Νέο μέλος στη γατο-οικογένεια!

Ειναι κουκλακι!:)

Προχθες πηγα στο pet city για να παρω ενα φαρμακο(δεν το εβρησκα αλλου)για τον μπεμπη, και ειναι ενα θηλυκο χαμστερακι, μεσα σε ενα κλουβι...
Το κυνηγουσαν 5 αρσενικα και το ειχαν καταμαδησει...
Το καημενο, τσιριζε για να φυγει!
Ρε γμτ, δεν μπορουσα να το παρω.:( :( :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι κουκλακι!:)

Προχθες πηγα στο pet city για να παρω ενα φαρμακο(δεν το εβρησκα αλλου)για τον μπεμπη, και ειναι ενα θηλυκο χαμστερακι, μεσα σε ενα κλουβι...
Το κυνηγουσαν 5 αρσενικα και το ειχαν καταμαδησει...
Το καημενο, τσιριζε για να φυγει!
Ρε γμτ, δεν μπορουσα να το παρω.:( :( :(

δεν εκανε καμια παρατηρηση σε αυτους?:(π.χ τι κατασταση ειναι αυτη?γιατι το εχετε ετσι?θελετε να το σκοτωσουν?κ.τ.λ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν εκανε καμια παρατηρηση σε αυτους?:(π.χ τι κατασταση ειναι αυτη?γιατι το εχετε ετσι?θελετε να το σκοτωσουν?κ.τ.λ?

Ειπα, αλλα η κοπελα μου λεει οτι δεν ειναι η υπευθυνη.:(

Εγώ πάντως ορκίστηκα να μην ξαναπάρω χαμστεράκι γιατί είναι πολύ ευαίσθητα και δεν υπάρχουν γιατροί να τα βοηθήσουν. Η Μινι μας έφυγε άδοξα από διάρροια, παρά το σιρόπι που της έδωσε ένας κτηνίατρος που βρήκαμε μετά από πολύ ψάξιμο. Μου την είχε φέρει ο Αριστείδης ως δώρο επετείου και της είχε τεράστια αδυναμία. Ο καημένος μετά την κράταγε αγγαλιά και κλαίγαμε κι οι δύο με μαύρο δάκρυ για ώρες.

εχεις τα στοιχεια του κτηνιατρου σε περιπτωση που χρειαστω κατι??

Μάλλον τα έχω κρατήσει κάπου, θα κοιτάξω όταν γυρίσω σπίτι και θα σου πω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα ποντικάκια τα θεωρούν αναλώσιμα και δεν ασχολείται κανείς μαζί τους. Μάλιστα άκουσα κι ένα σχόλιο από έναν συνάδελφο του στυλ: Και τι στεναχωριέσαι, φτηνά είναι αυτά πάρε άλλο! :blink:

απο τετοιες μ....κιες,αλλο τιποτα!:down:

Μάλλον τα έχω κρατήσει κάπου, θα κοιτάξω όταν γυρίσω σπίτι και θα σου πω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα ποντικάκια τα θεωρούν αναλώσιμα και δεν ασχολείται κανείς μαζί τους. Μάλιστα άκουσα κι ένα σχόλιο από έναν συνάδελφο του στυλ: Και τι στεναχωριέσαι, φτηνά είναι αυτά πάρε άλλο! :blink:

:blink::blink::blink:Λες και δεν είναι ζωάκια!

καινουργιες φωτο
σαλπαρουμε με τους φιλους μου!:)
P1060539.jpg

P1060538.jpg

εχω πολλες προμηθειες!
P1060540.jpg

απο που κατεβαινουν?βαρεθηκα!
P1060545.jpg

P1060547.jpg

αποβιβασηηη!!

P1060544.jpg

Τι γλυκό που είναι:inlove::inlove:!

:lol::lol: Τι ποντίκαρος ειναι αυτος! Και ναυτικος!

Αχ πολύ γλυκούλη είναι! Όταν είμουν μικρή είχαμε ένα χαμστεράκι άσπρο με κόκκινα μάτια! Έχουν πολύ πλάκα, ειδικά όταν τρώνε που γεμίζουν τα μάγουλά τους με φαί ααααχχχχ

ευχαριστουμε!:)

Είναι φοβερό πολυ γλικούλι:D

φοβερος καπετάνιος:D

Όμορφα είναι

Έιχα και εγώ μικρός μόνο που επειδή ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι γύρω στα 2 χρόνια (δεν θέλω να σε στεναχωρήσω)δεν ξαναπήρα γιατί όταν το έχασα άργησα να το ξεπεράσω και έτσι δεν ξαναπήρα ποτέ..

Εύχομαι να σου ζήσουν...:cool:

Όμορφα είναι

Έιχα και εγώ μικρός μόνο που επειδή ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι γύρω στα 2 χρόνια (δεν θέλω να σε στεναχωρήσω)δεν ξαναπήρα γιατί όταν το έχασα άργησα να το ξεπεράσω και έτσι δεν ξαναπήρα ποτέ..

Εύχομαι να σου ζήσουν...:cool:

το ξερω,γι αυτο και εγω μεχρι τωρα δεν ηθελα να παρω,αλλα επειδη γεννησε σε μια γνωστη μου και αν δεν καταφερνε να τα δωσει θα επρεπε να τα παει σε pet shop και ποιος ξερει τι τυχη θα ειχαν με επεισε και το πηρα:)ευχαριστω!

Μπράβο, Αγγελικούλα:)Γλύκας είναι:inlove: Πάλι έσωσες μια ζωούλα. Τι ωραίο συναίσθημα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back