Νέο γατάκι!

να το χαιρεσαι!!! φαινεται πολυ καλο!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς είναι όμορφο, αλλά όχι και πολύ σπίρτο!:(
Τα έκανε στον καναπέ πάνω στο κουβερτάκι του Ισίδωρου!:sick: :mpliaks:
Χθες του έδειξα 100 φορές την άμμο του, αλλά απ'ότι φαίνεται δεν κατάλαβε! Οι γονείς μου είναι έξαλλοι! Τι να κάνω;;;
Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό! Και ως τώρα είχα πάρα πολλά γατιά! Σας παρακαλώ βοηθείστε με! Οι γονείς μου είπαν πως αν συνεχίσει έτσι θα φύγει!:(
Προς το παρόν έβαλα μερικά από τα κακάκια του μέσα στην άμμο του για να τα δει!Τι άλλο να κάνω για να καταλάβει;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπομονή χρειάζεται. Την ώρα που τα κάνει συνήθως πάρτο και βάλτο στην άμμο. Και σκάλισε λίγο με το φτυαράκι. Θα το πιάσει το νόημα!

Υπομονή. Το καημένο είναι ταραγμένο γιατί ήρθε σε καινούργιο χώρο. Βάλε ξεχωριστές τουαλέτες. Προφανώς του μυρίζει ο Ισίδωρος στην άλλη γι αυτο δεν ήθελε να πάει εκεί.
Εγώ όταν είχα το Βαλεντίνο, παρά το γεγονός οτι δεν φοβόταν το Σίβα, οταν τον έβαλα στην τουαλέτα του, άρχισε να μουγκρίζει και έβγαλε νύχια. έτσι έβαλα ξεχωριστή λεκάνη.
Τέλειος είναι!!!:up:

Τους έχω χωριστές τουαλέτες!

νομίζω ότι θα συνηθισει...ακόμα είναι ταραγμένο από την "μετακόμιση" μάλλον...τελικά το πήγες στον γιατρό? έμαθες αν είναι αγόρι ή κορίτσι?

Όχι, μίλησα με τη γιατρό στο τηλέφωνο και μου είπε να περιμένω 2-3 μέρες να μας συνηθίσει λίγο και μετά να το πάω για εμβόλιο.Πάντως μου είπε να του βάλω αμπούλα για τους ψύλλους. Για τα σκουλίκια θα μου δώσει ένα χάπι όταν τον πάω. Εμένα αγόρι μου φαίνεται! Όσον αφορά την τουαλέτα, της είπα ότι τα έκανε στον καναπέ και μου είπε το βράδυ να τον περιορίσουμε στο μπάνιο μαζί με την άμμο του για να την μάθει!

Έχει δίκιο η γιατρός σου. Τον δικό μου όταν τον μάζεψα άρρωστο από το δρόμο και τον άφησα κάποιες μέρες στο γιατρό για να του κάνει θεραπεία, τον πήρα έτοιμο εκπαιδευμένο! Δέκα μέρες που τον είχε στο κλουβάκι με την άμμο του, έμαθε αναγκαστικά να πηγαίνει εκεί, και δεν μου έχει λερώσει ποτέ μες στο σπίτι, απαρόλο που η άμμος είνια στην βεράντα. Μου νιαουρίζει, του ανοίγω την πορτα και πάει και κάνει. Αν τον περιορίσεις σ'ένα χώρο, π.χ. το μπάνιο όπως σου είπε η γιατρός, θα αναγκαστεί να πηγαίνει εκεί. Ακόμα καλύτερα αν έχεις WC που είναι και μικρότερος ο χώρος.

αυτό ήθελα να σου προτείνω και εγω. να περιοριστεί σε ένα μικρότερο χώρο. Επειδή ειναι μικρό καλό είναι προς το παρόν να τα έχεις όλα πολύ κοντά.. (άμμο, φαγητό, νερό) και μετά σιγα σιγα δείχνοντας του που τα βάζεις τα απομακρύνεις το ένα από το άλλο. Ο ισιδωρος πως είναι? δείχνε του λίγη έξτρα τρυφεροτητα αυτόν τον καιρο..

Όχι, μίλησα με τη γιατρό στο τηλέφωνο και μου είπε να περιμένω 2-3 μέρες να μας συνηθίσει λίγο και μετά να το πάω για εμβόλιο.Πάντως μου είπε να του βάλω αμπούλα για τους ψύλλους. Για τα σκουλίκια θα μου δώσει ένα χάπι όταν τον πάω. Εμένα αγόρι μου φαίνεται! Όσον αφορά την τουαλέτα, της είπα ότι τα έκανε στον καναπέ και μου είπε το βράδυ να τον περιορίσουμε στο μπάνιο μαζί με την άμμο του για να την μάθει!
αν ειναι αγορι νομιζω οτι τα εκανε επανω στο κουβερτακι του ισιδωρου για να του κανει εμφανει την παρουσια του αυτο με το μπανιο σωστο μπορει να εχει μπερδευτει το ερημο

Μόλις έκανε τσίσα του στην άμμο!:up:
Βέβαια δεν πήγε μόνος του. Τον είδα που έκανε κάτι περίεργα πάνω στον καναπέ και αμέσως τον πήγα στην άμμο. Στην αρχή το έπαιζε δύσκολος και ήθελε να φύγει, αλλά τον κρατούσα με το ζόρι μέχρι που τα έκανε! Μετά έσκαψε και λίγο.
Πάλι καλά! Ελπίζω τώρα να έπιασε το νόημα και να κάνει και τα κακά του εκεί!
Ο Ισίδωρος εξακολουθεί να τον μυρίζει και μετά να του κάνει χχχχ! Ο μικρός του κάνει τούμπες! Έχουν ξετρελαθεί με κάτι μπαλάκια με κουδουνάκι που τους έφερε σήμερα ο μπαμπάς μου και παίζουν!Που και που ο Ισίδωρος πηδάει πάνω στον μικρό, αλλά δεν τον γρατζουνάει!

κι εμενα η Τσικι στην αρχη τα εκανε εξω απο την αμμο.μετα με συμβουλεψαν σε ενα ξενο φορουμ να την περιορισω σε ενα δωματιο μεχρι να το μαθει καλα.εκει μεσα ειχε την αμμο,το φαγητο και το νερο της.μολις σιγουρευτηκα οτι πηγαινε στην αμμο οποτε ηθελε την αναγκη της και ηξερε πλεον που ειναι,την αφησα σιγα-σιγα να βγαινει και στα αλλα δωματια.σκεψου ποσο χαμενο αισθανεται το καημενουλη μεσα σ'ολοκληρο το σπιτι,ειναι γι'αυτο τελειως καινουργιο περιβαλλον.

Ευτυχώς όλα καλά με το μικρό:) ! Έμαθε και πηγαίνει μόνο του στην άμμο! Τώρα σιγά σιγά πρέπει να του μάθω και το πορτάκι για βγει η άμμος του στο μπαλκόνι (τώρα την έχω στο δωμάτιο μου)!

Το μόνο πρόβλημα είναι οι ψύλλοι:mad: ! Χθες κατά τις 8 το βράδυ, έβαλα και στους δυο αμπούλες Frontline, αλλά κατά τις 10 είδα πάνω στο μικρό έναν ψύλλο! Πως γίνεται αυτό; Σας έχει τύχει να μην πεθάνουν μετά από αμπούλα; Εγώ πρώτη φορά το βλέπω!:hmm:

Το μόνο πρόβλημα είναι οι ψύλλοι:mad: ! Χθες κατά τις 8 το βράδυ, έβαλα και στους δυο αμπούλες Frontline, αλλά κατά τις 10 είδα πάνω στο μικρό έναν ψύλλο! Πως γίνεται αυτό; Σας έχει τύχει να μην πεθάνουν μετά από αμπούλα; Εγώ πρώτη φορά το βλέπω!:hmm:
Δεν εμπιστεύομαι τις αμπούλες. Είχα βάλει μια φόρα στην Mici και παρ' όλα αυτά ξυνόταν. Έτσι το πήρα απόφαση και ας τρωω γρατσουνιές να την ψεκάζω παντού με το spray Frontline.
Ίσως από πριν πρέπει να του κανείς ένα μπανάκι για να φύγει ότι έχει πάνω στο δερματάκι και στην γουνιτσα του και μετά από 48 ώρες όπως λεει στις οδηγίες να το ψεκάσεις. Αυτό το λεω από εμπειρία μου, όταν την είχα μαζέψει ήταν πολύ βρώμικη και γεμάτη ψύλλους, την ψέκασα με αυτό και δεν έκανε δουλεία. Την έκανα μπάνιο και μετά την ψέκασα τότε δούλεψε καλά.
Από όσο μου έχει πει η κτηνίατρος, οι αμπούλες είναι ιδανικές για τις μεγάλες γάτες. Για τις μικρές είναι καλύτερα το spray.

Από όσο μου έχει πει η κτηνίατρος, οι αμπούλες είναι ιδανικές για τις μεγάλες γάτες. Για τις μικρές είναι καλύτερα το spray.
Νομίζω καλύτερα σκόνη και όχι spray γιατί τις τρομάζει το ΦΦΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤ:/:

Νομίζω καλύτερα σκόνη και όχι spray γιατί τις τρομάζει το ΦΦΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤ:/:
Υπάρχει σκόνη Frontline;;; Αν την γλύφει, θα έχει ακόμα δράση;;;:hmm: Ναι, τη τρομάζει το spray, αλλά είναι αποτελεσματικό από ότι η αμπούλα πάντως. Ευτυχώς όμως, που καταλαβαίνει ότι είναι για το καλό της. Το έχει συνηθίσει πια εδώ και 7 μήνες. Όπως και το μπάνιο που το μισεί αφάνταστα. Έτσι έχω να δω ψύλλους από τότε που την βρήκα, μιας και συνήθως είναι έξω τις περισσότερες ώρες που λείπουμε.

αυτο με τις αμπουλες το εχω παρατηρησει κι εγω.εβαλα πριν καμια εβδομαδα και στα δυο γατακια μου αλλα παρατηρω οτι παλι ξινονται που και που.κανει να τους ψεκασω και με το σπρει η' να περασει κανενας μηνας και μετα?

Δεν ξερω μαρκα, αλλα εγω σκονη χρησιμοποιησα οποτε χρειαστηκε να εξολοθρευσω ψυλλους. Και σε σκυλια και σε γατες. Μονο στο κεφαλι εριξα ελαχιστο ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. Αφησα να δρασει για οσο εγραφε το κουτι (λιγοτερο απο 15') και τα προσεχα να μη γλυφτουν και μετα ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΠΑΝΙΟ. Καπου εδω μεσα εχει αρθρο για ψυλους αλλα δεν μπορω να ψαξω τωρα.
(Μπορεσα), εδω ειναι το αρθρο για τους ψυλους: https://www.mypetz.gr/threads/Θάνατος-στους-ψύλλους.219218/

απλα να πω οτι ενα φαρμακο που μου προτεινε χτες ο κτηνιατρος μου για τους ψυλλους ειναι το stronghold(εγω μεχρι προτινος χρησιμοποιουσα το frontline).το συγκεκριμενο ομως προστατευει και απο καποια σκουληκια που προσφατα ανακαλυφθηκε οτι προκαλουν ασθενεια στην καρδια των γατιων(heart worms).ειναι πολυ δυσκολη η ανιχνευση τους γιατι μονο τα θηλυκα μπορουν να εντοπιστουν τη στιγμη που η γατα μπορει να εχει ενα μονο ενηλικο αρσενικο:blink: μολυνονται απο τσιμπημα κουνουπιου που φερει το σκουληκι.το συγκεκριμενο σκευασμα προστατευει και απο αυτα τα σκουληκια και το βαζεις στο δερμα πισω απο το λαιμο:)

απλα να πω οτι ενα φαρμακο που μου προτεινε χτες ο κτηνιατρος μου για τους ψυλλους ειναι το stronghold(εγω μεχρι προτινος χρησιμοποιουσα το frontline).το συγκεκριμενο ομως προστατευει και απο καποια σκουληκια που προσφατα ανακαλυφθηκε οτι προκαλουν ασθενεια στην καρδια των γατιων(heart worms).ειναι πολυ δυσκολη η ανιχνευση τους γιατι μονο τα θηλυκα μπορουν να εντοπιστουν τη στιγμη που η γατα μπορει να εχει ενα μονο ενηλικο αρσενικο:blink: μολυνονται απο τσιμπημα κουνουπιου που φερει το σκουληκι.το συγκεκριμενο σκευασμα προστατευει και απο αυτα τα σκουληκια και το βαζεις στο δερμα πισω απο το λαιμο:)

εμενα αυτο μου ειχε πει να βαζω η κτηνιατρος οτι ειναι το καλυτερο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back