ιβανα
Επιφανές μέλος
Πριν εβαζα πιατα στο ντουλαπι κ εβλεπα τριχες να πεταν στον αερα-κ καποιες να μπαινουν στο ντουλαπι
Μπράβο παιδιά, ανοίξατε το πιο κατάλληλο θέμα και για μας! Μία γάτα στο σπίτι που μαδάει για 10 και ένας σύζυγος που δεν ήθελε τη γάτα λόγω τρίχας... Η μουρμούρα είναι 24ωρης αναμετάδοσης!![]()
να στε καλα.. μετα τη στενοχωρια που πηρα σημερα, με κανατε και γελασα σκασμενες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
Ευχαριστούμε πολύ, Νίκη! Για τη Μπασσετομάνα τα έγραφα κυρίως, ήθελα να την πειράξω!Η μαμά της Μυρτώς έχει τον Αρη που ρίχνει τρίχωμα για τον εαυτό του, για την Μυρτώ και για δυό-τρία γατιά ακόμη
Οσο για την ανταλλαγή ευχαρίστως, αλλά δεν νομίζω να την αντέξετε ούτε για μιά μέρα!![]()
Καλή λευτεριά Χρύσσα, με το καλό να έρθει το μωράκι σας.![]()
Εσύ λόγω Άρη συγχωρείσαι, αφού είναι "δικός μας"!
Αχ, Ιωάννα μου, έλιωσα κι εγώ ατο κλάμα μόλις το διάβασα! Τι κρίμα, στα καλά καθούμενα...να στε καλα.. μετα τη στενοχωρια που πηρα σημερα, με κανατε και γελασα σκασμενες![]()

Melini
Διάσημο μέλος
Μπράβο παιδιά, ανοίξατε το πιο κατάλληλο θέμα και για μας! Μία γάτα στο σπίτι που μαδάει για 10 και ένας σύζυγος που δεν ήθελε τη γάτα λόγω τρίχας... Η μουρμούρα είναι 24ωρης αναμετάδοσης!![]()
Εμείς έχουμε μια γάτα που μαδάει για 10, ένα σύζυγο που μαδάει επίσης για 10 και μια μαμά που μαδάει για 5!!!
Οι τρίχες της μαμάς είναι οι πιο μακρυές και ξεχωρίζουν... Συμπερασμα: ο Πέτρος δεν έχει κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρεται για τις τρίχες, γιατί πριν τη γάτα το σπίτι ήταν γεμάτο από τις δικές του τρίχες
Τώρα έχουμε λίγες παραπάνω
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εμενα του Μαριου του΄πεσαν πριν απο χρονια σχεδον ολεςΕμείς έχουμε μια γάτα που μαδάει για 10, ένα σύζυγο που μαδάει επίσης για 10 και μια μαμά που μαδάει για 5!!!Οι τρίχες της μαμάς είναι οι πιο μακρυές και ξεχωρίζουν... Συμπερασμα: ο Πέτρος δεν έχει κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρεται για τις τρίχες, γιατί πριν τη γάτα το σπίτι ήταν γεμάτο από τις δικές του τρίχες
![]()
...κι απο τοτε καλομαθε και αρνηται να δεχθει και τις δικες μου και των γατιω μας

Τροφες ενισχυτικες για το τριχωμα...skin & care της Royal και bellezza της σειρας Pure Feline της Royal...και σταγονες glavaderm στο φαγητο

chryssa
Διάσημο μέλος
Ο δικός μας μπαμπάς νομίζει ότι δεν μαδάει (είναι κοντές και δεν τις βλέπει)!Εμείς έχουμε μια γάτα που μαδάει για 10, ένα σύζυγο που μαδάει επίσης για 10 και μια μαμά που μαδάει για 5!!!Οι τρίχες της μαμάς είναι οι πιο μακρυές και ξεχωρίζουν... Συμπερασμα: ο Πέτρος δεν έχει κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρεται για τις τρίχες, γιατί πριν τη γάτα το σπίτι ήταν γεμάτο από τις δικές του τρίχες
![]()

Οι δικές μου είναι μακριές και ξεκολλάνε εύκολα από τα ρούχα, αλλά της Μπουμπούς, ειδικά οι λεπτές, κολλάνε παντού και μπλέκονται στις ίνες των ρούχων!
Μάλλον θα κάνουμε υπομονή και θα συνηθίσουμε το σπίτι με τη νέα του μάλλινη γούνα!
Και επειδή δεν κρατιέμαι, θα το πω κι αυτό... Πάνω που σταμάτησαν να ρωτάνε οι συγγενείς αν θα διώξουμε τη γάτα λόγω τοξοπλάσματος, τώρα άρχισαν τα δύο νέα επεισόδια: 1) "και αν είναι αλλεργικό το μωρό στην τρίχα?" και 2) "και αν ζηλεύει η γάτα το μωρό?"... Και όλα με ύφος λες και ανακάλυψαν την Αμερική πριν από τον Κολόμβο!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οι γνωστες Ελληνικες....υπερβολες...Ο δικός μας μπαμπάς νομίζει ότι δεν μαδάει (είναι κοντές και δεν τις βλέπει)!Οι δικές μου είναι μακριές και ξεκολλάνε εύκολα από τα ρούχα, αλλά της Μπουμπούς, ειδικά οι λεπτές, κολλάνε παντού και μπλέκονται στις ίνες των ρούχων!
Μάλλον θα κάνουμε υπομονή και θα συνηθίσουμε το σπίτι με τη νέα του μάλλινη γούνα!
Και επειδή δεν κρατιέμαι, θα το πω κι αυτό... Πάνω που σταμάτησαν να ρωτάνε οι συγγενείς αν θα διώξουμε τη γάτα λόγω τοξοπλάσματος, τώρα άρχισαν τα δύο νέα επεισόδια: 1) "και αν είναι αλλεργικό το μωρό στην τρίχα?" και 2) "και αν ζηλεύει η γάτα το μωρό?"... Και όλα με ύφος λες και ανακάλυψαν την Αμερική πριν από τον Κολόμβο!![]()
σταθερες αξιες μεσα στο χρονο...
Ο καθενας το κοντο του και το μακρυ του...μου πηρε πολλα χρονια για να τα ξεπερασω ολα αυτα και να τους γραφω στα παλια μου τα παπουτσια

Χρυσσα μου αγνοησε τους...
Melini
Διάσημο μέλος
Ο δικός μας μπαμπάς νομίζει ότι δεν μαδάει (είναι κοντές και δεν τις βλέπει)!Οι δικές μου είναι μακριές και ξεκολλάνε εύκολα από τα ρούχα, αλλά της Μπουμπούς, ειδικά οι λεπτές, κολλάνε παντού και μπλέκονται στις ίνες των ρούχων!
Και επειδή δεν κρατιέμαι, θα το πω κι αυτό... Πάνω που σταμάτησαν να ρωτάνε οι συγγενείς αν θα διώξουμε τη γάτα λόγω τοξοπλάσματος, τώρα άρχισαν τα δύο νέα επεισόδια: 1) "και αν είναι αλλεργικό το μωρό στην τρίχα?" και 2) "και αν ζηλεύει η γάτα το μωρό?"... Και όλα με ύφος λες και ανακάλυψαν την Αμερική πριν από τον Κολόμβο!![]()
Με πήρε η κτηνίατρος την Παρασκευή για να μου πει ότι ο Gandalf είναι αρνητικός στο τοξόπλασμα και μου είπε, εμπιστευτικά, ότι όταν πήγε εκεί ο πεθερός μου, για να της αφήσει κάτι χρήματα που χρωστούσαμε, της δήλωσε ότι η γάτα θα διωχτεί απ'το σπίτι όταν θα μείνω έγκυος... φυσικά ο πεθερός δεν τόλμησε να πει κάτι τέτοιο σε μένα...
και όταν το πει, θα λάβει και την κατάλληλη απάντηση
moukelis
Επιφανές μέλος
Συνηθως μενουν στον τοπο και γλιτωνεις μια κι εξω.
Εναλλακτικα,μπορεις να παρεις προβληματισμενο υφος και να τους απαντησει με ερωτηση:"Και τι θα γινει αν η γάτα ειναι αλλεργικη στο μωρο;"

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τωρα εγω δεν μιλαω, γιατι θα γινω κακιαΜε πήρε η κτηνίατρος την Παρασκευή για να μου πει ότι ο Gandalf είναι αρνητικός στο τοξόπλασμα και μου είπε, εμπιστευτικά, ότι όταν πήγε εκεί ο πεθερός μου, για να της αφήσει κάτι χρήματα που χρωστούσαμε, της δήλωσε ότι η γάτα θα διωχτεί απ'το σπίτι όταν θα μείνω έγκυος... φυσικά ο πεθερός δεν τόλμησε να πει κάτι τέτοιο σε μένα...και όταν το πει, θα λάβει και την κατάλληλη απάντηση
![]()
και δεν θελω
απαιτουμε τη καταλληλη απαντηση Μελινα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Χρυσσα,να τους πεις οτι αμα ειναι αλλεργικο το μωρο στη γατα,θα κανετε εξωση στο μωρο!Συνηθως μενουν στον τοπο και γλιτωνεις μια κι εξω.
Εναλλακτικα,μπορεις να παρεις προβληματισμενο υφος και να τους απαντησει με ερωτηση:"Και τι θα γινει αν η γάτα ειναι αλλεργικη στο μωρο;"
![]()

και μετα θα ψαχνουν το τηλεφωνο του Δαφνιου
...

Melini
Διάσημο μέλος
τωρα εγω δεν μιλαω, γιατι θα γινω κακιακαι δεν θελω
απαιτουμε τη καταλληλη απαντηση Μελινα![]()
Μην ανησυχείς Γιούλη μου... έχω ένα ύφος ειδικό για τέτοιες απαντήσεις

Στο τέλος τέλος, το μωρό θα είναι μέσα στη δική μου κοιλιά, τι θα κάνουν; Θα το πάρουν για να μη του κάνει κακό η γάτα;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το ξερω μωρε Μελινα, αλλα πολλες φορες οι σχεσεις δηλητηριαζονται ετσι...και σου χαλανε τη διαθεση...τουλαχιστον εγω αυτο παθαινα πριν καποια χρονια...τωρα, ας μη γινομαι αρεστη, κανω αυτο που θελω εγω (οσο εγωιστικο κι αν ακουγεται αυτο...)χωρις καν να το συζητω...μονο οταν δεν ειμαι σιγουρη για κατι, το συζητω...Μην ανησυχείς Γιούλη μου... έχω ένα ύφος ειδικό για τέτοιες απαντήσειςΣτο τέλος τέλος, το μωρό θα είναι μέσα στη δική μου κοιλιά, τι θα κάνουν; Θα το πάρουν για να μη του κάνει κακό η γάτα;
![]()
Melini
Διάσημο μέλος
το ξερω μωρε Μελινα, αλλα πολλες φορες οι σχεσεις δηλητηριαζονται ετσι...και σου χαλανε τη διαθεση...τουλαχιστον εγω αυτο παθαινα πριν καποια χρονια...τωρα, ας μη γινομαι αρεστη, κανω αυτο που θελω εγω (οσο εγωιστικο κι αν ακουγεται αυτο...)χωρις καν να το συζητω...μονο οταν δεν ειμαι σιγουρη για κατι, το συζητω...
Συμφωνώ απόλυτα, ούτε κι εμένα μου αρέσει να έχω εντάσεις με κανέναν, πόσο μάλλον τους γονείς του άντρα μου, που είναι η δεύτερη οικογένειά μου... πάντως, όλα αυτά περί κινδύνων τα σκέφτηκα πριν πάρω γάτα και πήρα την απόφασή μου!!! Είμαι σίγουρη ότι δε θα χρειαστούν φωνές, γιατί θα εξηγήσω αναλυτικά ό,τι θέλουν να ξέρουν. Τις προκαταλήψεις τόσων ετών, σίγουρα δε μπορώ να τις καταρρίψω, αλλά σίγουρα θα σταματήσουν όλοι να γκρινιάζουν αν δουν πως όλα θα πάνε καλά
chryssa
Διάσημο μέλος
Ειλικρινά το προσπαθώ και σε μεγάλο βαθμό το καταφέρνω πια, αλλά θέλει δουλειά! Είναι πολλές οι κοτσάνες!οι γνωστες Ελληνικες....υπερβολες...σταθερες αξιες μεσα στο χρονο...
Ο καθενας το κοντο του και το μακρυ του...μου πηρε πολλα χρονια για να τα ξεπερασω ολα αυτα και να τους γραφω στα παλια μου τα παπουτσια
Χρυσσα μου αγνοησε τους...

της δήλωσε ότι η γάτα θα διωχτεί απ'το σπίτι όταν θα μείνω έγκυος...

Και η μαμά μου ακόμα πετάει σπόντες για το τι ωραία που θα περνάει η Μπουμπού στην (μη περιφραγμένη) αυλή της γιαγιάς στο χωριό! (που βρέχει 300 μέρες το χρόνο, η γειτονιά τίγκα στο ποντικοφάρμακο και ο δρόμος έξω από το σπίτι 100 μέτρα από την εθνική με τα φορτηγά να τρέχουν σαν τρελά!
)Χρυσσα,να τους πεις οτι αμα ειναι αλλεργικο το μωρο στη γατα,θα κανετε εξωση στο μωρο!Συνηθως μενουν στον τοπο και γλιτωνεις μια κι εξω.
![]()

Κυρίως αυτό!το ξερω μωρε Μελινα, αλλα πολλες φορες οι σχεσεις δηλητηριαζονται ετσι...και σου χαλανε τη διαθεση...

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αλλά και πάλι δεν νομίζω να κοιμηθεί πάνω στο...μωράκι.
Μάλλον θα το φοβάται.
Εννοώ η γάτα το μωρό!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
sapostol1
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool