Μετανάστες σκοτώνουν αδέσποτα και μη για να τραφούν

Πολύ ωραία και ουμανιστικά , χριστιανικά και ανθρώπινα όσα γράφονται, πλην, οι άνθρωποι εξ Ασίας (μόνο ) που ονειρεύονται να την κάνουν κατά Ευρώπη μεριά ,με πύλη εισόδου την Ελλάδα ,με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς αγγίζουν τα τρία δισεκατομμύρια (3.000.000.000).Προσθέστε και τους εξ Αφρικής, που έχουν δημιουργήσει και οργάνωση, την "Free borders", που μάχεται για ελεύθερα σύνορα από όλη την Αφρική για την Ευρώπη και κάντε τη σούμα. Πόσους να σώσουμε και να βοηθήσουμε;Οι δουλέμποροι , προκειμένου να απολαμβάνουν τον πακτωλό των χρημάτων ,έχουν διαφθείρει παγκοσμίως ,πολιτικούς, δημοσιογράφους, νομικούς ,ατυνομικούς και δεν συμμαζεύεται, ώστε να διευκολύνεται η ασταμάτητη ροή προς Ευρώπη, και στην Ελλάδα δεν είμαστε δα και οι πιο αδιάφθοροι. Αν μας αρέσει η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, στον Άγιο Πανταλεήμονα, στο Αιγάλεω κλπ, εντάξει ,αλλά, δεν μπορώ να ακούω να τους βοηθήσουμε (ως κράτος) και λοιπές μεγαλοστομίες, τη στιγμή που κανείς ,πλην μισθωτών και συνταξιούχων ,δεν πληρώνει τους φόρους που αναλογούν στο εισόδημά του. Ας κοιτάξουμε , λέω εγώ, να συμμαζέψουμε τα χάλια μας, που θέλουμε να κάνουμε τους σωτήρες και όλων των δυστυχισμένων. Και όσο για τα αδέσποτα, μην γελάτε με την ατάκα του Βέγγου. Πόλεμος γίνεται και αυτή τη στιγμή στα σύνορα της Ευρώπης με πολεμικές μηχανές διαφορετικές αυτών του β΄παγκόσμιου,με νεκρούς και τραυματίες. Από όπου να πιάσεις αυτό το θέμα είναι λυπηρό, απελπιστικό, απογοητευτικό, εξοργιστικό και καταθλιπτικό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν λέμε να τους σώσουμε όλους. Μακάρι να γινόταν...

Αυτό το οποίο καταδικάζουμε είναι η απάνθρωπη αντιμετώπιση των αδύναμων, και η εκμετάλλευσή τους.

Το να αποδεχτούμε ότι δεν μπορούμε να τους σώσουμε όλους δεν έχει καμία σχέση με το να τους φερόμαστε σαν να είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού και να τους εκμεταλλευόμαστε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ παιδιά έχω να δηλώσω ότι κάθε φορά που διαβάζω αυτό το θέμα μου έρχεται ανακατωσούρα από το επιλεγμένο μενού. Μήπως να τρώγανε και τρώγαμε και κάνα ζαρζαβατικό:D ????

Εγώ πάντως εκνευρίζομαι πάρα πολύ που όλο το σύστημα μας έχει βάλει στο τριπάκι να πρέπει να λυπηθούμε ανθρώπους που έχουν δεχτεί να γίνουν μεταφερόμενοι σκλάβοι (κ δεν μιλάω για ανθρώπους που στη χώρα τους έχουν πόλεμο γιατί αυτό είναι πολύ διαφορετικό) και να πρέπει να τους δώσουμε κ συγχωροχάρτι που τρώνε κ τα αδέσποτα ή που αυξάνουν τα φαινόμενα κοινωνικής παθογένειας μια κ όταν έρθουν στης Ελλάδα το σίγουρο είναι ότι η μόνη δουλειά που θα βρούνε είναι να πουλάνε είτε χαρτομάντιλα στα φανάρια, είτε να κάνουν τις καθαρίστριες με εξευτελιστικό μεροκάματο, κ ξαναρωτάω πόσο χειρότερα περνούσαν; Γιατί δεν υπάρχει χειρότερο απ το να είσαι άστεγος άνεργος κ σε ξένο κράτος. Ο μόνος λοιπόν σκοπός που εξυπηρετούν ειναι να παίρνουν κάποιοι το 20ευρω από αυτούς κάθε μήνα (το ενοίκιο που μένουν στην Ελλάδα) ε και είναι λογικό μετά ότι όχι αδέσποτα τρως όταν γυρίσει το μάτι σου με τέτοια πείνα αλλά κ το πόδι σου το ίδιο. Τώρα όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό ότι αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν το σύγχρονο δουλεμπόριο (με την συγκατάθεσή τους) τι να πω. Εγώ πάντως όπως είπα κ πιο πάνω ούτε συμφωνώ ούτε μπορώ να λυπηθώ κανέναν γιατί ο άνθρωπος έχει το δικαίωμα της επιλογής κ αυτοί επέλεξαν να είναι τα θύματα ε! Ας μην την πληρώσουν κ τα αδέσποτα μαζί με όλους τους υπόλοιπους

τελικα slitherin νομιζω οτι κ αυτο που λες εσυ, αλλα κ αυτο που λεω εγω ειναι σωστο. σ αυτη τη κατασταση δεν υπαρχει μονο μια πλευρα του νομισματος. δεν εχω επιχειρηματα να αντικρουσω αυτα που λες γιατι δεν ακουγονται τοσο παραλογα.
αυτο που θα με ευχαριστουσε ειναι να μπορουσαμε να τους δινουμε καλυτερες συνθηκες διαβιωσης. δεν γινεται να ειμαι καλα εγω κ ο διπλανος να πεθαινει. καποια στιγμη θα ξεσηκωθουν κ θα μας παρει ο διαολος τη μανα. οταν δεν εχεις τι να χασεις κανεις τα παντα.

τελικα slitherin νομιζω οτι κ αυτο που λες εσυ, αλλα κ αυτο που λεω εγω ειναι σωστο. σ αυτη τη κατασταση δεν υπαρχει μονο μια πλευρα του νομισματος. δεν εχω επιχειρηματα να αντικρουσω αυτα που λες γιατι δεν ακουγονται τοσο παραλογα.
αυτο που θα με ευχαριστουσε ειναι να μπορουσαμε να τους δινουμε καλυτερες συνθηκες διαβιωσης. δεν γινεται να ειμαι καλα εγω κ ο διπλανος να πεθαινει. καποια στιγμη θα ξεσηκωθουν κ θα μας παρει ο διαολος τη μανα. οταν δεν εχεις τι να χασεις κανεις τα παντα.
Αγαπητοί μου Βίκυ αυτό που προσπαθώ να πω είναι το εξής ότι κανείς πλέων δεν έχει να χάσει τιποτα κ από το να είμαστε φυγόπονοι καλύτερα να προσπαθούμε να καλυτερέψουν τις συνθήκες της χώρας μας κ αν θέλετε κάτι πιο παγκοσμιοποιημένο να καλυτερέψουν τις συνθήκες γενικότερα για πιο δίκαιη αναδιανομή πλούτου κ όχι να κοιτάμε μονο το πιχινό μας;) κ αυτό το λέω για όλους για μένα όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης για την κατάντια μας κ δεν μπορώ να δικαιολογήσω κανέναν γιατί δεν μιλάμε για ανήλικους για να τους δικαιολογήσω κ όσο σκληρή όπως ειπα κ πιο πάνω είμαι με τους Έλληνες για την βλακεία κ την απανθρωπιά τους άλλο τόσο θα είμαι κ για οποιονδήποτε άλλον δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να χρησιμοποιώ δυο μέτρα κ δύο σταθμά. Ειδικά για τα ζώα μπορώ να γίνω αμείλικτη. Πέρα όμως από αυτό για την κατάντια μας φταίμε όλοι κ ο καθένας χωριστά από όποια χώρα κ αν προέρχεται. Το να τους βλέπουμε σαν τους καημένα άβολα πλάσματα ενός κατώτερου θεού πιστεύω ότι είναι πολύ πιο υποτιμιτικό. Τέλος πάντων είμαι της άποψης ότι ο καθένας πρέπει να αναλαμβάνει της ευθύνες του. Και επιτέλους για να γυρίσουμε κ στο θέμα που μας καίει τα ζώα δεν υπάρχουν μόνο κ μόνο για να χορταίνει την πείνα του ο άνθρωπος

θα συμφωνησω με Sli8erin.
Επιπλεον θελουν παντα να τους βλεπουμε ως θυματα. Αν κανουν κατι και μιλησεις γινεσαι και ρατσιστης απο πανω. Δεν τους αρεσει ο ρατσισμος αλλα τους βολευει η λεξη 'αλλοδαπος'. Με την ανεργια που υπαρχει τωρα στην ελλαδα δεν χρειαζομαστε αλλους μεταναστες! Οταν στην βορεια ελλαδα η ανεργια χτυπαει το 30-40% ποιον να πρωτοταισουμε;
Και κατι ακομα...πιστευω πως γινεται να εισαι φιλοζωος χωρις να εισαι φιλανθρωπος. Προσωπικα μισω το ανθρωπινο ειδος για ολη την καταστροφη που εχει προκαλεσει (και συνεχιζει να προκαλει) στην φυση. Λετε ποσο πολυ υποφερουν οι μεταναστες που κακοπερνουν στην χωρα τους, που πεινανε, που υποφερουν. Δεν βλεπω ομως να παιρνει κανεις το μερος των ζωων. Δηλαδη τα σκυλακια που ειναι σκελετωμενα στους δρομους δεν εχουν δικαιωμα στη ζωη; Τα ζωακια, εντομα, πτηνα κτλ στα δαση που καταστρεφουμε και τα αφηνουμε χωρις σπιτι και τροφη σε τι ακριβως διαφερουν απο τους μεταναστες; Γιατι βαζουμε τον ανθρωπο πανω απο ολα; Απο ποτε μας ανηκει ο πλανητης για να τον κανουμε οτι θελουμε;

Lol ρε παιδιά πάρτε το χαμπάρι, οι αλλοδαποί στηρίζουν την οικονομία της επαρχίας... Είναι τα πιο φτηνά εργατικά χέρια!

Εδώ μπροστά στη μύτη μας περνάνε νόμους αντίθετους με όλα όσα αγωνίστηκαν οι γονείς μας και οι παππούδες μας στο παρελθόν και κανείς δεν μιλάει! Εδώ χάνουμε τα κεκτημένα δικαιώματά μας! Εδώ ο εργοδότης μπορεί πλέον να σε θέσει σε 'διαθεσιμότητα' (δεν δουλεύεις, δεν πληρώνεσαι, δεν γράφεσαι ταμείο ανεργίας ΑΛΛΑ δεν παίρνεις ούτε και αποζημίωση) για όσο χρόνο του γουστάρει κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!

Οι αλλοδαποί μας πειράζουνε; Μου φαίνεται πως αντί να χτυπάμε το γαϊδούρι, χτυπάμε το σαμάρι... Για δείτε το λίγο πιο σφαιρικά το θέμα...

Σλιθερίν, καταλαβαίνω πώς σκέφτεσαι, και όσα λες φαίνονται λογικά. Αν όμως θέλεις να εμβαθύνουμε λίγο, να τα βάλουμε κάτω και να τα δούμε απολύτως ρεαλιστικά τα πράγματα, το πρόβλημα που θα δημιουργήσει ο ξένος είναι μηδαμινό μπροστά στην κλεψιά που τρώει το δημόσιο χρήμα από τους ίδιους τους βολεμένους καρεκλάδες που το κυβερνούν (και δεν μιλάω για συγκεκριμένα κόμματα, για μένα είναι όλοι πάνω κάτω τα ίδια σκ...ά).
Αν λοιπόν θέλεις να κατατάξεις τους αλλοδαπούς στη λίστα των ανθρώπων που απειλούν την ευημερία της χώρας μας, τότε πού πρέπει να κατατάξεις τους πολιτικούς μας; Τους διεφθαρμένους δημόσιους υπαλλήλους; Τους εν μια νυκτί εφοπλιστές; Κανείς δεν είπε ότι οι αλλοδαποί είναι de facto άγιοι και θύματα. Όμως δεν είναι και de facto εχθροί μας, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι κι αυτοί άνθρωποι που έτυχε να γεννηθούν κάπου αλλού και κατέληξαν (από επιλογή τους; λόγω των συνθηκών;) στη χώρα μας.

Sakura chan, (χεχε κι εμένα μ' αρέσει ο Naruto <3) πρέπει να είσαι νέο κορίτσι, απ' ό,τι έχω καταλάβει. Δεν είναι σωστό να είσαι τόσο απόλυτη με τους ανθρώπους, σιγά σιγά θα καταλάβεις ότι πολλές φορές, άνθρωποι που δεν το περιμένεις, σε ξαφνιάζουν ευχάριστα. Μην τους βλέπεις εξ αρχής ως καταστροφείς του περιβάλλοντος.
Όταν νιώθω έτσι και με παίρνει από κάτω, βλέπω 2 videάκια και θυμαμαι ότι υπάρχουν Άνθρωποι εκεί έξω :) Το ένα δείχνει 2 τύπους που μεγάλωσαν μία λέαινα και μετά την ελευθέρωσαν στη φύση, και που την ξαναβρίσκουν μετά από χρόνια και τους θυμάται και πέφτουν αγκαλιές και φιλιά <3 Το άλλο είναι καινούριο, δείχνει έναν πυροσβέστη που βρίσκει ένα κοάλα που είναι αποδυναμωμένο από την προσπάθεια να ξεφύγει από τη φωτιά, και του δίνει νερό με το μπουκάλι, ενώ το κοάλα του κρατάει το χέρι <3

αν πας στα galapagos τα ζωα δεν φοβουνται τον ανθρωπο =)

Υπάρχει μια ταινία που μιλάει για τα ζώα κ το πως οι άνθρωποι τα εκμεταλεύονται:mad::mad:
Αναλύει κ μεταξύ τω αλλων εμβαθύνει σε αυτό που λέει η sakura το πως δηλαδή εμείς νομίζουμε ότι είμαστε οι κυρίαρχοι του πλανήτη ξεχνάμε τα άλλα ζωντανά πλάσματα, δυστυχώς είμαι εκτός κ δεν έχω όλο το λινκ της ταινίας αν ψάξετε όμως στα γνωστά πορταλ ταινιών θα την βρήτε είναι πασίγνωστη

Λεγετε Earthlink :):)

Lol ρε παιδιά πάρτε το χαμπάρι, οι αλλοδαποί στηρίζουν την οικονομία της επαρχίας... Είναι τα πιο φτηνά εργατικά χέρια!

Εδώ μπροστά στη μύτη μας περνάνε νόμους αντίθετους με όλα όσα αγωνίστηκαν οι γονείς μας και οι παππούδες μας στο παρελθόν και κανείς δεν μιλάει! Εδώ χάνουμε τα κεκτημένα δικαιώματά μας! Εδώ ο εργοδότης μπορεί πλέον να σε θέσει σε 'διαθεσιμότητα' (δεν δουλεύεις, δεν πληρώνεσαι, δεν γράφεσαι ταμείο ανεργίας ΑΛΛΑ δεν παίρνεις ούτε και αποζημίωση) για όσο χρόνο του γουστάρει κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!

Οι αλλοδαποί μας πειράζουνε; Μου φαίνεται πως αντί να χτυπάμε το γαϊδούρι, χτυπάμε το σαμάρι... Για δείτε το λίγο πιο σφαιρικά το θέμα...

Με αφορμή την οικονομική κρίση, προσπαθούν να ξεκινήσουν από την αρχή τις εργασιακές σχέσεις. Οι αγώνες που έκαναν οι εργαζόμενοι και ότι κέρδισαν από αυτούς, αν μείνουμε απαθείς και τα βάζουμε με τους ξένους, θα τα χάσουμε όλα.

Πες τα, ρε συ athanasiad! Συμφωνώ απολύτως μαζί σου.

Εμένα προσωπικά με εκνευρίζει η μεταφερόμενη μιζέρια οποιουδήποτε λαού είτε αυτή είναι Έλληνες είτε από την Κουάλα Λουμπούρ κ αν διαβάσεις πιο πάνω θα δεις ότι εκτός από την ευημερία που λες ότι απειλείται, μίλησα κ για ευθυνοφοβία κ είπα επίσης ότι κανείς από αυτούς τους ανθρώπους δεν κάθεται να το παλέψει στη χώρα του για να ανατρέψει μία κατάσταση όπως το λέω αυτό για τους Έλληνες το λέω κ για οποιονδήποτε άλλο λαό. Κ φυσικά με ενοχλούν οι καρεκλοκένταυροι του δημοσίου κ φυσικά με ενοχλούν οι τεμπέληδες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή με ενοχλούν γιατί υπάρχουν αυτοί δεν θα με ενοχλεί κ οτιδήποτε άλλο. Η όλη κατάσταση με τους αλλοδαπούς έχει καταντήσει θέατρο του παραλόγου γιατί έρχονται ως οικονομικοί μετανάστες σε ποια χώρα; Στην Ελλάδα με τα πολλά εργοστάσια κ τις χιλιάδες δουλείες; Μα δεν είναι λογικό ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα περάσουν στο περιθώριο ή θα αποτελέσουν το "εφεδρικό στρατό" ο οποίος θα κρέμεται σαν δαμόκλειο σπάθη κάθε φορά που κάποιοι θα μιλάνε για δικαιώματα κ για απεργίες, κ όταν όλος αυτός ο πληθυσμός είναι πρόθυμος να δουλέψει για 5 ευρώ δεν είναι λογικό ότι θα μειωθούν γενικότερα οι μισθοί; Ας μην παραμυθιαζόμαστε αυτοί οι άνθρωποι έρχονται για τους συγκεκριμένους λόγους είτε θέλουμε να το δούμε είτε στρουθοκαμηλίζουμε η πραγματικότητα είναι αυτή που τη ζούμε καθημερινά κ αυτή είναι η αύξηση της εγκληματικότητας από την εισροή πληθυσμών τους οποίους δεν μπορεί να απορροφήσει η Ελληνική οκονομία

Όταν το Πάσχα σουβλίζουμε τα αρνιά, ή όταν σφάζουμε κουνέλια στις αυλές μας στα χωριά, πού είναι τα φιλοζωϊκά μας συναισθήματα?

Όταν βλέπουμε τους οικονομικούς μετανάστες στο δρόμο εξαθλιωμένους να ζητιανεύουν, πού είναι η ευαισθησία μας?

Κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος...

Επιλεκτικά συγκινούμαστε, επιλεκτικά συμπονάμε και επιλεκτικά βοηθάμε :(

Όταν το Πάσχα σουβλίζουμε τα αρνιά, ή όταν σφάζουμε κουνέλια στις αυλές μας στα χωριά, πού είναι τα φιλοζωϊκά μας συναισθήματα?
Κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος...

Επιλεκτικά συγκινούμαστε, επιλεκτικά συμπονάμε και επιλεκτικά βοηθάμε :(

Το θεμα των μεταναστων ειναι πολυ περιπλοκο για να το σχολιασω.Αυτο που λεει η Μαρια ομως ειναι το θεμα εδω.Φρικαρουμε που τρωνε τα αδεσποτα μας(αυτα που ως λαος βασανιζουμε κ σκοτωνουμε "γιατι ετσι")ενω μασαμπουκωνουμε τα υπολοιπα ζωακια που εχουν την ατυχια να μην θεωρουνται κατοικιδια.
Δεν ειμαι vegeterian οποτε δεν με παιρνει να μιλησω εναντιων τους,οπως εγω τρωω κοτοπουλακι κ ψαρακι(μοσχαρι/χοιρινο σπανιως,πολλες ενοχες μετα οποτε το αποφευγω)ετσι κ αυτοι θα φανε αυτο που θεωρουν φαγωσιμο.Μας αρεσει δεν μας αρεσει ετσι ειναι,ας μην ειμαστε σπισιστες!

Το θεμα των μεταναστων ειναι πολυ περιπλοκο για να το σχολιασω.Αυτο που λεει η Μαρια ομως ειναι το θεμα εδω.Φρικαρουμε που τρωνε τα αδεσποτα μας(αυτα που ως λαος βασανιζουμε κ σκοτωνουμε "γιατι ετσι")ενω μασαμπουκωνουμε τα υπολοιπα ζωακια που εχουν την ατυχια να μην θεωρουνται κατοικιδια.
Δεν ειμαι vegeterian οποτε δεν με παιρνει να μιλησω εναντιων τους,οπως εγω τρωω κοτοπουλακι κ ψαρακι(μοσχαρι/χοιρινο σπανιως,πολλες ενοχες μετα οποτε το αποφευγω)ετσι κ αυτοι θα φανε αυτο που θεωρουν φαγωσιμο.Μας αρεσει δεν μας αρεσει ετσι ειναι,ας μην ειμαστε σπισιστες!

Είτε είναι Έλληνας είτε μετανάστης δεν νομίζω ότι πρέπει να επικροτούμε την πράξη ως πράξη. Το ότι κάποιοι βασανίζουν τα αδέσποτα ή το ότι ο άνθρωπος θρέφεται με κρέας δεν θεωρώ ότι αυτό δικαιολογεί την πράξη κατακρεούργησης των αδέσποτων τα οποία είμαι σίγουρη ότι πεθαίνουν κάτω από συνθήκες στρές και κάτω από απάνθρωπες συνθήκες θανάτωσης χωρίς να υπάρχει κανένας έλεγχος. Αυτό εκτός των άλλων να μην ξεχνάμε ότι δημιουργεί και κινδύνους για την δημόσια υγεία.:hmm:

Είτε είναι Έλληνας είτε μετανάστης δεν νομίζω ότι πρέπει να επικροτούμε την πράξη ως πράξη. Το ότι κάποιοι βασανίζουν τα αδέσποτα ή το ότι ο άνθρωπος θρέφεται με κρέας δεν θεωρώ ότι αυτό δικαιολογεί την πράξη κατακρεούργησης των αδέσποτων τα οποία είμαι σίγουρη ότι πεθαίνουν κάτω από συνθήκες στρές και κάτω από απάνθρωπες συνθήκες θανάτωσης χωρίς να υπάρχει κανένας έλεγχος. Αυτό εκτός των άλλων να μην ξεχνάμε ότι δημιουργεί και κινδύνους για την δημόσια υγεία.:hmm:

συμφωνω απολυτα. ειναι ασχημο τα αδεσποτα να γινονται τροφη, οταν πριν εχουν ηδη ζησει ζωη μαρτυρικη στους δρομους με πεινα κακομεταχειριση κλπ. ασχημο που και οι ανθρωποι ειναι εξαθλιωμενοι, αλλα δε θα λυπηθω λιγοτερο τα αδεσποτα..:/:

Εγω τα βλέπω μαλλον πιο απλά τα πράγματα...
Όπως δεν θα τολμήσω ΠΟΤΕ να φάω αγελάδα στην Ινδία... χοιρινό στις Αραβικές χώρες κλπ... έτσι θα ήταν λογικό και οι πληθυσμοί που όντως μπορεί να τρώνε γάτες ή σκύλους στις χώρες τους, να σέβονται τα εδώ ήθη και έθιμα.

Δεν επικροτω τιποτα,ουτε εμενα μ'αρεσει αυτο που συμβαινει,αν ειναι δυνατον,αλλα αν το δειτε σφαιρικα μια απο τα ιδια ειμαστε κ μεις.Μηπως τα ζωα που τρωμε εμεις περνανε καλυτερα την -συντομη-ζωη τους πριν κατακρεουργηθουν για να φτασουν στοο πιατο μας?Μην εχετε αυταπατες!
Ζωοτεχνια εχω τελειωσει,εχω μπει σε μοναδες,εχω εκπαιδευτει για την κατασταση στην οποια πρεπει να διατηρω τα ζωα αλλα πουθενα δεν τηρουνται.Ευτυχως που τελικα δεν ασχοληθηκα με το επαγγελμα.Ζωα στοιβαγμενα σε κλουβια,να ποδοπατουνται,να τρωει το ενα το αλλο,να πεθαινουν κ να τα βγαζουν μετα απο μερες,να πηγαινουν κατατρομαγμενα για σφαγη κ να βλεπουν τον σφαγιασμο του μπροστινου τους.Φανταζεστε ποσο τρομοκρατημενο κ ταλαιπωρημενο φτανει ενα τετοιο ζωο μπροστα στον σφαγεα του?Το ξερετε οτι δεν πεθαινουν ακαριαια αλλα τις περισσοτερες φορες σπαρταρανε για ωρα κ οι σφαγεις απλα προχωρουν στο επομενο ενω το ακομη ζωντανο γδερνεται ενω ακομα ξεψυχαει?Το ξερετε οτι σε πολλες μοναδες δεν "πιανει" το οπλο με το εμβολο που τα χτυπαει κ τα κοπανανε στο κεφαλι μεχρι να ζαλιστουν κ τουσς ανοιγουν το λαιμο?Ημουνα παρουσα σε τετοια σκηνικα οποτε ας μην εχουμε την ψευδαισθηση οτι ημαστε κ πολυ καλυτεροι,την ιδια κατασταση προωθουμε τρωγοντας κρεας,οποτε ας ζησουμε κ μεις με τις τυψεις μας!

Τα ζώα που έρχονται στο τραπέζι μας, υπάρχουν και ζούν μόνο για να έρθουν στην αγορά. Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξής τους. Από το μεγάλωμα και την φροντίδα αυτών των ζώων, ζουν ολόκληρες οικογένειες των οποίων το επάγγελμα λέγεται "κτηνοτροφία". Εκτός από το κρέας τους, μας δίνουν το γαλατάκι τους, το δερματάκι τους κλπ.
Ας μη μπερδεύουμε τα πράγματα, γιατί στο τέλος θα τρώμε το αρνάκι εμείς το Πάσχα και εμάς θα μας τρώνε οι ενοχές και οι τύψεις:(:(:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back