Μα πόσο μαδάνε;

Πριν εβαζα πιατα στο ντουλαπι κ εβλεπα τριχες να πεταν στον αερα-κ καποιες να μπαινουν στο ντουλαπι

Μπράβο παιδιά, ανοίξατε το πιο κατάλληλο θέμα και για μας! Μία γάτα στο σπίτι που μαδάει για 10 και ένας σύζυγος που δεν ήθελε τη γάτα λόγω τρίχας... Η μουρμούρα είναι 24ωρης αναμετάδοσης!:P

να στε καλα.. μετα τη στενοχωρια που πηρα σημερα, με κανατε και γελασα σκασμενες :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα επιλογη ειναι κι αυτο,οπως σ'αλλους αρεσουν οι τιγρεκ σ'αλλους οι ασπρομαυρες.Οταν μιλαω ομως για φιλοζωους μιλαω για πραγματικους,οχι αυτους που το παιρνουν για μπιμπελο κ το πεταν μετα γιατι ΕΚΠΛΗΞΗ!!! εχει κ ευθυνες!Γκρεμλιν δεν θα τη ελεγα,ζωακι ειναι κ αυτο κ ολα ομορφα ειναι,απλα οπως ειπα γουστα ειναι αυτα;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η μαμά της Μυρτώς έχει τον Αρη που ρίχνει τρίχωμα για τον εαυτό του, για την Μυρτώ και για δυό-τρία γατιά ακόμη:blink:;):lol:
Οσο για την ανταλλαγή ευχαρίστως, αλλά δεν νομίζω να την αντέξετε ούτε για μιά μέρα!:blink::lol::lol::P
Καλή λευτεριά Χρύσσα, με το καλό να έρθει το μωράκι σας.:D:D:D
Ευχαριστούμε πολύ, Νίκη! Για τη Μπασσετομάνα τα έγραφα κυρίως, ήθελα να την πειράξω!:lol: Εσύ λόγω Άρη συγχωρείσαι, αφού είναι "δικός μας"!;)
να στε καλα.. μετα τη στενοχωρια που πηρα σημερα, με κανατε και γελασα σκασμενες :lol::lol:
Αχ, Ιωάννα μου, έλιωσα κι εγώ ατο κλάμα μόλις το διάβασα! Τι κρίμα, στα καλά καθούμενα...:(

Μπράβο παιδιά, ανοίξατε το πιο κατάλληλο θέμα και για μας! Μία γάτα στο σπίτι που μαδάει για 10 και ένας σύζυγος που δεν ήθελε τη γάτα λόγω τρίχας... Η μουρμούρα είναι 24ωρης αναμετάδοσης!:P

Εμείς έχουμε μια γάτα που μαδάει για 10, ένα σύζυγο που μαδάει επίσης για 10 και μια μαμά που μαδάει για 5!!!:lol: Οι τρίχες της μαμάς είναι οι πιο μακρυές και ξεχωρίζουν... Συμπερασμα: ο Πέτρος δεν έχει κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρεται για τις τρίχες, γιατί πριν τη γάτα το σπίτι ήταν γεμάτο από τις δικές του τρίχες:lol: Τώρα έχουμε λίγες παραπάνω:lol:

Εμείς έχουμε μια γάτα που μαδάει για 10, ένα σύζυγο που μαδάει επίσης για 10 και μια μαμά που μαδάει για 5!!!:lol: Οι τρίχες της μαμάς είναι οι πιο μακρυές και ξεχωρίζουν... Συμπερασμα: ο Πέτρος δεν έχει κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρεται για τις τρίχες, γιατί πριν τη γάτα το σπίτι ήταν γεμάτο από τις δικές του τρίχες:lol: Τώρα έχουμε λίγες παραπάνω:lol:
εμενα του Μαριου του΄πεσαν πριν απο χρονια σχεδον ολες:P...κι απο τοτε καλομαθε και αρνηται να δεχθει και τις δικες μου και των γατιω μας:/::lol::lol:

Τροφες ενισχυτικες για το τριχωμα...skin & care της Royal και bellezza της σειρας Pure Feline της Royal...και σταγονες glavaderm στο φαγητο:)

Ο δικός μας μπαμπάς νομίζει ότι δεν μαδάει (είναι κοντές και δεν τις βλέπει)!:lol::lol::lol: Οι δικές μου είναι μακριές και ξεκολλάνε εύκολα από τα ρούχα, αλλά της Μπουμπούς, ειδικά οι λεπτές, κολλάνε παντού και μπλέκονται στις ίνες των ρούχων!:blink: Μάλλον θα κάνουμε υπομονή και θα συνηθίσουμε το σπίτι με τη νέα του μάλλινη γούνα!:lol:
Και επειδή δεν κρατιέμαι, θα το πω κι αυτό... Πάνω που σταμάτησαν να ρωτάνε οι συγγενείς αν θα διώξουμε τη γάτα λόγω τοξοπλάσματος, τώρα άρχισαν τα δύο νέα επεισόδια: 1) "και αν είναι αλλεργικό το μωρό στην τρίχα?" και 2) "και αν ζηλεύει η γάτα το μωρό?"... Και όλα με ύφος λες και ανακάλυψαν την Αμερική πριν από τον Κολόμβο!:mad::mad::down:

Ο δικός μας μπαμπάς νομίζει ότι δεν μαδάει (είναι κοντές και δεν τις βλέπει)!:lol::lol::lol: Οι δικές μου είναι μακριές και ξεκολλάνε εύκολα από τα ρούχα, αλλά της Μπουμπούς, ειδικά οι λεπτές, κολλάνε παντού και μπλέκονται στις ίνες των ρούχων!:blink: Μάλλον θα κάνουμε υπομονή και θα συνηθίσουμε το σπίτι με τη νέα του μάλλινη γούνα!:lol:
Και επειδή δεν κρατιέμαι, θα το πω κι αυτό... Πάνω που σταμάτησαν να ρωτάνε οι συγγενείς αν θα διώξουμε τη γάτα λόγω τοξοπλάσματος, τώρα άρχισαν τα δύο νέα επεισόδια: 1) "και αν είναι αλλεργικό το μωρό στην τρίχα?" και 2) "και αν ζηλεύει η γάτα το μωρό?"... Και όλα με ύφος λες και ανακάλυψαν την Αμερική πριν από τον Κολόμβο!:mad::mad::down:
οι γνωστες Ελληνικες....υπερβολες...:/: σταθερες αξιες μεσα στο χρονο...:PΟ καθενας το κοντο του και το μακρυ του...μου πηρε πολλα χρονια για να τα ξεπερασω ολα αυτα και να τους γραφω στα παλια μου τα παπουτσια:P:lol:
Χρυσσα μου αγνοησε τους...

Με πήρε η κτηνίατρος την Παρασκευή για να μου πει ότι ο Gandalf είναι αρνητικός στο τοξόπλασμα και μου είπε, εμπιστευτικά, ότι όταν πήγε εκεί ο πεθερός μου, για να της αφήσει κάτι χρήματα που χρωστούσαμε, της δήλωσε ότι η γάτα θα διωχτεί απ'το σπίτι όταν θα μείνω έγκυος... φυσικά ο πεθερός δεν τόλμησε να πει κάτι τέτοιο σε μένα...:lol: και όταν το πει, θα λάβει και την κατάλληλη απάντηση:mad:

Χρυσσα,να τους πεις οτι αμα ειναι αλλεργικο το μωρο στη γατα,θα κανετε εξωση στο μωρο!:lol:Συνηθως μενουν στον τοπο και γλιτωνεις μια κι εξω.:lol:Εναλλακτικα,μπορεις να παρεις προβληματισμενο υφος και να τους απαντησει με ερωτηση:"Και τι θα γινει αν η γάτα ειναι αλλεργικη στο μωρο;":hmm::P:lol:

Με πήρε η κτηνίατρος την Παρασκευή για να μου πει ότι ο Gandalf είναι αρνητικός στο τοξόπλασμα και μου είπε, εμπιστευτικά, ότι όταν πήγε εκεί ο πεθερός μου, για να της αφήσει κάτι χρήματα που χρωστούσαμε, της δήλωσε ότι η γάτα θα διωχτεί απ'το σπίτι όταν θα μείνω έγκυος... φυσικά ο πεθερός δεν τόλμησε να πει κάτι τέτοιο σε μένα...:lol: και όταν το πει, θα λάβει και την κατάλληλη απάντηση:mad:
τωρα εγω δεν μιλαω, γιατι θα γινω κακια:(και δεν θελω:(
απαιτουμε τη καταλληλη απαντηση Μελινα:up::up::lol:

Χρυσσα,να τους πεις οτι αμα ειναι αλλεργικο το μωρο στη γατα,θα κανετε εξωση στο μωρο!:lol:Συνηθως μενουν στον τοπο και γλιτωνεις μια κι εξω.:lol:Εναλλακτικα,μπορεις να παρεις προβληματισμενο υφος και να τους απαντησει με ερωτηση:"Και τι θα γινει αν η γάτα ειναι αλλεργικη στο μωρο;":hmm::P:lol:
:lol::lol::lol::lol:και μετα θα ψαχνουν το τηλεφωνο του Δαφνιου:P...:lol::lol:

τωρα εγω δεν μιλαω, γιατι θα γινω κακια:(και δεν θελω:(
απαιτουμε τη καταλληλη απαντηση Μελινα:up::up::lol:

Μην ανησυχείς Γιούλη μου... έχω ένα ύφος ειδικό για τέτοιες απαντήσεις :mad::mad::lol: Στο τέλος τέλος, το μωρό θα είναι μέσα στη δική μου κοιλιά, τι θα κάνουν; Θα το πάρουν για να μη του κάνει κακό η γάτα;:lol:

Μην ανησυχείς Γιούλη μου... έχω ένα ύφος ειδικό για τέτοιες απαντήσεις :mad::mad::lol: Στο τέλος τέλος, το μωρό θα είναι μέσα στη δική μου κοιλιά, τι θα κάνουν; Θα το πάρουν για να μη του κάνει κακό η γάτα;:lol:
το ξερω μωρε Μελινα, αλλα πολλες φορες οι σχεσεις δηλητηριαζονται ετσι...και σου χαλανε τη διαθεση...τουλαχιστον εγω αυτο παθαινα πριν καποια χρονια...τωρα, ας μη γινομαι αρεστη, κανω αυτο που θελω εγω (οσο εγωιστικο κι αν ακουγεται αυτο...)χωρις καν να το συζητω...μονο οταν δεν ειμαι σιγουρη για κατι, το συζητω...

το ξερω μωρε Μελινα, αλλα πολλες φορες οι σχεσεις δηλητηριαζονται ετσι...και σου χαλανε τη διαθεση...τουλαχιστον εγω αυτο παθαινα πριν καποια χρονια...τωρα, ας μη γινομαι αρεστη, κανω αυτο που θελω εγω (οσο εγωιστικο κι αν ακουγεται αυτο...)χωρις καν να το συζητω...μονο οταν δεν ειμαι σιγουρη για κατι, το συζητω...

Συμφωνώ απόλυτα, ούτε κι εμένα μου αρέσει να έχω εντάσεις με κανέναν, πόσο μάλλον τους γονείς του άντρα μου, που είναι η δεύτερη οικογένειά μου... πάντως, όλα αυτά περί κινδύνων τα σκέφτηκα πριν πάρω γάτα και πήρα την απόφασή μου!!! Είμαι σίγουρη ότι δε θα χρειαστούν φωνές, γιατί θα εξηγήσω αναλυτικά ό,τι θέλουν να ξέρουν. Τις προκαταλήψεις τόσων ετών, σίγουρα δε μπορώ να τις καταρρίψω, αλλά σίγουρα θα σταματήσουν όλοι να γκρινιάζουν αν δουν πως όλα θα πάνε καλά

οι γνωστες Ελληνικες....υπερβολες...:/: σταθερες αξιες μεσα στο χρονο...:PΟ καθενας το κοντο του και το μακρυ του...μου πηρε πολλα χρονια για να τα ξεπερασω ολα αυτα και να τους γραφω στα παλια μου τα παπουτσια:P:lol:
Χρυσσα μου αγνοησε τους...
Ειλικρινά το προσπαθώ και σε μεγάλο βαθμό το καταφέρνω πια, αλλά θέλει δουλειά! Είναι πολλές οι κοτσάνες!:lol: :lol:
της δήλωσε ότι η γάτα θα διωχτεί απ'το σπίτι όταν θα μείνω έγκυος...
:blink::blink::blink:
Και η μαμά μου ακόμα πετάει σπόντες για το τι ωραία που θα περνάει η Μπουμπού στην (μη περιφραγμένη) αυλή της γιαγιάς στο χωριό! (που βρέχει 300 μέρες το χρόνο, η γειτονιά τίγκα στο ποντικοφάρμακο και ο δρόμος έξω από το σπίτι 100 μέτρα από την εθνική με τα φορτηγά να τρέχουν σαν τρελά!:mad:)
Χρυσσα,να τους πεις οτι αμα ειναι αλλεργικο το μωρο στη γατα,θα κανετε εξωση στο μωρο!:lol:Συνηθως μενουν στον τοπο και γλιτωνεις μια κι εξω.:lol:
:lol::lol::lol:
το ξερω μωρε Μελινα, αλλα πολλες φορες οι σχεσεις δηλητηριαζονται ετσι...και σου χαλανε τη διαθεση...
Κυρίως αυτό! :hmm:

Σιγα μην τολμουσαν να πουν σε μενα κουβεντα για τετοιο θεμα,αμα ανοιξω εγω το στοματακι μου οταν αφορα υπερασπιση ζωου δεν ξερουν που να κρυφτουν.Ασε που τετοια δικαιωματα δεν δινω.Δικο σου θα ειναι το μωρο,δικες σου κ οι αποφασεις!

Εμένα οι γονείς μου δεν μου έχουν πεί τίποτα απολύτως για ενδεχόμενη έξωση του Spike σε τυχόν εγκυμοσύνη, ευτυχώς. Οι γονείς του άντρα μου πιστεύω ότι το σκέφτονται αλλα δεν τολμούν να μου πούν τίποτα. Ευτυχώς ο Νικος είναι 1000% μαζί μου και δεν ακούει τίποτα από τους διάφορους "καλοθελητές". Εγώ βασικά το μόνο άγχος που έχω δεν είναι ούτε η τρίχα ούτε το τοξόπλασμα, απλά επειδή το ζούδι μου έχει τη συνήθεια να κοιμάται μερικές φορές επάνω στην πλάτη μας, στα πόδια μας, γενικά επάνω μας, αυτό φοβάμαι, μη μου ξεφύγει καμια φορά και κοιμηθεί πάνω στο μωρό.. είναι και 5 κιλά γομάρι. Αλλά φυσικά αυτό έγγειται αποκλειστικά και μόνο στη δική μου προσοχή! Έτσι δεν είναι?

Λογικά μπορείς να μην αφήσεις την γάτα να μπαίνει στο δωμάτιο που κοιμάται το μωρό.:hmm:Αλλά και πάλι δεν νομίζω να κοιμηθεί πάνω στο...μωράκι.:blink:;)Μάλλον θα το φοβάται.;)
Εννοώ η γάτα το μωρό!:blink:;):lol:

Βασικα αυτο ειναι το πιο λογικο κ ευκολο σαν λυση.

Μέχρι κι ο Στέφανος άρχισε να μαδάει! Τι κακό κι αυτό... Από λούτρινος γίνεται... φαλακρός. Ωστόσο δε βρίσκω τρίχες στο σπίτι - μόνο "χνουδομπαλίτσες". Πότε σταματάει αυτό;!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back