elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι το πιάσαμε μας λες γουρούνεςδεν το συζητω alice και υπολοιποι,ειναι δεδομενο οτι θα τη στειρωσω,απλα ανησυχω πολυ....ασχετο.. η πουπουλινα θελει να σας ρωτησει κατι...Βρε παιδια..η γριπη των χοιρων μεταδιδεται στα γατσουλινια? αν και πιστευω οτι οι ανθρωποι κινδυνευουν περισσοτερο...χι,χι,χιτο πιασατε?

Δεν νομίζω να κολλάνε τα γατάκια αυτή τη γρίπη γιατί συνήθως οι ανθρώπινες γρίπες δεν κολλάνε στις γάτες κ το αντίστροφο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

παντως οταν με παει η μανα μου για στειρωση θα σας ενημερωσει,για να προσευχεστε ολοι μαζι ,μπας και τη γλιτωσω...ωχ παναγια μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioanna82
Νεοφερμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

Lethe
Νεοφερμένο μέλος
Φοβόμουν για τη στείρωση καθώς σκεφτόμουν ότι ακόμα σε επεμβάσεις ρουτίνας υπάρχει κάποια πιθανότητα να μην καταφέρει. Η κτηνίατρος με καθησύχαζε λέγοντας ότι είναι νεαρό γατί χωρίς εμφανή προβλήματα καρδιάς (αλλά δεν ήξερα αν η δική μου καρδιά θα άντεχε).
Την άφησα και περίμενα το βράδυ που θα γύριζα απο τη δουλειά να βρώ ενα οκνηρό πλάσμα. Αντ'αυτού βρήκα ένα πραγματικό καταχανά ζωηρότατο ο οποίος έμαθα ότι είχε μεγαλουργήσει στο κτηνιατρείο μετά την επέμβαση -όπου ξύπνησε σε αγνωστο περιβάλλον,ξέρασε στη γατοφόρο, κατάφερε και βγήκε απο τη γατοφόρο και κυκλοφόρησε παντού με τα πόδια βουτηγμένα στα σκατούλια και τα ξερατά της και η κτηνίατρος καθάριζε τα "έργα" της αγκαζέ με την απορία πως τα κατάφερε και βγήκε.
Οταν αναρωτήθηκα πως ήταν δυνατό την ίδια μέρα της επέμβασης που λογικά θα έπρεπε να είναι υπο την επήρεια των φαρμάκων της αναισθησίας να έχουμε ένα γατόνι δραστήριο μου απάντησε ότι κάνει εισπνεόμενη αναισθησία και όχι ενέσιμη που έχει λιγότερους κινδύνους για το ζώο.
Πριν ξεκινήσει ο οίστρος δεν ήθελα να τη στειρώσω γιατί ένοιωθα ότι βίαζα τη φύση της. Κατά τη διάρκεια των οίστρων της όμως μου δημιούργησε ένα βαθύ οίκτο για την ταλαιπωρία του ζουζουνοκαταχανά.Η ανεκπλήρωτη επιθυμία για ζευγάρωμα, η φυσική παρόρμηση που δεν επρόκειτο να καλυφθεί είναι ένας ακόμα βιασμός της φύσης.Και έτσι καταλήξαμε (και για το καλό των νεύρων όλων μας) να στειρωθεί.
Franky
Εκκολαπτόμενο μέλος
pipis1
Νεοφερμένο μέλος
Δεν ξέρω πως να βάλω φωτογραφία του κούκλου σιαμέζου μου.
Άρα δεν υπάρχει κανόνας για το ότι μετά τη στείρωση είναι πιο ήσυχα, παχάίνουν κλπ. γιατί ούτε και οι άλλες δύο γατούλες μου, επίσης στειρωμένες έχουν αλλάξει συμπεριφορά.
Καλή επιτυχία λοιπόν στη στε'ιρωση, μόνο ζήτα από το γιατρό εξετάσεις πριν την επέμβαση να μην έχει καμία άλλη γατούλα την τύχη της μικρής μου Ήρας.
Γράψε πώς πήγε η επέμβαση.
elvenstar
Επιφανές μέλος
pipis αυτό που λες είναι πολύ σημαντικό αλλά πιστεύω ότι κανένας σοβαρός γιατρός δεν θα έκανε ακόμα κ την πιο απλή επέμβαση χωρίς πρώτα να κάνει εξετάσεις.Γεια. Σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά με τη στείρωση της γατούλας σου.Σε παρακαλώ όμως πολύ ζήτα από τον κτηνίατρό σου να την εξετάσει καλά, γιατί κι εγώ πήγα πριν λίγες μέρες να κάνω στείρωση την Ήρα μου και δεν ξέραμε ότι είχε διαφραγματοκήλη και πέθανε μόλις της έκανε τομή. Ήταν μόλις 1 έτους. Έβαλα και σχετικό post. Ακόμη δε μπορώ να συνέλθω. Γι αυτό πρόσεξε πολύ και ζήτα από το γιατρό να την εξετάσει καλά. όσο για τις συμπεριφορές τους όταν στειρώνονται, ο Πίπης μου ο σιαμέζος είναι 15 χρονών, στειρωμένος κι ακόμη έχει την ίδια ζωντάνια, ζωηράδα και τρέλα που είχε όταν ακόμη ήταν μηνών γατάκι και τον χαίρομαι πολύ.
Δεν ξέρω πως να βάλω φωτογραφία του κούκλου σιαμέζου μου.
Άρα δεν υπάρχει κανόνας για το ότι μετά τη στείρωση είναι πιο ήσυχα, παχάίνουν κλπ. γιατί ούτε και οι άλλες δύο γατούλες μου, επίσης στειρωμένες έχουν αλλάξει συμπεριφορά.
Καλή επιτυχία λοιπόν στη στε'ιρωση, μόνο ζήτα από το γιατρό εξετάσεις πριν την επέμβαση να μην έχει καμία άλλη γατούλα την τύχη της μικρής μου Ήρας.
Γράψε πώς πήγε η επέμβαση.
Πολύ λυπάμαι για την γατούλα σου
Αν δεν έκανε επέμβαση θα ζούσε ή κ πάλι κάποια στιγμή θα συνέβαινε το μοιραίο ;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
evgeniatitika
Νεοφερμένο μέλος
στο εξωτερικο τα στειρωνουν και για λογους υγειας ειναι ο μοναδικοσ τροπος να αποφυγει η γατουλα τα μητρικα προβληματα στο μελλον κατι πολυ συχνο στισ κατοικιδιες γατες που δεν εχουν τη σεξουαλικη ζωη των αλανιαρικων!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Το σημαντικό είναι να έχεις εμπιστοσύνη τον γιατρό σου αν βλέπεις ότι ειναι καλός κ εμπνέει εμπιστοσύνη οι πιθανότητες να πάθει κάτι κακό είναι έλάχιστες γι αυτούς ειναι υπόθεση ρουτίνας η συγκεκριμένη επέμβαση αρκεί πάντα όπως είπαμε να είναι καλός ο γιατρός. Πριν κάνετε την επέμβαση να τους πεις να κάνει γενική αιματος αν δεν σου το προτήνει αυτός (που αν είναι γιατρος εμπιστοσύνης σίγουρα θα σου το πει κ από μόνος του). Εύχομαι όλα να πάνε καλά κ να μας ενημερώσειςσας ευχαριστω πολυ ολους,εχω πολυ αγχος ,αλλα θα την παω(μαλλον αυτη τη βδομαδα) και βεβαια θα του πω για τη διαφραγματοκυλη,...αιντε...και ο θεος βοηθος...

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
ιωάννα-μπιάνκα η Πικατσου μου έκανε επέμβαση πριν 20 μέρες περίπου κ ο γιατρός χρησιμοποίησε την καινούρια μεθοδο δεν έκανε ράμματα εξωτερικά μόνο εσωτερικά έξωτερικά της έκανε πλαστική κ έτσι εκτός από την πρώτη μέρα που πονούσε λίγο τις υπόλοιπες ήταν μια χαρά βέβαια την έκλεισα τις 3-4 πρώτες μέρες σε κλουβάκι για να μην πηδάει κ ανοίξουν τα ράμματα κ όλα πήγαν μια χαράΤους ίδιους φόβους έχω κ εγώ με την δικιά μου.πριν λίγες μέρες πέρασε τον πρώτο της οίστρο,ο οποιός ήταν πολύ ανώδυνος κ πολύ σύντομος.σε κανένα μήνα θα την πάω για στείρωση.θα του πώ του ιατρού για γενική αίματος κ για την διαφραγματοκήλη να δω τι θα μου πει.πάντως δεν περιμένω από μόνος του να μου πει τίποτα.εδώ στο βόλο έχω την εντύπωση ότι είμαστε λίγο πίσω..δεν ξέρω..εσείς τι λέτε:;θα πονάει μετά την στείρωση;καμιά άλλη λεπτομέρεια περί στείρωσης;

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
αχ δεν τα ήξερα αυτά.μήπως εννοείς τα απορροφήσιμα ράμματα;ο κτηνίατρος που (μάλλον) θα την πάω είναι λίγο ''χύμα'' αλλά φαίνεται να ξέρει πολλά πράγματα κ είναι σίγουρο ότι αγαπάει τα ζώα..απο κει κ πέρα όμως διστάζω λιγάκι....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Οχι όχι τα απορροφήσιμα είναι εσωτερικά ράμματα εμείς εξωτερικά δεν είχαμε. Τι να σου πω βρε Ιωάννα αν έχεις μεταφορικό μέσω έλα μια βόλτα Τρικαλα να πάμε στο δικό μου γιατρο που ειναι καθηγητής κτηνιατρικής κ πέρνει κ ντοκτορα τώρα κ είναι πάρα πολύ καλός γενικάαχ δεν τα ήξερα αυτά.μήπως εννοείς τα απορροφήσιμα ράμματα;ο κτηνίατρος που (μάλλον) θα την πάω είναι λίγο ''χύμα'' αλλά φαίνεται να ξέρει πολλά πράγματα κ είναι σίγουρο ότι αγαπάει τα ζώα..απο κει κ πέρα όμως διστάζω λιγάκι....
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι όχι τα απορροφήσιμα είναι εσωτερικά ράμματα εμείς εξωτερικά δεν είχαμε. Τι να σου πω βρε Ιωάννα αν έχεις μεταφορικό μέσω έλα μια βόλτα Τρικαλα να πάμε στο δικό μου γιατρο που ειναι καθηγητής κτηνιατρικής κ πέρνει κ ντοκτορα τώρα κ είναι πάρα πολύ καλός γενικά
τρίκαλα είναι το αγόρι μου!!σπουδάζει εκεί.πως λέγεται ο κτηνίατρός σου;να του πω να ψάξει αν είναι..

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
τρίκαλα είναι το αγόρι μου!!σπουδάζει εκεί.πως λέγεται ο κτηνίατρός σου;να του πω να ψάξει αν είναι..![]()
Ο γιατρός στα Τρίκαλα λέγεται Δημήτρης Μπαλωμένος μια κ είναι κ το αγόρι σου εδώ ευκαιρία να έρθεις να τον δεις κ αν θέλεις σου δίνω την διεύθυνση ή πάμε κ μαζί να κάνεις μια πρωτη συζήτηση μαζί του να δεις τι θα σου πει κ αν σε πείσει σαν γιατρός την φέρνεις εδώ να κάνετε την στείρωση. Όμως σου λέω ειναι πάρα πολύ καλός κ επειδη καθημερινά στο παν/μιο αντιμετωπίσουν χιλιάδες περιπτώσεις έχει κ πολύ καλή ειδίκευση τώρα κάνει κ διδακτορικό πάνω στα μικρά οικόσιτα ζώα, για μένα ειναι πάρα πολύ καλή περίπτωση. Τώρα αν θέλεις για τον Βόλο να ρωτήσουμε τη Δώρα (Μουκελις) που είναι Βολιώτισσα να μας πει έναν καλό αν ξέρει κ να ρωτήσω κ εγώ τα ξαδέλφια μου αν ξέρουν κανένανεπειδή είσαι κοντά έχεις ακούσει για κανέναν στο βόλο:;
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο γιατρός στα Τρίκαλα λέγεται Δημήτρης Μπαλωμένος μια κ είναι κ το αγόρι σου εδώ ευκαιρία να έρθεις να τον δεις κ αν θέλεις σου δίνω την διεύθυνση ή πάμε κ μαζί να κάνεις μια πρωτη συζήτηση μαζί του να δεις τι θα σου πει κ αν σε πείσει σαν γιατρός την φέρνεις εδώ να κάνετε την στείρωση. Όμως σου λέω ειναι πάρα πολύ καλός κ επειδη καθημερινά στο παν/μιο αντιμετωπίσουν χιλιάδες περιπτώσεις έχει κ πολύ καλή ειδίκευση τώρα κάνει κ διδακτορικό πάνω στα μικρά οικόσιτα ζώα, για μένα ειναι πάρα πολύ καλή περίπτωση. Τώρα αν θέλεις για τον Βόλο να ρωτήσουμε τη Δώρα (Μουκελις) που είναι Βολιώτισσα να μας πει έναν καλό αν ξέρει κ να ρωτήσω κ εγώ τα ξαδέλφια μου αν ξέρουν κανέναν
σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!απλά να την φέρω τρίκαλα είναι λίγο δύσκολο.
ρώτα για κανέναν στο βόλο.αυτός που σκέφτομαι να την πάω λέγεται Ιωνάς.. ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool