Havana
Διάσημο μέλος
Καλημέρα σε όλους!
Θα το αποπαρασιτώσω εγώ γιατί θεωρούμε πως είναι καλύτερα να μην το μετακινήσει ακομα να το πάει στο γιατρό για να του βάλει μια αμπούλα. Εγώ πιστεύω πως μπορώ να το πλησιάσω ευκολότερα και να του τη βάλω χωρίς να το ζορίσω πολύ.
Θέλω πολύ να το δώ.
Όταν λέμε δεν πλησιάζεται εννοούμε δεν πλησιάζεται! Δεν τίθεται θέμα για να το ακουμπήσει κάποιος, αν το δούνε μια φορά τη μέρα χάρη τους κάνει. Τουλάχιστον τρώει, πίνει νερό και πάει στην άμμο του μετά την πρώτη μέρα που δεν είχε πάει.
Είναι πάρα πολύ μικρό και πάρα πολύ άγριο. Θέλει το χρόνο του και θα τον έχει.
ποσο μωρακι ειναι???
εχει το συνδρομο καλοριφερ "δεν το κουνω απο παε αν δε σας μυρισω και συνηθισω ολους"??? (δηλαδη κρυβεται και καβατζωνετε οπου βρει και αντε βρες το μετα...)????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννα1
Νεοφερμένο μέλος
Ακριβώς αυτό κάνει, κρύβεται και είναι αδύνατο να το βρούν αν δε θέλει. Αφού την πρώτη μέρα πήγανε να τρελλαθούν οι άνθρωποι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

:kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
Γιάννα1
Νεοφερμένο μέλος
Θα συνέρθει αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα.
Το ότι είναι τόσο άγριο οφείλεται στο ότι έτσι ήταν και η μάνα του.Είναι πολυ πιθανό να μην καταφέρω να το πιάσω όταν πάω. Τα γατιά θέλουν το χρόνο τους και εξαρτάται πάρα πολυ από το χαρακτήρα και τα βιώματά τους πότε θα μας εμπιστευθούν.
Το θέμα είναι πως το γατάκι είναι πλέον ασφαλές και έχει την απαραίτητη φροντίδα.
Το πότε θα δεχτεί την αγάπη μας είναι δική του υπόθεση.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Τουλάχιστον όσοι έχουν ανοιχτό μυαλό!
Elena_p
Δραστήριο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Καλά, θα ερχόμαστε με αποκωδικοποιητή στο chat![]()
Ναι μου αρέσει ή ιδέα μόνο να πάρουμε τον ίδιο γιατί αν πάρουμε άλλον θα έχουμε πάλι τα ίδια προβλήματα συνενόησεις!!!!

Elena_p
Δραστήριο μέλος
Ναι μου αρέσει ή ιδέα μόνο να πάρουμε τον ίδιο γιατί αν πάρουμε άλλον θα έχουμε πάλι τα ίδια προβλήματα συνενόησεις!!!!![]()
Χαχαχα αυτό πού το βάζεις?

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως ΜΠΡΑΒΟ του του seleykos που το παλευει και δεν το πέταξε στο δρόμο... Τελικά μάλλον ΕΙΝΑΙ φιλόζωος... Ας το έχουμε υπόψη μας στο μέλλον, μπας και καταφέρουμε να διαβάζουμε ΠΙΣΩ και ΑΝΑΜΕΣΑ από τις λέξεις.
Τουλάχιστον όσοι έχουν ανοιχτό μυαλό!
Mήπως θυμάστε το παρακάτω??
Quote:[Anima .....
Σέλευκος ο Νικάτωρ, πρίγκηπας μιας χαμένης πόλης στην αχλύ της ερήμου!!
Kι ότι τον είχα προειδοποιήσει ότι δεν γίνεται να διαγραφεί για τεχνικούς λόγους!
Τώρα θα είναι δεμένος μαζί μας στον αιώνα τον άπαντα (όσο υπάρχει mycat). ................Μπορεί να ερωτευτεί τις γάτες και ν' αγαπήσει τις υπερασπίστριές τους! Μπορεί να γίνει υποδειγματικός γατομπαμπάς! Ποιος ξέρει!]
Τώρα μπορούμε λοιπόν να χαιρόμαστε για την εξέλιξη των πραγμάτων και να χαιρόμαστε που διαψεύσθηκαν οι απαισιόδοξες υποθέσεις μερικών από μας. Χαλάλι! αφού όλα πάνε καλά με το γατάκι και με όλους εδώ...

Μετά από όλα αυτά βέβαια, ας μη μιλήσω κι εγώ.... τα λόγια μάλλον είναι περιττά....
Το γατουλάκι πιστεύω πως είναι θέμα ημερών να τους πλησιάσει. Ίδια ηλικία είχε και το δικό μου όταν το πήρα. Ήταν άγριο και δεν μπορούσες να το πιάσεις... μόνο στον ήχο της κονσέρβας ερχόταν - έτσι καταφέραμε να το "γραπώσουμε" και να το πάρουμε σπίτι μας. Σε 3 μέρες, και αφού εγώ το "κυνηγούσα" να το χαιδέψω και να το ηρεμήσω, ερχόταν μόνο του στην αγκαλιά μου και -για πλάκα- το σήκωνα να το βάλω πιο πέρα κι εκείνο ξαναρχόταν να καθήσει στα πόδια μου και να γουργουρίσει. Και το επαναλάμβανα και φτου κι απ'την αρχή!

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν είναι chat και ούτε το αντιμετωπίζουμε έτσι και νομίζω ότι απαγορεύεται κιόλας το chat...Καλά, θα ερχόμαστε με αποκωδικοποιητή στο chat![]()

Elena_p
Δραστήριο μέλος
Δεν είναι chat και ούτε το αντιμετωπίζουμε έτσι και νομίζω ότι απαγορεύεται κιόλας το chat...![]()
Eννοούσα όταν κουβεντιάζουμε online.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool