julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 16:31 Η julia έγραψε: #201 21-04-09 16:31 Εγώ δεν μιλάω.... Περιμένω χορηγία... (και ΝΑΙ μαδάνε και τα σκυλιά!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 16:41 Η marzep έγραψε: #202 21-04-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ δεν μιλάω.... Περιμένω χορηγία... (και ΝΑΙ μαδάνε και τα σκυλιά!!!) Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 16:55 Η julia έγραψε: #203 21-04-09 16:55 Με κουράγιο, δεν ξεκολλάνε οι τρίχες!!! Περιμένω την ζέστη, να βγάλω εγώ τα ρούχα.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:13 Η ιβανα έγραψε: #204 22-04-09 09:13 ακομα μαδαει σαν τρελο το γατι μου, οσο βουρτσιζω, τοσο περισσοτερο μαδαει. τουφες φευγουν και πετανε στο μπαλκονι. μα ποτε σταματαει πια η τριχοπτωση? κοντευει μηνα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #205 22-04-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ακομα μαδαει σαν τρελο το γατι μου, οσο βουρτσιζω, τοσο περισσοτερο μαδαει. τουφες φευγουν και πετανε στο μπαλκονι. μα ποτε σταματαει πια η τριχοπτωση? κοντευει μηνα πια... Click για ανάπτυξη... μεχρι το τελος του Καλοκαιριου..πρεπει να πεσει ολη η παλια γουνα για να βγει η Χειμωνιατικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:21 Η ιβανα έγραψε: #206 22-04-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεχρι το τελος του Καλοκαιριου..πρεπει να πεσει ολη η παλια γουνα για να βγει η Χειμωνιατικη Click για ανάπτυξη... τελος καλοκαιριου? αφου φθινοπωρο απο σεπτεμβρη ξεκιναμε παλι, καταλαβααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #207 22-04-09 09:23 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τελος καλοκαιριου? αφου φθινοπωρο απο σεπτεμβρη ξεκιναμε παλι, καταλαβααα... Click για ανάπτυξη... ξεκινησε τριχοπτωση το Σεπτεμβρη?ποσο κρατησε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:37 Η ιβανα έγραψε: #208 22-04-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξεκινησε τριχοπτωση το Σεπτεμβρη?ποσο κρατησε? Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ, ξεκινανε και σεπτεμβρη, φθινοπωριατικα μαδανε αβερτα κουβερτα. ενα δυο μηνες σιγουρα. παρε να'χεις δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:49 Η Melini έγραψε: #209 22-04-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ρε συ, ξεκινανε και σεπτεμβρη, φθινοπωριατικα μαδανε αβερτα κουβερτα. ενα δυο μηνες σιγουρα. παρε να'χεις δηλαδη Click για ανάπτυξη... Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:54 Η julia έγραψε: #210 22-04-09 09:54 Τοκ τοκ.... Κορύφωση του δράματος έχουμε 2 φορές τον χρόνο... ανακύκλωση της τρίχας γίνεται όλο τον χρόνο. Όποια δεν θέλει, ή να πάρει λούτρινο ή να έρθει μια βόλτα κατα δω να δει, τί ΤΙ εστί δράμα!!!! (πλάκα κάνω η μαύρη...δεν τις βλέπω πλέον...καν.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:55 Η ιβανα έγραψε: #211 22-04-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... και σε πολλες παραλλαγες χρωματων. γκρι γκανταλφοπαπλωματα, ασπρομαυρα πασχαλοπαπλωματα, πορτοκαλια, τιγρε, ποικιλια οχι βλακειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:19 Η brigite έγραψε: #212 22-04-09 10:19 Εγω παλι,γιατι εχω την εντυπωση ,οτι καμμια εποχη δεν προκειται να γλυτωσουμε απο την τριχα;Βλεπω απο τη δικια μου ,οτι ολο το χρονο εχουμε τριχα στο σπιτι ,απλα το καλοκαιρι γινονται πιο ευκολα τα πραγματα ,λογω ελλειψης των χαλιων,παλτων,πουλοβερ κλπ.ρουχα δηλ.που την τραβανε την τριχα σαν μαγνητης.Εχω συμβιβαστει λοιπον με την ιδεα και απλως κανω οτι εχουμε πει (σκουπα,ρολο κλπ) και λιγο το κοροιδο,δε βλεπω ,δεν ειδα .κι ολα πανε ρολοι.Οταν περιμενω κοσμο ειμαι σταντ μπαι με το ρολο στο χερι και καθαριζω τις καρεκλες ,οπου συχναζει το σκατουλι,μη σηκωθει κανεις με τριχωτο πισ.νο και ξεφτυλιστουμε .Να σας πω γι αυτες τις καρεκλες τι περνανε.Ειναι 6 καρεκλες της τραπεζαριας μου.Οταν πλενεται η Μπριζιτ τις περναει ολες.Στη μια πλενει τη μια της πλευρα,στην αλλη γυριζει και πλενει την αλλη της πλευρα,στην αλλη την ουρα της ,στην αλλη τα ποδια της στην αλλη τη μουσουδα της και οταν τελειωσει πηγαινει στην τελευταια και κοιμαται.Οπως καταλαβαινεται ,οι καρεκλες μεταμορφωνονται σε φλοκατες.Σιγα μην κατσω να σκασω.Το Μπριζιτουλι μου ναν καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:28 Η ιβανα έγραψε: #213 22-04-09 10:28 σιγουρα δε γλιτωνουμε, απλα καποιες εποχες ειναι λιγοτερες. αλλα να εξαφανιστουν τελειως οι τριχες δεν παιζει.. εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:35 Η julia έγραψε: #214 22-04-09 10:35 Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η brigite έγραψε: #215 22-04-09 10:38 Χτενισμα,με τη χτενα της γατας ,τη συρματινη πλευρα ,βουρτσισμα με βρεγμενη βουρτσα και μετα πλυσιμο.Καλο κουραγιο και καλη τριχοαπαλλαγη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η ιβανα έγραψε: #216 22-04-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο, δεν το σκεφτηκα. αν δεν την καθαρισω τελικα. κανενας τροπος που προτεινετε ? τωρα ειδα την απαντηση σου μπριζιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 22-04-09 10:50 Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:45 Η chryssa έγραψε: #218 22-04-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Click για ανάπτυξη... Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 22-04-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Click για ανάπτυξη... μωρε θα τις βλεπει κι απο μακρυα μαλιστα οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:24 Η chryssa έγραψε: #220 22-04-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Click για ανάπτυξη... Μην κοιτάς κι εσύ, βγάλτην και πέτα την χωρίς να δεις μέσα!!! Άσε, πριν λιγο καιρό, νομίζοντας ότι έχω ρουφήξει με τη σκούπα τη βέρα του άντρα μου, έβγαλα τη σακούλα και την έσφαξα για να τη βρω. Το μόνο που έκανα ήταν μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη: το 99% της βρώμας του σπιτιού αποτελείται από άμμο everclean και τρίχες, δικές μου και της Μπουμπούς! (το υπόλοιπο 1% ήταν κάτι κομμάτια κορδόνι από τα παιχνίδια της!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ δεν μιλάω.... Περιμένω χορηγία... (και ΝΑΙ μαδάνε και τα σκυλιά!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 16:41 Η marzep έγραψε: #202 21-04-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ δεν μιλάω.... Περιμένω χορηγία... (και ΝΑΙ μαδάνε και τα σκυλιά!!!) Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 16:55 Η julia έγραψε: #203 21-04-09 16:55 Με κουράγιο, δεν ξεκολλάνε οι τρίχες!!! Περιμένω την ζέστη, να βγάλω εγώ τα ρούχα.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:13 Η ιβανα έγραψε: #204 22-04-09 09:13 ακομα μαδαει σαν τρελο το γατι μου, οσο βουρτσιζω, τοσο περισσοτερο μαδαει. τουφες φευγουν και πετανε στο μπαλκονι. μα ποτε σταματαει πια η τριχοπτωση? κοντευει μηνα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #205 22-04-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ακομα μαδαει σαν τρελο το γατι μου, οσο βουρτσιζω, τοσο περισσοτερο μαδαει. τουφες φευγουν και πετανε στο μπαλκονι. μα ποτε σταματαει πια η τριχοπτωση? κοντευει μηνα πια... Click για ανάπτυξη... μεχρι το τελος του Καλοκαιριου..πρεπει να πεσει ολη η παλια γουνα για να βγει η Χειμωνιατικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:21 Η ιβανα έγραψε: #206 22-04-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεχρι το τελος του Καλοκαιριου..πρεπει να πεσει ολη η παλια γουνα για να βγει η Χειμωνιατικη Click για ανάπτυξη... τελος καλοκαιριου? αφου φθινοπωρο απο σεπτεμβρη ξεκιναμε παλι, καταλαβααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #207 22-04-09 09:23 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τελος καλοκαιριου? αφου φθινοπωρο απο σεπτεμβρη ξεκιναμε παλι, καταλαβααα... Click για ανάπτυξη... ξεκινησε τριχοπτωση το Σεπτεμβρη?ποσο κρατησε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:37 Η ιβανα έγραψε: #208 22-04-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξεκινησε τριχοπτωση το Σεπτεμβρη?ποσο κρατησε? Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ, ξεκινανε και σεπτεμβρη, φθινοπωριατικα μαδανε αβερτα κουβερτα. ενα δυο μηνες σιγουρα. παρε να'χεις δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:49 Η Melini έγραψε: #209 22-04-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ρε συ, ξεκινανε και σεπτεμβρη, φθινοπωριατικα μαδανε αβερτα κουβερτα. ενα δυο μηνες σιγουρα. παρε να'χεις δηλαδη Click για ανάπτυξη... Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:54 Η julia έγραψε: #210 22-04-09 09:54 Τοκ τοκ.... Κορύφωση του δράματος έχουμε 2 φορές τον χρόνο... ανακύκλωση της τρίχας γίνεται όλο τον χρόνο. Όποια δεν θέλει, ή να πάρει λούτρινο ή να έρθει μια βόλτα κατα δω να δει, τί ΤΙ εστί δράμα!!!! (πλάκα κάνω η μαύρη...δεν τις βλέπω πλέον...καν.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:55 Η ιβανα έγραψε: #211 22-04-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... και σε πολλες παραλλαγες χρωματων. γκρι γκανταλφοπαπλωματα, ασπρομαυρα πασχαλοπαπλωματα, πορτοκαλια, τιγρε, ποικιλια οχι βλακειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:19 Η brigite έγραψε: #212 22-04-09 10:19 Εγω παλι,γιατι εχω την εντυπωση ,οτι καμμια εποχη δεν προκειται να γλυτωσουμε απο την τριχα;Βλεπω απο τη δικια μου ,οτι ολο το χρονο εχουμε τριχα στο σπιτι ,απλα το καλοκαιρι γινονται πιο ευκολα τα πραγματα ,λογω ελλειψης των χαλιων,παλτων,πουλοβερ κλπ.ρουχα δηλ.που την τραβανε την τριχα σαν μαγνητης.Εχω συμβιβαστει λοιπον με την ιδεα και απλως κανω οτι εχουμε πει (σκουπα,ρολο κλπ) και λιγο το κοροιδο,δε βλεπω ,δεν ειδα .κι ολα πανε ρολοι.Οταν περιμενω κοσμο ειμαι σταντ μπαι με το ρολο στο χερι και καθαριζω τις καρεκλες ,οπου συχναζει το σκατουλι,μη σηκωθει κανεις με τριχωτο πισ.νο και ξεφτυλιστουμε .Να σας πω γι αυτες τις καρεκλες τι περνανε.Ειναι 6 καρεκλες της τραπεζαριας μου.Οταν πλενεται η Μπριζιτ τις περναει ολες.Στη μια πλενει τη μια της πλευρα,στην αλλη γυριζει και πλενει την αλλη της πλευρα,στην αλλη την ουρα της ,στην αλλη τα ποδια της στην αλλη τη μουσουδα της και οταν τελειωσει πηγαινει στην τελευταια και κοιμαται.Οπως καταλαβαινεται ,οι καρεκλες μεταμορφωνονται σε φλοκατες.Σιγα μην κατσω να σκασω.Το Μπριζιτουλι μου ναν καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:28 Η ιβανα έγραψε: #213 22-04-09 10:28 σιγουρα δε γλιτωνουμε, απλα καποιες εποχες ειναι λιγοτερες. αλλα να εξαφανιστουν τελειως οι τριχες δεν παιζει.. εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:35 Η julia έγραψε: #214 22-04-09 10:35 Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η brigite έγραψε: #215 22-04-09 10:38 Χτενισμα,με τη χτενα της γατας ,τη συρματινη πλευρα ,βουρτσισμα με βρεγμενη βουρτσα και μετα πλυσιμο.Καλο κουραγιο και καλη τριχοαπαλλαγη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η ιβανα έγραψε: #216 22-04-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο, δεν το σκεφτηκα. αν δεν την καθαρισω τελικα. κανενας τροπος που προτεινετε ? τωρα ειδα την απαντηση σου μπριζιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 22-04-09 10:50 Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:45 Η chryssa έγραψε: #218 22-04-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Click για ανάπτυξη... Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 22-04-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Click για ανάπτυξη... μωρε θα τις βλεπει κι απο μακρυα μαλιστα οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:24 Η chryssa έγραψε: #220 22-04-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Click για ανάπτυξη... Μην κοιτάς κι εσύ, βγάλτην και πέτα την χωρίς να δεις μέσα!!! Άσε, πριν λιγο καιρό, νομίζοντας ότι έχω ρουφήξει με τη σκούπα τη βέρα του άντρα μου, έβγαλα τη σακούλα και την έσφαξα για να τη βρω. Το μόνο που έκανα ήταν μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη: το 99% της βρώμας του σπιτιού αποτελείται από άμμο everclean και τρίχες, δικές μου και της Μπουμπούς! (το υπόλοιπο 1% ήταν κάτι κομμάτια κορδόνι από τα παιχνίδια της!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ δεν μιλάω.... Περιμένω χορηγία... (και ΝΑΙ μαδάνε και τα σκυλιά!!!) Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 16:55 Η julia έγραψε: #203 21-04-09 16:55 Με κουράγιο, δεν ξεκολλάνε οι τρίχες!!! Περιμένω την ζέστη, να βγάλω εγώ τα ρούχα.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:13 Η ιβανα έγραψε: #204 22-04-09 09:13 ακομα μαδαει σαν τρελο το γατι μου, οσο βουρτσιζω, τοσο περισσοτερο μαδαει. τουφες φευγουν και πετανε στο μπαλκονι. μα ποτε σταματαει πια η τριχοπτωση? κοντευει μηνα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #205 22-04-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ακομα μαδαει σαν τρελο το γατι μου, οσο βουρτσιζω, τοσο περισσοτερο μαδαει. τουφες φευγουν και πετανε στο μπαλκονι. μα ποτε σταματαει πια η τριχοπτωση? κοντευει μηνα πια... Click για ανάπτυξη... μεχρι το τελος του Καλοκαιριου..πρεπει να πεσει ολη η παλια γουνα για να βγει η Χειμωνιατικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:21 Η ιβανα έγραψε: #206 22-04-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεχρι το τελος του Καλοκαιριου..πρεπει να πεσει ολη η παλια γουνα για να βγει η Χειμωνιατικη Click για ανάπτυξη... τελος καλοκαιριου? αφου φθινοπωρο απο σεπτεμβρη ξεκιναμε παλι, καταλαβααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #207 22-04-09 09:23 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τελος καλοκαιριου? αφου φθινοπωρο απο σεπτεμβρη ξεκιναμε παλι, καταλαβααα... Click για ανάπτυξη... ξεκινησε τριχοπτωση το Σεπτεμβρη?ποσο κρατησε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:37 Η ιβανα έγραψε: #208 22-04-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξεκινησε τριχοπτωση το Σεπτεμβρη?ποσο κρατησε? Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ, ξεκινανε και σεπτεμβρη, φθινοπωριατικα μαδανε αβερτα κουβερτα. ενα δυο μηνες σιγουρα. παρε να'χεις δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:49 Η Melini έγραψε: #209 22-04-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ρε συ, ξεκινανε και σεπτεμβρη, φθινοπωριατικα μαδανε αβερτα κουβερτα. ενα δυο μηνες σιγουρα. παρε να'χεις δηλαδη Click για ανάπτυξη... Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:54 Η julia έγραψε: #210 22-04-09 09:54 Τοκ τοκ.... Κορύφωση του δράματος έχουμε 2 φορές τον χρόνο... ανακύκλωση της τρίχας γίνεται όλο τον χρόνο. Όποια δεν θέλει, ή να πάρει λούτρινο ή να έρθει μια βόλτα κατα δω να δει, τί ΤΙ εστί δράμα!!!! (πλάκα κάνω η μαύρη...δεν τις βλέπω πλέον...καν.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:55 Η ιβανα έγραψε: #211 22-04-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... και σε πολλες παραλλαγες χρωματων. γκρι γκανταλφοπαπλωματα, ασπρομαυρα πασχαλοπαπλωματα, πορτοκαλια, τιγρε, ποικιλια οχι βλακειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:19 Η brigite έγραψε: #212 22-04-09 10:19 Εγω παλι,γιατι εχω την εντυπωση ,οτι καμμια εποχη δεν προκειται να γλυτωσουμε απο την τριχα;Βλεπω απο τη δικια μου ,οτι ολο το χρονο εχουμε τριχα στο σπιτι ,απλα το καλοκαιρι γινονται πιο ευκολα τα πραγματα ,λογω ελλειψης των χαλιων,παλτων,πουλοβερ κλπ.ρουχα δηλ.που την τραβανε την τριχα σαν μαγνητης.Εχω συμβιβαστει λοιπον με την ιδεα και απλως κανω οτι εχουμε πει (σκουπα,ρολο κλπ) και λιγο το κοροιδο,δε βλεπω ,δεν ειδα .κι ολα πανε ρολοι.Οταν περιμενω κοσμο ειμαι σταντ μπαι με το ρολο στο χερι και καθαριζω τις καρεκλες ,οπου συχναζει το σκατουλι,μη σηκωθει κανεις με τριχωτο πισ.νο και ξεφτυλιστουμε .Να σας πω γι αυτες τις καρεκλες τι περνανε.Ειναι 6 καρεκλες της τραπεζαριας μου.Οταν πλενεται η Μπριζιτ τις περναει ολες.Στη μια πλενει τη μια της πλευρα,στην αλλη γυριζει και πλενει την αλλη της πλευρα,στην αλλη την ουρα της ,στην αλλη τα ποδια της στην αλλη τη μουσουδα της και οταν τελειωσει πηγαινει στην τελευταια και κοιμαται.Οπως καταλαβαινεται ,οι καρεκλες μεταμορφωνονται σε φλοκατες.Σιγα μην κατσω να σκασω.Το Μπριζιτουλι μου ναν καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:28 Η ιβανα έγραψε: #213 22-04-09 10:28 σιγουρα δε γλιτωνουμε, απλα καποιες εποχες ειναι λιγοτερες. αλλα να εξαφανιστουν τελειως οι τριχες δεν παιζει.. εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:35 Η julia έγραψε: #214 22-04-09 10:35 Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η brigite έγραψε: #215 22-04-09 10:38 Χτενισμα,με τη χτενα της γατας ,τη συρματινη πλευρα ,βουρτσισμα με βρεγμενη βουρτσα και μετα πλυσιμο.Καλο κουραγιο και καλη τριχοαπαλλαγη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η ιβανα έγραψε: #216 22-04-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο, δεν το σκεφτηκα. αν δεν την καθαρισω τελικα. κανενας τροπος που προτεινετε ? τωρα ειδα την απαντηση σου μπριζιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 22-04-09 10:50 Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:45 Η chryssa έγραψε: #218 22-04-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Click για ανάπτυξη... Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 22-04-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Click για ανάπτυξη... μωρε θα τις βλεπει κι απο μακρυα μαλιστα οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:24 Η chryssa έγραψε: #220 22-04-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Click για ανάπτυξη... Μην κοιτάς κι εσύ, βγάλτην και πέτα την χωρίς να δεις μέσα!!! Άσε, πριν λιγο καιρό, νομίζοντας ότι έχω ρουφήξει με τη σκούπα τη βέρα του άντρα μου, έβγαλα τη σακούλα και την έσφαξα για να τη βρω. Το μόνο που έκανα ήταν μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη: το 99% της βρώμας του σπιτιού αποτελείται από άμμο everclean και τρίχες, δικές μου και της Μπουμπούς! (το υπόλοιπο 1% ήταν κάτι κομμάτια κορδόνι από τα παιχνίδια της!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με κουράγιο, δεν ξεκολλάνε οι τρίχες!!! Περιμένω την ζέστη, να βγάλω εγώ τα ρούχα.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:13 Η ιβανα έγραψε: #204 22-04-09 09:13 ακομα μαδαει σαν τρελο το γατι μου, οσο βουρτσιζω, τοσο περισσοτερο μαδαει. τουφες φευγουν και πετανε στο μπαλκονι. μα ποτε σταματαει πια η τριχοπτωση? κοντευει μηνα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #205 22-04-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ακομα μαδαει σαν τρελο το γατι μου, οσο βουρτσιζω, τοσο περισσοτερο μαδαει. τουφες φευγουν και πετανε στο μπαλκονι. μα ποτε σταματαει πια η τριχοπτωση? κοντευει μηνα πια... Click για ανάπτυξη... μεχρι το τελος του Καλοκαιριου..πρεπει να πεσει ολη η παλια γουνα για να βγει η Χειμωνιατικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:21 Η ιβανα έγραψε: #206 22-04-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεχρι το τελος του Καλοκαιριου..πρεπει να πεσει ολη η παλια γουνα για να βγει η Χειμωνιατικη Click για ανάπτυξη... τελος καλοκαιριου? αφου φθινοπωρο απο σεπτεμβρη ξεκιναμε παλι, καταλαβααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #207 22-04-09 09:23 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τελος καλοκαιριου? αφου φθινοπωρο απο σεπτεμβρη ξεκιναμε παλι, καταλαβααα... Click για ανάπτυξη... ξεκινησε τριχοπτωση το Σεπτεμβρη?ποσο κρατησε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:37 Η ιβανα έγραψε: #208 22-04-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξεκινησε τριχοπτωση το Σεπτεμβρη?ποσο κρατησε? Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ, ξεκινανε και σεπτεμβρη, φθινοπωριατικα μαδανε αβερτα κουβερτα. ενα δυο μηνες σιγουρα. παρε να'χεις δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:49 Η Melini έγραψε: #209 22-04-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ρε συ, ξεκινανε και σεπτεμβρη, φθινοπωριατικα μαδανε αβερτα κουβερτα. ενα δυο μηνες σιγουρα. παρε να'χεις δηλαδη Click για ανάπτυξη... Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:54 Η julia έγραψε: #210 22-04-09 09:54 Τοκ τοκ.... Κορύφωση του δράματος έχουμε 2 φορές τον χρόνο... ανακύκλωση της τρίχας γίνεται όλο τον χρόνο. Όποια δεν θέλει, ή να πάρει λούτρινο ή να έρθει μια βόλτα κατα δω να δει, τί ΤΙ εστί δράμα!!!! (πλάκα κάνω η μαύρη...δεν τις βλέπω πλέον...καν.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:55 Η ιβανα έγραψε: #211 22-04-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... και σε πολλες παραλλαγες χρωματων. γκρι γκανταλφοπαπλωματα, ασπρομαυρα πασχαλοπαπλωματα, πορτοκαλια, τιγρε, ποικιλια οχι βλακειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:19 Η brigite έγραψε: #212 22-04-09 10:19 Εγω παλι,γιατι εχω την εντυπωση ,οτι καμμια εποχη δεν προκειται να γλυτωσουμε απο την τριχα;Βλεπω απο τη δικια μου ,οτι ολο το χρονο εχουμε τριχα στο σπιτι ,απλα το καλοκαιρι γινονται πιο ευκολα τα πραγματα ,λογω ελλειψης των χαλιων,παλτων,πουλοβερ κλπ.ρουχα δηλ.που την τραβανε την τριχα σαν μαγνητης.Εχω συμβιβαστει λοιπον με την ιδεα και απλως κανω οτι εχουμε πει (σκουπα,ρολο κλπ) και λιγο το κοροιδο,δε βλεπω ,δεν ειδα .κι ολα πανε ρολοι.Οταν περιμενω κοσμο ειμαι σταντ μπαι με το ρολο στο χερι και καθαριζω τις καρεκλες ,οπου συχναζει το σκατουλι,μη σηκωθει κανεις με τριχωτο πισ.νο και ξεφτυλιστουμε .Να σας πω γι αυτες τις καρεκλες τι περνανε.Ειναι 6 καρεκλες της τραπεζαριας μου.Οταν πλενεται η Μπριζιτ τις περναει ολες.Στη μια πλενει τη μια της πλευρα,στην αλλη γυριζει και πλενει την αλλη της πλευρα,στην αλλη την ουρα της ,στην αλλη τα ποδια της στην αλλη τη μουσουδα της και οταν τελειωσει πηγαινει στην τελευταια και κοιμαται.Οπως καταλαβαινεται ,οι καρεκλες μεταμορφωνονται σε φλοκατες.Σιγα μην κατσω να σκασω.Το Μπριζιτουλι μου ναν καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:28 Η ιβανα έγραψε: #213 22-04-09 10:28 σιγουρα δε γλιτωνουμε, απλα καποιες εποχες ειναι λιγοτερες. αλλα να εξαφανιστουν τελειως οι τριχες δεν παιζει.. εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:35 Η julia έγραψε: #214 22-04-09 10:35 Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η brigite έγραψε: #215 22-04-09 10:38 Χτενισμα,με τη χτενα της γατας ,τη συρματινη πλευρα ,βουρτσισμα με βρεγμενη βουρτσα και μετα πλυσιμο.Καλο κουραγιο και καλη τριχοαπαλλαγη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η ιβανα έγραψε: #216 22-04-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο, δεν το σκεφτηκα. αν δεν την καθαρισω τελικα. κανενας τροπος που προτεινετε ? τωρα ειδα την απαντηση σου μπριζιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 22-04-09 10:50 Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:45 Η chryssa έγραψε: #218 22-04-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Click για ανάπτυξη... Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 22-04-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Click για ανάπτυξη... μωρε θα τις βλεπει κι απο μακρυα μαλιστα οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:24 Η chryssa έγραψε: #220 22-04-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Click για ανάπτυξη... Μην κοιτάς κι εσύ, βγάλτην και πέτα την χωρίς να δεις μέσα!!! Άσε, πριν λιγο καιρό, νομίζοντας ότι έχω ρουφήξει με τη σκούπα τη βέρα του άντρα μου, έβγαλα τη σακούλα και την έσφαξα για να τη βρω. Το μόνο που έκανα ήταν μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη: το 99% της βρώμας του σπιτιού αποτελείται από άμμο everclean και τρίχες, δικές μου και της Μπουμπούς! (το υπόλοιπο 1% ήταν κάτι κομμάτια κορδόνι από τα παιχνίδια της!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ακομα μαδαει σαν τρελο το γατι μου, οσο βουρτσιζω, τοσο περισσοτερο μαδαει. τουφες φευγουν και πετανε στο μπαλκονι. μα ποτε σταματαει πια η τριχοπτωση? κοντευει μηνα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #205 22-04-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ακομα μαδαει σαν τρελο το γατι μου, οσο βουρτσιζω, τοσο περισσοτερο μαδαει. τουφες φευγουν και πετανε στο μπαλκονι. μα ποτε σταματαει πια η τριχοπτωση? κοντευει μηνα πια... Click για ανάπτυξη... μεχρι το τελος του Καλοκαιριου..πρεπει να πεσει ολη η παλια γουνα για να βγει η Χειμωνιατικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:21 Η ιβανα έγραψε: #206 22-04-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεχρι το τελος του Καλοκαιριου..πρεπει να πεσει ολη η παλια γουνα για να βγει η Χειμωνιατικη Click για ανάπτυξη... τελος καλοκαιριου? αφου φθινοπωρο απο σεπτεμβρη ξεκιναμε παλι, καταλαβααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #207 22-04-09 09:23 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τελος καλοκαιριου? αφου φθινοπωρο απο σεπτεμβρη ξεκιναμε παλι, καταλαβααα... Click για ανάπτυξη... ξεκινησε τριχοπτωση το Σεπτεμβρη?ποσο κρατησε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:37 Η ιβανα έγραψε: #208 22-04-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξεκινησε τριχοπτωση το Σεπτεμβρη?ποσο κρατησε? Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ, ξεκινανε και σεπτεμβρη, φθινοπωριατικα μαδανε αβερτα κουβερτα. ενα δυο μηνες σιγουρα. παρε να'χεις δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:49 Η Melini έγραψε: #209 22-04-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ρε συ, ξεκινανε και σεπτεμβρη, φθινοπωριατικα μαδανε αβερτα κουβερτα. ενα δυο μηνες σιγουρα. παρε να'χεις δηλαδη Click για ανάπτυξη... Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:54 Η julia έγραψε: #210 22-04-09 09:54 Τοκ τοκ.... Κορύφωση του δράματος έχουμε 2 φορές τον χρόνο... ανακύκλωση της τρίχας γίνεται όλο τον χρόνο. Όποια δεν θέλει, ή να πάρει λούτρινο ή να έρθει μια βόλτα κατα δω να δει, τί ΤΙ εστί δράμα!!!! (πλάκα κάνω η μαύρη...δεν τις βλέπω πλέον...καν.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:55 Η ιβανα έγραψε: #211 22-04-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... και σε πολλες παραλλαγες χρωματων. γκρι γκανταλφοπαπλωματα, ασπρομαυρα πασχαλοπαπλωματα, πορτοκαλια, τιγρε, ποικιλια οχι βλακειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:19 Η brigite έγραψε: #212 22-04-09 10:19 Εγω παλι,γιατι εχω την εντυπωση ,οτι καμμια εποχη δεν προκειται να γλυτωσουμε απο την τριχα;Βλεπω απο τη δικια μου ,οτι ολο το χρονο εχουμε τριχα στο σπιτι ,απλα το καλοκαιρι γινονται πιο ευκολα τα πραγματα ,λογω ελλειψης των χαλιων,παλτων,πουλοβερ κλπ.ρουχα δηλ.που την τραβανε την τριχα σαν μαγνητης.Εχω συμβιβαστει λοιπον με την ιδεα και απλως κανω οτι εχουμε πει (σκουπα,ρολο κλπ) και λιγο το κοροιδο,δε βλεπω ,δεν ειδα .κι ολα πανε ρολοι.Οταν περιμενω κοσμο ειμαι σταντ μπαι με το ρολο στο χερι και καθαριζω τις καρεκλες ,οπου συχναζει το σκατουλι,μη σηκωθει κανεις με τριχωτο πισ.νο και ξεφτυλιστουμε .Να σας πω γι αυτες τις καρεκλες τι περνανε.Ειναι 6 καρεκλες της τραπεζαριας μου.Οταν πλενεται η Μπριζιτ τις περναει ολες.Στη μια πλενει τη μια της πλευρα,στην αλλη γυριζει και πλενει την αλλη της πλευρα,στην αλλη την ουρα της ,στην αλλη τα ποδια της στην αλλη τη μουσουδα της και οταν τελειωσει πηγαινει στην τελευταια και κοιμαται.Οπως καταλαβαινεται ,οι καρεκλες μεταμορφωνονται σε φλοκατες.Σιγα μην κατσω να σκασω.Το Μπριζιτουλι μου ναν καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:28 Η ιβανα έγραψε: #213 22-04-09 10:28 σιγουρα δε γλιτωνουμε, απλα καποιες εποχες ειναι λιγοτερες. αλλα να εξαφανιστουν τελειως οι τριχες δεν παιζει.. εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:35 Η julia έγραψε: #214 22-04-09 10:35 Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η brigite έγραψε: #215 22-04-09 10:38 Χτενισμα,με τη χτενα της γατας ,τη συρματινη πλευρα ,βουρτσισμα με βρεγμενη βουρτσα και μετα πλυσιμο.Καλο κουραγιο και καλη τριχοαπαλλαγη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η ιβανα έγραψε: #216 22-04-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο, δεν το σκεφτηκα. αν δεν την καθαρισω τελικα. κανενας τροπος που προτεινετε ? τωρα ειδα την απαντηση σου μπριζιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 22-04-09 10:50 Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:45 Η chryssa έγραψε: #218 22-04-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Click για ανάπτυξη... Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 22-04-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Click για ανάπτυξη... μωρε θα τις βλεπει κι απο μακρυα μαλιστα οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:24 Η chryssa έγραψε: #220 22-04-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Click για ανάπτυξη... Μην κοιτάς κι εσύ, βγάλτην και πέτα την χωρίς να δεις μέσα!!! Άσε, πριν λιγο καιρό, νομίζοντας ότι έχω ρουφήξει με τη σκούπα τη βέρα του άντρα μου, έβγαλα τη σακούλα και την έσφαξα για να τη βρω. Το μόνο που έκανα ήταν μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη: το 99% της βρώμας του σπιτιού αποτελείται από άμμο everclean και τρίχες, δικές μου και της Μπουμπούς! (το υπόλοιπο 1% ήταν κάτι κομμάτια κορδόνι από τα παιχνίδια της!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ακομα μαδαει σαν τρελο το γατι μου, οσο βουρτσιζω, τοσο περισσοτερο μαδαει. τουφες φευγουν και πετανε στο μπαλκονι. μα ποτε σταματαει πια η τριχοπτωση? κοντευει μηνα πια... Click για ανάπτυξη... μεχρι το τελος του Καλοκαιριου..πρεπει να πεσει ολη η παλια γουνα για να βγει η Χειμωνιατικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:21 Η ιβανα έγραψε: #206 22-04-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεχρι το τελος του Καλοκαιριου..πρεπει να πεσει ολη η παλια γουνα για να βγει η Χειμωνιατικη Click για ανάπτυξη... τελος καλοκαιριου? αφου φθινοπωρο απο σεπτεμβρη ξεκιναμε παλι, καταλαβααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #207 22-04-09 09:23 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τελος καλοκαιριου? αφου φθινοπωρο απο σεπτεμβρη ξεκιναμε παλι, καταλαβααα... Click για ανάπτυξη... ξεκινησε τριχοπτωση το Σεπτεμβρη?ποσο κρατησε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:37 Η ιβανα έγραψε: #208 22-04-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξεκινησε τριχοπτωση το Σεπτεμβρη?ποσο κρατησε? Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ, ξεκινανε και σεπτεμβρη, φθινοπωριατικα μαδανε αβερτα κουβερτα. ενα δυο μηνες σιγουρα. παρε να'χεις δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:49 Η Melini έγραψε: #209 22-04-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ρε συ, ξεκινανε και σεπτεμβρη, φθινοπωριατικα μαδανε αβερτα κουβερτα. ενα δυο μηνες σιγουρα. παρε να'χεις δηλαδη Click για ανάπτυξη... Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:54 Η julia έγραψε: #210 22-04-09 09:54 Τοκ τοκ.... Κορύφωση του δράματος έχουμε 2 φορές τον χρόνο... ανακύκλωση της τρίχας γίνεται όλο τον χρόνο. Όποια δεν θέλει, ή να πάρει λούτρινο ή να έρθει μια βόλτα κατα δω να δει, τί ΤΙ εστί δράμα!!!! (πλάκα κάνω η μαύρη...δεν τις βλέπω πλέον...καν.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:55 Η ιβανα έγραψε: #211 22-04-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... και σε πολλες παραλλαγες χρωματων. γκρι γκανταλφοπαπλωματα, ασπρομαυρα πασχαλοπαπλωματα, πορτοκαλια, τιγρε, ποικιλια οχι βλακειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:19 Η brigite έγραψε: #212 22-04-09 10:19 Εγω παλι,γιατι εχω την εντυπωση ,οτι καμμια εποχη δεν προκειται να γλυτωσουμε απο την τριχα;Βλεπω απο τη δικια μου ,οτι ολο το χρονο εχουμε τριχα στο σπιτι ,απλα το καλοκαιρι γινονται πιο ευκολα τα πραγματα ,λογω ελλειψης των χαλιων,παλτων,πουλοβερ κλπ.ρουχα δηλ.που την τραβανε την τριχα σαν μαγνητης.Εχω συμβιβαστει λοιπον με την ιδεα και απλως κανω οτι εχουμε πει (σκουπα,ρολο κλπ) και λιγο το κοροιδο,δε βλεπω ,δεν ειδα .κι ολα πανε ρολοι.Οταν περιμενω κοσμο ειμαι σταντ μπαι με το ρολο στο χερι και καθαριζω τις καρεκλες ,οπου συχναζει το σκατουλι,μη σηκωθει κανεις με τριχωτο πισ.νο και ξεφτυλιστουμε .Να σας πω γι αυτες τις καρεκλες τι περνανε.Ειναι 6 καρεκλες της τραπεζαριας μου.Οταν πλενεται η Μπριζιτ τις περναει ολες.Στη μια πλενει τη μια της πλευρα,στην αλλη γυριζει και πλενει την αλλη της πλευρα,στην αλλη την ουρα της ,στην αλλη τα ποδια της στην αλλη τη μουσουδα της και οταν τελειωσει πηγαινει στην τελευταια και κοιμαται.Οπως καταλαβαινεται ,οι καρεκλες μεταμορφωνονται σε φλοκατες.Σιγα μην κατσω να σκασω.Το Μπριζιτουλι μου ναν καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:28 Η ιβανα έγραψε: #213 22-04-09 10:28 σιγουρα δε γλιτωνουμε, απλα καποιες εποχες ειναι λιγοτερες. αλλα να εξαφανιστουν τελειως οι τριχες δεν παιζει.. εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:35 Η julia έγραψε: #214 22-04-09 10:35 Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η brigite έγραψε: #215 22-04-09 10:38 Χτενισμα,με τη χτενα της γατας ,τη συρματινη πλευρα ,βουρτσισμα με βρεγμενη βουρτσα και μετα πλυσιμο.Καλο κουραγιο και καλη τριχοαπαλλαγη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η ιβανα έγραψε: #216 22-04-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο, δεν το σκεφτηκα. αν δεν την καθαρισω τελικα. κανενας τροπος που προτεινετε ? τωρα ειδα την απαντηση σου μπριζιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 22-04-09 10:50 Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:45 Η chryssa έγραψε: #218 22-04-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Click για ανάπτυξη... Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 22-04-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Click για ανάπτυξη... μωρε θα τις βλεπει κι απο μακρυα μαλιστα οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:24 Η chryssa έγραψε: #220 22-04-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Click για ανάπτυξη... Μην κοιτάς κι εσύ, βγάλτην και πέτα την χωρίς να δεις μέσα!!! Άσε, πριν λιγο καιρό, νομίζοντας ότι έχω ρουφήξει με τη σκούπα τη βέρα του άντρα μου, έβγαλα τη σακούλα και την έσφαξα για να τη βρω. Το μόνο που έκανα ήταν μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη: το 99% της βρώμας του σπιτιού αποτελείται από άμμο everclean και τρίχες, δικές μου και της Μπουμπούς! (το υπόλοιπο 1% ήταν κάτι κομμάτια κορδόνι από τα παιχνίδια της!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεχρι το τελος του Καλοκαιριου..πρεπει να πεσει ολη η παλια γουνα για να βγει η Χειμωνιατικη Click για ανάπτυξη... τελος καλοκαιριου? αφου φθινοπωρο απο σεπτεμβρη ξεκιναμε παλι, καταλαβααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #207 22-04-09 09:23 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τελος καλοκαιριου? αφου φθινοπωρο απο σεπτεμβρη ξεκιναμε παλι, καταλαβααα... Click για ανάπτυξη... ξεκινησε τριχοπτωση το Σεπτεμβρη?ποσο κρατησε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:37 Η ιβανα έγραψε: #208 22-04-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξεκινησε τριχοπτωση το Σεπτεμβρη?ποσο κρατησε? Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ, ξεκινανε και σεπτεμβρη, φθινοπωριατικα μαδανε αβερτα κουβερτα. ενα δυο μηνες σιγουρα. παρε να'χεις δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:49 Η Melini έγραψε: #209 22-04-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ρε συ, ξεκινανε και σεπτεμβρη, φθινοπωριατικα μαδανε αβερτα κουβερτα. ενα δυο μηνες σιγουρα. παρε να'χεις δηλαδη Click για ανάπτυξη... Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:54 Η julia έγραψε: #210 22-04-09 09:54 Τοκ τοκ.... Κορύφωση του δράματος έχουμε 2 φορές τον χρόνο... ανακύκλωση της τρίχας γίνεται όλο τον χρόνο. Όποια δεν θέλει, ή να πάρει λούτρινο ή να έρθει μια βόλτα κατα δω να δει, τί ΤΙ εστί δράμα!!!! (πλάκα κάνω η μαύρη...δεν τις βλέπω πλέον...καν.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:55 Η ιβανα έγραψε: #211 22-04-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... και σε πολλες παραλλαγες χρωματων. γκρι γκανταλφοπαπλωματα, ασπρομαυρα πασχαλοπαπλωματα, πορτοκαλια, τιγρε, ποικιλια οχι βλακειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:19 Η brigite έγραψε: #212 22-04-09 10:19 Εγω παλι,γιατι εχω την εντυπωση ,οτι καμμια εποχη δεν προκειται να γλυτωσουμε απο την τριχα;Βλεπω απο τη δικια μου ,οτι ολο το χρονο εχουμε τριχα στο σπιτι ,απλα το καλοκαιρι γινονται πιο ευκολα τα πραγματα ,λογω ελλειψης των χαλιων,παλτων,πουλοβερ κλπ.ρουχα δηλ.που την τραβανε την τριχα σαν μαγνητης.Εχω συμβιβαστει λοιπον με την ιδεα και απλως κανω οτι εχουμε πει (σκουπα,ρολο κλπ) και λιγο το κοροιδο,δε βλεπω ,δεν ειδα .κι ολα πανε ρολοι.Οταν περιμενω κοσμο ειμαι σταντ μπαι με το ρολο στο χερι και καθαριζω τις καρεκλες ,οπου συχναζει το σκατουλι,μη σηκωθει κανεις με τριχωτο πισ.νο και ξεφτυλιστουμε .Να σας πω γι αυτες τις καρεκλες τι περνανε.Ειναι 6 καρεκλες της τραπεζαριας μου.Οταν πλενεται η Μπριζιτ τις περναει ολες.Στη μια πλενει τη μια της πλευρα,στην αλλη γυριζει και πλενει την αλλη της πλευρα,στην αλλη την ουρα της ,στην αλλη τα ποδια της στην αλλη τη μουσουδα της και οταν τελειωσει πηγαινει στην τελευταια και κοιμαται.Οπως καταλαβαινεται ,οι καρεκλες μεταμορφωνονται σε φλοκατες.Σιγα μην κατσω να σκασω.Το Μπριζιτουλι μου ναν καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:28 Η ιβανα έγραψε: #213 22-04-09 10:28 σιγουρα δε γλιτωνουμε, απλα καποιες εποχες ειναι λιγοτερες. αλλα να εξαφανιστουν τελειως οι τριχες δεν παιζει.. εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:35 Η julia έγραψε: #214 22-04-09 10:35 Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η brigite έγραψε: #215 22-04-09 10:38 Χτενισμα,με τη χτενα της γατας ,τη συρματινη πλευρα ,βουρτσισμα με βρεγμενη βουρτσα και μετα πλυσιμο.Καλο κουραγιο και καλη τριχοαπαλλαγη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η ιβανα έγραψε: #216 22-04-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο, δεν το σκεφτηκα. αν δεν την καθαρισω τελικα. κανενας τροπος που προτεινετε ? τωρα ειδα την απαντηση σου μπριζιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 22-04-09 10:50 Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:45 Η chryssa έγραψε: #218 22-04-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Click για ανάπτυξη... Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 22-04-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Click για ανάπτυξη... μωρε θα τις βλεπει κι απο μακρυα μαλιστα οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:24 Η chryssa έγραψε: #220 22-04-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Click για ανάπτυξη... Μην κοιτάς κι εσύ, βγάλτην και πέτα την χωρίς να δεις μέσα!!! Άσε, πριν λιγο καιρό, νομίζοντας ότι έχω ρουφήξει με τη σκούπα τη βέρα του άντρα μου, έβγαλα τη σακούλα και την έσφαξα για να τη βρω. Το μόνο που έκανα ήταν μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη: το 99% της βρώμας του σπιτιού αποτελείται από άμμο everclean και τρίχες, δικές μου και της Μπουμπούς! (το υπόλοιπο 1% ήταν κάτι κομμάτια κορδόνι από τα παιχνίδια της!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τελος καλοκαιριου? αφου φθινοπωρο απο σεπτεμβρη ξεκιναμε παλι, καταλαβααα... Click για ανάπτυξη... ξεκινησε τριχοπτωση το Σεπτεμβρη?ποσο κρατησε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:37 Η ιβανα έγραψε: #208 22-04-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξεκινησε τριχοπτωση το Σεπτεμβρη?ποσο κρατησε? Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ, ξεκινανε και σεπτεμβρη, φθινοπωριατικα μαδανε αβερτα κουβερτα. ενα δυο μηνες σιγουρα. παρε να'χεις δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:49 Η Melini έγραψε: #209 22-04-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ρε συ, ξεκινανε και σεπτεμβρη, φθινοπωριατικα μαδανε αβερτα κουβερτα. ενα δυο μηνες σιγουρα. παρε να'χεις δηλαδη Click για ανάπτυξη... Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:54 Η julia έγραψε: #210 22-04-09 09:54 Τοκ τοκ.... Κορύφωση του δράματος έχουμε 2 φορές τον χρόνο... ανακύκλωση της τρίχας γίνεται όλο τον χρόνο. Όποια δεν θέλει, ή να πάρει λούτρινο ή να έρθει μια βόλτα κατα δω να δει, τί ΤΙ εστί δράμα!!!! (πλάκα κάνω η μαύρη...δεν τις βλέπω πλέον...καν.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:55 Η ιβανα έγραψε: #211 22-04-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... και σε πολλες παραλλαγες χρωματων. γκρι γκανταλφοπαπλωματα, ασπρομαυρα πασχαλοπαπλωματα, πορτοκαλια, τιγρε, ποικιλια οχι βλακειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:19 Η brigite έγραψε: #212 22-04-09 10:19 Εγω παλι,γιατι εχω την εντυπωση ,οτι καμμια εποχη δεν προκειται να γλυτωσουμε απο την τριχα;Βλεπω απο τη δικια μου ,οτι ολο το χρονο εχουμε τριχα στο σπιτι ,απλα το καλοκαιρι γινονται πιο ευκολα τα πραγματα ,λογω ελλειψης των χαλιων,παλτων,πουλοβερ κλπ.ρουχα δηλ.που την τραβανε την τριχα σαν μαγνητης.Εχω συμβιβαστει λοιπον με την ιδεα και απλως κανω οτι εχουμε πει (σκουπα,ρολο κλπ) και λιγο το κοροιδο,δε βλεπω ,δεν ειδα .κι ολα πανε ρολοι.Οταν περιμενω κοσμο ειμαι σταντ μπαι με το ρολο στο χερι και καθαριζω τις καρεκλες ,οπου συχναζει το σκατουλι,μη σηκωθει κανεις με τριχωτο πισ.νο και ξεφτυλιστουμε .Να σας πω γι αυτες τις καρεκλες τι περνανε.Ειναι 6 καρεκλες της τραπεζαριας μου.Οταν πλενεται η Μπριζιτ τις περναει ολες.Στη μια πλενει τη μια της πλευρα,στην αλλη γυριζει και πλενει την αλλη της πλευρα,στην αλλη την ουρα της ,στην αλλη τα ποδια της στην αλλη τη μουσουδα της και οταν τελειωσει πηγαινει στην τελευταια και κοιμαται.Οπως καταλαβαινεται ,οι καρεκλες μεταμορφωνονται σε φλοκατες.Σιγα μην κατσω να σκασω.Το Μπριζιτουλι μου ναν καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:28 Η ιβανα έγραψε: #213 22-04-09 10:28 σιγουρα δε γλιτωνουμε, απλα καποιες εποχες ειναι λιγοτερες. αλλα να εξαφανιστουν τελειως οι τριχες δεν παιζει.. εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:35 Η julia έγραψε: #214 22-04-09 10:35 Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η brigite έγραψε: #215 22-04-09 10:38 Χτενισμα,με τη χτενα της γατας ,τη συρματινη πλευρα ,βουρτσισμα με βρεγμενη βουρτσα και μετα πλυσιμο.Καλο κουραγιο και καλη τριχοαπαλλαγη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η ιβανα έγραψε: #216 22-04-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο, δεν το σκεφτηκα. αν δεν την καθαρισω τελικα. κανενας τροπος που προτεινετε ? τωρα ειδα την απαντηση σου μπριζιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 22-04-09 10:50 Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:45 Η chryssa έγραψε: #218 22-04-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Click για ανάπτυξη... Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 22-04-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Click για ανάπτυξη... μωρε θα τις βλεπει κι απο μακρυα μαλιστα οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:24 Η chryssa έγραψε: #220 22-04-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Click για ανάπτυξη... Μην κοιτάς κι εσύ, βγάλτην και πέτα την χωρίς να δεις μέσα!!! Άσε, πριν λιγο καιρό, νομίζοντας ότι έχω ρουφήξει με τη σκούπα τη βέρα του άντρα μου, έβγαλα τη σακούλα και την έσφαξα για να τη βρω. Το μόνο που έκανα ήταν μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη: το 99% της βρώμας του σπιτιού αποτελείται από άμμο everclean και τρίχες, δικές μου και της Μπουμπούς! (το υπόλοιπο 1% ήταν κάτι κομμάτια κορδόνι από τα παιχνίδια της!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξεκινησε τριχοπτωση το Σεπτεμβρη?ποσο κρατησε? Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ, ξεκινανε και σεπτεμβρη, φθινοπωριατικα μαδανε αβερτα κουβερτα. ενα δυο μηνες σιγουρα. παρε να'χεις δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:49 Η Melini έγραψε: #209 22-04-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ρε συ, ξεκινανε και σεπτεμβρη, φθινοπωριατικα μαδανε αβερτα κουβερτα. ενα δυο μηνες σιγουρα. παρε να'χεις δηλαδη Click για ανάπτυξη... Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:54 Η julia έγραψε: #210 22-04-09 09:54 Τοκ τοκ.... Κορύφωση του δράματος έχουμε 2 φορές τον χρόνο... ανακύκλωση της τρίχας γίνεται όλο τον χρόνο. Όποια δεν θέλει, ή να πάρει λούτρινο ή να έρθει μια βόλτα κατα δω να δει, τί ΤΙ εστί δράμα!!!! (πλάκα κάνω η μαύρη...δεν τις βλέπω πλέον...καν.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:55 Η ιβανα έγραψε: #211 22-04-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... και σε πολλες παραλλαγες χρωματων. γκρι γκανταλφοπαπλωματα, ασπρομαυρα πασχαλοπαπλωματα, πορτοκαλια, τιγρε, ποικιλια οχι βλακειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:19 Η brigite έγραψε: #212 22-04-09 10:19 Εγω παλι,γιατι εχω την εντυπωση ,οτι καμμια εποχη δεν προκειται να γλυτωσουμε απο την τριχα;Βλεπω απο τη δικια μου ,οτι ολο το χρονο εχουμε τριχα στο σπιτι ,απλα το καλοκαιρι γινονται πιο ευκολα τα πραγματα ,λογω ελλειψης των χαλιων,παλτων,πουλοβερ κλπ.ρουχα δηλ.που την τραβανε την τριχα σαν μαγνητης.Εχω συμβιβαστει λοιπον με την ιδεα και απλως κανω οτι εχουμε πει (σκουπα,ρολο κλπ) και λιγο το κοροιδο,δε βλεπω ,δεν ειδα .κι ολα πανε ρολοι.Οταν περιμενω κοσμο ειμαι σταντ μπαι με το ρολο στο χερι και καθαριζω τις καρεκλες ,οπου συχναζει το σκατουλι,μη σηκωθει κανεις με τριχωτο πισ.νο και ξεφτυλιστουμε .Να σας πω γι αυτες τις καρεκλες τι περνανε.Ειναι 6 καρεκλες της τραπεζαριας μου.Οταν πλενεται η Μπριζιτ τις περναει ολες.Στη μια πλενει τη μια της πλευρα,στην αλλη γυριζει και πλενει την αλλη της πλευρα,στην αλλη την ουρα της ,στην αλλη τα ποδια της στην αλλη τη μουσουδα της και οταν τελειωσει πηγαινει στην τελευταια και κοιμαται.Οπως καταλαβαινεται ,οι καρεκλες μεταμορφωνονται σε φλοκατες.Σιγα μην κατσω να σκασω.Το Μπριζιτουλι μου ναν καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:28 Η ιβανα έγραψε: #213 22-04-09 10:28 σιγουρα δε γλιτωνουμε, απλα καποιες εποχες ειναι λιγοτερες. αλλα να εξαφανιστουν τελειως οι τριχες δεν παιζει.. εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:35 Η julia έγραψε: #214 22-04-09 10:35 Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η brigite έγραψε: #215 22-04-09 10:38 Χτενισμα,με τη χτενα της γατας ,τη συρματινη πλευρα ,βουρτσισμα με βρεγμενη βουρτσα και μετα πλυσιμο.Καλο κουραγιο και καλη τριχοαπαλλαγη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η ιβανα έγραψε: #216 22-04-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο, δεν το σκεφτηκα. αν δεν την καθαρισω τελικα. κανενας τροπος που προτεινετε ? τωρα ειδα την απαντηση σου μπριζιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 22-04-09 10:50 Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:45 Η chryssa έγραψε: #218 22-04-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Click για ανάπτυξη... Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 22-04-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Click για ανάπτυξη... μωρε θα τις βλεπει κι απο μακρυα μαλιστα οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:24 Η chryssa έγραψε: #220 22-04-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Click για ανάπτυξη... Μην κοιτάς κι εσύ, βγάλτην και πέτα την χωρίς να δεις μέσα!!! Άσε, πριν λιγο καιρό, νομίζοντας ότι έχω ρουφήξει με τη σκούπα τη βέρα του άντρα μου, έβγαλα τη σακούλα και την έσφαξα για να τη βρω. Το μόνο που έκανα ήταν μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη: το 99% της βρώμας του σπιτιού αποτελείται από άμμο everclean και τρίχες, δικές μου και της Μπουμπούς! (το υπόλοιπο 1% ήταν κάτι κομμάτια κορδόνι από τα παιχνίδια της!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ρε συ, ξεκινανε και σεπτεμβρη, φθινοπωριατικα μαδανε αβερτα κουβερτα. ενα δυο μηνες σιγουρα. παρε να'χεις δηλαδη Click για ανάπτυξη... Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:54 Η julia έγραψε: #210 22-04-09 09:54 Τοκ τοκ.... Κορύφωση του δράματος έχουμε 2 φορές τον χρόνο... ανακύκλωση της τρίχας γίνεται όλο τον χρόνο. Όποια δεν θέλει, ή να πάρει λούτρινο ή να έρθει μια βόλτα κατα δω να δει, τί ΤΙ εστί δράμα!!!! (πλάκα κάνω η μαύρη...δεν τις βλέπω πλέον...καν.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:55 Η ιβανα έγραψε: #211 22-04-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... και σε πολλες παραλλαγες χρωματων. γκρι γκανταλφοπαπλωματα, ασπρομαυρα πασχαλοπαπλωματα, πορτοκαλια, τιγρε, ποικιλια οχι βλακειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:19 Η brigite έγραψε: #212 22-04-09 10:19 Εγω παλι,γιατι εχω την εντυπωση ,οτι καμμια εποχη δεν προκειται να γλυτωσουμε απο την τριχα;Βλεπω απο τη δικια μου ,οτι ολο το χρονο εχουμε τριχα στο σπιτι ,απλα το καλοκαιρι γινονται πιο ευκολα τα πραγματα ,λογω ελλειψης των χαλιων,παλτων,πουλοβερ κλπ.ρουχα δηλ.που την τραβανε την τριχα σαν μαγνητης.Εχω συμβιβαστει λοιπον με την ιδεα και απλως κανω οτι εχουμε πει (σκουπα,ρολο κλπ) και λιγο το κοροιδο,δε βλεπω ,δεν ειδα .κι ολα πανε ρολοι.Οταν περιμενω κοσμο ειμαι σταντ μπαι με το ρολο στο χερι και καθαριζω τις καρεκλες ,οπου συχναζει το σκατουλι,μη σηκωθει κανεις με τριχωτο πισ.νο και ξεφτυλιστουμε .Να σας πω γι αυτες τις καρεκλες τι περνανε.Ειναι 6 καρεκλες της τραπεζαριας μου.Οταν πλενεται η Μπριζιτ τις περναει ολες.Στη μια πλενει τη μια της πλευρα,στην αλλη γυριζει και πλενει την αλλη της πλευρα,στην αλλη την ουρα της ,στην αλλη τα ποδια της στην αλλη τη μουσουδα της και οταν τελειωσει πηγαινει στην τελευταια και κοιμαται.Οπως καταλαβαινεται ,οι καρεκλες μεταμορφωνονται σε φλοκατες.Σιγα μην κατσω να σκασω.Το Μπριζιτουλι μου ναν καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:28 Η ιβανα έγραψε: #213 22-04-09 10:28 σιγουρα δε γλιτωνουμε, απλα καποιες εποχες ειναι λιγοτερες. αλλα να εξαφανιστουν τελειως οι τριχες δεν παιζει.. εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:35 Η julia έγραψε: #214 22-04-09 10:35 Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η brigite έγραψε: #215 22-04-09 10:38 Χτενισμα,με τη χτενα της γατας ,τη συρματινη πλευρα ,βουρτσισμα με βρεγμενη βουρτσα και μετα πλυσιμο.Καλο κουραγιο και καλη τριχοαπαλλαγη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η ιβανα έγραψε: #216 22-04-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο, δεν το σκεφτηκα. αν δεν την καθαρισω τελικα. κανενας τροπος που προτεινετε ? τωρα ειδα την απαντηση σου μπριζιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 22-04-09 10:50 Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:45 Η chryssa έγραψε: #218 22-04-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Click για ανάπτυξη... Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 22-04-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Click για ανάπτυξη... μωρε θα τις βλεπει κι απο μακρυα μαλιστα οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:24 Η chryssa έγραψε: #220 22-04-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Click για ανάπτυξη... Μην κοιτάς κι εσύ, βγάλτην και πέτα την χωρίς να δεις μέσα!!! Άσε, πριν λιγο καιρό, νομίζοντας ότι έχω ρουφήξει με τη σκούπα τη βέρα του άντρα μου, έβγαλα τη σακούλα και την έσφαξα για να τη βρω. Το μόνο που έκανα ήταν μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη: το 99% της βρώμας του σπιτιού αποτελείται από άμμο everclean και τρίχες, δικές μου και της Μπουμπούς! (το υπόλοιπο 1% ήταν κάτι κομμάτια κορδόνι από τα παιχνίδια της!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τοκ τοκ.... Κορύφωση του δράματος έχουμε 2 φορές τον χρόνο... ανακύκλωση της τρίχας γίνεται όλο τον χρόνο. Όποια δεν θέλει, ή να πάρει λούτρινο ή να έρθει μια βόλτα κατα δω να δει, τί ΤΙ εστί δράμα!!!! (πλάκα κάνω η μαύρη...δεν τις βλέπω πλέον...καν.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:55 Η ιβανα έγραψε: #211 22-04-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... και σε πολλες παραλλαγες χρωματων. γκρι γκανταλφοπαπλωματα, ασπρομαυρα πασχαλοπαπλωματα, πορτοκαλια, τιγρε, ποικιλια οχι βλακειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:19 Η brigite έγραψε: #212 22-04-09 10:19 Εγω παλι,γιατι εχω την εντυπωση ,οτι καμμια εποχη δεν προκειται να γλυτωσουμε απο την τριχα;Βλεπω απο τη δικια μου ,οτι ολο το χρονο εχουμε τριχα στο σπιτι ,απλα το καλοκαιρι γινονται πιο ευκολα τα πραγματα ,λογω ελλειψης των χαλιων,παλτων,πουλοβερ κλπ.ρουχα δηλ.που την τραβανε την τριχα σαν μαγνητης.Εχω συμβιβαστει λοιπον με την ιδεα και απλως κανω οτι εχουμε πει (σκουπα,ρολο κλπ) και λιγο το κοροιδο,δε βλεπω ,δεν ειδα .κι ολα πανε ρολοι.Οταν περιμενω κοσμο ειμαι σταντ μπαι με το ρολο στο χερι και καθαριζω τις καρεκλες ,οπου συχναζει το σκατουλι,μη σηκωθει κανεις με τριχωτο πισ.νο και ξεφτυλιστουμε .Να σας πω γι αυτες τις καρεκλες τι περνανε.Ειναι 6 καρεκλες της τραπεζαριας μου.Οταν πλενεται η Μπριζιτ τις περναει ολες.Στη μια πλενει τη μια της πλευρα,στην αλλη γυριζει και πλενει την αλλη της πλευρα,στην αλλη την ουρα της ,στην αλλη τα ποδια της στην αλλη τη μουσουδα της και οταν τελειωσει πηγαινει στην τελευταια και κοιμαται.Οπως καταλαβαινεται ,οι καρεκλες μεταμορφωνονται σε φλοκατες.Σιγα μην κατσω να σκασω.Το Μπριζιτουλι μου ναν καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:28 Η ιβανα έγραψε: #213 22-04-09 10:28 σιγουρα δε γλιτωνουμε, απλα καποιες εποχες ειναι λιγοτερες. αλλα να εξαφανιστουν τελειως οι τριχες δεν παιζει.. εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:35 Η julia έγραψε: #214 22-04-09 10:35 Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η brigite έγραψε: #215 22-04-09 10:38 Χτενισμα,με τη χτενα της γατας ,τη συρματινη πλευρα ,βουρτσισμα με βρεγμενη βουρτσα και μετα πλυσιμο.Καλο κουραγιο και καλη τριχοαπαλλαγη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η ιβανα έγραψε: #216 22-04-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο, δεν το σκεφτηκα. αν δεν την καθαρισω τελικα. κανενας τροπος που προτεινετε ? τωρα ειδα την απαντηση σου μπριζιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 22-04-09 10:50 Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:45 Η chryssa έγραψε: #218 22-04-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Click για ανάπτυξη... Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 22-04-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Click για ανάπτυξη... μωρε θα τις βλεπει κι απο μακρυα μαλιστα οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:24 Η chryssa έγραψε: #220 22-04-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Click για ανάπτυξη... Μην κοιτάς κι εσύ, βγάλτην και πέτα την χωρίς να δεις μέσα!!! Άσε, πριν λιγο καιρό, νομίζοντας ότι έχω ρουφήξει με τη σκούπα τη βέρα του άντρα μου, έβγαλα τη σακούλα και την έσφαξα για να τη βρω. Το μόνο που έκανα ήταν μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη: το 99% της βρώμας του σπιτιού αποτελείται από άμμο everclean και τρίχες, δικές μου και της Μπουμπούς! (το υπόλοιπο 1% ήταν κάτι κομμάτια κορδόνι από τα παιχνίδια της!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... και σε πολλες παραλλαγες χρωματων. γκρι γκανταλφοπαπλωματα, ασπρομαυρα πασχαλοπαπλωματα, πορτοκαλια, τιγρε, ποικιλια οχι βλακειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:19 Η brigite έγραψε: #212 22-04-09 10:19 Εγω παλι,γιατι εχω την εντυπωση ,οτι καμμια εποχη δεν προκειται να γλυτωσουμε απο την τριχα;Βλεπω απο τη δικια μου ,οτι ολο το χρονο εχουμε τριχα στο σπιτι ,απλα το καλοκαιρι γινονται πιο ευκολα τα πραγματα ,λογω ελλειψης των χαλιων,παλτων,πουλοβερ κλπ.ρουχα δηλ.που την τραβανε την τριχα σαν μαγνητης.Εχω συμβιβαστει λοιπον με την ιδεα και απλως κανω οτι εχουμε πει (σκουπα,ρολο κλπ) και λιγο το κοροιδο,δε βλεπω ,δεν ειδα .κι ολα πανε ρολοι.Οταν περιμενω κοσμο ειμαι σταντ μπαι με το ρολο στο χερι και καθαριζω τις καρεκλες ,οπου συχναζει το σκατουλι,μη σηκωθει κανεις με τριχωτο πισ.νο και ξεφτυλιστουμε .Να σας πω γι αυτες τις καρεκλες τι περνανε.Ειναι 6 καρεκλες της τραπεζαριας μου.Οταν πλενεται η Μπριζιτ τις περναει ολες.Στη μια πλενει τη μια της πλευρα,στην αλλη γυριζει και πλενει την αλλη της πλευρα,στην αλλη την ουρα της ,στην αλλη τα ποδια της στην αλλη τη μουσουδα της και οταν τελειωσει πηγαινει στην τελευταια και κοιμαται.Οπως καταλαβαινεται ,οι καρεκλες μεταμορφωνονται σε φλοκατες.Σιγα μην κατσω να σκασω.Το Μπριζιτουλι μου ναν καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:28 Η ιβανα έγραψε: #213 22-04-09 10:28 σιγουρα δε γλιτωνουμε, απλα καποιες εποχες ειναι λιγοτερες. αλλα να εξαφανιστουν τελειως οι τριχες δεν παιζει.. εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:35 Η julia έγραψε: #214 22-04-09 10:35 Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η brigite έγραψε: #215 22-04-09 10:38 Χτενισμα,με τη χτενα της γατας ,τη συρματινη πλευρα ,βουρτσισμα με βρεγμενη βουρτσα και μετα πλυσιμο.Καλο κουραγιο και καλη τριχοαπαλλαγη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η ιβανα έγραψε: #216 22-04-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο, δεν το σκεφτηκα. αν δεν την καθαρισω τελικα. κανενας τροπος που προτεινετε ? τωρα ειδα την απαντηση σου μπριζιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 22-04-09 10:50 Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:45 Η chryssa έγραψε: #218 22-04-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Click για ανάπτυξη... Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 22-04-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Click για ανάπτυξη... μωρε θα τις βλεπει κι απο μακρυα μαλιστα οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:24 Η chryssa έγραψε: #220 22-04-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Click για ανάπτυξη... Μην κοιτάς κι εσύ, βγάλτην και πέτα την χωρίς να δεις μέσα!!! Άσε, πριν λιγο καιρό, νομίζοντας ότι έχω ρουφήξει με τη σκούπα τη βέρα του άντρα μου, έβγαλα τη σακούλα και την έσφαξα για να τη βρω. Το μόνο που έκανα ήταν μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη: το 99% της βρώμας του σπιτιού αποτελείται από άμμο everclean και τρίχες, δικές μου και της Μπουμπούς! (το υπόλοιπο 1% ήταν κάτι κομμάτια κορδόνι από τα παιχνίδια της!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω παλι,γιατι εχω την εντυπωση ,οτι καμμια εποχη δεν προκειται να γλυτωσουμε απο την τριχα;Βλεπω απο τη δικια μου ,οτι ολο το χρονο εχουμε τριχα στο σπιτι ,απλα το καλοκαιρι γινονται πιο ευκολα τα πραγματα ,λογω ελλειψης των χαλιων,παλτων,πουλοβερ κλπ.ρουχα δηλ.που την τραβανε την τριχα σαν μαγνητης.Εχω συμβιβαστει λοιπον με την ιδεα και απλως κανω οτι εχουμε πει (σκουπα,ρολο κλπ) και λιγο το κοροιδο,δε βλεπω ,δεν ειδα .κι ολα πανε ρολοι.Οταν περιμενω κοσμο ειμαι σταντ μπαι με το ρολο στο χερι και καθαριζω τις καρεκλες ,οπου συχναζει το σκατουλι,μη σηκωθει κανεις με τριχωτο πισ.νο και ξεφτυλιστουμε .Να σας πω γι αυτες τις καρεκλες τι περνανε.Ειναι 6 καρεκλες της τραπεζαριας μου.Οταν πλενεται η Μπριζιτ τις περναει ολες.Στη μια πλενει τη μια της πλευρα,στην αλλη γυριζει και πλενει την αλλη της πλευρα,στην αλλη την ουρα της ,στην αλλη τα ποδια της στην αλλη τη μουσουδα της και οταν τελειωσει πηγαινει στην τελευταια και κοιμαται.Οπως καταλαβαινεται ,οι καρεκλες μεταμορφωνονται σε φλοκατες.Σιγα μην κατσω να σκασω.Το Μπριζιτουλι μου ναν καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:28 Η ιβανα έγραψε: #213 22-04-09 10:28 σιγουρα δε γλιτωνουμε, απλα καποιες εποχες ειναι λιγοτερες. αλλα να εξαφανιστουν τελειως οι τριχες δεν παιζει.. εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:35 Η julia έγραψε: #214 22-04-09 10:35 Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η brigite έγραψε: #215 22-04-09 10:38 Χτενισμα,με τη χτενα της γατας ,τη συρματινη πλευρα ,βουρτσισμα με βρεγμενη βουρτσα και μετα πλυσιμο.Καλο κουραγιο και καλη τριχοαπαλλαγη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η ιβανα έγραψε: #216 22-04-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο, δεν το σκεφτηκα. αν δεν την καθαρισω τελικα. κανενας τροπος που προτεινετε ? τωρα ειδα την απαντηση σου μπριζιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 22-04-09 10:50 Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:45 Η chryssa έγραψε: #218 22-04-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Click για ανάπτυξη... Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 22-04-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Click για ανάπτυξη... μωρε θα τις βλεπει κι απο μακρυα μαλιστα οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:24 Η chryssa έγραψε: #220 22-04-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Click για ανάπτυξη... Μην κοιτάς κι εσύ, βγάλτην και πέτα την χωρίς να δεις μέσα!!! Άσε, πριν λιγο καιρό, νομίζοντας ότι έχω ρουφήξει με τη σκούπα τη βέρα του άντρα μου, έβγαλα τη σακούλα και την έσφαξα για να τη βρω. Το μόνο που έκανα ήταν μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη: το 99% της βρώμας του σπιτιού αποτελείται από άμμο everclean και τρίχες, δικές μου και της Μπουμπούς! (το υπόλοιπο 1% ήταν κάτι κομμάτια κορδόνι από τα παιχνίδια της!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σιγουρα δε γλιτωνουμε, απλα καποιες εποχες ειναι λιγοτερες. αλλα να εξαφανιστουν τελειως οι τριχες δεν παιζει.. εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:35 Η julia έγραψε: #214 22-04-09 10:35 Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η brigite έγραψε: #215 22-04-09 10:38 Χτενισμα,με τη χτενα της γατας ,τη συρματινη πλευρα ,βουρτσισμα με βρεγμενη βουρτσα και μετα πλυσιμο.Καλο κουραγιο και καλη τριχοαπαλλαγη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η ιβανα έγραψε: #216 22-04-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο, δεν το σκεφτηκα. αν δεν την καθαρισω τελικα. κανενας τροπος που προτεινετε ? τωρα ειδα την απαντηση σου μπριζιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 22-04-09 10:50 Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:45 Η chryssa έγραψε: #218 22-04-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Click για ανάπτυξη... Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 22-04-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Click για ανάπτυξη... μωρε θα τις βλεπει κι απο μακρυα μαλιστα οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:24 Η chryssa έγραψε: #220 22-04-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Click για ανάπτυξη... Μην κοιτάς κι εσύ, βγάλτην και πέτα την χωρίς να δεις μέσα!!! Άσε, πριν λιγο καιρό, νομίζοντας ότι έχω ρουφήξει με τη σκούπα τη βέρα του άντρα μου, έβγαλα τη σακούλα και την έσφαξα για να τη βρω. Το μόνο που έκανα ήταν μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη: το 99% της βρώμας του σπιτιού αποτελείται από άμμο everclean και τρίχες, δικές μου και της Μπουμπούς! (το υπόλοιπο 1% ήταν κάτι κομμάτια κορδόνι από τα παιχνίδια της!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:38 Η brigite έγραψε: #215 22-04-09 10:38 Χτενισμα,με τη χτενα της γατας ,τη συρματινη πλευρα ,βουρτσισμα με βρεγμενη βουρτσα και μετα πλυσιμο.Καλο κουραγιο και καλη τριχοαπαλλαγη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η ιβανα έγραψε: #216 22-04-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο, δεν το σκεφτηκα. αν δεν την καθαρισω τελικα. κανενας τροπος που προτεινετε ? τωρα ειδα την απαντηση σου μπριζιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 22-04-09 10:50 Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:45 Η chryssa έγραψε: #218 22-04-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Click για ανάπτυξη... Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 22-04-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Click για ανάπτυξη... μωρε θα τις βλεπει κι απο μακρυα μαλιστα οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:24 Η chryssa έγραψε: #220 22-04-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Click για ανάπτυξη... Μην κοιτάς κι εσύ, βγάλτην και πέτα την χωρίς να δεις μέσα!!! Άσε, πριν λιγο καιρό, νομίζοντας ότι έχω ρουφήξει με τη σκούπα τη βέρα του άντρα μου, έβγαλα τη σακούλα και την έσφαξα για να τη βρω. Το μόνο που έκανα ήταν μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη: το 99% της βρώμας του σπιτιού αποτελείται από άμμο everclean και τρίχες, δικές μου και της Μπουμπούς! (το υπόλοιπο 1% ήταν κάτι κομμάτια κορδόνι από τα παιχνίδια της!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χτενισμα,με τη χτενα της γατας ,τη συρματινη πλευρα ,βουρτσισμα με βρεγμενη βουρτσα και μετα πλυσιμο.Καλο κουραγιο και καλη τριχοαπαλλαγη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:39 Η ιβανα έγραψε: #216 22-04-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο, δεν το σκεφτηκα. αν δεν την καθαρισω τελικα. κανενας τροπος που προτεινετε ? τωρα ειδα την απαντηση σου μπριζιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 22-04-09 10:50 Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:45 Η chryssa έγραψε: #218 22-04-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Click για ανάπτυξη... Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 22-04-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Click για ανάπτυξη... μωρε θα τις βλεπει κι απο μακρυα μαλιστα οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:24 Η chryssa έγραψε: #220 22-04-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Click για ανάπτυξη... Μην κοιτάς κι εσύ, βγάλτην και πέτα την χωρίς να δεις μέσα!!! Άσε, πριν λιγο καιρό, νομίζοντας ότι έχω ρουφήξει με τη σκούπα τη βέρα του άντρα μου, έβγαλα τη σακούλα και την έσφαξα για να τη βρω. Το μόνο που έκανα ήταν μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη: το 99% της βρώμας του σπιτιού αποτελείται από άμμο everclean και τρίχες, δικές μου και της Μπουμπούς! (το υπόλοιπο 1% ήταν κάτι κομμάτια κορδόνι από τα παιχνίδια της!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Μην την πετάξεις κρίμα είναι.. βάλτην για αδεσποτάκια .... Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο, δεν το σκεφτηκα. αν δεν την καθαρισω τελικα. κανενας τροπος που προτεινετε ? τωρα ειδα την απαντηση σου μπριζιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #217 22-04-09 10:50 Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:45 Η chryssa έγραψε: #218 22-04-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Click για ανάπτυξη... Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 22-04-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Click για ανάπτυξη... μωρε θα τις βλεπει κι απο μακρυα μαλιστα οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:24 Η chryssa έγραψε: #220 22-04-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Click για ανάπτυξη... Μην κοιτάς κι εσύ, βγάλτην και πέτα την χωρίς να δεις μέσα!!! Άσε, πριν λιγο καιρό, νομίζοντας ότι έχω ρουφήξει με τη σκούπα τη βέρα του άντρα μου, έβγαλα τη σακούλα και την έσφαξα για να τη βρω. Το μόνο που έκανα ήταν μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη: το 99% της βρώμας του σπιτιού αποτελείται από άμμο everclean και τρίχες, δικές μου και της Μπουμπούς! (το υπόλοιπο 1% ήταν κάτι κομμάτια κορδόνι από τα παιχνίδια της!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:45 Η chryssa έγραψε: #218 22-04-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Click για ανάπτυξη... Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 22-04-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Click για ανάπτυξη... μωρε θα τις βλεπει κι απο μακρυα μαλιστα οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:24 Η chryssa έγραψε: #220 22-04-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Click για ανάπτυξη... Μην κοιτάς κι εσύ, βγάλτην και πέτα την χωρίς να δεις μέσα!!! Άσε, πριν λιγο καιρό, νομίζοντας ότι έχω ρουφήξει με τη σκούπα τη βέρα του άντρα μου, έβγαλα τη σακούλα και την έσφαξα για να τη βρω. Το μόνο που έκανα ήταν μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη: το 99% της βρώμας του σπιτιού αποτελείται από άμμο everclean και τρίχες, δικές μου και της Μπουμπούς! (το υπόλοιπο 1% ήταν κάτι κομμάτια κορδόνι από τα παιχνίδια της!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: skatoula14 manose Raktia Thanos-Jasmin 3lbereth garfeild '15 Τσοςμή ΛΟΥΙΖΑ1 AnnieGr nasstazia Ρούλης και Μπία Nicole1987 Claire Rentfield pepper Tsakoulinaki crazy_catmom gatito roccohooshie Lulu97 Κριτολαος Stella Artois Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τα μαζέψουμε να τα κάνουμε πάπλωμα;;;; Click για ανάπτυξη... Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω ειμαι προβληματισμενη με μια κουβερτα φλις που εχω. πως να την βαλω στο πλυντηριο να πλυθει που ειναι ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΤΙΓΚΑ στην τριχα? και μη μου πειτε να την περασω με ρολο, θελω 5-6 ρολα για να φυγει το μαλλι. ετσι μου ρχεται να την πεταξω...ουτως η αλλως φτηνη ηταν. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαζεψα τα χαλια και η επιχειρηση swiffer ξεκινα Click για ανάπτυξη... Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #219 22-04-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Click για ανάπτυξη... μωρε θα τις βλεπει κι απο μακρυα μαλιστα οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:24 Η chryssa έγραψε: #220 22-04-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Click για ανάπτυξη... Μην κοιτάς κι εσύ, βγάλτην και πέτα την χωρίς να δεις μέσα!!! Άσε, πριν λιγο καιρό, νομίζοντας ότι έχω ρουφήξει με τη σκούπα τη βέρα του άντρα μου, έβγαλα τη σακούλα και την έσφαξα για να τη βρω. Το μόνο που έκανα ήταν μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη: το 99% της βρώμας του σπιτιού αποτελείται από άμμο everclean και τρίχες, δικές μου και της Μπουμπούς! (το υπόλοιπο 1% ήταν κάτι κομμάτια κορδόνι από τα παιχνίδια της!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πάντως, μια ράτσα σκύλου, νομίζω τα σάμογιεντ, έχουν καλή τρίχα για αργαλειό! Για τον μεταξένιο γάτο σου δεν ξέρω, αλλά νομίζω ένα πάπλωμα μια χαρά θα το γέμιζες και θα ήταν και φούρνος!!! Κι εγώ έχω μια φλις που την μοιράζομαι με τη Μπουμπού στον καναπέ. Την περνάω με ρολό κάθε 3-4 μέρες μπρος πίσω, αλλά όντως δεν συμφέρει. Αλλά αν δεν την καθαρίσω δεν τη βάζω πλυντήριο, για να μη βγει μαλλιαρή η επόμενη πλύση! Αχ! Εγώ περιμένω τη μαμά να γυρίσει από το χωριό για να με βοηθήσει με τα χαλιά! Ευτυχώς της έχει ανέβει η πρεσβυωπία και δεν θα βλέπει τις τρίχες της Μπουμπούς!!! Click για ανάπτυξη... μωρε θα τις βλεπει κι απο μακρυα μαλιστα οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:24 Η chryssa έγραψε: #220 22-04-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Click για ανάπτυξη... Μην κοιτάς κι εσύ, βγάλτην και πέτα την χωρίς να δεις μέσα!!! Άσε, πριν λιγο καιρό, νομίζοντας ότι έχω ρουφήξει με τη σκούπα τη βέρα του άντρα μου, έβγαλα τη σακούλα και την έσφαξα για να τη βρω. Το μόνο που έκανα ήταν μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη: το 99% της βρώμας του σπιτιού αποτελείται από άμμο everclean και τρίχες, δικές μου και της Μπουμπούς! (το υπόλοιπο 1% ήταν κάτι κομμάτια κορδόνι από τα παιχνίδια της!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...δεν θελω να ανοιξω τη σκουπα μου να αλλαξω σακουλα...οχι...δεν θελω...θα βρω τρια ολοκληρα γατια εκει μεσα Click για ανάπτυξη... Μην κοιτάς κι εσύ, βγάλτην και πέτα την χωρίς να δεις μέσα!!! Άσε, πριν λιγο καιρό, νομίζοντας ότι έχω ρουφήξει με τη σκούπα τη βέρα του άντρα μου, έβγαλα τη σακούλα και την έσφαξα για να τη βρω. Το μόνο που έκανα ήταν μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη: το 99% της βρώμας του σπιτιού αποτελείται από άμμο everclean και τρίχες, δικές μου και της Μπουμπούς! (το υπόλοιπο 1% ήταν κάτι κομμάτια κορδόνι από τα παιχνίδια της!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.