Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Έπρεπε να δείτε με τι αηδία κοιτάγε τον πισινό του μετά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
ξερει κανεις ποτε ακριβως μαδανε ? φλεβαρη και σεπτεμβρη ?![]()
Κανονικά νομίζω όποτε και εμείς. Φθινόπωρο και Ανοιξη. Αλλά εμένα μου φαίνεται ότι όλο το χρόνο μαδάνε. Απλά τις εποχές αυτές επιδεινώνεται η κατάσταση.
Είναι βέβαια και ο Χωσούλης μου, που εκτός από την τρίχα που πέφτει, δαγκώνεται και μόνος του και τραβάει τις τούφες του με μανία!!!
Και ειδικά όταν έχω ανοιχτά και κάνει φυσάει μέσα στο σπίτι, αιωρούνται γκριζωπές τούφες, και πάνε όπου γουστάρουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

(φυσικά δεν ξαναήρθε σπίτι,γι'αυτό και είναι πρώην μου
)ευτυχώς ο νυν δεν είναι έτσι έχει φάει πολλυυυυ τρίχα αλλά δεν παραπονιέται γιατί τα αγαπάει και αυτός
ιβανα
Επιφανές μέλος
Εμένα ο πρώην μου ήταν γιατρός και είχε μια μανία με την καθαριότητα κάθε 3 και λίγο έπλενε τα χέρια του.Ο καημένος όταν είχε έρθει σπίτι δεν μπορούσε να κάτσει πουθενά και είχε πάθει υπαρξιακό σοκ στο μπάνιο την έβγαλε να πλένεται συνέχεια και να βγάζει τις τρίχες από πάνω του(φυσικά δεν ξαναήρθε σπίτι,γι'αυτό και είναι πρώην μου
)ευτυχώς ο νυν δεν είναι έτσι έχει φάει πολλυυυυ τρίχα αλλά δεν παραπονιέται γιατί τα αγαπάει και αυτός
![]()
καλα αυτος δεν θα ηταν μονο τριχοφοβικος, για υποχονδριο τον κοβω γενικοτερα.

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ναι κάπως έτσικαλα αυτος δεν θα ηταν μονο τριχοφοβικος, για υποχονδριο τον κοβω γενικοτερα.![]()

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Αν δεν έχει δηλωθεί ακόμη τέτοια ράτσα, να τρέξω να κατοχυρώσω το πρώτο δείγμα αυτής της ράτσας και θα συμμετάσχουμε στην επόμενη Έκθεση Γάτας με μοναδική τη δική μας υποψηφιότητα

:greycat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mema
Νεοφερμένο μέλος
. Παντως τώρα μαδάει περισσότερο από ποτέ. Ξεράσαμε και μία τριχόμπαλα προχθες
....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Υπάρχει ράτσα γάτας, που αργεί πολύ να ωριμάσει σεξουαλικά και που δεν μαδάει σχεδόν καθόλου, χωρίς να την βουρτσίζουν συστηματικά;
Αν δεν έχει δηλωθεί ακόμη τέτοια ράτσα, να τρέξω να κατοχυρώσω το πρώτο δείγμα αυτής της ράτσας και θα συμμετάσχουμε στην επόμενη Έκθεση Γάτας με μοναδική τη δική μας υποψηφιότητα:greycat:
γκουχ γκουχ!! Υπαρχει και 2ος
Ρε παιδια ο δικος μου δεν μαδαει. Εχω βρει 4-5 τουφιτσες στο πατωμα εδω και κατι βδομαδες αλλα περα απο αυτο δεν μαδαει. Μιλαμε για ελαχιστες τριχες στο σπιτι. Τον χτενιζω μια φορα τη βδομαδα γιατι αν τον χτενιζω καθημερινα δεν βγαζει καθολου τριχα και αδικα τον ταλαιπωρω. Μη νομιζετε πως και με μια φορα τη βδομαδα χτενισμα βγαζει πολλες τριχες. Ακομα και στον καναπε που κοιμαται πολλες φορες δεν αφηνει τριχα. Ειναι και ημιμακρυτριχος!!! Η μονη διαφορα με την Μπαχχυ ειναι οτι ο δικος μου ειναι σεξουαλικα ωριμος αφου την βρισκει με ενα αρκουδακι 
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
ηΗ στάνταρ εποχή είναι άνοιξη και φθινόπωρο.Οι γάτες όμως χάνουν τρίχες όλο το χρόνο.Λιγότερες βέβαια.Τώρα πόσο διαρκεί.Αρκετά.Ετοιμάσου καλύτεραΚαι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα, και έχω ένα γατούλη. Παρατήρησα ότι η χαρτοταινία αφαιρεί καλύτερα τις τρίχες απότι το ρολό...Υπάρχει στάνταρ εποχή τριχόπτωσης? Καθε πότε είναι και πόσο διαρκει? Για να προλαβαίνω να προετοιμάζομαι ψυχολογικά. Παντως τώρα μαδάει περισσότερο από ποτέ. Ξεράσαμε και μία τριχόμπαλα προχθες
....

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Αυτούς θα έπρεπε να τους ζευγαρώναμε, εάν και εφόσον η Μπασσέτ έδειχνε δείγματα ωριμότητος, μπας και δημιουργούσαμε ράτσα γάτας, που δεν μαδάει!!Χρυσές δουλειές θα κάναμεγκουχ γκουχ!! Υπαρχει και 2οςΡε παιδια ο δικος μου δεν μαδαει. Εχω βρει 4-5 τουφιτσες στο πατωμα εδω και κατι βδομαδες αλλα περα απο αυτο δεν μαδαει. Μιλαμε για ελαχιστες τριχες στο σπιτι. Τον χτενιζω μια φορα τη βδομαδα γιατι αν τον χτενιζω καθημερινα δεν βγαζει καθολου τριχα και αδικα τον ταλαιπωρω. Μη νομιζετε πως και με μια φορα τη βδομαδα χτενισμα βγαζει πολλες τριχες. Ακομα και στον καναπε που κοιμαται πολλες φορες δεν αφηνει τριχα. Ειναι και ημιμακρυτριχος!!! Η μονη διαφορα με την Μπαχχυ ειναι οτι ο δικος μου ειναι σεξουαλικα ωριμος αφου την βρισκει με ενα αρκουδακι
![]()

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Αυτούς θα έπρεπε να τους ζευγαρώναμε, εάν και εφόσον η Μπασσέτ έδειχνε δείγματα ωριμότητος, μπας και δημιουργούσαμε ράτσα γάτας, που δεν μαδάει!!Χρυσές δουλειές θα κάναμε![]()
χαχαχα!!! Δεν ειναι κακη ιδεα!!! Τα γατακια θα εβγαιναν λιγο χαζα (να ναι καλα ο naruto με την εφυια περιστεριου), με pica, με απειρες ιδιοτροπιες στις τροφες αλλα και με αριστοκρατικους τροπους

Σημερα που θα τον χτενισω παλι 2 τριχες θα βγαλει και μετα απορω γιατι θυμωνει στο χτενισμα...τι να βγαλει ο καημενος; Χτενιζεις επι ωρα και δεν βγαινει τιποτα 
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αλλά όταν ήρθε ο Αρης τότε κατάλαβα τι εννοείτε.

Μιλάμε αυτήν την εποχή όλο το σπίτι είναι γεμάτο άσπρες τρίχες(οι πορτοκαλιές μάλλον δεν πολυφαίνονται
) Σήμερα που έβαλα ηλεκτρική και καθάρισα το αγαπημένο του χαλί, που του αρέσει να ξαπλώνει και να κάνει βαρελάκια, νομίζω οτι μάζεψα το μισό τρίχωμα του Αρη.
Και σιγά που καθάρισε καλά το χαλί.
Και ούτε φυσικά του αρέσει να τον χτενίζω, δαγκώνει την βούρτσα.Αυτά τα δυό γατιά μου, πάντα σε όλα, "η μέρα με την νύχτα".

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημερα που θα τον χτενισω παλι 2 τριχες θα βγαλει και μετα απορω γιατι θυμωνει στο χτενισμα...τι να βγαλει ο καημενος; Χτενιζεις επι ωρα και δεν βγαινει τιποτα![]()
Μου πέφτει λίγο μακρυα αλλιώς θα κινδύνευες να τον χάσεις.
Δεν ανεβαίνει σε πάγκους και τραπέζια, δεν ζητιανεύει, δεν μαδάει.....
Αν βγει σε δημοπρασία θα τον "χτυπήσω"

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Πάντως, αφού και η Μυρτώ δεν μαδάει, μάλλον χάσαμε την πατέντα της αμάδητης γάτας
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Πριν εβαζα πιατα στο ντουλαπι κ εβλεπα τριχες να πεταν στον αερα-κ καποιες να μπαινουν στο ντουλαπι-διοτι ειμαι εγω καλυμενη απο αυτες.
Παλι καλα που ο φιλος μου εχει υπομονη!
vasilios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
chryssa
Διάσημο μέλος
Εν τω μεταξύ, λες και ήταν προσχεδιασμένο, η τριχόπτωση ξεκίνησε μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος (με αποκόλληση) και απαγορεύεται να κάνω δουλειές και, φυσικά, να βάζω ηλεκτρική και swiffer!
Η καθαρίστρια έρχεται μια φορά την εβδομάδα, αλλά τι να πρωτοκάνει! Τις υπόλοιπες μέρες παλεύω με ένα σκουπάκι χειρός και το αυτοκόλλητο ρολλό! Πού θα πάει, θα περάσει, δεν θα περάσει?Η μαμά της Μυρτώς αλλά κυρίως της Μπασσέτ, να μην παίζει με τον πόνο μας παρακαλώ! Άντε μην έρθει απαγωγέας και ανταλλάξει τα γατιά μας! Για 2-3 μέρες, όχι παραπάνω!

vasilios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορεί να κάθετε παντού να κοιμάτε παντού να την φιλάς παντού και το δέρμα της είναι σαν μωρού .Έννοείτε πως οι φίλοι μου την λένε gremlin αλλά μόλις παεί στην αγκαλία τους αλλάζουν γνώμη.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η μαμά της Μυρτώς έχει τον Αρη που ρίχνει τρίχωμα για τον εαυτό του, για την Μυρτώ και για δυό-τρία γατιά ακόμη
Οσο για την ανταλλαγή ευχαρίστως, αλλά δεν νομίζω να την αντέξετε ούτε για μιά μέρα!![]()
Καλή λευτεριά Χρύσσα, με το καλό να έρθει το μωράκι σας.![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool