mimikaki
Διάσημο μέλος

Κάντε την αντιστοιχία ή αφήστε κάποιον άλλο να σας πεί την γνώμη του!!
Με ποιόν ηθοποιό, τραγουδιστή, ποδοσφαιριστή, πολιτικό
Ελληνα ή και ξένο μοιάζει ο γατούλης ή η γατούλα σας??Αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει ελεύθερα!!

Ο Φρού μου ας πόυμε μου φέρνει κάτι από Jude Law

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
marestros
Δραστήριο μέλος
Μου ήρθε η ιδέα από μια συζήτηση σε ένα θέμα πρίν λίγο
Κάντε την αντιστοιχία ή αφήστε κάποιον άλλο να σας πεί την γνώμη του!!
Με ποιόν ηθοποιό, τραγουδιστή, ποδοσφαιριστή, πολιτικόΕλληνα ή και ξένο μοιάζει ο γατούλης ή η γατούλα σας??
Αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει ελεύθερα!!
Ο Φρού μου ας πόυμε μου φέρνει κάτι από Jude Law![]()

ιδιοι ειναι μιμικα μου!!!!!
η δικια μου σε ποια μοιαζει ??????????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
καλό θέμα μιμικάκι.....χχχχμμμμ, για να σκεφτώ...!!!!!!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Η Αργυρώ δεν ξέρω....Με ποια μοιάζει βρε Μιμίκα?
Ο Βαλεντίνο στο Ροδόλφο Βαλεντίνο.
aretha
Περιβόητο μέλος

Για την Αρήθα... είμαι πολύ καβαλημένη αν πω ότι μου θυμίζει την Ιμάν;

Συνημμένα
mimikaki
Διάσημο μέλος
Τώρα που το σκέφτομαι ο Σίβα μοιάζει με τον Elvis ....(όταν ήταν αδύνατος).
Η Αργυρώ δεν ξέρω....Με ποια μοιάζει βρε Μιμίκα?
Ο Βαλεντίνο στο Ροδόλφο Βαλεντίνο.
Πέρα από τον joker??

Εντάξη αφού είναι ζευγάρι με τον Elvis ας πούμε μοιάζει με την Priscilla?
Στο στόμα μοιάζει!!

Συνημμένα
Ismini
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Μοιάζει όντως! Στριμμένη δεν είναι και η Priscilla?![]()
Είναι, έγινε τελεύταία

Άντε έχεις το διάσημο ζευγάρι στο σπίτι σου!!

Πρόσεχε τα ναρκωτικά και το ποτό 

mimikaki
Διάσημο μέλος
Για τον μικρό, με κάλυψε η Μιμίκα... John Cusack (αν και δε θα 'χε πάει με τίποτα το μυαλό μου)
Για την Αρήθα... είμαι πολύ καβαλημένη αν πω ότι μου θυμίζει την Ιμάν;![]()
Αλίκη αυτό ακριβώς θα έλεγα για την Αρήθα!!! Νομίζω ο τίτλος της αξίζει!!
Aν και από χαρακτήρα φέρνει λίγο από την Ναόμι...
Ismini
Διάσημο μέλος
που είναι και συνονόματες!

aretha
Περιβόητο μέλος
Άντε, μωρέ, είναι παρεξηγημένο το κοριτσάκι μου...Aν και από χαρακτήρα φέρνει λίγο από την Ναόμι...

mimikaki
Διάσημο μέλος
Aλίκη εγώ νομίζω ότι η Αρήθα μοιάζει σε αυτή![]()
που είναι και συνονόματες!![]()

aretha
Περιβόητο μέλος
Ισμήνη, σε ορισμένες περιπτώσεις, άλλη έχει το όνομα κι άλλη έχει τη χάρη!Aλίκη εγώ νομίζω ότι η Αρήθα μοιάζει σε αυτή
που είναι και συνονόματες!![]()
(Σοβαρά πάντως, νομίζω ότι η Αρήθα Φράνκλιν παραέχει γλυκιά φάτσα για τα δεδομένα της Αρήθας μου... Εμμένω στην Ιμάν!!)

RedCat
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Γιατί καλέ???Στα νιάτα της ήταν κουκλάρα!
![]()
Παραείναι "τροφάντή" ακόμη και στα νιάτα της για να μοιάζει νομίζω...Η γάτα Αρήθα είναι λίγο "σκουλικαντέρα"

mimikaki
Διάσημο μέλος
ααααχ βρε Μιμίκα πες και για τα δικά μου....άντε αφού για όλους βρήκες..
Είπε κάποιος ότι μοιάζει στον ΘΕΟ Brad Pitt o Τσέ και νομίζω 'εχει δίκιο...Με τον αληθινο Τσέ δεν βλέπω ομοιότητα(Ισμήνη
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Η γατούλα που βρήκα δε μοιάζει με την Janis Joplin?
![]()
![]()

ίδιες!!!!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool