mimikaki
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Τα έκανε στον καναπέ πάνω στο κουβερτάκι του Ισίδωρου!
Χθες του έδειξα 100 φορές την άμμο του, αλλά απ'ότι φαίνεται δεν κατάλαβε! Οι γονείς μου είναι έξαλλοι! Τι να κάνω;;;
Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό! Και ως τώρα είχα πάρα πολλά γατιά! Σας παρακαλώ βοηθείστε με! Οι γονείς μου είπαν πως αν συνεχίσει έτσι θα φύγει!
Προς το παρόν έβαλα μερικά από τα κακάκια του μέσα στην άμμο του για να τα δει!Τι άλλο να κάνω για να καταλάβει;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Εγώ όταν είχα το Βαλεντίνο, παρά το γεγονός οτι δεν φοβόταν το Σίβα, οταν τον έβαλα στην τουαλέτα του, άρχισε να μουγκρίζει και έβγαλε νύχια. έτσι έβαλα ξεχωριστή λεκάνη.
Τέλειος είναι!!!

chrisidor
Δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
chrisidor
Δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
αν ειναι αγορι νομιζω οτι τα εκανε επανω στο κουβερτακι του ισιδωρου για να του κανει εμφανει την παρουσια του αυτο με το μπανιο σωστο μπορει να εχει μπερδευτει το ερημοΌχι, μίλησα με τη γιατρό στο τηλέφωνο και μου είπε να περιμένω 2-3 μέρες να μας συνηθίσει λίγο και μετά να το πάω για εμβόλιο.Πάντως μου είπε να του βάλω αμπούλα για τους ψύλλους. Για τα σκουλίκια θα μου δώσει ένα χάπι όταν τον πάω. Εμένα αγόρι μου φαίνεται! Όσον αφορά την τουαλέτα, της είπα ότι τα έκανε στον καναπέ και μου είπε το βράδυ να τον περιορίσουμε στο μπάνιο μαζί με την άμμο του για να την μάθει!
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Βέβαια δεν πήγε μόνος του. Τον είδα που έκανε κάτι περίεργα πάνω στον καναπέ και αμέσως τον πήγα στην άμμο. Στην αρχή το έπαιζε δύσκολος και ήθελε να φύγει, αλλά τον κρατούσα με το ζόρι μέχρι που τα έκανε! Μετά έσκαψε και λίγο.
Πάλι καλά! Ελπίζω τώρα να έπιασε το νόημα και να κάνει και τα κακά του εκεί!
Ο Ισίδωρος εξακολουθεί να τον μυρίζει και μετά να του κάνει χχχχ! Ο μικρός του κάνει τούμπες! Έχουν ξετρελαθεί με κάτι μπαλάκια με κουδουνάκι που τους έφερε σήμερα ο μπαμπάς μου και παίζουν!Που και που ο Ισίδωρος πηδάει πάνω στον μικρό, αλλά δεν τον γρατζουνάει!
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
chrisidor
Δραστήριο μέλος
! Έμαθε και πηγαίνει μόνο του στην άμμο! Τώρα σιγά σιγά πρέπει να του μάθω και το πορτάκι για βγει η άμμος του στο μπαλκόνι (τώρα την έχω στο δωμάτιο μου)!Το μόνο πρόβλημα είναι οι ψύλλοι
! Χθες κατά τις 8 το βράδυ, έβαλα και στους δυο αμπούλες Frontline, αλλά κατά τις 10 είδα πάνω στο μικρό έναν ψύλλο! Πως γίνεται αυτό; Σας έχει τύχει να μην πεθάνουν μετά από αμπούλα; Εγώ πρώτη φορά το βλέπω!
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν εμπιστεύομαι τις αμπούλες. Είχα βάλει μια φόρα στην Mici και παρ' όλα αυτά ξυνόταν. Έτσι το πήρα απόφαση και ας τρωω γρατσουνιές να την ψεκάζω παντού με το spray Frontline.Το μόνο πρόβλημα είναι οι ψύλλοι! Χθες κατά τις 8 το βράδυ, έβαλα και στους δυο αμπούλες Frontline, αλλά κατά τις 10 είδα πάνω στο μικρό έναν ψύλλο! Πως γίνεται αυτό; Σας έχει τύχει να μην πεθάνουν μετά από αμπούλα; Εγώ πρώτη φορά το βλέπω!
![]()
Ίσως από πριν πρέπει να του κανείς ένα μπανάκι για να φύγει ότι έχει πάνω στο δερματάκι και στην γουνιτσα του και μετά από 48 ώρες όπως λεει στις οδηγίες να το ψεκάσεις. Αυτό το λεω από εμπειρία μου, όταν την είχα μαζέψει ήταν πολύ βρώμικη και γεμάτη ψύλλους, την ψέκασα με αυτό και δεν έκανε δουλεία. Την έκανα μπάνιο και μετά την ψέκασα τότε δούλεψε καλά.
Από όσο μου έχει πει η κτηνίατρος, οι αμπούλες είναι ιδανικές για τις μεγάλες γάτες. Για τις μικρές είναι καλύτερα το spray.
Ismini
Διάσημο μέλος
Νομίζω καλύτερα σκόνη και όχι spray γιατί τις τρομάζει το ΦΦΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΑπό όσο μου έχει πει η κτηνίατρος, οι αμπούλες είναι ιδανικές για τις μεγάλες γάτες. Για τις μικρές είναι καλύτερα το spray.

Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπάρχει σκόνη Frontline;;; Αν την γλύφει, θα έχει ακόμα δράση;;;Νομίζω καλύτερα σκόνη και όχι spray γιατί τις τρομάζει το ΦΦΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤ![]()
Ναι, τη τρομάζει το spray, αλλά είναι αποτελεσματικό από ότι η αμπούλα πάντως. Ευτυχώς όμως, που καταλαβαίνει ότι είναι για το καλό της. Το έχει συνηθίσει πια εδώ και 7 μήνες. Όπως και το μπάνιο που το μισεί αφάνταστα. Έτσι έχω να δω ψύλλους από τότε που την βρήκα, μιας και συνήθως είναι έξω τις περισσότερες ώρες που λείπουμε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boy_gr
Νεοφερμένο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
(Μπορεσα), εδω ειναι το αρθρο για τους ψυλους: https://www.mypetz.gr/threads/Θάνατος-στους-ψύλλους.219218/
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
μολυνονται απο τσιμπημα κουνουπιου που φερει το σκουληκι.το συγκεκριμενο σκευασμα προστατευει και απο αυτα τα σκουληκια και το βαζεις στο δερμα πισω απο το λαιμο
mimikaki
Διάσημο μέλος
απλα να πω οτι ενα φαρμακο που μου προτεινε χτες ο κτηνιατρος μου για τους ψυλλους ειναι το stronghold(εγω μεχρι προτινος χρησιμοποιουσα το frontline).το συγκεκριμενο ομως προστατευει και απο καποια σκουληκια που προσφατα ανακαλυφθηκε οτι προκαλουν ασθενεια στην καρδια των γατιων(heart worms).ειναι πολυ δυσκολη η ανιχνευση τους γιατι μονο τα θηλυκα μπορουν να εντοπιστουν τη στιγμη που η γατα μπορει να εχει ενα μονο ενηλικο αρσενικομολυνονται απο τσιμπημα κουνουπιου που φερει το σκουληκι.το συγκεκριμενο σκευασμα προστατευει και απο αυτα τα σκουληκια και το βαζεις στο δερμα πισω απο το λαιμο
![]()
εμενα αυτο μου ειχε πει να βαζω η κτηνιατρος οτι ειναι το καλυτερο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool