valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Λουκία μου είναι 1,5 μηνός και θα ήθελα πολύ να την κάνω μπάνιο, γιατί μόλις άρχισε να ανεβαίνει και στο κρεβάτι μου και δεν νιώθω πολύ άνετα.. Δεν ξέρω όμως αν κάνει ακόμη και πως! Πρέπει να έχω ειδικό σαμπουάν? Ισχύουν ειδικοί κανόνες??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Οι γάτες πλένονται μόνες τους, και είναι γενικά πολύ καθαρά ζωα... Αν θές τα ποδαράκια μπορείς να τα καθαρίσεις με ένα μωρομάντηλο, αν νομίζεις ότι είναι βρώμικα απο την άμμο....
Εγω κοιμάμε μια ζωη με γάτες και δεν έχω καθαρίσει καμία...

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
) όπως Johnsons'. Μην της βρέξεις το πρόσωπο για να μην τρομάξει αλλά καθαρισέ το με υγρό πανί.Φρόντισε να την ξεβγάλεις πολύ καλά, και να την στεγνώσεις επίσης πολύ καλά.
RedCat
Διάσημο μέλος
).Λοιπον, μπορείς να βρέξεις ένα πανάκι και να βάλεις επάνω λίγο Hybitane (το βρίσκεις στο φαρμακείο) το οποίο απολυμαίνει.
Επίσης, μπορείς να πάρεις μια ειδική λοσιόν που είναι για στεγνό καθάρισμα (Αλλα με προσοχή, μην παει σε ματάκια μυτουλες και τέτοια) αυτό το παίρνεις από πετ-σοπ...
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
αν παρολα αυτα επιμενεις να το κανεις μπανιο θα σου ελεγα οτι καλο ειναι να περιμενεις ακομα 1-2 μηνες.θα το κανεις με χλιαρο νερο και σαμπουαν ειδικο για γατες(καλο ειναι να μην παει νερο στα αφτια μεσα) ή με ουδετερο ph.σκουπισμα με πετσετα και μετα μπιστολακι στο σιγανο και οχι στο κεφαλι.και κατι που ξεχασα,δεν θα πρεπει να το κανεις συχνα 1 φορα ανα 2-3 μηνες το πολυ
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απλά βρε παιδιά, δεν είμαι καθόλου συνηθισμένη και η Λουκίτσα δεν μυρίζει πια μωρό, όπως στην αρχή... Και τα ποδαράκια της και το πωπουδάκι της (
) δεν είναι πολύ καθαρά και το πρόσωπο μου είναι ευαίσθητο σε μολύνσεις...Καλά, εννοείται αν την πλύνω, θα την κρατήσω μέσα εκείνη την ημέρα!!
Γενικά. όλο μέσα είναι... Απλά την νύχτα για να κοιμηθούμε την βγάζω έξω, γιατί μπορεί να θέλει τουαλέτα...

Άσε που αυτό το κουδουνάκι σε τρελαίνει. Μην φεύγω από το θέμα όμως..
Μπορεί να την απολυμάνω έτσι αντί να την πλύνω, αλλά γενικά (και συγγνώμη) δεν μπορώ να είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με τον αυτοκαθαρισμό της!!
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
είναι πολύ μικρούλα για μπάνιο.Μπορεί να σου κρυ'ωσει, αν και γενικά δεν προτιμω το μπάνιο στις γατούλες (Εκτός αν τους αρέσειΤελικα εδω μεσα μονο στη Μαιρη μου αρεσει το μπανιο??
Χωρις πλακα παθαινει οταν βλεπει βρυση ανοιχτη,,ερχεται να μπει απο κατω..φυσικα δεν της βαζω και σαμπουαν--δε το χρειαζεται ,αλλα ενα ντουζακι το παιρνει
![]()
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Είναι μωράκι βρε ακόμα, γι' αυτό!γενικά (και συγγνώμη) δεν μπορώ να είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με τον αυτοκαθαρισμό της!!

Σιγά σιγά θα μάθει και θα καθαρίζεται καλύτερα. Εδώ τα κατάφερε ο δικός μου, που έχει και πρόβλημα...
Fotini
Διάσημο μέλος
, την πιέζω αρκετά για να κάτσει, αλλά θέλω να τη βλέπω καθαρή (με την ανθρώπινη έννοια).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και αν αποφασίσω να της κάνω ένα μπάνιο, πρέπει να αγοράσω ειδικό σαμπουάν για γάτες?
Άλλη μία απορία είναι ότι δεν θα τρομάξει με τον θορυβο που κ΄ναει το πιστολάκι???
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
και γω δε συμφωνω για το μπάνιο εκτός αν συντρέχει σοβαρός λόγος.τη μικρη μου που βρηκα στο δρομο είχε κάνει κόμπους απο τη βρωμιά καθότι και μακρύτριχη και αναγκάστηκα να την πλύνω.εδω είχα διαβάσει για το dove (το σαμπουάν)και την έκανα με αυτό.ούτε αλλεργία ούτε τίποτα. καλό σκούπισμα και στέγνωμα με πιστολάκι .(2 την κρατάγαμε φοβήθηκε πολυ)
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω την κανω μια φορα το καλοκαιρι γιατι κιλιεται και στο μπαλκονι περισοτερο αλλα κανει και ζεστη.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool