Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εμενα...γιατι μαδανε ολες τις εποχες και ολες τις ωρες;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ακολουθω Tzoutzou τις προτασεις σου συστηματικά. Επιπλέον την χτενιζω.Εχω αγοράσει πάνω απο πέντε είδη βούρτσας ωσπού να καταλήξω οτι καμία δεν διορθώνει το πρόβλημα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οκ παίδες! Η τροφή της είναι ήδη άψογη...για μένα η καλύτερή δλδ. Οπότε θα φροντίζω να την χτενίζω συχνά.

artemaki
Διάσημο μέλος

Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω.
Υπαρχει καποια συγκεκριμενη ρατσα γατας που μαδαει σχεδον καθολου?:/
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Λοιποοον.Γεια σας.
Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω.
Υπαρχει καποια συγκεκριμενη ρατσα γατας που μαδαει σχεδον καθολου?:/
η sphynx (δεν εχει σχεδον καθολου τριχες)
artemaki
Διάσημο μέλος
Οkay.Τωρα ανατριχιασα.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
γιατι καλε;;;

...παντως σαν αισθηση οταν τις ακουμπας..ειναι φοβερες...σαν βελουδο...

artemaki
Διάσημο μέλος
Ναι οντως θα ειναι ωραια οταν τις ακουμπας αλλα εμενα μου θυμιζουν ξεπουπουλιασμενα κοτοπουλα ετοιμα για σφαγη.

natalouko
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
καποιες γατες επισης μαδανε μονο 2 φορες τον χρονο και δεν αφηνουν πολλη τριχα στο ενδιαμεσο

Η γατα νορβηγικου δασους για παραδειγμα μαδαει ετσι.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
πηρα μια βουρτσα,απ αυτη που καθαριζουμε παλτα κλπ.(ενοηται δεν ξανακανουμε παλτα μ αυτην πλεον χαχαχα)και χτενιζα γατακια,αχαχαα,καπως καλλυτερα μου φαινονται,τουλαχιστον δεν πεταν τριχες οταν τις χαιδευω,βασικα φοραω και πολλα σκουρα-μαυρα κλπ ρουχα το χειμωνα κι εχω πολυ πλακα,γεματη τριχα ειμαι καθε χρωματος ομως,παλια ειχα μονο πορτοκαλι,ξανθια εγω πορτοκαλι ο πατσινο δεν εδειχνε,τωρα εχω οτι χρωμα θελετε.
τα γατακια φανηκαν να το απολαμβανουν παντως,τετοια χαρα δεν την περιμενα.
θελω κι ενα καλο σκουπισμα τωρα και θα μαστε οκ,απλα φοβαμαι μη τους λειπει καμια βιταμινη και μαδανε μες στο χειμωνα,μου κανε εντυπωση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
να ρωτησω κι εγω κατι?και τα δικα μου γατακια μαδανε απιστευτα πολυ κι ειμαστε μεσα στο χειμωνα,μου κανει εντυπωση γιατι ο πατσινο μαδαγε μονο το καλοκαιρι,τετοια εποχη γινονταν σαν αρκουδακι απ τη γουνα,αντιθετως τα γατουνια μου,μαδανε παρα πολυ,μπορω να κανω κατι γιαυτο?
πηρα μια βουρτσα,απ αυτη που καθαριζουμε παλτα κλπ.(ενοηται δεν ξανακανουμε παλτα μ αυτην πλεον χαχαχα)και χτενιζα γατακια,αχαχαα,καπως καλλυτερα μου φαινονται,τουλαχιστον δεν πεταν τριχες οταν τις χαιδευω,βασικα φοραω και πολλα σκουρα-μαυρα κλπ ρουχα το χειμωνα κι εχω πολυ πλακα,γεματη τριχα ειμαι καθε χρωματος ομως,παλια ειχα μονο πορτοκαλι,ξανθια εγω πορτοκαλι ο πατσινο δεν εδειχνε,τωρα εχω οτι χρωμα θελετε.
τα γατακια φανηκαν να το απολαμβανουν παντως,τετοια χαρα δεν την περιμενα.
θελω κι ενα καλο σκουπισμα τωρα και θα μαστε οκ,απλα φοβαμαι μη τους λειπει καμια βιταμινη και μαδανε μες στο χειμωνα,μου κανε εντυπωση.
Γεια σου Ρενάκι

Λοιπόν λογικά η τρίχα έχει πολύ να κάνει με τη διατροφή..
Η Αλέκα μέχρι τον Αύγουστο περίπου, έτρωγε για 2 χρόνια Royal Canin και μαδούσε πάρα πάρα πολύ και όλο τον χρόνο.
Από τότε μέχρι σήμερα τρώει Acana και η διαφορά είναι υπερβολικά αισθητή..Τη χαιδεύω και δε μαδάει καθόλου!!
Όμως επειδή ξέρω ότι εκεί που μένεις δεν έχει πολλές επιλογές για τροφές, το συχνό βούρτσισμα θα τους κάνει καλό σίγουρα.
Πολύ καλό κάνει και το λάδι σολωμού που υπάρχει για κατοικίδια(είναι λίιιγο τσουχτερό).
Αυτά από μένα..
Δεν έχω άλλη συμβουλή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
κι εδωσα στα γατουνια και δεν μαδανε τοσο πολυ,το ειχα παρει για τον πατσινο,για ανανεωση κυταρων αλλα δεν το ηθελε με τιποτα,δεν τους αρεσε σε γευση αλλα τους εκανε καλο στην τριχα και πολυ γρηγορα μαλιστα,περιμενω και να στρωσουν λιγο και τα οικονομικα να παραγγειλω την ακανα,(ηρθε κι εδω η κριση δυστυχως).
Στεφανία ΛΠ
Νεοφερμένο μέλος
Ποιά είναι η εποχή που μαδάνε περισσότερο οι γάτες....???

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

gatotinaki
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αν την χτενισεις με κανονικη ,απλη χτενα ή το ειδικο γαντι -χτενα..βγαζει και παλι τοσο πολλα;
gatotinaki
Νεοφερμένο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Εάν τη χτενίσεις μια φορά την εβδομάδα, ακόμη περισσότερες.
Όμως δε μου έχει τύχει να δω τόσο πολλές τρίχες από τη δική μου, όπως στη φωτογραφία.

Μήπως ήταν η πρώτη φορά που τη χτένισες με furminator ή είχες να τη χτενίσεις αρκετές μέρες μήπως;
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Το ίδιο ακριβώς θέμα έχουμε και εμείς με την Ραλλού. Το πόσο πολύ μαδάει είναι παράλογο. Τα πάντα έχουν γίνει άσπρα. Η κτηνίατρος μας πρότεινε μια θεραπεία με αμπούλες (έχουν κάτι τύπου Ω-3 νομίζω), για 4 εβδομάδες. Λέμε να το δοκιμάσουμε διότι έχουμε απελπιστεί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool