Προχθες πηγα στο pet city για να παρω ενα φαρμακο(δεν το εβρησκα αλλου)για τον μπεμπη, και ειναι ενα θηλυκο χαμστερακι, μεσα σε ενα κλουβι...
Το κυνηγουσαν 5 αρσενικα και το ειχαν καταμαδησει...
Το καημενο, τσιριζε για να φυγει!
Ρε γμτ, δεν μπορουσα να το παρω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Ειναι κουκλακι!![]()
Προχθες πηγα στο pet city για να παρω ενα φαρμακο(δεν το εβρησκα αλλου)για τον μπεμπη, και ειναι ενα θηλυκο χαμστερακι, μεσα σε ενα κλουβι...
Το κυνηγουσαν 5 αρσενικα και το ειχαν καταμαδησει...
Το καημενο, τσιριζε για να φυγει!
Ρε γμτ, δεν μπορουσα να το παρω.![]()
![]()
![]()
δεν εκανε καμια παρατηρηση σε αυτους?
π.χ τι κατασταση ειναι αυτη?γιατι το εχετε ετσι?θελετε να το σκοτωσουν?κ.τ.λ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δεν εκανε καμια παρατηρηση σε αυτους?π.χ τι κατασταση ειναι αυτη?γιατι το εχετε ετσι?θελετε να το σκοτωσουν?κ.τ.λ?
Ειπα, αλλα η κοπελα μου λεει οτι δεν ειναι η υπευθυνη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Εγώ πάντως ορκίστηκα να μην ξαναπάρω χαμστεράκι γιατί είναι πολύ ευαίσθητα και δεν υπάρχουν γιατροί να τα βοηθήσουν. Η Μινι μας έφυγε άδοξα από διάρροια, παρά το σιρόπι που της έδωσε ένας κτηνίατρος που βρήκαμε μετά από πολύ ψάξιμο. Μου την είχε φέρει ο Αριστείδης ως δώρο επετείου και της είχε τεράστια αδυναμία. Ο καημένος μετά την κράταγε αγγαλιά και κλαίγαμε κι οι δύο με μαύρο δάκρυ για ώρες.
εχεις τα στοιχεια του κτηνιατρου σε περιπτωση που χρειαστω κατι??
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Μάλλον τα έχω κρατήσει κάπου, θα κοιτάξω όταν γυρίσω σπίτι και θα σου πω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα ποντικάκια τα θεωρούν αναλώσιμα και δεν ασχολείται κανείς μαζί τους. Μάλιστα άκουσα κι ένα σχόλιο από έναν συνάδελφο του στυλ: Και τι στεναχωριέσαι, φτηνά είναι αυτά πάρε άλλο!![]()

Λες και δεν είναι ζωάκια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
σαλπαρουμε με τους φιλους μου!

εχω πολλες προμηθειες!
απο που κατεβαινουν?βαρεθηκα!
αποβιβασηηη!!
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Τι ποντίκαρος ειναι αυτος! Και ναυτικος!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

purina
Πολύ δραστήριο μέλος

patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

azrael-brioche
Νεοφερμένο μέλος
Έιχα και εγώ μικρός μόνο που επειδή ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι γύρω στα 2 χρόνια (δεν θέλω να σε στεναχωρήσω)δεν ξαναπήρα γιατί όταν το έχασα άργησα να το ξεπεράσω και έτσι δεν ξαναπήρα ποτέ..
Εύχομαι να σου ζήσουν...

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Όμορφα είναι
Έιχα και εγώ μικρός μόνο που επειδή ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι γύρω στα 2 χρόνια (δεν θέλω να σε στεναχωρήσω)δεν ξαναπήρα γιατί όταν το έχασα άργησα να το ξεπεράσω και έτσι δεν ξαναπήρα ποτέ..
Εύχομαι να σου ζήσουν...![]()
το ξερω,γι αυτο και εγω μεχρι τωρα δεν ηθελα να παρω,αλλα επειδη γεννησε σε μια γνωστη μου και αν δεν καταφερνε να τα δωσει θα επρεπε να τα παει σε pet shop και ποιος ξερει τι τυχη θα ειχαν με επεισε και το πηρα
ευχαριστω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Γλύκας είναι
Πάλι έσωσες μια ζωούλα. Τι ωραίο συναίσθημα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool