Desdemona
Διάσημο μέλος
Με συγχωρείς Julian, αλλά δεν σχολίασα κάτι με κουτσομπολίστικη διάθεση. Απλώς είδα την απάντηση κάποιου χρήστη σε μήνυμα που δεν υπήρχε καν. Απορία εξέφρασα.Ναι, κουτσομπολάκια του mycat, χάσατε επεισόδια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννα1
Νεοφερμένο μέλος
Ενημερωτικά το γατάκι είναι καλά και θα πάω από βδομάδα να το δώ και να το αποπαρασιτωσω (εσωτερικα και εξωτερικά). Το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ άγριο και δεν πλησιάζεται ακόμα.
Το αδερφάκι του συνεχίζει να είναι εξαφανισμένο δυστυχώς...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
σε ολα επεσες μεσα ανιμα μονο που ηδροσοσταλιδα μας μετετρεψε τα αγρια μαυρα της μαλλακια σε πυροξανθο βωμο και με το καταλευκο δερματακι της και τη παιχνιδιαρα φατσουλα της ειναι σα ξωτικο...Eίπα να το κλείσω τώρα, αλλά μόνο ένα τελευταίο ....
Που να ξέρω.... Drusilia, από το όνομα φαντασιώνω το πρόσωπο .... Το δικό σου μου θυμίζει δροσοσταλίδα σε δύσκολο και άβατο μέρος π.χ. ανάμεσα σε πυκνά φυλαράκια λουλουδιού. Μια κοπέλα διάφανη, παιχνιδιάρα, αλλά ορμητική και για κάποιο μυστήριο λόγο με λευκό δέρμα και μαύρα μαλιά (κάτι σαν την Χιονάτη) ....
Ελπίζω να μην σ' απογοήτευσα πρωϊνιάτικα!
Όσο για την πληροφορική το συζητάμε άλλη φορά. Καλημέρα!

drusilia
Διάσημο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος

εμ καλά τα είπα εγώ..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
απορια (?) γιατι θα πας εσυ Γιάννα να το αποπαρασιτώσεις? ο κυριουλης που το ανέλαβε δεν μπορεί η επομιζεσαι εσύ τι ευθυνες του???Χαλαρώστε!
Ενημερωτικά το γατάκι είναι καλά και θα πάω από βδομάδα να το δώ και να το αποπαρασιτωσω (εσωτερικα και εξωτερικά). Το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ άγριο και δεν πλησιάζεται ακόμα.
Desdemona
Διάσημο μέλος

Μα γιατί περνάτε τον κάθε υποψήφιο "ιδιοκτήτη" ζώου από τέτοιο ελεγκτικό μηχανισμό; Δηλαδή, υπάρχει περίπτωση να είπε στη Γιάννα "αααααα, ή θα το αποπαρασιτώσεις ή δεν το θέλω!"
Ψάχνετε από παντού να βρείτε λόγους για να τον βγάλετε "ανάξιο" και καλά να αποκτήσει γατάκι. Οι ειρωνίες στυλ "κυριούλη" δεν πειράζουν από εσάς.... οι δικές του σας πείραξαν.
Και στην τελική γιατί να θεωρείται καλός φιλόζωος αυτός που δίνει ένα γατί που βρίσκει μέσα στα παράσιτα και τη βρωμιά (και δέχεται να το κρατάει σε τέτοια κατάσταση μέχρι να το δώσει) και όχι αυτός που το παίρνει έτοιμο. Δεν καταλαβαίνω τη λογική σας, πραγματικά!
Desdemona συγγνώμη, δεν είχα δει ότι ο "διαχειριστής" τα έσβησε...
Επεσε αιφνιδίως ο καταπέλτης του "νόμου" πάνω μου βλέπεις
Raisa
Περιβόητο μέλος

Μπήκε κάποιος κύριος στο σαιτ, είπε πέντε μ#####κίες, έκανε τη δουλεία του, πήρε το γατάκι του, μας αποχαιρέτησε και εμείς ακόμα με αυτόν θα ασχολούμαστε και θα αλληλο- καρφώνουμε ο ένας τον άλλον;;;;;

Elena_p
Δραστήριο μέλος
Χαλαρώστε!
Γράψε μας νέα όταν το δεις..και καμιά φωτογραφία αν μπορείς

Να του πεις οτι εφόσον ειναι άγριο να μην προσπαθεί πολύ να το πιάσει μέχρι να συνηθίσει και κυρίως να μην αφήνει το παιδάκι του να το παίζει ακόμα γιατί τα φοβισμένα γατάκια γρατζουνάνε άσχημα!
Λυπάμαι για το αδερφάκι αλλά ίσως το μάζεψε κανένας καλός Χριστιανός

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Είναι μια κίνηση καλής θελήσεως να χαρίσεις ένα γατάκι σε κάποιον ενδιαφερόμενο, αφού πρώτα το αποπαρασιτώσεις και ίσως και εμβολιάσεις.
Αυτό κοριτσάκι μου γίνεται όταν προσφέρει κάποιος γατάκι όχι όταν κάποιος ψάχνει γατάκι από όπου και νάναι. Και άλλωστε κυριούλης είναι μια άλλη λεξούλα έστω και ειρωνική και ψώνια και μουρλές είναι καθαρά υβριστική. Αυτά
Havana
Διάσημο μέλος
ρανια με κάλυψες!Είναι μια κίνηση καλής θελήσεως να χαρίσεις ένα γατάκι σε κάποιον ενδιαφερόμενο, αφού πρώτα το αποπαρασιτώσεις και ίσως και εμβολιάσεις.
Αυτό κοριτσάκι μου γίνεται όταν προσφέρει κάποιος γατάκι όχι όταν κάποιος ψάχνει γατάκι από όπου και νάναι. Και άλλωστε κυριούλης είναι μια άλλη λεξούλα έστω και ειρωνική και ψώνια και μουρλές είναι καθαρά υβριστική. Αυτά![]()
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Τα νέα για το γατάκι είναι ευπρόσδεκτα πάντως
aretha
Περιβόητο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
μήπως το μόνο καλό είναι ότι έτσι τουλάχιστον προσδιορίζουμε τα όρια της μίας προς την άλλη και μαθαίνουμε καλύτερα τους ανθρώπους που μιλάμε μαζί τους κάθε μέρα; Εμένα μου αρέσει αυτό τώρα ξέρω πιο πολλά για σας τώρα και χαίρομε που μπορώ να σας καταλαβαίνω κάπως καλυτερα!!!!!
Havana
Διάσημο μέλος

αφου ανεξαρτητων αποψεων και οπτικης γωνιας αλληλοβοηθιομαστε και εχουμε και καποιους κοινους σκοπους!!! καλη καρδια!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
εεελααα μωρεεε (νιαου)μια χαρουμενη παρεα με γατακια και νυχακια ειμαστε , συμβαινουν αυτα!!!
αφου ανεξαρτητων αποψεων και οπτικης γωνιας αλληλοβοηθιομαστε και εχουμε και καποιους κοινους σκοπους!!! καλη καρδια!![]()
Με κάλυψες

Γιάννα1
Νεοφερμένο μέλος
Θα το αποπαρασιτώσω εγώ γιατί θεωρούμε πως είναι καλύτερα να μην το μετακινήσει ακομα να το πάει στο γιατρό για να του βάλει μια αμπούλα. Εγώ πιστεύω πως μπορώ να το πλησιάσω ευκολότερα και να του τη βάλω χωρίς να το ζορίσω πολύ.
Θέλω πολύ να το δώ.
Όταν λέμε δεν πλησιάζεται εννοούμε δεν πλησιάζεται! Δεν τίθεται θέμα για να το ακουμπήσει κάποιος, αν το δούνε μια φορά τη μέρα χάρη τους κάνει. Τουλάχιστον τρώει, πίνει νερό και πάει στην άμμο του μετά την πρώτη μέρα που δεν είχε πάει.
Είναι πάρα πολύ μικρό και πάρα πολύ άγριο. Θέλει το χρόνο του και θα τον έχει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool