billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι δικοι μου με εχουν πριξει με το μάδημα της του στυλ "Θα παθουν τα πνευμονια σου με τοση τριχα που εισπνέεις!!" . Λες κι εχω βιτσιο να σνιφάρω την Μπηλλιω χαχαα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Και φυσικά έρχονται οι τρίχες στην επιφάνεια και αν δεν βάλεις καπάκι ηλλεκτρική σκούπα, αιωρούνται προς όλες τις κατευθύνσεις για ώρες και τελικά κάθονται στα πιο ακατάλληλα σημεία (ρούχα-μαξιλάρια κλπ).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Βίκτωρας έχασε ελάχιστο τρίχωμα, αλλά με το Τσουρέκι ήρθα σε απόγνωση! Αφού αν είχα μαζέψει ότι τρίχα της έχει πέσει ως τώρα θα είχα πλέξει πουλόβερ
Πριν από λίγο καιρό την πήγα στον κτηνίατρο γιατί είχα ανησυχήσει (τη χάιδευα κι έβλεπες παντού γύρω της τρίχες να ίπτανται). Εκείνος γέλασε και μου είπε "και που είσαι ακόμα"!!!
Μου συνέστησε βέβαια αν θέλω να πάρω μια πάστα με βιταμίνες από το πετ σοπ, αλλά κατά τα άλλα τη βρήκε υγιέστατη!Γνωρίζετε εσείς κάποια καλή; Είναι απαραίτητο να δώσω;
Σημειωτέον ότι α)δίνω και στους 2 ακάνα εδώ και 3 μήνες. β)βουρτσίζω με χτένι αφαίρεσης υποστρώματος (είναι σαν το furminator) 4 φορές το μήνα και γ)στο ενδιάμεσο με απλή βούρτσα.
Επιπλέον, όπως ανέφερε η billio παραπάνω, έχω χρησιμοποιήσει και την ηλεκτρική σκούπα πάνω της (στη χαμηλότερη ταχύτητα φυσικά) και αφου είναι κουφή,δεν την ενόχλησε καθόλου! Ίσα που γουργούριζε κιόλας!

Τι άλλο να κάνω;;; Υπάρχει περίπτωση να χάνει ακόμα το βρεφικό τρίχωμα; (είνα ενός έτους τώρα) Αν συνεχίσω με ακάνα (που θεωρώ την καλύτερη) θα βελτιωθεί η ποιότητα τριχώματος; Γιατί όμως έχουν τα γατιά μου τόσο διαφορετική εικόνα μεταξύ τους ενώ ζουν στο ίδιο περιβάλλον;
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

flora.m123
Δραστήριο μέλος
Χα!Που να είχατε τον σκύλο μου!

American esκimo, και όταν λέμε τρίχα..εννοούμε ΤΡΙΧΑ!!!!
Όοοοολοοοο το σπίτι γεμάτο.Όλα τα ρούχα, σεντόνια, με καθημερινό σκούπισμα και πάλι κάθε μέρα παντού τρίχες!

Ceres σε ζηλεύω!!!Η ωμή διατροφή λες έκανε τη διαφορά;
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Χαχαχα!Το αιώνιο πρόβλημα με τις τρίχες!Νομίζετε ότι οι γατούλες μαδάνε πολύ;
Χα!Που να είχατε τον σκύλο μου!
American esκimo, και όταν λέμε τρίχα..εννοούμε ΤΡΙΧΑ!!!!
Όοοοολοοοο το σπίτι γεμάτο.Όλα τα ρούχα, σεντόνια, με καθημερινό σκούπισμα και πάλι κάθε μέρα παντού τρίχες!
Ceres σε ζηλεύω!!!Η ωμή διατροφή λες έκανε τη διαφορά;
μπορεί, μπορεί και όχι. Η διατροφή του περιέχει μόνο: ωμό κρέας μαζί με τα κόκκαλα, νεφρά, συκώτι, καρδιές, νερό, αλάτι, ωμούς κρόκους βιολογικών αυγών, ελαιόλαδο. Μπορεί να οφείλεται σε όλο αυτό το "πακέτο" ή μπορεί να βοήθησε την κατάσταση το ελαιόλαδο ή οι ωμοί κρόκοι αυγών (περιέχουν λιπαρά ω-3)

Gogo Valentinou
Νεοφερμένο μέλος

flora.m123
Δραστήριο μέλος
Helppppp...Πλενω κουβερτες και οι τριχες ειναι εκει ακομα.....παντου τριχες.....τα ρουχα μου δεν τα προλαβαινω με τις ταινιες και παλι σαν παλιοβρωμιαρα φαινομαι....κι εχω και μια ιδιοτροπια με την καθαριοτητα....μεχρι ταινια εβαλα στο γατι μηπως και γλυτωσω τπτ....και το σκασμενο δεν θελει και χτενισμα...με καταδαγκωνει να το χτενισω λιγο....Αν βαλω ηλεκτικη σκουπα σε πολυ χαμηλη ενταση στο γατο λετε να καθαρισει????![]()

Καλέ γάτος είναι,δε θα σταματήσει να μαδάει με την ηλεκτρική!!
Όλοι το ίδιο πρόβλημα έχουμε με τις τρίχες!Υπάρχουν πέρα από τα ρολά, αν το ψάξεις πολύ, κάτι βούρτσες ειδικές που κάνουν τρελή δουλειά (εμείς έχουμε μια που την πήραμε από το εξωτερικό)..Δοκίμασε να τον χτενίζεις όταν ψιλοκοιμάται και χαλαρώνει!!
Εγώ στον καναπέ πχ χρησιμοποιώ πρώτα σουπάκι, μετά ρολό, μετά βετέξ και επειδή πάλι δεν έχουν φύγει οι τρίχες

βάζω και ηλεκτρική από τα νεύρα μου!Και μετά τα παρατάω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσον αφορά το σπίτι, ηλεκτρική, ρολά, κλπ κλπ! Το έχω πάρει απόφαση ότι τρίχες στο σπίτι θα βλέπω συνέχεια!
Έχω σκεφτεί να πάρω εκείνη την ηλεκτρική σκούπα τη θαυματουργή, που είναι ιδανική για σπίτι με κατοικιδια, αλλά το κόστος είναι τεράστιο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Όχι καλέ, δεν είναι πρόβλημα, don't worry! Yπάρχει θαυματουργή σκοπύπα για σπίτι με κατοικίδια;Χαχαχαχα! Εννοείται ότι δε θα σταματήσουν να μαδάνε (ούτε με ηλεκτρική ούτε με τίποτα), είναι ζωντανοί οργανισμοί! Εμένα το θέμα μου είναι αν είναι πρόβλημα υγείας το τόσο μάδημα! Αλλά υποθέτω πως όχι.
Όσον αφορά το σπίτι, ηλεκτρική, ρολά, κλπ κλπ! Το έχω πάρει απόφαση ότι τρίχες στο σπίτι θα βλέπω συνέχεια!Έχω σκεφτεί να πάρω εκείνη την ηλεκτρική σκούπα τη θαυματουργή, που είναι ιδανική για σπίτι με κατοικιδια, αλλά το κόστος είναι τεράστιο!
Εγώ που ζω;!
Περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι καλέ, δεν είναι πρόβλημα, don't worry! Yπάρχει θαυματουργή σκοπύπα για σπίτι με κατοικίδια;Εγώ που ζω;!
Περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ!
Δεν ξέρω αν μπορώ να γράψω εταιρία. Την είχε δείξει και το παρά τρίχα παλιότερα και την είχα βρει σε κατάστημα ηλεκτρικών. Το κόστος είναι από 400 με 500 ευρώ
αλλά εχει πολλή μεγάλη δύναμη αναρρόφησης, χωρίς σακκούλα (κάτι που συμφέρει στην πορεία) και έχει μια χτένα που προσαρμόζεται μπροστά και με αυτή περνάς το κατοικίδιο. Νομίζω ότι θα μου έλυνε τα χέρια στο θέμα τρίχα.Να φανταστείς ένα χαλί που είχα το πέταξα γιατί ήταν γεμάτο τριχες και δεν καθάριζε με τίποτα!
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae:Το κόστος είναι από 400 με 500 ευρώ

..και μένουμε στην απλή ηλεκτρική και το σκουπάκι..

Gogo Valentinou
Νεοφερμένο μέλος

....Την φοβαται πολυ εν αντιθεσει με τη σφουγγαριστρα που θελει να παιζει μαζι της....Γατοι παιδι μου....βλαμμενοι....
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Τελικα δεν καταλαβα.....Οι κουβερτες σας ειναι μες την τριχα παντα και για μια ζωη????Με το πλυντηριο παραμενουν οι τριχες....τις αφηνετε????Θα σκασωωωω...θα με λενε βρωμιαρα....δεν θα το αντεξω.....Δεν ειπα οτι θα φυγουν δια παντος οι τριχες με την ηλεκτρικη σκουπα....απλα θα επεφταν πιο λιγες καθε μερα....αλλα σιγα μην κατσει...μολις δει την ηλεκτρικη σκουπα παει και κρυβεται ο μπουχεσας....Την φοβαται πολυ εν αντιθεσει με τη σφουγγαριστρα που θελει να παιζει μαζι της....Γατοι παιδι μου....βλαμμενοι....
![]()
ΌΛΑ είναι μες στην τρίχα πάντα και μια ζωή !

Απλά εγώ φροντίζω να μην υπάρχουν πολλές τρίχες όταν τα ρούχα πλένονται.. Αλλά η μαμά μου δεν ξέρω πως τα καταφέρνει και δε βρίσκεις ούτε 1 τρίχα μετά το πλύσιμο

Και μετά από πέντε λεπτά μόλις τα φορέσω ή τα στρώσω.. Φτου κι απ'την αρχή...

Φρόντιζε να τον χτενίζεις συχνά για να μην πέφτουν τόσες... Αλλά στη φωτό κοντότριχος φαίνεται.. Τόσο πολύ μαδάει;

Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελικα δεν καταλαβα.....Οι κουβερτες σας ειναι μες την τριχα παντα και για μια ζωη????Με το πλυντηριο παραμενουν οι τριχες....τις αφηνετε????Θα σκασωωωω...θα με λενε βρωμιαρα....δεν θα το αντεξω.....Δεν ειπα οτι θα φυγουν δια παντος οι τριχες με την ηλεκτρικη σκουπα....απλα θα επεφταν πιο λιγες καθε μερα....αλλα σιγα μην κατσει...μολις δει την ηλεκτρικη σκουπα παει και κρυβεται ο μπουχεσας....Την φοβαται πολυ εν αντιθεσει με τη σφουγγαριστρα που θελει να παιζει μαζι της....Γατοι παιδι μου....βλαμμενοι....
![]()
Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ναι! Εγώ που είχα φτάσει στα όρια της μανίας με την τάξη και την καθαριότητα, πλέον δε με νοιάζει! Εβγαλα ένα χαλί (αυτό με τα χοντρά κρόσσια) γιατί δεν καθάριζε με τίποτα κι έβαλα μοκέτα. Έχω ριχτάρι στον καναπέ και κάλλυμα στο κρεβάτι. Πριν βάλω τα ρούχα στο πλυντήριο τα περνάω με το ρολό. Παρ'ολα αυτά πάντα βγαίνω έξω κι έχω κάποιες τρίχες πάνω μου (έχω ρολό και στην τσάντα μου

) Το αγόρι μου έχει μεταφέρει τις ασπρες τρίχες του Τσουρεκιού μου στη δουλειά του
..και μένουμε στην απλή ηλεκτρική και το σκουπάκι..![]()
Χαχαχαχα! Αυτό λέω κι εγώ! Μένει άπιαστο όνειρο
Παρεμπιπτόντως το σκουπάκι είναι αποτελεσματικό Φλώρα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Η δική μου είναι κοντότριχη κι αυτή την εποχή γίνεται το έλα να δεις από τρίχες...
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Μπααααα, ψιλοπράγματα..τα πάνω πάνω παίρνει κι αυτά με το ζόρι.. Δε σωνόμαστε παιδί μου! Εγώ με το σκουπάκι τουλάχιστον μαζεύω τους κόκκους άμμου που κυκλοφορούν σε όλο το σπίτι...Χαχαχαχα! Αυτό λέω κι εγώ! Μένει άπιαστο όνειρο Παρεμπιπτόντως το σκουπάκι είναι αποτελεσματικό Φλώρα;

Gogo Valentinou
Νεοφερμένο μέλος
ΌΛΑ είναι μες στην τρίχα πάντα και μια ζωή !
Απλά εγώ φροντίζω να μην υπάρχουν πολλές τρίχες όταν τα ρούχα πλένονται.. Αλλά η μαμά μου δεν ξέρω πως τα καταφέρνει και δε βρίσκεις ούτε 1 τρίχα μετά το πλύσιμο
Και μετά από πέντε λεπτά μόλις τα φορέσω ή τα στρώσω.. Φτου κι απ'την αρχή...
Φρόντιζε να τον χτενίζεις συχνά για να μην πέφτουν τόσες... Αλλά στη φωτό κοντότριχος φαίνεται.. Τόσο πολύ μαδάει;![]()
Ειπες το παιδι μου κοντοτριχοοοοοοο???????

Ενταξει ειναι αλλα οχι πολυ....Η κοιλια του και τα ποδια του εχουν μακρυες τριχες....δεν ειναι εντελως κοντοτριχος....

Αμα θελεις μπες προφιλ μου εχω βαλει λινκ με βιντεο του λεβεντακου μου

flora.m123
Δραστήριο μέλος

Σαν ράτσα φαίνεται κοντότριχη!!

Εσύ φταις που δεν έχεις βάλει μια φωτογραφία να τον δούμε ολόκληρο!!

Μόλις είδα το βιντεάκι! Κουκλάκος είναι μωρέ το αγόρι σου!!
και έχει και τέλειο χρώμα! Γιατί δεν ανεβάζεις καμιά φωτογραφία;
Ο κόσμος δικαιούτει να βλέπει τα ωραία ζώα! τσσσσ! Ακούς εκεί μόνο στο προφίλ τον έχεις κρυμμένο!
θέλουμε βαλεντίνο 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool