Νέο γατάκι!

Εγω προχθες που πηγα στον κτηνιατρο, και του πηγα μια αμπουλα να βαλει στην σαρδελα την ξυρισε λιγο και την εβαλε κατ'ευθειαν πανω στο δερμα.
Μου ειχε πει να το κανω και εγω οταν της την βαζω μονη μου. Αλλα επειδη ειναι δυσκολο, απλα κοντενα(με το ψαλιδι)λιγο τις τριχες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απλα να πω οτι ενα φαρμακο που μου προτεινε χτες ο κτηνιατρος μου για τους ψυλλους ειναι το stronghold (εγω μεχρι προτινος χρησιμοποιουσα το frontline).το συγκεκριμενο ομως προστατευει και απο καποια σκουληκια που προσφατα ανακαλυφθηκε οτι προκαλουν ασθενεια στην καρδια των γατιων(heart worms).ειναι πολυ δυσκολη η ανιχνευση τους γιατι μονο τα θηλυκα μπορουν να εντοπιστουν τη στιγμη που η γατα μπορει να εχει ενα μονο ενηλικο αρσενικο:blink: μολυνονται απο τσιμπημα κουνουπιου που φερει το σκουληκι.το συγκεκριμενο σκευασμα προστατευει και απο αυτα τα σκουληκια και το βαζεις στο δερμα πισω απο το λαιμο:)
Κι εγώ αυτό του έχω βάλει. Το βάζεις ψιλά ανάμεσα στην ωμοπλάτη για να μη μπορεί να το γλύψει. Μάλιστα ενώ το έβαλα Οκτώβρη αν θυμάμαι καλά, ο γιατρός μου είπε ότι από τη στιγμή που είναι μέσα στο σπίτι δεν χρειάζεται να του ξαναβάλω πριν τον Μάρτη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω μολις καταφερα να το καταστρεψω:redface: πιεσα τη θηκη για να ανοιξει η τρυπα και μετα μες στον πανικο μου να μη φυγει η Τσικι απο την καρεκλα που κοιμοταν πηγα να το βαλω με το καπακι,με αποτελεσμα να χυθει μεσα στο καπακι το υγρο:down: τωρα πρεπει να παω να παρω αλλο...ισως περασω αυριο κι επ'ευκαιριας παω και περιττωματα για αναλυση:lol:

κατι αλλο ενδιαφερον που εμαθα χτες...οι γατες εχουν πολυ μεγαλη ευαισθησια στο συκωτι γιατι τους λειπει ενα ενζυμο,με αποτελεσμα η συνεχης χορηγηση φαρμακων να τις επιβαρυνει.ετσι ο κτηνιατρος μου προτεινε αντι του χαπιου για τα ενδοπαρασιτα να κανουμε εξεταση κοπρανων και μονο αν βρισκουμε παρασιτο να παιρνει θεραπεια.επισης για τον ισιο λογο οι γατουλες ειναι πολυ ευαισθητες σε δηλητηριασεις.η πιο κοινη δηλητηριαση ειναι λεει απο depon:blink:

Η κτηνίατρος μου είπε πως καμμιά φορά συμβαίνει να μην φεύγουν αμέσως και να του ξαναβάλω μετά από 15 μέρες. Πάντως μπάνιο δεν θέλω να του κάνω. Ποτέ δεν τους έκανα και είμαι σίγουρη ότι θα τρομοκρατηθεί! Επιπλέον δεν είναι βρώμικο. Ούτε το σπρέυ θέλω να του βάλω γιατί είναι και μικρό ακόμα και θα με φάει. Θα δω στο πέτσοπ μήπως βρω κάποια σκόνη που να μη χρειάζεται μπάνιο μετά. Σχετικά με τα σκουλίκια, πάντα τους έδινα drontal, αλλά μου είπε η κτηνίατρος πως όταν πάω θα μου δώσει ένα καλύτερο που είναι και για τα παράσιτα της καρδιάς.

Τώρα που είπες για το ντεπόν θυμήθηκα πως η κτηνίατρος μου είχε πει πως δεν κάνει να το παίρνουν οι γάτες. Αντιθέτως η ασπιρίνη κάνει. Κάπου εδώ όμως είχα διαβάσει πως ούτε ασπιρίνη κανει και έχω μπερδευτεί. Πάντως εγώ έχω δώσει σε πολλές άρρωστες γάτες ασπιρίνη και δεν τις πείραξε. Αντιθέτως έγιναν καλά!:hmm:

Η ασπιρίνη είναι τοξική για τις γάτες!

εγω αντιθέτως έχω διαβάσει (και ακούσει) οτι ΕΙΔΙΚΑ η ασπιρίνη, είναι πιθανό να προκαλέσει και θάνατο στη γάτα

Χθες πήγα τον Ζαχαρία στη γιατρό για το πρώτο του εμβόλιο! Τελικά είναι 3 μηνών και υγειέστατος!:) Σήμερα του έδωσα και το χαπάκι για τα σκουλικάκια. Ευτυχώς έμαθε και το πορτάκι του και δεν χρειάζεται να έχουμε άλλο την άμμο μέσα στο σπίτι!:up:
Με τον Ισίδωρο τα πάνε πολύ καλά! Χθες μάλιστα ο Ισίδωρος τον έγλειψε για πρώτη φορά!:inlove: :kiss: Προσπάθησα να βάλω το βιντεάκι εδώ αλλά δεν γίνεται:( . Θα το βάλω στην gallery!
Είμαι πολύ χαρούμενη που ταίριαξαν τόσο γρήγορα! Τώρα κοιμούνται και οι δύο πάνω στο κρεβάτι μου! Είναι σχεδόν ίδιοι,
σαν μπαμπάς και παιδί!:)
Να και 2 νέες φωτογραφίες του Ζαχαρία!

Συνημμένα

• Zaharias.jpg
    Zaharias.jpg
    167,2 KB · Εμφανίσεις: 47
  • Zaharias 2.jpg
    Zaharias 2.jpg
    135,4 KB · Εμφανίσεις: 45
Ειναι πολυ κουκλος!! Ζαχαριας ονομα και πραμα:up:

Μόλις τους έπιασα στα πράσα!:redface:

Συνημμένα

• CIMG2265.jpg
    CIMG2265.jpg
    125,9 KB · Εμφανίσεις: 49
Μοιαζουν πολυ!:)
Να τα χαιρεσαι!!!

τι ομορφος που ειναι ο Ζαχαριας!!κι η φωτο που ειναι μαζι...τι γλυκα που ειναι ετσι αγκαλιασμενα:P

ειδα την φωτο κ επαθα πλακα! να σου ζησουν ειναι πανεμορφα!!:inlove:

Γλύκας ο Ζαχαρούλης!!!:P

Ειναι ΘΕΟΣ!!! Και η φωτο με τους δυο τους ειναι γλυκα! Παντως ο Ζαχαριας πολυ αρχοντικος:rolleyes::D:lol:

Oνειρο!!!!!!!:up: :up: :up: Mε γέμισες χαρά!!!!!! Nασαι καλά κούκλα μου που έχεις σώσει και τους δύο απο το δρόμο. Aυτή είναι η επιβράβευση σου. :D

Μόλις τους έπιασα στα πράσα!:redface:

αχ ζαχαρωσα τι ομορφα τι αγκαλιτσες .......θελωωωωωωωωω

Aυτοί θα είναι οι νέοι σταρ :cool: :cool: του my cat! Oι νέοι Γκάνταλφ και Άραγκορν του Nightfall. Oι «νεότεροι» ανατρέξτε στο αντίστοιχο θέμα. Aξίζει!!!! Aλήθεια βρε Nightfall τι κάνουν τα παιδιά; Kαιρό έχεις να μας βάλεις καμμιά φωτό. :/:

Πραγματικά, ο Γκάνταλφ και ο Άραγκορν είναι απίστευτοι!!!!
Αυτούς έδειχνα στους γονείς μου για να τους πείσω να πάρουμε το Ζαχαρία! Ευχόμουν να αγαπηθούν και οι δικοί μου έτσι, και σιγά σιγά γίνεται!

Eγώ πιστεύω ακράδαντα και ευτυχώς εδώ στο my cat αποδεικνύεται καθημερινά οτι οι 2 γατούλες είνα πιο ευτυχισμένες απο μία. Eκτός κι αν έχει το «μοναχοπαίδι» κάποιον να ασχολείται συνέχεια μαζί του. Oλοι όσοι έχουμε 2 (και πάνω) το επιβεβαιώνουμε με χαρά!!!!!:D Eτσι;
Aκόμα και η 6χρονη μου Mπιάνκα που απο τη μια μεριά δεν ήθελε με τίποτα παρέα μετά το χαμό της Mέλανι, που τη λάτρευε, βλέπω οτι η ζωή της έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον με τις δύο μικρές. Kι ας την ενοχλούν πολλές φορές.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back