Kalliastar
Διάσημο μέλος
Μη μασάς!
Και μην περιμένεις από τους άλλους να κάνουν την κίνησή τους. Ούτε να κρύβεσαι. Να πάνε να χ...στουν.
Έχεις δικαίωμα να είσαι άνθρωπος! Μην το ξεχνάς!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σήμερα πήγα την mulan στον κτηνίατρο για εμβόλιο. Ήταν η πρώτη της επίσκεψη στον κτηνίατρο με μένα, καθώς η προηγούμενη είχε γίνει με μια κοπέλα σε άλλον κτηνίατρο. Ο κτηνίατρος μου είπε αφού κοίταξε τα δόντια και έκανε κατι υπολογισμούς για τους κυνόδοντες ότι είναι 6μιση-7 περίπου μηνών και όχι 4ων όπως θα έπρεπε να είναι σύμφωνα με αυτό που γράφει το βιβλιάριο της!! Φαινόταν λίγο μεγαλύτερη αλλά νόμιζα ότι είναι η διάπλασή της έτσι. Τον ρώτησα για την στείρωση και μου είπε ότι μετά τις γιορτές μπορούμε να την κάνουμε και αφού την κοίταξε από πίσω είπε ότι "είναι έτοιμη" και ότι αυτή τη βδομάδα θα αρχίσει να σέρνει!
Οπότε καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό..... Θα ξεσηκώσει τους γείτονες βραδιάτικα και θα βρουν αφορμές να μου ζητάν να την διώξω. Αν το ήξερα θα φρόντισα πιο νωρίς την στείρωσή της. Απ οτι θυμάμαι από την γάτα που είχα μικρή όταν έσερνε έκανε έναν ήχο πολύ δυνατό.... Υπάρχει κάποιος τρόπος να την ηρεμησω? Δεν νομίζω να υπάρχει αλλά αν αρχίσει να νιαουρίζει βραδιάτικα θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα με τους γείτονες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μην αγχωνεσαι κοριτσι μου..δεν βγαζει ουρλιαχτα..οταν εχει οιστρο..που να ξεσηκωσει τους γειτονες! Απλα..βαρελακια θα σου κανει...θα βγαζει μια παραπονεμενη φωνουλα..θα τουρλωνει το πωπουδακι της..αυτα!! απλα..μην το αναβαλλεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να σαι καλά πουπουλίνα γιατί με την απάντησή σου κάθε φορά ηρεμώ ! Ερώτηση: αν την πάω μέσα ιανουαρίου είναι καλά άραγε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ναι είμαι αγχώδης όντως!Να σαι καλά πουπουλίνα γιατί με την απάντησή σου κάθε φορά ηρεμώ ! Ερώτηση: αν την πάω μέσα ιανουαρίου είναι καλά άραγε?
κοιτα..οσο πιο νωρις..τοσο το καλυτερο..δες εδω.. βασικα..πριν απο τον 1ο οιστρο ειναι το καλυτερο.Αλλα ομως..μην αγχωνεσαι.Απλα..αν εκδηλωσει οιστρο..καλο θα ειναι να παει αμεσως μετα για στειρωση.Επισης ...πριν απο τον 1ο οιστρο...μηδενιζονται οι πιθανοτητες για διαφορους καρκινους...ενω..οσο το αφηνουμε...τοσο πολλαπλασιαζονται.

mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
...απλα μην αγχωνεσαι τοσο πολυ.!!!ΥΓ..εμεις βασικα..επικοινωνουμε....διοτι..μην νομιζεις..και εγω..ειμαι πολυ αγχωτικος τυπος...

..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ίσως πιστεύει ότι η γάτα έφυγε επειδή τώρα με το κρύο δεν βγαίνει στο μπαλκόνι ή ίσως την κάλμαρε ο άντρας της που φαίνεται πιο λογικός. Απίστευτο μου φαίνεται, να δούμε τώρα για πόσο θα κρατήσει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Andrianna1
Νεοφερμένο μέλος
). Για την διαχειρίστρια τώρα... Αν σου πεί τίποτα άλλο να επιμείνεις. Έχουν κι αυτοί δικαιώματα μα και εσύ παραπάνω! Αν είχες εσύ αλλεργία στην κόρη της θα την έδιωχνε;

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλημερα και καλη χρονια.Ο οιστρος..δεν μας ανησυχει για τους διαχειριστες..αλλα για την υγεια της γατας μας.Διαβασε εδω για περισσοτερα.Μην ανησυχείς για τον οίστρο. Η φωνούλα που βγάζει ούτε εσένα δεν θα ενοχλήσει νομίζω (εκτός κι αν είναι πολύ παραπονιάρα). Για την διαχειρίστρια τώρα... Αν σου πεί τίποτα άλλο να επιμείνεις. Έχουν κι αυτοί δικαιώματα μα και εσύ παραπάνω! Αν είχες εσύ αλλεργία στην κόρη της θα την έδιωχνε;
![]()

Andrianna1
Νεοφερμένο μέλος

Απλά συνέστησα να μην τρομάξει και νομίζει ότι κάτι έπαθε το γατί!
Σίγουρα πρέπει να γίνει στείρωση όχι μόνο για να σταματήσει ο πολλαπλασιασμός των αδέσποτων αλλά και για να ζήσει το ψυχουλάκι καλύτερα! Νομίζω, παιδιά, στην εποχή μας δεν πρέπει καν να μπαίνουμε στην διαδικάσια να σκεφτόμαστε να κάνουμε ή να μην κάνουμε στείρωση! Μετά από κάποια ηλικία αμέσως στον κτηνίατρο!
Χρόνια πολλά και σε σένα!!! Όλα καλά να μας πάνε το 2011!

Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Υπάρχουν χάπια για τον οίστρο αλλά δεν είναι πάντα πολύ αποτελεσματικά. Η καλύτερη λύση είναι η στείρωση. Ακόμα κι αν κάνει φασαρία δεν μπορεί να σουν πει τίποτα η διαχειρήστρια. Αυτό έλειπε τωρα τα άγρια να διώχνουν τα ήμερα!
Εκτος απο το οτι δεν ειναι πολυ αποτελεσματικα..ειναι και καρκινογονα...οι σωστοι γιατροι ΠΟΤΕ δεν τα δινουν..

mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
goth
Δραστήριο μέλος
Fonia
Νεοφερμένο μέλος
δεν χρειάζεται να ανησυχείς ούτε να αγχώνεσαι καθόλου για το όλο θέμα. Η γάτα σου απ'ότι κατάλαβα είναι ήσυχη,στο σπίτι της δεν πάει (π.χ. μπακλόνι) το μοναδικό που την ενοχλεί αυτή είναι η ύπαρξή της. Αίτημα παράλογο,όπως σου είπαν και παραπάνω, σπίτι σου είναι,αν είναι δυνατόν. Όσο αφορά τις αλλεργείες, δεν κατέχω πολλά,αλλά όλο αυτό είναι πολύ τραβηγμένο!Αν θες να την αντιμετωπίσεις με χαρτιά όπως έκανες με το νόμο περί κατοικιδίων,βρές κάποια ιατρική μελέτη περί του θέματος και τρίψτης το στη μούρη. Στην τελική μίλα με τον άντρα της και δες τι παίζει για να μην αγχώνεσαι. Ό,τι και αν επιλέξεις, και αν θες την άποψη μου, μη σπαταλάς τα ψυχικά σου αποθέματα για ένα τέτοιο θέμα που στο κάτω κάτω έχεις και δίκιο!Εγώ μένω σε πολυκατοικία και το ζουζούνι μου είναι ιδιαιτερα ομιλητικό και φωνακλάδικο και την πιάνει και η ζούρλα της τη νύχτα και έχουμε πάρτυ κάθε βράδυ.. Ε-έ-έ-έ-ρχονται οι καβγάδες από εδώ! :p
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν έχει αρχίσει ακόμα τον οίστρο της και σε λίγο θα την πάω για στείρωση.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool