Μεγάλο πρόβλημα με την διαχειρίστρια σε σχέση με τη γάτα μου !!

Έλεος βρε κοριτσάκι μου!
Μη μασάς!
Και μην περιμένεις από τους άλλους να κάνουν την κίνησή τους. Ούτε να κρύβεσαι. Να πάνε να χ...στουν.
Έχεις δικαίωμα να είσαι άνθρωπος! Μην το ξεχνάς!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν!! Έψαξα να βρω κάποιο παρόμοιο θέμα αλλά δεν βρήκα οπότε θα γράψω εδώ το θέμα που με απασχολεί (και έχει σχέση και με τους γείτονες) Αν βρεθεί κάποιο post που να ταιριάζει ας με παραπέμψει κάποιος :)
Σήμερα πήγα την mulan στον κτηνίατρο για εμβόλιο. Ήταν η πρώτη της επίσκεψη στον κτηνίατρο με μένα, καθώς η προηγούμενη είχε γίνει με μια κοπέλα σε άλλον κτηνίατρο. Ο κτηνίατρος μου είπε αφού κοίταξε τα δόντια και έκανε κατι υπολογισμούς για τους κυνόδοντες ότι είναι 6μιση-7 περίπου μηνών και όχι 4ων όπως θα έπρεπε να είναι σύμφωνα με αυτό που γράφει το βιβλιάριο της!! Φαινόταν λίγο μεγαλύτερη αλλά νόμιζα ότι είναι η διάπλασή της έτσι. Τον ρώτησα για την στείρωση και μου είπε ότι μετά τις γιορτές μπορούμε να την κάνουμε και αφού την κοίταξε από πίσω είπε ότι "είναι έτοιμη" και ότι αυτή τη βδομάδα θα αρχίσει να σέρνει! :eek: Οπότε καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό..... Θα ξεσηκώσει τους γείτονες βραδιάτικα και θα βρουν αφορμές να μου ζητάν να την διώξω. Αν το ήξερα θα φρόντισα πιο νωρίς την στείρωσή της. Απ οτι θυμάμαι από την γάτα που είχα μικρή όταν έσερνε έκανε έναν ήχο πολύ δυνατό.... Υπάρχει κάποιος τρόπος να την ηρεμησω? Δεν νομίζω να υπάρχει αλλά αν αρχίσει να νιαουρίζει βραδιάτικα θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα με τους γείτονες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σωπα καημενη..μα..γιατι εισαι τοσο αγχωδης;;; θα την πας για στειρωση..και τελειωσε η υποθεση!
Μην αγχωνεσαι κοριτσι μου..δεν βγαζει ουρλιαχτα..οταν εχει οιστρο..που να ξεσηκωσει τους γειτονες! Απλα..βαρελακια θα σου κανει...θα βγαζει μια παραπονεμενη φωνουλα..θα τουρλωνει το πωπουδακι της..αυτα!! απλα..μην το αναβαλλεις! :)

ναι είμαι αγχώδης όντως! :) Να σαι καλά πουπουλίνα γιατί με την απάντησή σου κάθε φορά ηρεμώ ! Ερώτηση: αν την πάω μέσα ιανουαρίου είναι καλά άραγε?

ναι είμαι αγχώδης όντως! :) Να σαι καλά πουπουλίνα γιατί με την απάντησή σου κάθε φορά ηρεμώ ! Ερώτηση: αν την πάω μέσα ιανουαρίου είναι καλά άραγε?

κοιτα..οσο πιο νωρις..τοσο το καλυτερο..δες εδω.. βασικα..πριν απο τον 1ο οιστρο ειναι το καλυτερο.Αλλα ομως..μην αγχωνεσαι.Απλα..αν εκδηλωσει οιστρο..καλο θα ειναι να παει αμεσως μετα για στειρωση.Επισης ...πριν απο τον 1ο οιστρο...μηδενιζονται οι πιθανοτητες για διαφορους καρκινους...ενω..οσο το αφηνουμε...τοσο πολλαπλασιαζονται.:)

Ευχαριστώ!!

τιποτα καλε.:)...απλα μην αγχωνεσαι τοσο πολυ.!!!
ΥΓ..εμεις βασικα..επικοινωνουμε....διοτι..μην νομιζεις..και εγω..ειμαι πολυ αγχωτικος τυπος...:crazy::crazy::crazy:..

Θαύμα!! Ανέβηκα να πληρώσω κοινόχρηστα και η διαχειρίστρια δεν είπε λέξη για την γάτα :eek: Ίσως πιστεύει ότι η γάτα έφυγε επειδή τώρα με το κρύο δεν βγαίνει στο μπαλκόνι ή ίσως την κάλμαρε ο άντρας της που φαίνεται πιο λογικός. Απίστευτο μου φαίνεται, να δούμε τώρα για πόσο θα κρατήσει!

Ναι, ένα από τα δύο θα συμβαίνει. Ηρέμησε τώρα κι εσύ κι αφοσιώσου στα μαθήματα. Ευχομαι να μη έχεις άλλο πρόβλημα.

Ευχαριστώ! Καιρός ήταν! :)

Μην ανησυχείς για τον οίστρο. Η φωνούλα που βγάζει ούτε εσένα δεν θα ενοχλήσει νομίζω (εκτός κι αν είναι πολύ παραπονιάρα :P). Για την διαχειρίστρια τώρα... Αν σου πεί τίποτα άλλο να επιμείνεις. Έχουν κι αυτοί δικαιώματα μα και εσύ παραπάνω! Αν είχες εσύ αλλεργία στην κόρη της θα την έδιωχνε;:P:D

Μην ανησυχείς για τον οίστρο. Η φωνούλα που βγάζει ούτε εσένα δεν θα ενοχλήσει νομίζω (εκτός κι αν είναι πολύ παραπονιάρα :P). Για την διαχειρίστρια τώρα... Αν σου πεί τίποτα άλλο να επιμείνεις. Έχουν κι αυτοί δικαιώματα μα και εσύ παραπάνω! Αν είχες εσύ αλλεργία στην κόρη της θα την έδιωχνε;:P:D
Καλημερα και καλη χρονια.Ο οιστρος..δεν μας ανησυχει για τους διαχειριστες..αλλα για την υγεια της γατας μας.Διαβασε εδω για περισσοτερα.:)

Ναι το κατάλαβα απλά το σύνδεσα περίεργα με την διαχειρίστρια :)
Απλά συνέστησα να μην τρομάξει και νομίζει ότι κάτι έπαθε το γατί! :P Σίγουρα πρέπει να γίνει στείρωση όχι μόνο για να σταματήσει ο πολλαπλασιασμός των αδέσποτων αλλά και για να ζήσει το ψυχουλάκι καλύτερα! Νομίζω, παιδιά, στην εποχή μας δεν πρέπει καν να μπαίνουμε στην διαδικάσια να σκεφτόμαστε να κάνουμε ή να μην κάνουμε στείρωση! Μετά από κάποια ηλικία αμέσως στον κτηνίατρο!:D

Χρόνια πολλά και σε σένα!!! Όλα καλά να μας πάνε το 2011!:D:D

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Υπάρχουν χάπια για τον οίστρο αλλά δεν είναι πάντα πολύ αποτελεσματικά. Η καλύτερη λύση είναι η στείρωση. Ακόμα κι αν κάνει φασαρία δεν μπορεί να σουν πει τίποτα η διαχειρήστρια. Αυτό έλειπε τωρα τα άγρια να διώχνουν τα ήμερα!

Υπάρχουν χάπια για τον οίστρο αλλά δεν είναι πάντα πολύ αποτελεσματικά. Η καλύτερη λύση είναι η στείρωση. Ακόμα κι αν κάνει φασαρία δεν μπορεί να σουν πει τίποτα η διαχειρήστρια. Αυτό έλειπε τωρα τα άγρια να διώχνουν τα ήμερα!

Εκτος απο το οτι δεν ειναι πολυ αποτελεσματικα..ειναι και καρκινογονα...οι σωστοι γιατροι ΠΟΤΕ δεν τα δινουν..:)

Δεν έχει αρχίσει ακόμα να εμφανίζει σημάδια οίστρου και αυτήν την βδομάδα θα την πάω για επέμβαση!!!!

Δεν είναι τίποτα μην φοβάσαι. Το ξέρω γιατί έχω βοηθήσει σε πολλές στειρώσεις τον γιατρό. Όταν ξυπνάει από την νάρκωση μπορεί να φωνάζει αλλά δεν πονάει. Είχα μια γάτο που όταν συνερχότανε από την νάρκωση ηθελε να ανέβει πάνω στην ντουλάπα κάτι που ούτως ή άλλως δεν μπορούσε να κάνει. Τότε θέλει λίγη προσοχή για να μην χτυπήσει.

Συμφωνω απολυτα με την Πουπουλινα!!!Εμενα η θεια μου εχει σοβαρη αλλεργια στις γατες και τους σκυλους αλλα τα αγαπει τα ζωα κι ετσι βαζει φαγητο στα αδεσποτα, η γιαγια μου που εχει σοβαρο προβλημα και ειναι στο κρεβατι κι ομως ταίζει τις αδεσποτες γατες στο χωριοκ.λ.π.Εγω πιστευω πως αν καποιος εχει θεληση ολα μπορουν να γινουν, ανθρωποι που εχουν πολυ πιο σοβαρα προβληματα και αγαπουν τα ζωα τα καταφερνουν μια χαρα!!!Απλως αυτη δεν αγαπαει τα ζωα οπως ειπε και η Πουπουλινα.Εσυ να συνεχισεις να την κρατας.Να μας ενημερωνεις!!!!

Gyes καλή χρονιά και χρόνια πολλά :) δεν χρειάζεται να ανησυχείς ούτε να αγχώνεσαι καθόλου για το όλο θέμα. Η γάτα σου απ'ότι κατάλαβα είναι ήσυχη,στο σπίτι της δεν πάει (π.χ. μπακλόνι) το μοναδικό που την ενοχλεί αυτή είναι η ύπαρξή της. Αίτημα παράλογο,όπως σου είπαν και παραπάνω, σπίτι σου είναι,αν είναι δυνατόν. Όσο αφορά τις αλλεργείες, δεν κατέχω πολλά,αλλά όλο αυτό είναι πολύ τραβηγμένο!Αν θες να την αντιμετωπίσεις με χαρτιά όπως έκανες με το νόμο περί κατοικιδίων,βρές κάποια ιατρική μελέτη περί του θέματος και τρίψτης το στη μούρη. Στην τελική μίλα με τον άντρα της και δες τι παίζει για να μην αγχώνεσαι. Ό,τι και αν επιλέξεις, και αν θες την άποψη μου, μη σπαταλάς τα ψυχικά σου αποθέματα για ένα τέτοιο θέμα που στο κάτω κάτω έχεις και δίκιο!
Εγώ μένω σε πολυκατοικία και το ζουζούνι μου είναι ιδιαιτερα ομιλητικό και φωνακλάδικο και την πιάνει και η ζούρλα της τη νύχτα και έχουμε πάρτυ κάθε βράδυ.. Ε-έ-έ-έ-ρχονται οι καβγάδες από εδώ! :p

Ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Δεν υπάρχει κάποιο νεότερο! Την διαχειρίστρια έχω να την δω πριν τις γιορτές και από την ιδιοκτήτρια ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Είναι πολύ ήρεμη πάντως, εγώ πιο πολύ φασαρία κάνω στο σπίτι ! :P Δεν έχει αρχίσει ακόμα τον οίστρο της και σε λίγο θα την πάω για στείρωση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back