Με ποιόν διάσημο μοιάζει το γατούνι σας;;

mimikaki

Διάσημο μέλος

Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
Μου ήρθε η ιδέα από μια συζήτηση σε ένα θέμα πρίν λίγο:P:P

Κάντε την αντιστοιχία ή αφήστε κάποιον άλλο να σας πεί την γνώμη του!!

Με ποιόν ηθοποιό, τραγουδιστή, ποδοσφαιριστή, πολιτικό:confused: Ελληνα ή και ξένο μοιάζει ο γατούλης ή η γατούλα σας??
Αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει ελεύθερα!!:rolleyes:

Ο Φρού μου ας πόυμε μου φέρνει κάτι από Jude Law :redface::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Jude_Law.jpg
    Jude_Law.jpg
    23 KB · Εμφανίσεις: 36
  • alfie25.gif
    alfie25.gif
    69,4 KB · Εμφανίσεις: 35
  • jude-law.jpg
    jude-law.jpg
    14,5 KB · Εμφανίσεις: 35
Μου ήρθε η ιδέα από μια συζήτηση σε ένα θέμα πρίν λίγο:P:P

Κάντε την αντιστοιχία ή αφήστε κάποιον άλλο να σας πεί την γνώμη του!!

Με ποιόν ηθοποιό, τραγουδιστή, ποδοσφαιριστή, πολιτικό:confused: Ελληνα ή και ξένο μοιάζει ο γατούλης ή η γατούλα σας??
Αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει ελεύθερα!!:rolleyes:

Ο Φρού μου ας πόυμε μου φέρνει κάτι από Jude Law :redface::inlove:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ιδιοι ειναι μιμικα μου!!!!!

η δικια μου σε ποια μοιαζει ??????????:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: καλό θέμα μιμικάκι.....
χχχχμμμμ, για να σκεφτώ...!!!!!!

Πάντοτε έλεγα ότι ο Χουζούρης μου είναι ΙΔΙΟΣ ο ΝΙΝΟ!

Τώρα που το σκέφτομαι ο Σίβα μοιάζει με τον Elvis ....(όταν ήταν αδύνατος).
Η Αργυρώ δεν ξέρω....Με ποια μοιάζει βρε Μιμίκα?
Ο Βαλεντίνο στο Ροδόλφο Βαλεντίνο.

Για τον μικρό, με κάλυψε η Μιμίκα... John Cusack (αν και δε θα 'χε πάει με τίποτα το μυαλό μου) :rolleyes:
Για την Αρήθα... είμαι πολύ καβαλημένη αν πω ότι μου θυμίζει την Ιμάν; :redface::redface:

Συνημμένα

• iman.jpg
    iman.jpg
    16,4 KB · Εμφανίσεις: 38
  • cusack.jpg
    cusack.jpg
    23,1 KB · Εμφανίσεις: 33
Τώρα που το σκέφτομαι ο Σίβα μοιάζει με τον Elvis ....(όταν ήταν αδύνατος).
Η Αργυρώ δεν ξέρω....Με ποια μοιάζει βρε Μιμίκα?
Ο Βαλεντίνο στο Ροδόλφο Βαλεντίνο.

Πέρα από τον joker??:lol::lol::lol::lol:

Εντάξη αφού είναι ζευγάρι με τον Elvis ας πούμε μοιάζει με την Priscilla?
Στο στόμα μοιάζει!!:blink::P

Συνημμένα

• images-1.jpg
    images-1.jpg
    2,4 KB · Εμφανίσεις: 36
  • images.jpg
    images.jpg
    3,2 KB · Εμφανίσεις: 44
Μοιάζει όντως! Στριμμένη δεν είναι και η Priscilla?:hmm:

Μοιάζει όντως! Στριμμένη δεν είναι και η Priscilla?:hmm:

Είναι, έγινε τελεύταία:P:P:P

Άντε έχεις το διάσημο ζευγάρι στο σπίτι σου!!:lol::lol: Πρόσεχε τα ναρκωτικά και το ποτό :lol::lol::lol::lol:

Για τον μικρό, με κάλυψε η Μιμίκα... John Cusack (αν και δε θα 'χε πάει με τίποτα το μυαλό μου) :rolleyes:
Για την Αρήθα... είμαι πολύ καβαλημένη αν πω ότι μου θυμίζει την Ιμάν; :redface::redface:

Αλίκη αυτό ακριβώς θα έλεγα για την Αρήθα!!! Νομίζω ο τίτλος της αξίζει!!
Aν και από χαρακτήρα φέρνει λίγο από την Ναόμι...

Aλίκη εγώ νομίζω ότι η Αρήθα μοιάζει σε αυτή
aretha.jpg

που είναι και συνονόματες!:P:P

Aν και από χαρακτήρα φέρνει λίγο από την Ναόμι...
Άντε, μωρέ, είναι παρεξηγημένο το κοριτσάκι μου...:(

aretha.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ισμήνη, σε ορισμένες περιπτώσεις, άλλη έχει το όνομα κι άλλη έχει τη χάρη!:P :P :P :P :P :P :P
(Σοβαρά πάντως, νομίζω ότι η Αρήθα Φράνκλιν παραέχει γλυκιά φάτσα για τα δεδομένα της Αρήθας μου... Εμμένω στην Ιμάν!!) :rolleyes:

ααααχ βρε Μιμίκα πες και για τα δικά μου....άντε αφού για όλους βρήκες..

Η γατούλα που βρήκα δε μοιάζει με την Janis Joplin?
janisjoplin.jpg

attachment.php

Γιατί καλέ???:rolleyes:Στα νιάτα της ήταν κουκλάρα!

franklin_aretha.jpg

Παραείναι "τροφάντή" ακόμη και στα νιάτα της για να μοιάζει νομίζω...Η γάτα Αρήθα είναι λίγο "σκουλικαντέρα":P:P:P:lol::lol:

ααααχ βρε Μιμίκα πες και για τα δικά μου....άντε αφού για όλους βρήκες..

Είπε κάποιος ότι μοιάζει στον ΘΕΟ Brad Pitt o Τσέ και νομίζω 'εχει δίκιο...Με τον αληθινο Τσέ δεν βλέπω ομοιότητα(Ισμήνη:P)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back