Απάντηση: Μαδάμε!
καλημερα κ ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!! τις χτενιζω αρκετα, δεν εχω ψαξει η αληθεια ειναι συγκεκριμενη βουρτσα, χρησιμοποιω ενα απλο πλαστικο χτενακι για τους κομπους (δεν τους αρεσει πολυ αυτο) κ μετα μια βουρτσα με σκληρες τριχες η οποια μαζευει οτι εχει βγαλει το χτενακι( μολις την δουν πεφτουν κ κανουν βαρελακια κ η Λίλη χτενιζει μονη της τα μαγουλακια της!!!!) δεν ειναι οτι δεν ειμαι ικανοποιημενη με το αποτελεσμα του χτενισματος ισα ισα που κανει πολυ καλη δουλεια απλα ξερετε ξαφνιαστικα γτ δεν εχαναν τοοοσο πολυ γιατι πριν δεν ηθελαν τοσο συχνα!! τωρα οσον αφορα το μπανιο... εδω εχω ενα θεμα. η Λίλη που ειναι 5,5 χρονων κ μπηκε σπιτι μας εγκυος εχει κανει 3-4 φορες μπανιο. δε τρελενται αλλα δε θα σε γραντζουνισει ή θα φυγει. οι μικρες που ειναι ενος χρονου δεν εχουν κανει ποτε.. κ μολις δουν νερο εξαφανιζονται... συμπερασμα λοιπον!! οπλιζομαι με υπομονη, χτενες, σκουπες κ ταινιες κ επιχειρω μπανακι!! ευχαριστω πολυ!! κ προσεχως θα ετοιμασω θεματακι για τον ενα χρονο με τα τρελοκομεια μου κ την εντυπωσιακη αλλαγη της Λίλης απο αδεσποτακι σε σπιτογατο!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.