Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι ότι είχαμε αρχίσει να λέμε πιο όμορφα πράγματα .... αχ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα τρώμε ban και για τα PM...
ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
κι όμως Ανιμα σήμερα επέστρεψε και είχα εγώ την τιμητική μου με ΠΜ...![]()
Kι ότι τον είχα προειδοποιήσει ότι δεν γίνεται να διαγραφεί για τεχνικούς λόγους!
Τώρα θα είναι δεμένος μαζί μας στον αιώνα τον άπαντα (όσο υπάρχει mycat). E, είναι κι αυτό μια τιμωρία για τον εξυπνούλη τον Σέλευκο. Κρίμα το ωραίο ψευδώνυμο: Σέλευκος, Σελεύκεια, Απάμεια, Ευφράτης!Ύστερη αρχαιότητα στη Μέση Ανατολή μου θυμίζει, Παλμύρα .....
Σελεύκεια η επί του Τίγρητος βορειοανατολικά της Βαβυλώνας, Σελεύκεια η Πιερία επίνειο της Αντιόχειας στον Ορόντη, Σελεύκεια προς Βήλω της Β. Συρίας, Σελεύκεια επί του Ζεύγματος (στο φράγμα), Σελεύκεια η Τραχεία κοντά στον ποταμό Καλύκανδο της Κιλικίας, Σελεύκεια η Σιδηρά της Πισιδίας! Και άλλες και άλλες!
Μπορεί να του αρέσει τελικά το σάιτ και να γίνει ο πρώτος του φίλος!!!!
Μπορεί να ερωτευτεί τις γάτες και ν' αγαπήσει τις υπερασπίστριές τους! Μπορεί να γίνει υποδειγματικός γατομπαμπάς! Ποιος ξέρει!
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
quote=Julian;102299:.... να μάθετε να διαβάζετε πίσω από τον σαρκασμό και την ειρωνικότητα κάποιου και να κρατάτε την ουσία.
Στην εποχή μας το στυλ "μυξοπαρθένα" και "good manners princess" είναι γραφικό και δήθεν.
Kαλά βρε Julian, αν ξαναδιαβάσεις αυτό που γράφεις δε σου φαίνεται πολύ δασκαλίστικο? Kαι γιατί πιστεύεις ότι ο καθένας είναι υποχρεωμένος να δέχεται το σαρκασμό (όχι τον αυτοσαρκασμό που είναι άλλο) και την ειρωνία?
Εξάλλου η εποχή μας (2008) εκτός από τα στύλ και τις μόδες έχει κι άλλα πιο ουσιαστικά πράγματα. Ευτυχώς! Κι ευτυχώς που τα μοιραζόμαστε πολλοί ασχέτως βιολογικής ηλικίας.
Προς την Anima: έχω καταλάβει ποιες από εσάς είναι μεσήλικες. Όλες εσείς που δε βάζετε ηλικία στο προφίλ! Επίσης, σας ξέρω ήδη από τις meetings photos. (Που είναι αυτές?) Μπορεί όντως να μην είχα γεννηθεί όταν εσύ χρησιμοποιούσες pc και mac, ωστόσο η μεγαλύτερη ηλικία σου και εμπειρία σου ούτε πιο σεβαστή σε κάνει σε μένα (έχω ουσιαστικότερα και ενδεικτικότερα κριτήρια για να σέβομαι κάποιον) και ούτε αυτά τα δύο χαρακτηριστικά υποδηλώνουν αν έχεις ουσιαστικές γνώσεις πάνω στην πληροφορική. Οι περισσότερες της κλάσης σου δεν ξέρουν ακόμη να χειρίζονται τα xp (πόσο μάλλον για vista, καλά εκεί πλήρη μεσάνυχτα) και η λέξη "linux" τις παραπέμπει σε καθαριστικό πιάτων.
Λοιπόν ένα-ένα: Πρώτ' απ' όλα δεν είμαστε εχθροί. Δεύτερο δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο δεικτική. Τρίτο μπράβο σου που κατάλαβες τόσο πολλά! Τέταρτο για να σέβεται κανείς τον άλλο πρέπει πρώτα να έχει καταφέρει να σεβαστεί τον εαυτό του. Τέλος, νεαρή Julian, τι ξέρεις εσύ σήμερα από τη ζωή και το μόχθο μιας μεγάλης γυναίκας? Το ότι κάποιες όχι και τόσο μεσήλικες παρά το ότι δεν γνωρίζουν -ή και δεν θέλησαν να γνωρίζουν- τα προγράμματα που ξέρεις εσύ, τίποτε δεν τις εμποδίζει να ορίζουν σήμερα τις τύχες και τις δικές σου, μήπως σου λέει αυτό κάτι? Ή μήπως σε θυμώνει?
Κι αυτό πάλι??? (Μόνο η βίτσα λείπει από το χεράκι της νεαρής δασκάλας)
[Λέει η L.: ....Καιρός να αποκτήσετε έναν πιο απλουστευτικό τρόπο σκέψης - καιρός να αποβάλετε τους κακώς εννοούμενους πουριτανισμούς που σας έμαθε η μαμά σας - καιρός να υιοθετήτε πιο έξυπνες αντιδράσεις για να έχετε πιο χρήσιμα αποτελέσματα.[/quote]Δε θέλω να σε προσβάλλω γι αυτό δεν το σχολιάζω περισσότερο.
Ε, τέλος έχουμε φαίνεται και κάτι κοινό: έχουμε ανοιχτό το διαδίκτυο στις 4.00 το πρωϊ

aretha
Περιβόητο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
Μια ζωή όμως...αχ βρε Desdemona τα καλύτερα χάνεις![]()

RedCat
Διάσημο μέλος

Εσύ και ο Πρέστο να είσαστε καλά..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
καλά δεν βαριέσαι!!Εσύ και ο Πρέστο να είσαστε καλά..

:kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
κι αφήστε να τραγουδάνεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ως μεσήλιξ, δηλωμένη κιόλας, και ως μουρλή επίσης αλλά ανήκουσα στις μη συμμετέχουσες στη παρέα με τα νιάτα χτες σε ευχαριστώ για τη προτροπή... Ξεκινώ πάραυτα με την αγαπημένη μου άριαΟι μουρλές και μεσήλικες παρέα με τα νιάτα χτες περάσαμε όμορφακι αφήστε να τραγουδάνε

-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι μουρλές και μεσήλικες παρέα με τα νιάτα χτες περάσαμε όμορφακι αφήστε να τραγουδάνε
Μαζί σου ΟΥΡΑΝΙΑ

Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλημεεεεεέρααααααα!!!Πάει, έχασα επεισόδια...Τι έγινε;

Γιάννα1
Νεοφερμένο μέλος
Καλύτερα που τα έχασες ήταν πολύ κουραστικά. Ξεκίνησε μια διένεξη για το αν είναι κατάλληλος ο Σέλευκος να υιοθετησει ένα αδέσποτο και κατέληξε σε διαμάχη με πολύ άσχημους χαρακτηρισμους μεταξύ αγνωστων εν γενει.
Εδώ ενσαρκώνεται η ρήση "θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει"

Ναι, κουτσομπολάκια του mycat, χάσατε επεισόδια!
Ανασκουμπωθείτε και διαβάστε τι έγινε........... και μετά μπορείτε να δείτε και Τατιάνα ή Λαμπίρη... ό,τι προτιμάτε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool