Μεγάλο πρόβλημα με την διαχειρίστρια σε σχέση με τη γάτα μου !!

Η ιδιοκτήτρια μπορεί να είναι αρνητική απέναντι στο χρώμα των τοίχων σου ή ακόμα και απέναντι στο φίλο σου
που σε επισκέπτεται στο σπίτι τις βραδινές ώρες. Από ο, τι έχω καταλάβει η όλη κατάσταση δεν έχει καμία λογική.

Το θέμα είναι ότι η ιδιοκτήτρια δεσμεύεται από το ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης κατοικίας που έχετε υπογράψει.
Συνήθως τα συμφωνητικά αυτά ούτως ή άλλως δεν περιέχουν όρους περί κατοικιδίων. Δεν νομίζω το δικό σας να αποτελεί εξαίρεση. Επομένως εφόσον τηρείς απαρέγκλιτα το μεταξύ σας ιδιωτικό συμφωνητικό, για τη γάτα από νομικής
άποψης δεν μπορεί να κάνει τίποτα απολύτως.

Ο εκμισθωτής έχει δικαίωμα να ζητά τη λύση της μίσθωσης στην περίπτωση που ο μισθωτής δεν εκπληρώνει τις συμβατικές του υποχρεώσεις (και για άλλους λόγους όπως πρόθεση να κατοικήσει στο ακίντηο ο ίδιος, που όμως εδώ δεν μας αφορούν).
Αν εκπληρώνεις τις δικές σου, όπως προκύπτουν από το νόμο (για τον οποίο έχεις ήδη ενημερωθεί) και τη σύμβαση που υπέγραψες, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς.

Στο συμβόλαιο δεν αναφέρεται κάτι για κατοικίδια, και σε όλα τα υπόλοιπα είμαστε σωστοί, άρα εξαρχής έκανα βλακεία που της το είπα! Απ οτι έχω καταλάβει αυτή δεν θέλει να μπλεχτεί και να την ενοχλήσει η τρελή, άρα αν βάλω μια ανακοίνωση στο ασανσέρ ότι έχω γάτα, από κάτω τον νόμο λέτε να έχω κάποιο αποτέλεσμα? Γιατί και οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες δεν γνωρίζουν για τον νόμο μόνο για το καταστατικό, οπότε θα προλάβω τυχόν ενοχλήσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γραψτους ολους. Η διαχειριστρια δεν μπορει να σε διωξει επειδη εχεις γατα. Η ιδιοκτητρια ουτε αυτη μπορει να σε διωξει γι αυτο το λογο γιατι μπορεις να της κανεις μηνυση και να ζητησεις αποζημιωση. Εμενα ο νομος δεν με καλυπτει. Δηλαδη αν το συμβολαιο λεει no pets και εχω κατοικιδιο μπορουν να με διωξουν παρα πολυ ευκολα. Δεν φοβαμαι κανεναν ομως. Στην χειροτερη αν μου κανουν εξωση θα παω να νοικιασω αλλου. Κακως που ασχολεισαι μαζι τους. Ουτε την ιδιοκτητρια επρεπε να παρεις τηλεφωνο. Απο τη στιγμη που σε καλυπτει ο νομος, το θεμα ληγει εκει. Αν θελει η αλλη να κανει μηνυση ή οτιδηποτε αλλο, ας το κανει. Αν και ολα αυτα ειναι απειλες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απ οτι έχω καταλάβει αυτή δεν θέλει να μπλεχτεί και να την ενοχλήσει η τρελή, άρα αν βάλω μια ανακοίνωση στο ασανσέρ ότι έχω γάτα, από κάτω τον νόμο λέτε να έχω κάποιο αποτέλεσμα? Γιατί και οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες δεν γνωρίζουν για τον νόμο μόνο για το καταστατικό, οπότε θα προλάβω τυχόν ενοχλήσεις.

Επιμένω ότι θα ήταν καλύτερα να το αποφύγεις. Οι προθέσεις σου είναι άριστες, αλλά είναι πιθανόν
να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα.
Άλλωστε δεν οφείλεις εξηγήσεις σε κανέναν.

Απ οτι έχω καταλάβει αυτή δεν θέλει να μπλεχτεί και να την ενοχλήσει η τρελή, άρα αν βάλω μια ανακοίνωση στο ασανσέρ ότι έχω γάτα, από κάτω τον νόμο λέτε να έχω κάποιο αποτέλεσμα? Γιατί και οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες δεν γνωρίζουν για τον νόμο μόνο για το καταστατικό, οπότε θα προλάβω τυχόν ενοχλήσεις.

Επιμένω ότι θα ήταν καλύτερα να το αποφύγεις. Οι προθέσεις σου είναι άριστες, αλλά είναι πιθανόν
να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα.
Άλλωστε δεν οφείλεις εξηγήσεις σε κανέναν.

Οκ αρα δεν κάνω τίποτα! Και αν η ιδιοκτήτρια γίνει αρνητική απέναντι στη γάτα θα της πω αν την ενοχλήσουν να τους στείλει σε μένα.

ακριβως..τιποτε απολυτως..και ασ τους να σκουζουν...;)..ειναι αυτο που λεμε..δωσε θαρρος στο χωριατη..να σου ανεβει στο κρεββατι..

Ουφ....!

Βρε καλη μου δεν καταλαβαινω γιατι εχεις αγχωθει τοσο πολυ!!! Απο τη στιγμη που κανενα συμβολαιο δεν αναφερει οτι απαγορευει τα ζωα στο διαμερισμα γιατι προβληματιζεσαι τοσο πολυ???
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ μαζι της καθολου! Τιποτα να μην κολλησεις στο ασανσερ και πουθενα! Δεν εισαι υποχρεωμενη να βγαζεις ανακοινωση σε ολη την πολυκατοικια για το τι θα βαλεις στο σπιτι σου και τι θα κανεις!!! Ασε την διαχειριστρια να τρωγεται με τα ρουχα της και μην της δινεις αλλα δικαιωματα! Δωστης να καταλαβει οτι αυτο το θεμα δεν το διαπραγματευεσαι και δεν το κουβεντιαζεις αλλο η γατα θα μεινει εκει και τερμα!!! Αγαπησες αυτο το γατακι και αποφασισες να το κρατησεις κοντα σου για παντα αν με την πρωτη τρελη που σου δημιουργει προβλημα λες απλα οτι θα το πας για ενα χρονο στους δικους σου τι θα εκανες σε πιο σοβαρη κατασταση??? Συμπεριφερσου σαν να ειναι ενα μελος της οικογενειας σου και μην επιτρεπεις σε κανεναν να σου παρει μακρια αυτο που αγαπας!!
ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ! Να βαζεις τα δικα σου ΘΕΛΩ πανω απο ολων των αλλων!

Βρε καλη μου δεν καταλαβαινω γιατι εχεις αγχωθει τοσο πολυ!!! Απο τη στιγμη που κανενα συμβολαιο δεν αναφερει οτι απαγορευει τα ζωα στο διαμερισμα γιατι προβληματιζεσαι τοσο πολυ???
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ μαζι της καθολου! Τιποτα να μην κολλησεις στο ασανσερ και πουθενα! Δεν εισαι υποχρεωμενη να βγαζεις ανακοινωση σε ολη την πολυκατοικια για το τι θα βαλεις στο σπιτι σου και τι θα κανεις!!! Ασε την διαχειριστρια να τρωγεται με τα ρουχα της και μην της δινεις αλλα δικαιωματα! Δωστης να καταλαβει οτι αυτο το θεμα δεν το διαπραγματευεσαι και δεν το κουβεντιαζεις αλλο η γατα θα μεινει εκει και τερμα!!! Αγαπησες αυτο το γατακι και αποφασισες να το κρατησεις κοντα σου για παντα αν με την πρωτη τρελη που σου δημιουργει προβλημα λες απλα οτι θα το πας για ενα χρονο στους δικους σου τι θα εκανες σε πιο σοβαρη κατασταση??? Συμπεριφερσου σαν να ειναι ενα μελος της οικογενειας σου και μην επιτρεπεις σε κανεναν να σου παρει μακρια αυτο που αγαπας!!
ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ! Να βαζεις τα δικα σου ΘΕΛΩ πανω απο ολων των αλλων!

μα....μεσα στο μυαλο μου εισαι;;;:hehe::hehe::hehe:....:clapup:

Ναι πραγματικά είχα πελαγώσει και υπέθετα τα χειρότερα! Να στε καλά πάντως γιατί είχα φτάσει στα όρια της παράνοιας αυτές τις μέρες!

Ήθελα να ξερα αφού δεν είναι μέσα στο σπίτι της , τι πρόβλημα έχει με τις τρίχες???
Με την ίδια λογική της αλλεργίας αυτή θα απαίτησει να εξαφανιστούν όλες οι γάτες
από την γειτονία , από την πόλη , από την χώρα και από τον κόσμο όλο!!!!!
Έλεος , έλεος πια !!!!!!!
Οι απαντήσεις που σου δίνουν οι γατόφιλοι για το πως να το χειριστείς είναι οι πιο σωστές!!!!!!!
Μην το διαπραγματευτείς , αν θεωρείς την γατούλα μέλος της οικογένειας σου.

:santa:Μην ακους τιποτα, γραψε τη κανονικα. Ο νομος επιτρεπει δυο κατοικιδια μεσα σε διαμερισμα. Προσεχε την γατουλα σου απο αυτη την κακιστο. Και αν εχει αλεργια ας παει σε αλλο πλανητη, εδω υπαρχουν και θα υπαρχουν μαζι με μας και τα ζωακια μας.................:)

αναρωτιεμαι τι θα ελεγε η διαχειριστρια αν ειχες γατα sphynx :lol:

Για μένα το θέμα είναι απλό. Της λες (της διαχειρίστριας) με αυστηρό και κοφτό τόνο: ''Παρακαλώ πολύ. Τι κάνω μέσα στο σπίτι μου δεν σας αφορά"

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Εσύ με τον τρόπο σου παρακαλάς να σε λυπηθούν και να σε αφήσουν να κρατήσεις τη γάτα κάτι που είναι νόμιμο δικαίωμά σου. Αγρίεψε επιτέλους!

αναρωτιεμαι τι θα ελεγε η διαχειριστρια αν ειχες γατα sphynx :lol:

ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!

:offtopic::offtopic:
:sorry:
Βρε Vasilie! Τώρα που βρήκα άτομο με sphynx από δω μέσα :panwkatw: πολύ το χάρηκα και δεν μπορώ να σ'αφήσω έτσι....:redface:
Άνοιξε θεματάκι με το μωρό σου μωρέέέέέ΄.....:)
:offtopic::sorry:

Ήδη με ρώτησε "δεν είναι κάποια ράτσα ε?"

Προφανώς θεωρεί τα ράτσας υπεράνω ασθενειών και ... ¨κινδύνων¨σε σχέση με τα αδεσποτάκια..:down:

Για μένα το θέμα είναι απλό. Της λες (της διαχειρίστριας) με αυστηρό και κοφτό τόνο: ''Παρακαλώ πολύ. Τι κάνω μέσα στο σπίτι μου δεν σας αφορά"

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Εσύ με τον τρόπο σου παρακαλάς να σε λυπηθούν και να σε αφήσουν να κρατήσεις τη γάτα κάτι που είναι νόμιμο δικαίωμά σου. Αγρίεψε επιτέλους!

Δεν είχαμε κάποιο νέο , οπότε no news good news ελπίζω.... Με τον άγριο τρόπο δεν είχα δει κάποιο αποτέλεσμα στο παρελθόν, μάλιστα οι από κάτω είχαν παραπονεθεί ότι "βγάζω γλώσσα" όταν είχαμε μαλώσει στο παρελθόν.Τώρα δεν ξέρω, έχω δοκιμάσει τα πάντα, οπότε μάλλον θα τους γράφω, δεν θα τους ανοίγω την πόρτα καν.

Ήδη με ρώτησε "δεν είναι κάποια ράτσα ε?"

Πες της..και βεβαια ειναι...ρατσας:.." ανθρωποφαγους-ανθρωποφαγους"..:hehe::hehe::hehe::hehe:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back