ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Με το καλό να μεγαλώσει και να μας βάλεις και φωτο..έτσι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Εννοειται θα βαλω φωτογραφιες!!! Σκεφτηκαμε να το βγαλουμε Καραμελα, και γιατι εχει αυτο το χρωμα που θυμιζει καραμελα βουτυρου αλλα επειδη το μονο που ειχα βρει να την ταισω πριν τη παω στο γιατρο ηταν...κρεμα καραμελε! Παντως ειναι κολλημα ε; Ολη μερα μαζι της ασχολουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Καλό όνομα..υπάρχουν καραμέλες τρίχρωμες..Αν το αφηνα αβοηθητο θα σιχαινομουν τον εαυτο μου για μια ζωη.
Εννοειται θα βαλω φωτογραφιες!!! Σκεφτηκαμε να το βγαλουμε Καραμελα, και γιατι εχει αυτο το χρωμα που θυμιζει καραμελα βουτυρου αλλα επειδη το μονο που ειχα βρει να την ταισω πριν τη παω στο γιατρο ηταν...κρεμα καραμελε! Παντως ειναι κολλημα ε; Ολη μερα μαζι της ασχολουμε![]()

Αν είναι κόλλημα; Ρώτα κι εμας που όλο έλεγα αυτό είναι το τελευταίο γατί που θα έχω,κι όλο με καινούργιο βρισκόμουνα...

Όσο για το πασπάτεμα όλη την ώρα..νευριάζει η δικιά μου που δεν την αφήνω σε ησυχία..όλο ζουλάω!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Το κρατησα τρια χρονια και πεθανε τοσο αποτομα που τρελαθηκα, καναμε τεχνητη αναπνοη και το πηγα στον κτηνιατρο αλλα δυστυχως

ελεγα λοιπον πως δεν θα ξαναπαρω ποτε ζωο! Και τελικα...μεγαλη μπουκια φαε μεγαλο λογο μη λες!
Με βοηθαει πολυ ψυχολογικα, πιστευω αν δεν την ειχα θα ενιωθα πολυ χειροτερα. Και ναι, ειναι και μωρακι αρα αντε να ξεκολλησω!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Εύχομαι να σου ζήσει, να την χαίρεστε και να σας χαίρεται μέχρι τα βαθιά της γεράματα (μπορεί να φτάσει και 18 -20 χρόνων, το ξέρεις
.Όταν φτάσει η ώρα να την βαφτίσεις, ρίξε μια ματιά και στον κατάλογο με τα ονόματα που έχουμε φτιάξει εδώ στο φόρουμ:https://www.mypetz.gr/threads/mycat-και-βαφτίσια-γατιών.223330/
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
με το internet αλλα επιτελους λυθηκε και αυριο θα περασω και φωτογραφιες απο την Καραμελα(το κρατησαμε τελικα το ονομα). Αν κι εχουμε τα θεματακια μας ακομη, πχ οταν ειναι να πιει γαλα γρυλιζει σαν τιγρης και το καινουργιο: της ειχαμε παρει whiskas για μωρα, σε φακελακι, δοκιμασα την ιδια μαρκα πατε αλλα ουτε να το φτυσει! Πεινουσε, νιαουριζε αλλα δεν το αγγιζε, τελικα της εβαλα παλι φακελακι και το καταβροχθισε, δηλ. τωρα δεν θα τρωει καμια αλλη μαρκα;

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
θελω να πω επισης ενα ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΣΤΙΟ ευχαριστω στην evelynkar διοτι χωρις καν να με ξερει, απλα διαβαζοντας εδω οτι απεκτησα γατακι μου εκανε δωρο αυτο το υπεροχο σπιτακι που οπως βλεπετε η Καραμελα αγαπησε αμεσως! Πραγματικα δεν ειμαι συνηθισμενη σε τοση καλοσυνη!!! Ο,τι και να πω ειναι λιγο!!!
Πραγματικα με εσωσε! Αφου προτιμα να κοιμαται εκει παρα επανω μου ολη νυχτα! Οχι τιποτε αλλο μα φοβομουν μην την πατησω μεσα στον υπνο και απο γατακι γινει αφισα!
(παραειναι μεγαλες και δεν ξερω αν κανει, αν οχι ας μου το πει καποιος!!!!)
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα και τερατακι να ειναι εγω ειμαι σιγουρη 8α τη βλεπω θεα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Titikaki
Νεοφερμένο μέλος
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος

Τουλαχιστον προλαβα εστω την Καραμελα.
paine199
Νεοφερμένο μέλος
Μη σκεφτεσε το αλλο γατακι ... σε πικραινει αδικα ...
Ας ελπίσουμε όπου κι αν είναι να είναι κι αυτό ευτυχισμένο όπως η καραμέλα σου!!!
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
menia
Δραστήριο μέλος

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος

μολις αρχισει να φαινεται λιιιιιιιιιγο μεγαλυτερη θα βαλω κι αλλες!
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Επισης μια γνωστη μου κοβει τα νυχια της δικιας της...Δεν ξερω σα να την ακρωτηριαζω μου φαινεται αφου για τη γατα τα νυχια της ειναι σημαντικα
τελικα πρεπει να τα κοβουμε ή οχι;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool