Melini
Διάσημο μέλος
να ρωτησω κατι? Καθε ποτε καθαριζετε το σπιτι απο τις τριχες?
Εγω καθε μερα βαζω σκουπα...αλλιως δεν μου αρεσει η θεα του...παντου τριχες...![]()
Μια φορά την εβδομάδα, κάθε Σάββατο (οπότε θα βρεις λίγες τρίχες σήμερα
, ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα
) Τώρα που καλοκαιριάζει, θα βάζω και μεσ'τη βδομάδα. Εκτός από τις τρίχες, έχω πήξει και στη γύρη!!! Τα μπαλκόνια μου έχουν γίνει κίτρινα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εσυ εχεις και 3 αγαπη μου...εγω με μια γατα βαζω 2 φορες τη βδομαδα.![]()
μαλλον ειμαι σχολαστικη...με τη Καλυψω μονη της, εβαζα μερα παρα μερα και ρολο και το καλοκαιρι swiffer που δεν εχω χαλια...δεν μου αρεσει να βλεπω πολλες τριχες γυρω - γυρωΜια φορά την εβδομάδα, κάθε Σάββατο (οπότε θα βρεις λίγες τρίχες σήμερα, ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα
) Τώρα που καλοκαιριάζει, θα βάζω και μεσ'τη βδομάδα. Εκτός από τις τρίχες, έχω πήξει και στη γύρη!!! Τα μπαλκόνια μου έχουν γίνει κίτρινα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θυμασαι τις σκαλες μου οταν ανεβαινες? ΝτροπηΜια φορά την εβδομάδα, κάθε Σάββατο (οπότε θα βρεις λίγες τρίχες σήμερα, ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα
) Τώρα που καλοκαιριάζει, θα βάζω και μεσ'τη βδομάδα. Εκτός από τις τρίχες, έχω πήξει και στη γύρη!!! Τα μπαλκόνια μου έχουν γίνει κίτρινα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
Καλέ, εδώ με το ζόρι συνεννοούμαστε για το αζαξ, πού να ξέρει πώς είναι το τοξόπλασμα...καταλαβα...για τη γατα που εχεις στο σπιτι....κι εσενα
ακομα να σου πει?
![]()
Ή μπορεί να μην έχουν τέτοιες προλήψεις στην Αλβανία. Πάντως γελάει πολύ με τη γάτα που την φοβάται και της κρύβεται! Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που η Μπουμπού ξεψάρωσε και κατέβηκε από το ψυγείο και την περιτριγυρίζει, και όποτε πάει κοντά την βουτάει και την παίρνει αγκαλια!Εγώ όταν ήμουν καλά, κάθε 2 ή 3 μέρες και στο δωμάτιο με την άμμο κάθε μέρα. Τώρα 1 την εβδομάδα και γι'αυτό γεμίζει ο τόπος μέχρι την επόμενη φορά.να ρωτησω κατι? Καθε ποτε καθαριζετε το σπιτι απο τις τριχες?
Εγω καθε μερα βαζω σκουπα...αλλιως δεν μου αρεσει η θεα του...παντου τριχες...![]()
Το έχω δει! Αν είναι καλό θα το πάρω κι εγώ!το μεγαλο ρολο απο τη telemarketing το ξερετε? εμενα με εχει σωσει...![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλέ, εδώ με το ζόρι συνεννοούμαστε για το αζαξ, πού να ξέρει πώς είναι το τοξόπλασμα...Ή μπορεί να μην έχουν τέτοιες προλήψεις στην Αλβανία. Πάντως γελάει πολύ με τη γάτα που την φοβάται και της κρύβεται! Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που η Μπουμπού ξεψάρωσε και κατέβηκε από το ψυγείο και την περιτριγυρίζει, και όποτε πάει κοντά την βουτάει και την παίρνει αγκαλια!
Εγώ όταν ήμουν καλά, κάθε 2 ή 3 μέρες και στο δωμάτιο με την άμμο κάθε μέρα. Τώρα 1 την εβδομάδα και γι'αυτό γεμίζει ο τόπος μέχρι την επόμενη φορά.
Το έχω δει! Αν είναι καλό θα το πάρω κι εγώ!

το μονο κακο με το ρολο ειναι οτι τελειωνει πολυ γρηγορα...

sapostol1
Δραστήριο μέλος
χα χα χα ! αφου εσυ αρχισες να παραπονιεσαι τωρα μια χαρα εισαι !!! εμεις παιδευομαστε εδω και 2-3 εβδομαδες και σταματημο δεν εχει η τριχοπτωση..λογικα κρατα κανενα μηνα ?λεω εγω τωρα...
Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι εγώ έχω περισσότερη τριχόπτωση από το Στέφανο! Καταραμένη κρίση των 30 (στα 32) και τρισκατάρατη φαλάκρα...
sapostol1
Δραστήριο μέλος
Πολύ καλό, Melini.Οι μεταξωτές τρίχες θέλουν κι επιδέξιες βούρτσες!!![]()

Μου επιτρέπεις να το λέω κι εγώ;

sapostol1
Δραστήριο μέλος
Chryssa! Γι΄αυτό λες να μου πάνε όλα σκ*** τελευταία?!Εμένα πάλι δεν παίζει αυτό!
Μόνο ότι είναι γρουσουζιά να φάει ο άντρας του σπιτιού από σπασμένο πιάτο μου έχει πει μέχρι τώρα...
![]()
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

sapostol1
Δραστήριο μέλος
Αν πέθαινε κανείς από γατότριχες, το λάπτοπ μου δε θα λειτουργούσε από την πρώτη βδομάδα κι εγώ θα είχα πεθάνει 1.003.234.889 φορές μέχρι σήμερα. Try swiffer και κάνε πως δεν τις βλέπεις!Παντως εγω τη μια στιγμη σφουγγαριζω κ την αλλη βρισκω τουφες στο πατωμα,τζαμπα κοπος![]()
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Melini
Διάσημο μέλος
Πολύ καλό, Melini.
Μου επιτρέπεις να το λέω κι εγώ;![]()
Ελεύθερα βρε!
Πνευματική ιδιοκτησία είναι;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλημερα! Αυτο ειναι το ρολοτο μεγαλο ρολο απο τη telemarketing το ξερετε? εμενα με εχει σωσει...![]()

https://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&itm=4204&ct=77&ref=pathfinder&la=1
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω βαζω σκουπα 1 φορα το μηνα. Αν βαζω πιο συχνα θα καταρρευσω απο την κουραση. Ακομα και να γεμισει ο τοπος τριχες δεν με νοιαζει. Αρκετα σκουπισα περυσι με τους κοριους.
Καημένο! Είχες κοριούς; Εγώ μια εποχή ειχα πρόβλημα με ψύλλους. Το σπίτι μου τότε ήταν ισογειο και ο Χωσούλης έβγαινε τα βράδια έξω και μαζι του γύριζαν και τα νέα μας κατοικίδια. ΟΙ ΨΥΛΛΟΙ. Κάποια στιγμη είχε γεμίσει το σπίτι. Έβαλα τόση σκούπα τότε και έριξα τόση χλωρίνη που έκτοτε είπα ότι οι τρίχες είναι πολύ μικρό κακό για να ασχολούμαι μαζί τους πάνω από μια φορά την εβδομάδα.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Καημένο! Είχες κοριούς; Εγώ μια εποχή ειχα πρόβλημα με ψύλλους. Το σπίτι μου τότε ήταν ισογειο και ο Χωσούλης έβγαινε τα βράδια έξω και μαζι του γύριζαν και τα νέα μας κατοικίδια. ΟΙ ΨΥΛΛΟΙ. Κάποια στιγμη είχε γεμίσει το σπίτι. Έβαλα τόση σκούπα τότε και έριξα τόση χλωρίνη που έκτοτε είπα ότι οι τρίχες είναι πολύ μικρό κακό για να ασχολούμαι μαζί τους πάνω από μια φορά την εβδομάδα.
πωπω φρικη! Εγω παντως ειχα φρικαρει πολυ ασχημα. Πανω απο 10 φορες ειχε ερθει συνεργειο να τους εξολοθρευσει. Εβαζα καθε μερα σκουπα, πλυντηριο και στεγνωτηριο. Και δεν σκουπιζα μονο το πατωμα, αλλα τα παντα, κυριως τα κρεββατια και στρωματα και κυριως τις ραφες. Μετα το σκουπισμα ψεκαζα με εντομοκτονο. Στο τελος πηγα και πηρα diatomaceous earth (ειναι μια πολυ σατανικη σκονη που δεν ειναι βλαβερη στον ανθρωπο και τα ζωα) και εβαλα παντου. Στο πατωμα, στις γωνιες, κατω απο τα στρωματα, στις ραφες στα στρωματα και πηρα ναυλον καλυμματα και εχωσα τα στρωματα μεσα. Μετα απο αυτο οσοι κοριοι τολμησαν και εμφανιστηκαν βρηκαν αργο και βασανιστικο θανατο. Το πιο εκνευριστικο της υποθεσης ηταν οτι ο διπλανος ηταν γεματος και παρολο που εμεις καναμε τα παντα για να τους ξεφορτωθουμε, αυτος ηταν γεματος και τα πεινασμενα ερχονταν να πιουν το δικο μου αιμα. Οταν πεταξε τα στρωματα του ηταν κυριολεκτικα βουτηγμενα στις ακαθαρσιες των κοριων.
Επειδη τον γατο μου τον πηρα ξαφνικα (θα τον επαιρνα σαββατοκυριακο, αλλα με πηραν τηλεφωνο και μου τον εφεραν τεταρτη), δεν ειχα προλαβει να σκουπισω την σκονη και αυτος πηγε και χωθηκε κατω απο το κρεββατι και φτερνιζοταν. Οποτε την 1η κιολας μερα βαλαμε σκουπα αλλα ευτυχως δεν τρομαξε καθολου το μικρουλι. Απλα το λυπηθηκα πολυ τοτε. Ευτυχως απαλλαχτηκαμε απο αυτα τα σιχαμερα εντομα γιατι αν συνεχιζαν να με τσιμπανε θα ειχα πεθανει ειτε απο αλλεργικο σοκ (ειχα ασχημη αλλεργικη αντιδραση στα τσιμπηματα) ειτε θα με εβλεπε ψυχιατρος γιατι ημουν στα προθυρα νευρικου κλονισμου (ξυπνουσα τα βραδια γιατι νομιζα πως περπατουν πανω μου κοριοι, εβλεπα εφιαλτες με κοριους οταν καταφερνα να κοιμηθω γιατι τις περισσοτερες φορες δεν κοιμομουν, οτι με φαγουριζε νομιζα πως ηταν κοριος κτλ). Ενας χρονος μετα, ακομα ψαχνω καθημερινα τα στρωματα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
Παντως με τις τριχες δεν εχω κανενα προβλημα
Ουτε ρολο χρησιμοποιω, ουτε καν εχω αγορασει! Αντιθετως, χαιρομαι να εχω τριχες πανω μου
Ειναι σαν να εχω τον naruto μαζι μου 
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Πωπω... με έπιασε φαγούρα τώρα που τα θυμήθηκα.....
brigite
Διάσημο μέλος
Εγώ τότε με τους ψύλλους δεν τους πήρα εγκαιρως χαμπάρι και τους κατάλαβα μόνο όταν (επειδή ηταν καλοκαίρι) ένιωσα κάτι να μου τσιμπάει τις γάμπες. Και τότε το πρόσεξα. Είχαν γεμίσει τα πόδια μου μέχρι το γόνατο και όταν εσκυψα να δω το πάτωμα, που κυριολεκτικα χοροπηδούσε, γέμισαν και τα χέρια μου. Το συνεργείο που είχα πάρει μου είχε πει ότι με το φάρμακο που θα ρίξουν θα πεθάνει ότι μέινει στο χώρο πολλη ώρα. Από τους ψύλλους μέχρι τους ανθρώπους. Πόσο μάλλον οι γάτες. Οπότε την μάχη τη έδωσα μόνη μου. Με πολλή χλωρίνη και σχεδόν καθημερινά μπάνια στον Χωσούλη, που ούτε αμπούλα τον έπιανε ούτε τίποτα. Κανονική αποικία είχε γίνει το σωματάκι του. Κοιμήθηκα στο σπίτι ξανά, μόνο όταν είχε φύγει και ο τελευταίος ψύλλος. Είχα γίνει τσιγγανάκι και γύρναγα από σπίτι σε σπίτι.
Πανικος και φαγουρα μ'επιασε μ'ολα αυτα που διαβασα.Κοριους ,ψυλλους κλπ.Για πετε μου βρε παιδια απο τις γατες τα αποκτησατε ολα αυτα και γιατι ; η απο αλλο λογο ; βγαινουν εξω τα γατια σας η οχι; να ψαχνω και να ψαχνομαι ;τι κανω; help me 

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ τότε με τους ψύλλους δεν τους πήρα εγκαιρως χαμπάρι και τους κατάλαβα μόνο όταν (επειδή ηταν καλοκαίρι) ένιωσα κάτι να μου τσιμπάει τις γάμπες. Και τότε το πρόσεξα. Είχαν γεμίσει τα πόδια μου μέχρι το γόνατο και όταν εσκυψα να δω το πάτωμα, που κυριολεκτικα χοροπηδούσε, γέμισαν και τα χέρια μου. Το συνεργείο που είχα πάρει μου είχε πει ότι με το φάρμακο που θα ρίξουν θα πεθάνει ότι μέινει στο χώρο πολλη ώρα. Από τους ψύλλους μέχρι τους ανθρώπους. Πόσο μάλλον οι γάτες. Οπότε την μάχη τη έδωσα μόνη μου. Με πολλή χλωρίνη και σχεδόν καθημερινά μπάνια στον Χωσούλη, που ούτε αμπούλα τον έπιανε ούτε τίποτα. Κανονική αποικία είχε γίνει το σωματάκι του. Κοιμήθηκα στο σπίτι ξανά, μόνο όταν είχε φύγει και ο τελευταίος ψύλλος. Είχα γίνει τσιγγανάκι και γύρναγα από σπίτι σε σπίτι.
ωχ τι περασες και εσυ! Σε νιωθω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!! Σε μια φαση ειχα ξυπνησει με 5 τσιμπηματα σε καθε ακρο και 13 τσιμπηματα στην μεση. 30C εξω και κυκλοφορουσα με μακρυμανικα
Σημερα εβαλα αμπουλα στον naruto για να εχω το κεφαλι μου ησυχο γιατι αν κολλησουμε και ψυλλους θα κοιμαμαι με στολη δυτη
Παντως με τις τριχες, ολο και καποια βρισκεις μεσα στα φαγητα! Ακομα και η μανα μου που δεν συμπαθουσε καθολου τις γατες και κυριως τις τριχες τους, δεν εχει κανενα προβλημα τωρα. Εξαφανιστηκε η τριχο-υστερια της 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
ακομα να σου πει?