Μετά θάνατον τι;;;

η αληθεια είναι οτι και εγω σημερα αρχισα διαίτα και μου την εχει δώσει παραπάνω απο το κανονικό.
Αβάνα παρηγγειλε μια απ'ολα και σου ρχομαι...ελα καλα παιρνεις εσυ Τσεης Φαλντι, παιρνω εγω Χα(ϊ)βάνι, τι στεναχωριέσαι;;;

Αχ! Διαιτα:/:! Εγω 4 μηνες κανω διαιτα απο διαιτολογο.Εκει να δεις νευρα:mad:.Αποδωσε βεβαια... -10 κιλα!! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οντως χρειαζεται να γινει μια διαφορα απο την πραγματικοτητα του να εισαι μονος και το αισθημε της μοναχικης εγκαταλειψης που πολλοι προσθετουν σε αυτο απο πανω και γεμιζει με αγχος και πανικο και αισθηματα απαξιωσης.
μπορει κανεις απο επιλογη του να περναει καλα και μονος του ( εχει βεβαια και στιγμες μοναξιας οταν δεν εχει ταιριαλλα το εχει λαβει υποψην) , μπορει να ειναι μονος και να εχει περαστικες σχεσεις και να τις βιωνει ειτε καλα ειτε ασχημα αναόγα πως τις βλεπει, μπορει παλι απο επιλογη του να ειναι με εναν συντροφο που δεν παιρναει πολυ καλα για να καυπτει ψυχικα κενα( κι αυτο εχει συνεπειες γιατι δεν καλυπτει τιποτα στην ουσια) η μπορει να δουλεψει τον εαυτο του και να πετυχει να εχει εναν συντροφο με τον οποιο πραγματι μοιραζεται πραγματα και συναισθηματα και σεξουαλικοτητα και πολλα αλλα ( κι αυτο εχει συνεπειες πχ χρειαζεται δουλεια και υπομονη μεχρι αν ερθει).

Φυσικα δε το συζηταω το καλυτερο ειναι να μπορεις να εισαι και μονος σου μα χαρα και εμ τον συντροφο σου πολύ καλα και ιδιως να χαιρεσαι οταν αυτος αγαπαει τις γατες ιδιως γιατι τις αγαπας εσυ:D Η προσωπικη μου πορεια εχει δειξει οτι οταν τα παμε καλα με τον εαυτο μας μας συμβαινουν καταπληκτικα πραγματα αμα δε τα παμε μας συμβαινουν ολο κατι μιζερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ! Διαιτα:/:! Εγω 4 μηνες κανω διαιτα απο διαιτολογο.Εκει να δεις νευρα:mad:.Αποδωσε βεβαια... -10 κιλα!! :up:
Τωρα θα με πιάσουν κ μένα τα νεύρα 10 κιλα;;;
Νικι κάνε γρήγορα το Γκρουπ θεραπι γιατί στο τέλος το θέμα θα καταλήξει μετά τη δίαιτα τι;

μετα τι διαιτα τι??

αλλο ενα γαλακτο μπουρεκο γαλυφιανακης η εκμεκ απο τη χαρα στα πητησια η οπου τοπικη λιχουδια εγω να να ξερογλυφομαι περιμενοντας να παραγειλω....
μιαμμμμ
ξερεις πως το λεν αυτο στο χωριο μου???
"κοπελια κοψε τα γλυκα και βρες κανεναν αντρα""':lol:

Εγώ τσάκιζα ένα τσουρέκι Τεκερνλής με σοκολάτα:inlove:

:mad::mad:.Αυτη θα ειναι η συμπαρασταση στο γκρουπ therapy???:mad:
ΞΕΜΥΑΛΙΣΤΡΕΣ!!:lol::lol::lol:

Εγώ τσάκιζα ένα τσουρέκι Τεκερνλής με σοκολάτα:inlove:

σε μισώ... και γώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!

Και εγώ μία μπομπα (τοπικό γλυκό) κ το όνομα τα λέει όλα!!!
Είναι μπομπα σε γεύση κ θερμιδες:D
Υπάρχει κάποιος άλλος που θέλει να μιλήσει στο γκρουπ για τις εμπειρίες του;

κοιταζοντας το θεμα γραψτε εναν καλο κτηνιατρο εδω..
σε λιγο θα αναρτησουμε γραψτε εναν καλο ψυχιατρο εδω:lol:

σε λιγο θα αναρτησουμε γραψτε εναν καλο ψυχιατρο εδω:lol:
Να αρχίσωωωω???:rolleyes:

κυρία κυρία εγώ ξέρω έναν καλό .....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τωρα που ειπατε Τερκενλης θυμηθηκα περυσι που πηγα πολυημερη με το σχολειο Θεσσαλονικη.τι τραβηξα να τα βσλω στη βαλιτσα να τα φερω Κρητη..στη διαδρομη ειχα φαει τα μισα..:redface:

Ρε παιδιά ήθελα να γράψω σχετικα με το θέμα....αλλά... κάτι για σοκολάτες και γλυκά είδα και είπα "λες να μπηκα σε λάθος θέμα":blink::blink::blink:Τέσπα, σχετικά με το θέμα λοιπόν(απτόητη εγώ)

Μετά το θάνατο των ανθρώπων πιστεύω ότι όντως γινόμαστε πνεύματα και περιφερόμαστε σε αυτόν τον κόσμο και προστατεύουμε με την παρουσία μας τους αθρώπους που ξέραμε στην προηγούμενη ζωή μας.Είμαστε φύλακες αγγελοι κ πολλοι αγνα πλασματα-πνευματα..Τα ζώα το ίδιο.

έχω σκεφτει τη στιγμή που θα δω τα δικά μου να μην κινούνται και με πιάνει πανικός από τώρα...Φοβάμαι πολύ...Αλλά οκ...Θα έχω συμπαράσταση τότε...Ελπίζω...

Όταν είναι ευνίδιος ο θάνατος είναι πρόβλημα.
Όταν κάποιος έχει βάλει σκοπό να τελειώσει ο ίδιος τη ζωή του και είναι μόνος, ποιό είναι το καλύτερο που έχει να κάνει για τις γάτες του;

δε νομιζω καποις που εχει γατες να θελει να αυτοκτωνησει..
ειναι σα να εχεις παιδια....
δεθα ταφηνες με τιποτα:D

δε νομιζω καποις που εχει γατες να θελει να αυτοκτωνησει..
ειναι σα να εχεις παιδια....
δεθα ταφηνες με τιποτα:D

Μπορεί να σε κάνουν οι συνθήκες όμως και να θες να εξασφαλίσεις τα "παιδιά σου"...

Όταν είναι ευνίδιος ο θάνατος είναι πρόβλημα.
Όταν κάποιος έχει βάλει σκοπό να τελειώσει ο ίδιος τη ζωή του και είναι μόνος, ποιό είναι το καλύτερο που έχει να κάνει για τις γάτες του;

Tι κουβεντες είναι αυτές βρε ζοο ούτε για αστείο ούτε υποθετικά δεν πρέπει να λέει ένας άνθρωπος αυτές τις κουβέντες. Εμείς αγαπάμε τα ζώα σημαίνει αγαπάμε τη ζωή. Θεωρώ δειλία να φεύγει ένας άνθρωπος έτσι:blink:

Tι κουβεντες είναι αυτές βρε ζοο ούτε για αστείο ούτε υποθετικά δεν πρέπει να λέει ένας άνθρωπος αυτές τις κουβέντες. Εμείς αγαπάμε τα ζώα σημαίνει αγαπάμε τη ζωή. Θεωρώ δειλία να φεύγει ένας άνθρωπος έτσι:blink:

Και αν είναι λύτρωση για εκείνον; Δεν είναι δειλία, είναι δύναμη απόφασης.

Και αν είναι λύτρωση για εκείνον; Δεν είναι δειλία, είναι δύναμη απόφασης.

Την ζωή την παλεύουμε μέχρι την τελευταία στιγμή μέχρι την τελευταία πνοή. Τότε υπάρχει λύτρωση. Όχι δεν είναι δύναμη απόφασης. Δύναμη είναι να παλεύεις να ζεις. Βρε εμείς προσπαθούμε να σώζουμε τόσα ζωάκια. Λατρεύουμε την ζωή δεν πρέπει να υποστηρίζουμε τέτοια πράγματα.:(

Την ζωή την παλεύουμε μέχρι την τελευταία στιγμή μέχρι την τελευταία πνοή. Τότε υπάρχει λύτρωση. Όχι δεν είναι δύναμη απόφασης. Δύναμη είναι να παλεύεις να ζεις. Βρε εμείς προσπαθούμε να σώζουμε τόσα ζωάκια. Λατρεύουμε την ζωή δεν πρέπει να υποστηρίζουμε τέτοια πράγματα.:(

Και όταν..μια ζωή, η ζωή δεν σε θέλει; Όταν απλά δεν ζεις, αλλά επιβιώνεις τι νόημα έχει;

εχω την αισθηση οτι μετα ..ειναι το χειροτερο...:hmm:
τουλαχιστον εδω εχουμε την πολυτελεια του ανμενομενου..εχουμε τις γνωστες 3 διαστασεις το μονο που θα ξαφνιασει τη μιζερια μας ειναι να αλλαξει η κυβερνηση και αυτο για 5 πρωτα λεπτα..
μετα τα ιδια τι χες γιαννη τι ειχα παντα;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back