Μια μικρούλα με μπλε μάτια και μπλε γούνα ψάχνει σπίτι! SOS!

• Thread starter Thread starter galateia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

galateia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Γαλάτεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 213 μηνύματα.
Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν την κολακεύουν ιδιαίτερα αλλά σύντομα θα ανεβάσω κι άλλες!

Καλησπέρα σε όλες και όλους!Δυστυχώς σήμερα δεν μπήκα για να σας πω τα νέα του Ρίκο ή τα δικά μου! Η νέα γατοψυχούλα της καρδιάς μου είναι μία γατούλα,υπολογίζω γύρω στον πρώτο μήνα της ζωής της.

Ας τα πάρω από την αρχή.Ο φίλος μου το μεσημέρι της Κυριακής,βρήκε ένα γατάκι κουλουριασμένο μέσα στη μέση του δρόμου.Το σήκωσε και όργωσε την περιοχή για να βρει κάποια φωλιά,ενδεχωμένως της μητέρας του.Το πήρε σπίτι του,το καθάρισε,του έφτιαξε φωλιά για να 'ναι ζεστό,του έδωσε γαλατάκι αλλά αυτό έφαγε πολύ λίγο.Μέχρι το επόμενο μεσημέρι το γατάκι έδειχνε πολύ νωχελικό.Μέχρι που του έδωσε κονσέρβα.... και πήρε τα πάνω του!

Η μικρή μας λοιπόν είναι παιχνιδιάρα και απόλυτα ναζιάρα.Είναι ιδιαίτερα τρυφερή γατούλα,μικρή εξερευνήτρια.Όσο μπορεί βέβαια.Απ'ό,τι έχω καταλάβει πρέπει να είχε χάσει τη μανούλα της μέρες πριν.Καταβροχδίζει ελέφαντα!!Δυστυχώς από την αρχή που τη βρήκε ο σύντροφός μου,έχει πρόβλημα με τα μάτια της.Αν και την καθαρίζει σχολαστικά,σήμερα πλέον τα μάτια της έχουν πύον.

Ξέρω πως δεν είναι η πιο ελκυστική περιγραφή για γάτα όλα τα παραπάνω.Αλλά είμαι σίγουρη ότι υπάρχει κάποιος εκεί έξω που μπορεί και θέλει να βοηθήσει.Εμείς δυστυχώς δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να τη φροντίσουμε περαιτέρω (όσοι έχετε διαβάσει τα ποστς μου,ξέρετε την ιστορία μου και όσοι δεν την ξέρετε,λέω συνοπτικά ότι είμαι φοιτήτρια χωρίς κανέναν πόρο....και αυτή τη στιγμή μετακομίζω...Really BAD timing...Οσο κι αν σκέφτομαι συνέχεια να δώσω ό,τι έχω και δεν έχω για τη μπέμπα...κι αν χρειαστεί θα το κάνω,δεν τίθεται κανένα θέμα.).
Φοβάμαι μη χάσει την όρασή της και μιας και ο φίλος μου δεν μπορεί να την κρατήσει σπίτι του (για προσωπικούς λόγους που δεν μπορεί να γίνει δυστυχώς διαφορετικά) αυτή η μικρή δε θα 'χει καμία τύχη εκεί έξω.

Χρειάζεται κάποιον που να μπορεί έστω και προσωρινά (μέχρι να βρει ένα άλλο μόνιμο σπίτι αν δεν μπορεί να την κρατήσει ο ίδιος) να την φιλοξενήσει και να της προσφέρει τη φροντίδα που εμείς δεν μπορούμε.Πιστέψτε με,αν μπορούσα όχι απλά κτηνίατρο,θα την έπαιρνα σπίτι μου.Δεν το συζητώ καν!Και με πονάει πολύ που δεν μπορώ να το κάνω.

Για να συνεχίσω την περιγραφή της πανέμορφης,μέχρι να ανεβάσω φωτογραφικό υλικό,είναι στην απόχρωση του γκρι μπλε,με ζαφειρένιες ματάρες !Έχει και μία χαριτωμένη ουρίτσα...άλλο πράγμα!Έχει δώσει δείγματα πολύ καλού χαρακτήρα και ευγνωμοσύνης.Πιστεύω ότι όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίσει αυτός που θα την υιοθετήσει,δε θα το μετανιώσει ποτέ μα ποτέ!

Παρ'όλα αυτά,εάν γνωρίζετε κάποιον γιατρό με ευαισθησία που μπορεί να την κουράρει δωρεάν,εμείς θα την πάμε εκεί για εξέταση και θεραπεία μέχρι να βρεθεί ένα σπίτι για να προλάβουμε μία μόνιμη βλάβη φυσικά.

Για να μη σας κουράζω άλλο,ελπίζω να καταλαβαίνετε την αγωνία μου,όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου,για τον οποιονδήποτε λόγο,ας μου στείλει pm για να ανταλλάξουμε τηλέφωνα.Ευελπιστώ να μπορέσω να είμαι on-line όλο το βράδυ!!!
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Edit: Ψάχνουμε και όνομα για τη μικρούλα! Είμαι ανάμεσα στο Pipsy και το Lilly! Περιμένω εκτώς των άλλων και τη γνώμη σας επ'αυτού!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Κοριτσάκι καλησπέρα ! Θα σου πω για άλλη μια φορά ότι μου έλειψες:) και εσύ και ο Ρίκο σου.
Το μικράκι πρέπει να πάει κατεπειγόντως στον γιατρό. Κινδυνεύει να χάσει τα ματάκια του. Αν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, μπορείτε να την φέρετε μέχρι την γατρό που έχουμε εμείς στην Αργυρούπολη ? Στείλε μου πμ και θα το κανονονίσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Μια μικρούλα με μπλε μάτια και μπλε γούνα ψάχνει σπίτι!SOS!

Εκτος απο το να καθαριζει τα ματακια της, δεν εχει κανει τιποτα αλλο? Φυσικο ορο, κολλυριο, κατι? Θα σας ελεγα, πριν κανετε οτιδηποτε αλλο να προμηθευτειτε απο ενα φαρμακειο Tobrex, ειναι κολλυριο για τα ματακια ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ, εχει ελαχιστες παρενεργειες που εμφανιζονται σε λιγοτερο απο 3% των χρηστων του φαρμακου και συνηθως απο παρατεταμενη χρονια χρηση (δηλαδη, και καλο να μην του κανει, κακο δεν θα του κανει σιγουρα) Και να βαζετε μια σταγονιτσα 3-4 φορες την μερα σε καθε ματι. Σιγουρα υπαρχουν κτηνιατροι που δεν παιρνουν επισκεψη, ξερω σιγουρα μια στον Αγ. Δημητριο, αλλα αμα κανει αντιβιωτικη ενεση θα πρεπει να την πληρωσετε, λιγο πολυ οπου και αν πατε. Ισως σε καποια φιλοζωικη να μπορουν να σας βοησουν. Αν καθυστερησετε την θεραπεια μπορει να κανει φλεγμονη, γλαυκωμα, ελκος, και να χασει τα ματακια της. Kαι οταν λεω θεραπεια εννοω οτι συστησει καποιος γιατρος, το Τομπρεξ ειναι μονο προσωρινη λυση.

Καλησπερα και απο μενα, δυστυχως δεν μπορω να φιλοξενησω την μικρη, αλλα επειδη καποτε υπηρξα φοιτητρια και εγω και μαλιστα στο εξωτερικο, με πολυ χαμηλο επιδομα απο τους γονεις μου σε καταλαβαινω απολυτα, λοιπον αν μπορεις να φερεις την μικρη στο Χαλανδρι ( αν ερθεις με το μετρο στη Δ. Πλακεντιας) θα παμε στον δικο μου κτηνιατρο και θα αναλαβω εγω ολα τα εξοδα της μικρης, και αν θελεις μπορω να βοηθησω και την διατροφη για 1 μηνα, που ειμαι σιγουρη οτι θα βρει σπιτακι μεχρι τοτε!!!! διοτι τα μπλεδογατα γινονται αναρπαστα!!!!!!

Παρε τηλ. οποτε θες στο 6949 125 858 να το κανονισουμε!!!!

Με έχετε συγκινήσει πραγματικά!!!
Συγγνώμη που καθυστέρησα να απαντήσω αλλά μόλις τώρα μπόρεσα να συνδεθώ.Θα φροντίσω να πάρω το κολλύριο.Όσο για το γιατρό,θα πρέπει να συζητήσω με το φίλο μου που τη φιλοξενεί.Τη διατροφή ευτυχώς τη βολεύουμε χωρίς κανένα πρόβλημα!Αλοίμονο.Πραγματικά ντρέπομαι που δεν μπορώ εγώ να κάνω το κάτι παραπάνω,δηλαδή τα απαραίτητα για εκείνη,αλλά that's the point...δεν μπορώ.Ελπίζω όσοι και όσες έχουν διαβάσει παλιά μου θέματα να πιστεύουν ότι αν μπορούσα να είχα κάνει κάτι εγώ προσωπικά,θα το είχα κάνει.

Αλλά θα ήθελα και πάλι να θυμήσω σ'όποιον διαβάσει αυτό το μήνυμα,ότι η μικρή χρειάζεται ένα σπίτι πραγματικά πολύ επειγόντως.

Eιναι μια κουκλα!
Βαλε κι αλλες φωτογραφιες,της,ανανεωνε την αγγελια και θα βρει σιγουρα σπιτι,τα μπλεδακια γινονται αναρπαστα!

Κοριτσάκι αυτό που προέχει είανι η υγεία της μικρούλας. Πιστεψέ με κανείς δεν είναι διατεθειμένος να υιοθετήσει ένα γατάκι με προβλήματα όσο όμορφο κι αν είναι.
Συζήτησε το θέμα με το boyfriend και αποφασίστε ότι σας βολεύει καλύτερα. Αργυρούπολη ή Χαλάνδρι ?
Φαντάζομαι ότι η μικρούλα θα κάνει κάποιες μέρες θεραπεία και μετά θα μπορεί να υιοθετηθεί άνετα. Σίγουρα τα μπλεδόγατα έχουν μεγάλη πέραση.

συμφωνω με τη βουλα...μα μεχρι να υιοθετηθει βρε παιδια,μπορει να εχει ήδη χασει την οραση της..ευχομαι οτι καλυτερο..:)

Χαλάνδρι σίγουρα βολεύει περισσότερο μιας και υπάρχει συγκοινωνία κοντά απ'το σπίτι που μένει.Συνήθως ντρέπομαι να ζητώ ή να δέχομαι τη βοήθεια των άλλων...είμαι πολύ αυτάρκης,ή προσποιούμαι ότι είμαι.Αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν έχει να κάνει καν με εμένα.Σας ευχαριστώ που βοηθάτε είτε κρατώντας το ποστ αυτό "ζεστό" είτε δίνοντας τη βοήθειά σας.

Μου λένε αυτές τις μέρες ότι πολλές γάτες πεθαίνουν κάθε μέρα και δεν έχω κάνει κάτι για αυτές.Ναι,είναι αλήθεια.Αλλά όταν γνωρίζεις μία γάτα που μπορεί να σωθεί (κι όχι μόνο μία γάτα,ένα ανήμπορο πλάσμα) δεν μπορείς να μην τρελαθείς,να μην το πάρεις ζεστά!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!

Χαλάνδρι σίγουρα βολεύει περισσότερο μιας και υπάρχει συγκοινωνία κοντά απ'το σπίτι που μένει.Συνήθως ντρέπομαι να ζητώ ή να δέχομαι τη βοήθεια των άλλων...είμαι πολύ αυτάρκης,ή προσποιούμαι ότι είμαι.Αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν έχει να κάνει καν με εμένα.Σας ευχαριστώ που βοηθάτε είτε κρατώντας το ποστ αυτό "ζεστό" είτε δίνοντας τη βοήθειά σας.

Μου λένε αυτές τις μέρες ότι πολλές γάτες πεθαίνουν κάθε μέρα και δεν έχω κάνει κάτι για αυτές.Ναι,είναι αλήθεια.Αλλά όταν γνωρίζεις μία γάτα που μπορεί να σωθεί (κι όχι μόνο μία γάτα,ένα ανήμπορο πλάσμα) δεν μπορείς να μην τρελαθείς,να μην το πάρεις ζεστά!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!

ναι..καλα..εχω ακουσει και εγω διαφορα,οπως...εδω πεθαινουν παιδια..και εσυ καθεσαι και ασχολησαι με γατια;;;...τι να πεις...ολα αυτα ειναι δικαιολογιες ,για να ησυχαζουν τη συνειδηση τους...σιγουρα πεθαινουν χιλιαδες γατια καθε μερα παγκοσμιως..τι παει να πει;;οτι δεν θα φροντισεις αυτο που ελαχε στον δρομο σου;;...:)

Μετά είναι και το άλλο δίλημμα που πιάνει τον κόσμο.Ότι "Που πάω και μπλέκω βοηθώντας.Καλύτερα να μη βοηθήσω."
Και λέω... "Ρε γ......... . Εγώ που θέλω να βοηθήσω,δεν μπορώ...αυτό δεν είναι άδικο ή έστω άτυχο;"

Χτες το βράδυ,όταν έπεσε το internet και δεν μπορούσα να σας απαντήσω,έκλαψα πολλή ώρα.Κοίταγα το Ρίκο και του έλεγα πόσο πολύ θα 'θελα όλα τα γατάκια εκεί έξω να 'χαν την τύχη να γίνονταν όμορφες και υγιείς γάτες σαν τον ίδιο.Και εκείνος γουργούριζε περήφανα...:cry_x:

Eιναι μια κουκλα!
Βαλε κι αλλες φωτογραφιες,της,ανανεωνε την αγγελια και θα βρει σιγουρα σπιτι,τα μπλεδακια γινονται αναρπαστα!
Γλυκειές μου φίλες,μου δίνετε πολλή ελπίδα!Για να 'μαι ειλικρινής,πριν πάρω το Ρίκο,τα μπλεδάκια τα γλυκοκοιτούσα κι εγώ!
ΕΕΕ!Κι η μικρή δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τις Σιβηρικές της φίλες (ονόματα δε λέμε,ράτσες δε θίγουμε)

Μετά είναι και το άλλο δίλημμα που πιάνει τον κόσμο.Ότι "Που πάω και μπλέκω βοηθώντας.Καλύτερα να μη βοηθήσω."
Και λέω... "Ρε γ......... . Εγώ που θέλω να βοηθήσω,δεν μπορώ...αυτό δεν είναι άδικο ή έστω άτυχο;"

Χτες το βράδυ,όταν έπεσε το internet και δεν μπορούσα να σας απαντήσω,έκλαψα πολλή ώρα.Κοίταγα το Ρίκο και του έλεγα πόσο πολύ θα 'θελα όλα τα γατάκια εκεί έξω να 'χαν την τύχη να γίνονταν όμορφες και υγιείς γάτες σαν τον ίδιο.Και εκείνος γουργούριζε περήφανα...:cry_x:

Κοριτσάκι δεν συμβαίνει μόνο σε σένα:( Όταν γυρνάω σπίτι από τις 'επικίνδυνες αποστολές μου' και έχοντας αφήσει πάλι στο άγνωστο τόσα γατόνια βλέπω τα δικά μου και σκέφτομαι πόσο τυχερά είναι αυτά που κάποιο μαγικό χέρι τα έριξε μπροστά μου.
Εε, δεν πτοούμαστε, σκεφτόμαστε θετικά και μόνο θετικά. Τίποτα δεν είναι εύκολο σήμερα και όλοι μας κάνουμε μόνο ότι μπορούμε.:)

Είναι απ'τις στιγμές που πιάνω το Ρίκο με λαχτάρα αγκαλιά κι ο μπούσμπακας δεν ξέρει τι συμβαίνει και κάνω έτσι! Πρέπει να περιμένουμε λίγο για να δω πως θα κινηθούμε. I'm hoping for the best.
Ήταν τόσο καταδικασμένη αυτή η μικρή,ξεπέρασε τόσα εμπόδια,ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της που δεν την πάτησε κάποιο αμάξι και την μάζεψε ο φίλος μου απ'τη μέση ακριβώς του δρόμου.Ήταν κουλουριασμένη σαν να περίμενε το τέλος (ναι,τα λέω και κλαίω) .
Έχει άστρο αυτή η μικρή.Πιστεύω στην καλή της τύχη...

και εγω ακριβως το ιδιο σκεφτομαι...εκει που εμενα,ερχοντουσαν ολες οι γατες του χωριου,γιατι ειχα μονιμα τροφη και νερακι..επισης τους ειχα και σπιτακι για το χειμωνα..πριν απο μιαμιση βδομαδα μετακομισα...μαυρισε η καρδια μου που τις εβλεπα να με κοιτανε...αποφασισα οτι θα πηγαινω 2 φορες την εβδομαδα να τα ταιζω..προς το παρων υπαρχει ακομα η ταιστρα τους..αλλα δεν πτοουμαι..ακομα και αν την πεταξουν,εγω θα πηγαινω και θα τους βαζω παλι χυμα...δεν μπορω βρε παιδια να τα εγκαταλειψω...:(:(:(

και εγω ακριβως το ιδιο σκεφτομαι...εκει που εμενα,ερχοντουσαν ολες οι γατες του χωριου,γιατι ειχα μονιμα τροφη και νερακι..επισης τους ειχα και σπιτακι για το χειμωνα..πριν απο μιαμιση βδομαδα μετακομισα...μαυρισε η καρδια μου που τις εβλεπα να με κοιτανε...αποφασισα οτι θα πηγαινω 2 φορες την εβδομαδα να τα ταιζω..προς το παρων υπαρχει ακομα η ταιστρα τους..αλλα δεν πτοουμαι..ακομα και αν την πεταξουν,εγω θα πηγαινω και θα τους βαζω παλι χυμα...δεν μπορω βρε παιδια να τα εγκαταλειψω...:(:(:(

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!Μου έχει συμβεί και εμένα με γατάκια του "μπαλκονιού".Μάλιστα μία είχε γεννήσει στο σαλόνι μας με μαία τη μαμά μου.Αλλά μετακομίζαμε παράλληλα (καλή ώρα όπως τώρα) και αφήσαμε τα μικρά και τη μαμά με φαγητό που δώσαμε στον διπλανό μας για να τα ταϊζει...Τα διώξανε βέβαια γιατί οι άνθρωποι δεν έχουν καρδιά πια.Απογοητεύομαι μέρα με τη μέρα περισσότερο.

καλε σταματα να λες οτι νρεπεσαι και τετοιες χαζομαρες, δεν τιθεται τετοιο θεμα, μολις γινει καλα η μικρη θα μπει μια πολλη ωραια αγγελια χαριζεται ημιαιμη μπλε ρωσικη, η βρετανικη και μετα θα ανακρινεις τους υποψηφιους γονεις....εγω μακαρι να μπορουσα να την φιλοξενησω αλλα εχω 2 μοσχαρια εκ των οποιων το ενα (Τσαμπικος) εχει χασει μεσα σε 2 μερες 300γρ ( απο 8.4 εγινε 8.1) και τον εχω υπο συνεχη παρακολουθηση να δω αν του συμβαινει κατι....:(

Εχω και ολα τα γατια που φροντιζει η θεια μου στο Μ. Πευκο....ευτυχως φετος δεν εχουμε πολλες γεννησεις

και υστερα τα λεφτα που δινονται για ψυχουλες ....πιστεψε σου ερχονται πισω..διπλα και τριπλα:D:D

οποτε θες παρε τηλ. απλα να εχεις υποψιν σου οτι την επομενη βδομαδα δευτερα εως και Τεταρτη θα ειμαι εκτος αθηνων, επαγγελματικο ταξιδι.

Κορίτσια καλησπέρα!Τι μου κάνετε;
Αναρωτιόμουν,πόσο περίπου πιστεύετε να στοιχίσει η επίσκεψη και η αντιβίωση στο γιατρό;Γιατί αν δεν είναι πολλά (βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό πάντα,αναλόγως την τσέπη :) ) θα τα βάλουμε εμείς για να μην σας ταλαιπωρούμε κι εσάς.

καλησπερα!!!!! ο δικος μου χρεωνει 30 ευρω, αμα κανει κατι στο γατακι!!! δηλαδη καμια ενεση, κανα ορο, καμια σταγονα κτλ,αν πας απλα να το δει δεν σε χρεωνει τιποτα!!! για εξετασεις χρεωνει αιματολογικες, ουρων, κτλ ειναι 60 ευρο. εμβολια 30 ευρω, στειρωση θηλυκο 50, αρσενικο 25, αν χρειαστει νοσηλεια και παρακολουθηση, μαζι με εγχειρηση και κτλ ποτε δεν ξεπερνα τα 150. βασικα εγινε κτηνιατρος γιατι το ηθελε και οχι επειδη δεν μπηκε ιατρικη!!! λατρευει τα ζωα!! φαντασου το 2007 με τον μεγαλο καυσωνα του ειχα παει μια γατα απο τον κηπο της θειας μου η οποια ειχε αρχισει να γενναει αλλα τα παιδια ηταν πεθαμενα και οταν του πηγα την γατα ειχε μια μερα ( το ανακαλυψα μια μερα αργοτερα) ενα μωρακι πισω της. τσπ οταν την πηγα την βλεπει και μου εριξε ενα βρισιμο, οτι ουτε στην ζιμπαμπουε δεν ειναι τα ζωα ετσι, η γατα ειχε πυρετο, σηψαιμια, μωρα μεσα της νεκρα κτλ... τολμησα να του πω οτι ξερεις αν η γατα υποφερει καλυτερα να την κοιμησουμε να μην υποφερει....καλα με πεταξε εξω απο το ιατρειο....ως απαραδεκτη επειδη και μονο το ειπα, η γατα χειρουργηθηκε, εμεινε 2 βδομαδες στο ιατρειο με ορους και αντιβιωση, και το κοστος 120 ευρω...η γατα εζησε ευτιχισμενη και χαρουμενη για 3 χρονια!!

καλε σταματα να λες οτι νρεπεσαι και τετοιες χαζομαρες, δεν τιθεται τετοιο θεμα, μολις γινει καλα η μικρη θα μπει μια πολλη ωραια αγγελια χαριζεται ημιαιμη μπλε ρωσικη, η βρετανικη και μετα θα ανακρινεις τους υποψηφιους γονεις....εγω μακαρι να μπορουσα να την φιλοξενησω αλλα εχω 2 μοσχαρια εκ των οποιων το ενα (Τσαμπικος) εχει χασει μεσα σε 2 μερες 300γρ ( απο 8.4 εγινε 8.1) και τον εχω υπο συνεχη παρακολουθηση να δω αν του συμβαινει κατι....:(

Εχω και ολα τα γατια που φροντιζει η θεια μου στο Μ. Πευκο....ευτυχως φετος δεν εχουμε πολλες γεννησεις

και υστερα τα λεφτα που δινονται για ψυχουλες ....πιστεψε σου ερχονται πισω..διπλα και τριπλα:D:D

οποτε θες παρε τηλ. απλα να εχεις υποψιν σου οτι την επομενη βδομαδα δευτερα εως και Τεταρτη θα ειμαι εκτος αθηνων, επαγγελματικο ταξιδι.

Για το θέμα του υποσιτισμού του Τσαμπίκου,έχω μόνο να δώσω περαστικά.Κι ο δικός μου απ'τα 7.5 πήγε στα 7.Ανησυχώ.Η μπάκα συρρικνώνεται...Χάνω ποσότητα απ'το γατί μου!!!(Πέραν της πλάκας,καλή επιτυχία στη δίαιτα!Εμείς κάνουμε 1.5 χρόνο τώρα σταδιακά!).
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη!Ελπίζω να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε εμείς στα έξοδα του κτηνίατρου (που ρωτώ ξανά,όποιος γνωρίζει περίπου τιμές να μου πει please!),αλλιώς θα σημάνω συναγερμό!!!

Χμ,μάλλον βρεττανωειδής πρέπει να 'ναι.Έχει στοιχεία blue αλλά και tabby!Θα μας πει κι ο γιατρός όταν τη δει!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back