ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Αν δεις να΄χει πυρετό μην του δώσεις depon είναι δηλητηριώδες για τα ζώα.Ο γιατρός μου μου είχε προτείνει παιδική ασπιρίνη.Μήπως έχει πυρετό και δεν τρώει;Τα αυτιά του και οι πατούσες του αν έχει, θα΄ναι πολύ ζεστές.![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οσων αφορα τα φαρμακα,καλο θα ειναι να τελειωσει η θεραπεια για τους μυκιτες και μετα να τπυ δωσεις οτιδηποτε αλλο.Ειδικα αν το γατακι νοσει και σε ακτι αλλο και δεν το εχετε καταλαβει,μπορει να το επιβαρυνει ασχημα.
Καλο θα ειναι να μην του δεινεις κονσερβες gourme και τετοια,που ειναι για μεγαλα γατακια.Μια πολυ καλη κονσερβα ειναι της hill's η a/d.Eιναι πολυ καλη και δυναμωτικη.Ακομα και το χαπι για τους μυκητες μπορεις να του το κανεις σκονη και να το ανακατευεις με την a/d.Αραιωνεται και με νερακι αυτη η τροφη και ταιζεται και με συριγγα.
Το τελευταιο που θα σε απασχολει ειναι ανα ειναι βρωμιαρακος!!!Να γινει πρωτα καλα και μετα θα δεις οτι θα λαμψει απο μονος του!!!!

Υ.Γ μπορεις να παρεις και μια 2η γνωμη απο εναν γιατρο,αν νιωθεις οτι δεν σε καλυπτει μονο ο ενας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν έχω σκοπό να του δώσω ότιδηποτε χωρίς να μου πεί ο γιατρός...
Θα ψάξω να βρώ τις κονσέρβες που μου είπες... Σε 2-3 πετ shops που πήγα δεν βρήκα πολύ καλες τροφές... μέχρι και την friskies βρήκα.Αυτο από το οποίο πήρα την Canin που του δίνω είναι λίγο μακρία... Ελπίζω να έχει αυτές τις hills που μου λες...
Υπάρχει όμως λόγος που παράτησε ξαφνικά την ξηρή;
Ναι για γιατρό άρχησα να το σκεφτομαι...
δευτέρα μάλλον θα το ξαναπάρω... ϊσως και σήμερα...
Σήμερα έίναι πολύ άσχημα το μικρό μου χειρότερα από χθές...
Σουριγάτα
Νεοφερμένο μέλος
Γειά σας και πάλι,Σ'ευχαροστώ Σιένα,
Δεν έχω σκοπό να του δώσω ότιδηποτε χωρίς να μου πεί ο γιατρός...
Θα ψάξω να βρώ τις κονσέρβες που μου είπες... Σε 2-3 πετ shops που πήγα δεν βρήκα πολύ καλες τροφές... μέχρι και την friskies βρήκα.Αυτο από το οποίο πήρα την Canin που του δίνω είναι λίγο μακρία... Ελπίζω να έχει αυτές τις hills που μου λες...
Υπάρχει όμως λόγος που παράτησε ξαφνικά την ξηρή;
Ναι για γιατρό άρχησα να το σκεφτομαι...
δευτέρα μάλλον θα το ξαναπάρω... ϊσως και σήμερα...
Σήμερα έίναι πολύ άσχημα το μικρό μου χειρότερα από χθές...
Υπάρχει μια πολύ καλή ξηρά τροφή της Royal Canin που είναι για γατάκια από 1 έως 3 μηνών. Λέγεται weaning και είναι ό,τι πρέπει για να περάσει το γατάκι από το γάλα στην τροφή. είναι μαλακές κροκετούλες και μπορούν να την φάνε. Όσο για τους μύκητες, το sporanox που έδινα εγώ στο γατάκι, είναι κάψουλες για ανθρώπους, δεν είναι κτηνιατρικό φάρμακο. Η κάθε κάψουλα έχει μέσα κάτι πολύ μικρά "μπιλάκια", τα οποία θα πρέπει να μοιράσεις σε δόσεις ανάλογα με το βάρος του γατιού, αλλά μετά είναι εύκολο να τα κρύψεις στο φαγητό του και ούτε που θα το καταλάβει.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Εγώ του δικού μου μια φορά που είχε αρρωστήσει του χα δώσει παιδική ασπιρίνη,του΄πεφτε ο πυρετός κι έτρωγε.. μέχρι να τον πάω στο γιατρό.(Σαββατοκύριακο ήτανε)Το πήρες στο γιατρό σήμερα;Μην το αφήσεις με πυρετό...έρχεται Σαββατοκύριακο!!Δώστου λίγη βιταμίνη με το ζόρι..περιμένω νέα του..έχω ανησυχήσει.![]()
maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το χαζό μου τρώει τις κονσέρβες σαν τρελό... Νάζια μου κάνει για να μη φάει την ξηρά τροφή αυτό κατάλαβα εγω. Του πήρα και hills σήμερα που είναι καλύτερη...
Αλλά πάλι προτιμησε την κονσέρβα της Canin. Δεν του την έβαλα όλη όμως του έβαλα μισή και του έβαλα και μισή ξηρή της hills. Για να δούμε. Αν μέχρι τα απόψε δεν φάει την ξηρη θα του βάλω και το άλλο μισό κονσερβακι... Δεν ξέρω αν κάνω καλά αλλά ξέρω πως η ξηρή έχει παραπάνω βιταμίνες και γι αυτό θέλω να τρώει αυτήν.
Τώρα για τους μύκητες πήρα τον γιατρό τηλέφωνο μου είπε πως πρέπει να περιμένω 3-4 μέρες τουλάχιστο για να δώ διαφορά από τα χάπια. Εντωμεταξύ είπα σε ακόμη μια κοπέλα που έχει γατιά ότι έχει μύκητες ο δικός μου και μου λέει α ναι θα έχετε τα χαπάκια για 20 μέρες...
Οπόταν φαντάζομαι αυτή είναι η αγωγή που δίνεται...
Αυτό που σκεύτηκα είναι αν ψαξω να βρώ έλαιο σπόρων γκρέιπφρουτ της Apivita. Διάβασα κάπου στο site ότι βοηθά πολύ. Το έχει δοκιμάσει κανείς. Αφου είναι κάτι τελείως φυσικό νομίζω δεν θα πειράξει καθόλου το γατάκι... Τί νομίζετε;
Αααα! Πήρε και τη βιταμίνη του πολύ εύκολα τώρα το βραδάκι!
Το κονσερβάκι το ρούφηξε για να δούμε τη ξέρη τροφή τι θα την κάνει...
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

'Ασε που του χάλασε και το στομάχι....για πειράματα είμαστε τώρα..

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Υποψιάζομαι ότι μου μιλάς στον πληθηντικό..Αυτό το έλαιο σπόρων που λες το είχε πάρει ο άντρας μου σαν ¨δυναμωτικό του ανοσοποιητικού" είναι πάρα πολύ πικρό,μην του το δώσεις..σαν κώνιο είναι!!!
'Ασε που του χάλασε και το στομάχι....για πειράματα είμαστε τώρα..![]()

μήν ξανακούσω ¨σας ανησύχησα"γιατί θα πέσω απ΄το μπαλκόνι...

ενικός από δω και πέρα...

maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό το έλαιο σπόρων που λες το είχε πάρει ο άντρας μου σαν ¨δυναμωτικό του ανοσοποιητικού" είναι πάρα πολύ πικρό,μην του το δώσεις..σαν κώνιο είναι!!!
'Ασε που του χάλασε και το στομάχι....για πειράματα είμαστε τώρα..![]()
Νόμιζα πως είναι για να το αλήψεις πάνω στις πληγές όχι για να του το ποτίσω...

maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υποψιάζομαι ότι μου μιλάς στον πληθηντικό..μήν ξανακούσω ¨σας ανησύχησα"γιατί θα πέσω απ΄το μπαλκόνι...
ενικός από δω και πέρα...
![]()
Χαχα! μου ξεφέγει πότε πότε ο πληθυντικός.... Είμαι ευγενικό κορίτσι...

Χαχα!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Αυτό που λέω έπρεπε να στάξεις συγκεκριμένο αριθμό σταγόνων σε μισό ποτήρι νερό και να το πιείς..λες να μην είναι το ίδιο;Και αυτό πάντως έλεγε ότι γιατρεύει μύκητες και ένα σωρό άλλα..αλλά δεν πινότανε σκέτο δηλητήριο!!Και να το αλοίψεις δηλαδή υπάρχει φόβος να το γλύψει..θα πάθει το καημένο.Νόμιζα πως είναι για να το αλήψεις πάνω στις πληγές όχι για να του το ποτίσω...![]()

maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ Μαρία πάντα βάζω τοπικά canesten ή άλλες κρέμες για μύκητες δίνω και καλής ποιότητας τροφή και βιταμίνες και παντα έχω καλά αποτελέσματα. (Χάπι ή σιρόπι δεν έχω δώσει)
Όποια θεραπεία πάντως το σίγουρο είναι ότι πρέπει να ακολουθηθεί μέχρι την αντίστοιχη ημερομηνία που μας είπαν και όχι νωρίτερα, παρόλο αν δούμε βελτίωση. Επίσης θέλει χρόνο, πολύ, για να ξαναβγούν οι τρίχες και να γίνει όπως πρίν.

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα περιμένω μέχρι την Πέμπτη και Παρασκευή θα πάρω τηλέφωνο το γιατρό.
Τις καλύτερες τροφές του έχω. Κούκλος έγινε μέσα σε μια βδομάδα που τον έχω... αλλά κάθε μέρα βρίσκω όλο και περισσότερες περιοχές με τρίχες ου λείπουν.
Εντωμεταξύ το χάπι δεν το παίρνει σωστό. Ο γιατρός το έκοψε σε 8 μέροι και μας είπε να παίρνουμε ένα κομματάκι κάθε μέρα...
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να περάσουν τουλαχιστο 7 μέρες. Αν δεν δω διαφορά όμως θα τον πάρω και αλλού. Το γλυκό μου σε κάποια σημεία έχει φανεί το κόκαλό του...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool