Μου ειχε πει να το κανω και εγω οταν της την βαζω μονη μου. Αλλα επειδη ειναι δυσκολο, απλα κοντενα(με το ψαλιδι)λιγο τις τριχες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κι εγώ αυτό του έχω βάλει. Το βάζεις ψιλά ανάμεσα στην ωμοπλάτη για να μη μπορεί να το γλύψει. Μάλιστα ενώ το έβαλα Οκτώβρη αν θυμάμαι καλά, ο γιατρός μου είπε ότι από τη στιγμή που είναι μέσα στο σπίτι δεν χρειάζεται να του ξαναβάλω πριν τον Μάρτη.απλα να πω οτι ενα φαρμακο που μου προτεινε χτες ο κτηνιατρος μου για τους ψυλλους ειναι το stronghold (εγω μεχρι προτινος χρησιμοποιουσα το frontline).το συγκεκριμενο ομως προστατευει και απο καποια σκουληκια που προσφατα ανακαλυφθηκε οτι προκαλουν ασθενεια στην καρδια των γατιων(heart worms).ειναι πολυ δυσκολη η ανιχνευση τους γιατι μονο τα θηλυκα μπορουν να εντοπιστουν τη στιγμη που η γατα μπορει να εχει ενα μονο ενηλικο αρσενικομολυνονται απο τσιμπημα κουνουπιου που φερει το σκουληκι.το συγκεκριμενο σκευασμα προστατευει και απο αυτα τα σκουληκια και το βαζεις στο δερμα πισω απο το λαιμο
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
πιεσα τη θηκη για να ανοιξει η τρυπα και μετα μες στον πανικο μου να μη φυγει η Τσικι απο την καρεκλα που κοιμοταν πηγα να το βαλω με το καπακι,με αποτελεσμα να χυθει μεσα στο καπακι το υγρο
κατι αλλο ενδιαφερον που εμαθα χτες...οι γατες εχουν πολυ μεγαλη ευαισθησια στο συκωτι γιατι τους λειπει ενα ενζυμο,με αποτελεσμα η συνεχης χορηγηση φαρμακων να τις επιβαρυνει.ετσι ο κτηνιατρος μου προτεινε αντι του χαπιου για τα ενδοπαρασιτα να κανουμε εξεταση κοπρανων και μονο αν βρισκουμε παρασιτο να παιρνει θεραπεια.επισης για τον ισιο λογο οι γατουλες ειναι πολυ ευαισθητες σε δηλητηριασεις.η πιο κοινη δηλητηριαση ειναι λεει απο depon

chrisidor
Δραστήριο μέλος
chrisidor
Δραστήριο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Σήμερα του έδωσα και το χαπάκι για τα σκουλικάκια. Ευτυχώς έμαθε και το πορτάκι του και δεν χρειάζεται να έχουμε άλλο την άμμο μέσα στο σπίτι!
Με τον Ισίδωρο τα πάνε πολύ καλά! Χθες μάλιστα ο Ισίδωρος τον έγλειψε για πρώτη φορά!
:kiss: Προσπάθησα να βάλω το βιντεάκι εδώ αλλά δεν γίνεται
. Θα το βάλω στην gallery!Είμαι πολύ χαρούμενη που ταίριαξαν τόσο γρήγορα! Τώρα κοιμούνται και οι δύο πάνω στο κρεβάτι μου! Είναι σχεδόν ίδιοι,
σαν μπαμπάς και παιδί!

Να και 2 νέες φωτογραφίες του Ζαχαρία!
Συνημμένα
Mika
Δραστήριο μέλος

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Να τα χαιρεσαι!!!
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Mε γέμισες χαρά!!!!!! Nασαι καλά κούκλα μου που έχεις σώσει και τους δύο απο το δρόμο. Aυτή είναι η επιβράβευση σου. 
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μόλις τους έπιασα στα πράσα!![]()
αχ ζαχαρωσα τι ομορφα τι αγκαλιτσες .......θελωωωωωωωωω
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
του my cat! Oι νέοι Γκάνταλφ και Άραγκορν του Nightfall. Oι «νεότεροι» ανατρέξτε στο αντίστοιχο θέμα. Aξίζει!!!! Aλήθεια βρε Nightfall τι κάνουν τα παιδιά; Kαιρό έχεις να μας βάλεις καμμιά φωτό. 
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Αυτούς έδειχνα στους γονείς μου για να τους πείσω να πάρουμε το Ζαχαρία! Ευχόμουν να αγαπηθούν και οι δικοί μου έτσι, και σιγά σιγά γίνεται!
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Eτσι; Aκόμα και η 6χρονη μου Mπιάνκα που απο τη μια μεριά δεν ήθελε με τίποτα παρέα μετά το χαμό της Mέλανι, που τη λάτρευε, βλέπω οτι η ζωή της έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον με τις δύο μικρές. Kι ας την ενοχλούν πολλές φορές.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool