RedCat
Διάσημο μέλος
Οχι βουλα δεν το έχω στειλτο αν θες με ΠΜΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν 19.30 με βολεύει κι εμένα να πάω σπίτι να φάω και κάτι το κακόμοιρο...Να καλλωπιστώ για τα μωρά μου...χμμμ άντε και για εσάς, και να έρθω!!!Τζούλια, αν θες πάμε μαζί..ΔΕΝ μπορώ χωρίς την συνοδεία- τον μέντορα μου, αν θες και πιο νωρίς ΟΚ!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Θα πάω και σήμερα κατά τις 18.00.. γιατί βρήκα ένα γατάκι και εγώ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Οκ, πάμε μαζί Κατερίνα.. για ώρα μιλάμε.
Θα πάω και σήμερα κατά τις 18.00.. γιατί βρήκα ένα γατάκι και εγώ...![]()
Ok!!!
Τι γατάκι...???Μόνο του εννοείς????

julia
Διακεκριμένο μέλος
μας ξενύχτησε και σήκωσε όλη την πολυκατοικία με την "φωνούλα " της....Δεν τρώει ακόμα μόνη της...
και να μην μιλήσω πως το πήρε ο "δικός" μου.....
katerina10
Περιβόητο μέλος
3 τερτάγωνα μακρυά από το σπίτι μου... Είναι μια μιρκή ΘΕΑ!!!...
μας ξενύχτησε και σήκωσε όλη την πολυκατοικία με την "φωνούλα " της....Δεν τρώει ακόμα μόνη της...
και να μην μιλήσω πως το πήρε ο "δικός" μου.....![]()
Αχου μωρέ το ψυχάκι!!!!

ΑΝΔΡΕΣ!!!!!!Τι ναπεισ???

Πάλι καλά που το βρήκες!!!!!
Η μάλλον που σε βρήκε!
julia
Διακεκριμένο μέλος
3 τερτάγωνα μακρυά από το σπίτι μου... Είναι μια μιρκή ΘΕΑ!!!...
και να μην μιλήσω πως το πήρε ο "δικός" μου.....![]()
Τελικά η γατούλα λόγω επικείμενου συνοστιζμού και από τις πασχαλινές φιλοξενίες,
θα φιλοξενηθεί με περίσσια αγάπη σε φιλικό σπίτι που θα μείνει εδώ το ΠΑΣΧΑ!!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Τελικά η γατούλα λόγω επικείμενου συνοστιζμού και από τις πασχαλινές φιλοξενίες,
θα φιλοξενηθεί με περίσσια αγάπη σε φιλικό σπίτι που θα μείνει εδώ το ΠΑΣΧΑ!!!!![]()
Όλα καλά δηλαδή ...Μπράβο !!!

RedCat
Διάσημο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
καλά προσωρινά φαντάζομαι Κατερίνα, γιατί μετά θα πρεπει να δωθεί επειγόντως για φιλοξενία η μικρούλα που βρήκε η Τζουλια..
Ε ναι εννοείται..Απλά χάρηκα που βρέθηκε λύση...Αν είναι όμως κουκλάκι δεν το φοβαμαι!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Για να προετοιμαζεστέ για πιο ενεργητική συμμετοχή (όσοι βεβαια θέλετε)...προς το παρόν όσοι θέλετε μπορείτε να περάσετε να ταισετε το (πρώτο) γουρουνάκι μας. Κάθε ευρώ μετράει παιδιά. Ναι, ναι απο τα ψιλά σας βρε...
Σύντομα νεότερα..
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Σαββατο θα ειναι ανοικτα?? (θα επαιρνα τλφ αλλα δε θελω να πρηξω τις γιατρινες που ...ε, τι να πω.. αγαλμα να τις κανουμε...χαρας τα κουραγια τους
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

είχα καιρό να μπω στο φόρουμ και έχω χάσει επεισόδια...
στις 6.30 που μου είπαν τα κορίτσια να πάω ελπίζω να μπορέσω να γνωρίσω και κάποιες από εσάς

RedCat
Διάσημο μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
στις 6.30 που μου είπαν τα κορίτσια να πάω ελπίζω να μπορέσω να γνωρίσω και κάποιες από εσάς![]()
Πολύ πιθανόν να είμαι και γω εκεί περίπου εκείνη την ώρα. Ελπίζω να προλάβω να δω και το γατιδάκι σου και εύχομαι να είναι πολύ καλύτερα ως τότε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

σε μια πράσινη καρό βαλιτσούλα τον είχα τον μικρούλη αν σας θυμίζει τίποτα

fru_fru
Δραστήριο μέλος
και οι δυο γιατρινες ειναι κουκλες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool