήμερα μετά τη δουλειά. Κακό δεν του κάνει. Ευχαριστώ. Και αυριο Αθήνα. Εχω αγχος η αληθεια ειναι για το τι θα ακούσω αλλά προσπαθώ σκεφτομαι πως ειναι για το καλό του όλα αυτά. Με μισει με την αντιβίωση και στενοχωριεμαι που τον ταλαιπωρώ! :( Πρεπει να τον κρατάω πολύ σφιχτά και μετα εξαφανίζεται για αρκετή ωρα. Αυτά. Θα σας πω αυριο τα νεα από Αθήνα

Εννοούσα με συριγγα χωρίς βελόνα...

χτες το απόγευμα πήγαμε στο Βλαχόπουλο, οπότε να σας ενημρώσω σχετικά. Το πρόβλημα στον Πίου Μίου έχει 2 σκέλη. Καταρχήν ο μικρός έχει οστεομυελίτιδα ώς αποτέλεσμα μόλυνσης της πληγής στο ποδαράκι του. Επειδή δεν εχει αισθητικότητα στοο ποδαράκι, ευτυχώς δεν ειναι επώδυνο αλλά χρειάζεται αντιμετώπιση. Μου εδωσε αντιβίωση και αν δεν ανταποκριθει θα χρειαστεί ακρωτηριασμό η συγκεκριμένη φάλαγγα στο πόδι. Αυτό όμως θα φανει αργότερα. Για το βασικό προβλημα της παραλυσης ποδιού είπε πως το γατάκι εχει μερική βλάβη σε κάτι που δεν θυμάμαι πως το ονόμασε αλλά η ουσία ειναι πως δεν θα χρειαστεί ακρωτηριασμό. :up: :up: :up: . Την επεμβαση δεν τη γλυτωνει πάντως! Θα κάνει κάποια επέμβαση στους τένοντες τη πεμπτη με στόχο να ακινητοποιηθεί το κατω μέρος του ποδιού ωστε να μη το σερνει πλέον και λογικά δεν θα χρειαστει κάτι άλλο. αν χρειαστει και άλλη επεμβαση (πχ στο γοφό) θα το δουμε αργότερα αλλά μάλλον όχι. Οπότε προχωράμε με καλά δεδομένα....
Το μόνο που με τρομάζει και με προβληματίζει ειναι πως για καποιες ημέρες θα χρειαστει να βαλει το κολάρο της Ελισαβετ :( :( . Θα παθει φρικη το γατι!!! Οποιαδήποτε συμβουλή στο θέμα θα εκτιμηθει γιατι ανησυχώ πάρα πολύ για την αντιδρασή του!
αυτά λοιπόν τα νεα μας και πλέον μπαίνουμε σε κάποιο δρόμο!

Ωραια ο γιατρος φαινεται να ενδιαφερεται και το ψαχνει το πραμα. Μη ξεχασεις να γραψεις τα στοιχεια του πισω στα λινκς να τον εχουμε υποχην. Οι γιατροι θα σου πουν περισσοτερα εγω αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι για τα χριστουγεννα φιλοξενω εναν γατουλινο που τον χτυπησε αυτοκινητο μαλλον στο κεφαλι και θα τον ταιζω με συριγγα την τροφη Α/Δ της Χιλς οποτε ο γιατρος στον οποια κανω εξυπηρετηση μου εδωσε μια συριγγα μεγαλη μεγαλη χωρις βελονα στην οποια βαζεις μεσα την ειδικη αυτη κονσερβα για αναρρωση και τη δινεις σιγα σιγα κι ουτε γατα ουτε ζημια. Σου την συνιστω ανεπιφυλακτα και τη συριγγα και τη τροφη, γινεται στο πιτς φυτιλι η διαδικασια. Περιμενω νεα του πιου μιου που εχει το φοβερο ονομα

ευτυχώς το γατάκι δεν χρειάζεται ακρωτηριασμό. άντε καλή ανάρωση γρήγορα!

Ολέ!!!!!!!:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back