Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ακομα μαδαει, ποσο καιρο θα παει αυτο; Επισης δεν του αρεσει πλεον η παστα και τον κυνηγαω με το κουταλακι να την φαει. Επειδη την τιναζει απο το ποδαρακι του, την πασαλειψα σε ολο το ποδι του για να την φαει. Δεν ξερω αν εκανα καλα που την εφαγε ετσι σιγα σιγα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
KaterinaP
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο μεγαλος μου μαλιστα εχασε και βαρος, και μου περναει απο το μυαλο μηπως εχει παθει τιποτα και πεφτει η γουνα του! Θα τον παω στη γιατρο!
Ρε παιδια, σκουπιζω και την επομενη μερα οταν φυσαει απο το παραθυρο πετανε φουντες μεσα στο σαλονι! τι κακο μας βρηκε!!!

chryssa
Διάσημο μέλος
Κι εμείς συνεχίζουμε να μαδάμε ακάθεκτες! Σήμερα το πρωί τη χάιδευα με νωπά χέρια και έφευγαν μακαρόνια από τρίχες στη βάση της ουράς! Είναι πολύ αποτελεσματικό, αλλά γεμίζει ο τόπος και δεν κάθεται για πολύ ώρα!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Μαδαει που μαδαει ο ναρουτο, με επιασε χθες και η αλλεργια μου και δεν μπορω να τον χτενισω. Καθε μερα βαζουμε σκουπα αλλα οι τριχες δεν λενε να φυγουν και με ενοχλουν (μπαινουν στην μυτη μου και γινομαι χαλια απο το φτερνισμα). Θα παω να παρω σημερα χαπακια antihistamine μπας και ησυχασω λιγο. Θα τον κανω και ενα μπανακι να φυγουν τα αλλεργιογονα και οι τριχες του γιατι αν συνεχιστει αυτη η κατασταση δεν με βλεπω καλα, δεν εκλεισα ματι χθες 
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Αν δω πως χειροτερευει η αλλεργια μου και συνεχιζει να βγαζει τριχομπαλες θα τον παω για κουρεμα. Ακομα δεν εχω συνελθει και εχω αφυδατωθει ασχημα αυτες τις μερες 
roulsydney
Διάσημο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Περί μαδήματος ..συνέχεια..Ο Σπίντυ γενικά σιχαίνεται το βούρτσισμα.Ποτέ δεν κάθησε ήσυχος σαν άλλα γατάκια.Μόλις έβλεπε βούρτσα γινόταν Λούης και άλλωστε η ποσότητα τρίχας που αφαιρούσε ήταν ελάχιστη μπροστά στις τούφες που άφηνε ΠΑΝΤΟΥ.Ετσι λοιπόν έκανα το εξής...πήρα μια αντιστατική χτένα μαλλιών (είναι ημιμακρύτριχος) και τον χτενίζω αντίθετα με την φορά του τριχώματος.Το τι βγαίνει δεν περιγράφεται ειδικά στην ράχη και στην ουρίτσα του.Παραδόξως δε την χτένα δεν την φοβάται τόσο όσο την βούρτσα.Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει αρκετή βελτίωση στην τριχόπτωση..
τελικα αυτο με το χτενισμα το εχουν ολα τα ημιμακρυτριχα
Ο δικος μου σιχαινεται ολες τι χτενες και τις βουρτσες
3 ατομα τον βαζουμε κατω για να τον χτενισουμε, κολαση. Με την βουρτσα μπορω να τον χτενισω αντιθετα με την φορα του τριχωματος, με την χτενα γινεται χαμος!! Εισαι πολυ τυχερη που δεν φοβαται την χτενα
Μακαρι να καθοταν εστω και για λιγο ο δικος μου 
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

τελικα θα το παρω αποφαση οτι θα μαδα ετσι ολο το χρονο, παντου κ παντοτε, η κατασταση ειναι τραγικη, με το βουρτσισμα βγαινουν τουφες ολοκληρες εχω παθει πλακα ποσο μαδα

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
η πασχαλια ενω ειχε κανει ενα διαλειμμα τριχοπτωσης μιας εβδομαδας περιπου, το φοβερο ειναι οτι τωρα μαδαει περισσοτερο απο ποτε.....
τελικα θα το παρω αποφαση οτι θα μαδα ετσι ολο το χρονο, παντου κ παντοτε, η κατασταση ειναι τραγικη, με το βουρτσισμα βγαινουν τουφες ολοκληρες εχω παθει πλακα ποσο μαδα![]()
ωχ μη λες τετοια!!! Αν μεινει και ο ναρουτο ετσι, θα πεθανω απο αλλεργικο σοκ!!
Η κατασταση μας ειναι τραγικη. Αρκει να χτενισω ενα σημειο στην ουρα του για να γεμισει η βουρτσα. Με το furminator δε βγαζουμε τριχα με το κιλο. Απορω πως εχει ακομα τριχωμα πανω του.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Απορω πως εχει ακομα τριχωμα πανω του.
αυτο που το βαζεις? με τοση τριχα που της βγαζω, απορω πως δεν εχει μεινει κουρουπα.

απο πασχαλω, θα τη λεω καραφλω

σοβαρα τωρα, υπαρχει περιπτωση απο το πολυ χτενισμα να δημιουργηθει προβλημα? εγω τη χτενιζω π.χ 3 φορες την ημερα, καθε μερα.

chryssa
Διάσημο μέλος
... απορω πως δεν εχει μεινει κουρουπα.![]()

Να'σαι καλά Ιωάννα μου πρωί πρωί, με έκανες και γέλασα! Κι εγώ το ίδιο λέω για τη δικιά μου! Εγώ παιδιά βαρέθηκα... την έχω αφήσει έτσι εδώ και μερικές μέρες, γιατί είχα δουλειές στο σπίτι και ήμουν πτώμα. Την χτενίζω μόνο με τα χέρια το πρωί και πάλι βγαίνουν πολλές! Μέσα στο σαββατοκύριακο θα την ξαναχτενίσω... αν δείτε ένα σύννεφο τρίχας να σηκώνεται στα νότια προάστια, θα ξέρετε...

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
αυτο που το βαζεις? με τοση τριχα που της βγαζω, απορω πως δεν εχει μεινει κουρουπα.
απο πασχαλω, θα τη λεω καραφλω
σοβαρα τωρα, υπαρχει περιπτωση απο το πολυ χτενισμα να δημιουργηθει προβλημα? εγω τη χτενιζω π.χ 3 φορες την ημερα, καθε μερα.![]()
αντεχουν!!! Και εγω 3 φορες τον χτενιζω τη μερα, καθημερινα και ειλικρινα δεν ξερω που το βρισκουν τοσο τριχωμα! Ασε που εχει γινει και πιο φουντωτος σε σχεση με 2 μηνες πριν. Παρατηρησα ομως οτι το συχνο χτενισμα κανει το τριχωμα του πιο λιπαρο

Μεχρι και τα μουστακια του πεφτουν
Εδω και μερες βρισκω μουστακια στο χαλι, στο κρεββατι μου, στην αμμο του, τι στο καλο γινεται; Εν τω μεταξυ αυτος σαν φωκια ειναι με τοσα μουστακια, μεσα σε μια νυχτα του φυτρωνουν καινουρια; 
ιβανα
Επιφανές μέλος
αν δείτε ένα σύννεφο τρίχας να σηκώνεται στα νότια προάστια, θα ξέρετε...![]()
μην ανησυχεις, το ιδιο συννεφο βλεπω εγω στα δυτικα

αστα τραγικη η κατασταση. θα μου κανουν παρατηρηση καμια μερα οι γειτονες γιατι οι καταραμενες οι τουφες πανε και σφηνωνονται πανω στα λουλουδια γειτονικων μπαλκονιων, ή μεσα στα μπαλκονια τους, λες και δεν υπαρχει δρομος απο κατω για να πανε, διπλα πρεπει ?

και η φαση ειναι οτι σκυβω μπροστα στο μπαλκονι να ριξω τις τουφες απο κατω, κ αυτες σηκωνονται με τον αερα κ πανε διπλα

ιβανα
Επιφανές μέλος
Παρατηρησα ομως οτι το συχνο χτενισμα κανει το τριχωμα του πιο λιπαρο![]()
ναι ε? περιεργο, εμενα παλι δεν το κανει λιπαρο, μαλλον ωραιο λαμπερο θα ελεγα

chryssa
Διάσημο μέλος
Λογικό μου φαίνεται, γιατί το χτένισμα θα κατεβάζει το σμήγμα του δέρματος...Παρατηρησα ομως οτι το συχνο χτενισμα κανει το τριχωμα του πιο λιπαρο
Μεχρι και τα μουστακια του πεφτουν![]()
Κι εμείς χάνουμε μουστάκια, αλλά έχουν ήδη βγει τα παλιά και δεν φαίνεται η έλλειψη!

Άτιμες τρίχες, πάντα πάνε εκεί που δεν θέλεις! Κι εγώ μπορεί να έχω καθαρίσει χαλιά, καναπέδες κλπ και εκεί που θα μου έχει ξεφύγει, θα τύχει να ακουμπήσουμε κάποιο μαύρο ρούχο και θα γίνει φλοκάτη!και η φαση ειναι οτι σκυβω μπροστα στο μπαλκονι να ριξω τις τουφες απο κατω, κ αυτες σηκωνονται με τον αερα κ πανε διπλα![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool