Μια μικρήηηηηη βοήθεια παρακαλώ!!!

Μπράβο που το κράτησες και το μεγαλώνεις..έχουν δίκιο τα κορίτσια τα τρίχρωμα είναι πάντα "κοπέλες"..:):)Με το καλό να μεγαλώσει και να μας βάλεις και φωτο..έτσι;:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν το αφηνα αβοηθητο θα σιχαινομουν τον εαυτο μου για μια ζωη.
Εννοειται θα βαλω φωτογραφιες!!! Σκεφτηκαμε να το βγαλουμε Καραμελα, και γιατι εχει αυτο το χρωμα που θυμιζει καραμελα βουτυρου αλλα επειδη το μονο που ειχα βρει να την ταισω πριν τη παω στο γιατρο ηταν...κρεμα καραμελε! Παντως ειναι κολλημα ε; Ολη μερα μαζι της ασχολουμε:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν το αφηνα αβοηθητο θα σιχαινομουν τον εαυτο μου για μια ζωη.
Εννοειται θα βαλω φωτογραφιες!!! Σκεφτηκαμε να το βγαλουμε Καραμελα, και γιατι εχει αυτο το χρωμα που θυμιζει καραμελα βουτυρου αλλα επειδη το μονο που ειχα βρει να την ταισω πριν τη παω στο γιατρο ηταν...κρεμα καραμελε! Παντως ειναι κολλημα ε; Ολη μερα μαζι της ασχολουμε:D
Καλό όνομα..υπάρχουν καραμέλες τρίχρωμες..:):)Αν είναι κόλλημα; Ρώτα κι εμας που όλο έλεγα αυτό είναι το τελευταίο γατί που θα έχω,κι όλο με καινούργιο βρισκόμουνα...:lol::lol::lol:Όσο για το πασπάτεμα όλη την ώρα..νευριάζει η δικιά μου που δεν την αφήνω σε ησυχία..όλο ζουλάω!!!:):):):)

Κολλημα δε λες τιποτα...εδω εμας κοτζαμ γαϊδουρια εχουν γινει κι εχουμε και παραπανω απο ενα και ασχολουμαστε ολη μερα μαζι τους,εσενα που ειναι και μωρακι;

Βασικα, μια μερα πριν την βρω, πε8ανε το σκιουρακι μου στα χερια μου. Ειμαι κατα στο να εχω τετοια ζωακια αλλα ο φιλος που το ειχε επειδη τον δαγκωσε θα το αφηνε στο παρκο!
Το κρατησα τρια χρονια και πεθανε τοσο αποτομα που τρελαθηκα, καναμε τεχνητη αναπνοη και το πηγα στον κτηνιατρο αλλα δυστυχως:(
ελεγα λοιπον πως δεν θα ξαναπαρω ποτε ζωο! Και τελικα...μεγαλη μπουκια φαε μεγαλο λογο μη λες!
Με βοηθαει πολυ ψυχολογικα, πιστευω αν δεν την ειχα θα ενιωθα πολυ χειροτερα. Και ναι, ειναι και μωρακι αρα αντε να ξεκολλησω!

Νηρηίδα, γιατί να ξεκολλήσεις; Δηλαδή ,αυτοί που είναι κολλημένοι με μια ομάδα και το καυχώνται, είναι καλύτεροι;Η μπεμπούλα σου είναι πανέμορφη, έχω κι εγώ μια τρίχρωμη, αλλά, ξεβαμμένη, δηλαδή γκρι ανοιχτό αντί για μαύρο και ροζέ αντί για πορτοκαλί!:)Εύχομαι να σου ζήσει, να την χαίρεστε και να σας χαίρεται μέχρι τα βαθιά της γεράματα (μπορεί να φτάσει και 18 -20 χρόνων, το ξέρεις;).Όταν φτάσει η ώρα να την βαφτίσεις, ρίξε μια ματιά και στον κατάλογο με τα ονόματα που έχουμε φτιάξει εδώ στο φόρουμ:
https://www.mypetz.gr/threads/mycat-και-βαφτίσια-γατιών.223330/

Βλεπω νατο κρατας ε? αντε ευγε εγινες γι εσυ γατομαα χαζουλα που θα λεει συνεχεια για το καμαρι της. Πολύ χαιρομαι

Eιχα ενα προβλημα :mad:με το internet αλλα επιτελους λυθηκε και αυριο θα περασω και φωτογραφιες απο την Καραμελα(το κρατησαμε τελικα το ονομα).
Αν κι εχουμε τα θεματακια μας ακομη, πχ οταν ειναι να πιει γαλα γρυλιζει σαν τιγρης και το καινουργιο: της ειχαμε παρει whiskas για μωρα, σε φακελακι, δοκιμασα την ιδια μαρκα πατε αλλα ουτε να το φτυσει! Πεινουσε, νιαουριζε αλλα δεν το αγγιζε, τελικα της εβαλα παλι φακελακι και το καταβροχθισε, δηλ. τωρα δεν θα τρωει καμια αλλη μαρκα;:blink:

Τώρα που είναι μικρό καλό θα είναι να μην τρώει τροφές από σούπερ μάρκετ (whiskas, friskies)υπάρχουν πολύ πιο ποιοτικές τροφές σε pet shop που είναι αποκλειστικά για γατάκια της ηλικίας του.Ξεκινώντας από τις πιο ακριβές που είναι η royal canin και hills μετά είναι η pro plan και η purina. Δώστου κροκετούλες για μωρά, και δυναμωτικές κονσερβούλες τώρα που είναι στην ανάπτυξη.:):):):)

Ναι μου μιλησε ηδη για τις τροφες η evelynkar αλλα παλι φοβαμαι οτι δε θα φαει, ο κτηνιατρος μου ειπε να το κανω σταδιακα βαζοντας μια μικρη ποσοτητα στην τροφη που τρωει και σιγα σιγα να προσθετω.

θελω να πω επισης ενα ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΣΤΙΟ ευχαριστω στην evelynkar διοτι χωρις καν να με ξερει, απλα διαβαζοντας εδω οτι απεκτησα γατακι μου εκανε δωρο αυτο το υπεροχο σπιτακι που οπως βλεπετε η Καραμελα αγαπησε αμεσως! Πραγματικα δεν ειμαι συνηθισμενη σε τοση καλοσυνη!!! Ο,τι και να πω ειναι λιγο!!!
IMG_1277.jpg

IMG_1289.jpg

Πραγματικα με εσωσε! Αφου προτιμα να κοιμαται εκει παρα επανω μου ολη νυχτα! Οχι τιποτε αλλο μα φοβομουν μην την πατησω μεσα στον υπνο και απο γατακι γινει αφισα!

IMG_1312.jpg

(παραειναι μεγαλες και δεν ξερω αν κανει, αν οχι ας μου το πει καποιος!!!!)
eu8alia

πω πω ενα μπεμπε!!!μεγαλωσε πολύ! σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια..σου εξηγησα και προσωπικα οτι με ολη μου την αγαπη στο δωρισα και χαιρομαι πραγματικα που της αρεσει!! θα γινει πολυυυ ομορφη γατα η καραμελα!!!να την χαιρεσαι!:)

Αν αρχισει να 8υμιζει γατα απο ποντικακι που ηταν καλη θα γινει :lol: αλλα και τερατακι να ειναι εγω ειμαι σιγουρη 8α τη βλεπω θεα!!!

Τι τελεια που δειχνει μεσα στο κρεβατακι της!Ειδικα η πρωτη φωτο ειναι για καρτ ποσταλ!Μπραβο Εβελυν!

Κατ αρχην συγχαρητηρια για το Καραμελακι! Ειναι ενα κουκλακι ζωγραφιστο! Αλλα θα ηθελα να ρωτησω πως σκοτωσε αυτη η απαισια γυναικα το αδερφακι του??

Δεν την προλαβα αλλα σκουποξυλο κρατουσε οταν την ειχα δει.Δεν μπορω να απαντησω στο πως και γιατι το εκανε αυτο διοτι δεν ξερω πως μπορει καποιος να ειναι τοσο αποκτηνωμενος @#$%^#:mad:
Τουλαχιστον προλαβα εστω την Καραμελα.

Θερμά Συγχαρητήρια !! Έχει απίστευτη φάτσα ! Να σου ζήσει!!
Μη σκεφτεσε το αλλο γατακι ... σε πικραινει αδικα ...
Ας ελπίσουμε όπου κι αν είναι να είναι κι αυτό ευτυχισμένο όπως η καραμέλα σου!!!

αυτο ακριβως ελπιζω, αν δεν εχει ανθρωπους εκει που ειναι πια, σιγουρα θα ειναι καλυτερα...

Τι φωτογραφίες είναι αυτές!!!! Θα τρελαθώωωωωωω!!:inlove::inlove::baby:

Εγω να δεις που εχω τελειωσει ολες τις αλκαλικες στην ψηφιακη να βγαζω!:happy:
μολις αρχισει να φαινεται λιιιιιιιιιγο μεγαλυτερη θα βαλω κι αλλες!

Κι αλλη απορια! Ειναι φυσιολογικο να δαγκωνει ολη μερα και να μη θελει χαδακια; Μονο οταν νυσταζει ερχεται και μου τριβεται αλλα ολες τις αλλες ωρες μη δει χερι να κουνιεται! Υποθετω οτι παιζει μιας και δεν το κανει με σημαδια επιθετικης διαθεσης αλλα θα ηθελα να ακουσω και γνωμες μιας και δεν ειμαι σιγουρη. Παιζει ρολο που ηταν ορφανο, δηλ. επειδη δεν επαιξε με ομοιους της και δεν εχει ιδεα ποσο δυνατα δαγκωνει;
Επισης μια γνωστη μου κοβει τα νυχια της δικιας της...Δεν ξερω σα να την ακρωτηριαζω μου φαινεται αφου για τη γατα τα νυχια της ειναι σημαντικα:/: τελικα πρεπει να τα κοβουμε ή οχι;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back