Νεογέννητο στη σακούλα!

Julia πάρε εμένα μέχρι να γυρίσει!!!!
Άμα δεις προκοπή γράψε μου. Όλη μέρα γάτες και τη Λου θα χαϊδεύω:lol::lol:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

julia λες για μενα υπομονη που η Ηρω γκρινιαζει!!!!!! αλλα τελικα υπαρχουν και χειροτερα!!!! :lol::lol::lol::lol:την ζηλιαρα την περνω εγω αμα θες...με την δικια μου ουτε ωρα δεν θα αντεξει!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol: θα τη στρωσω και θα σου την ξαναστειλω!!!!!!!!!!:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Julia πάρε εμένα μέχρι να γυρίσει!!!!
Άμα δεις προκοπή γράψε μου. Όλη μέρα γάτες και τη Λου θα χαϊδεύω:lol::lol:.

ΑΧ.....Με τον πόνο μου παίζετε....:redface::redface::/::mad:

Πότε θα σας τα φέρω.. όλα.. και θα εξαφανιστώ???:P:hmm:

Χαρα στο κουραγιο σου κοπελια! ανω κατω στα καναν ολα! τρομερο διδυμο παντως!!!!!
:lol:

ΑΧ.....Με τον πόνο μου παίζετε....:redface::redface::/::mad:

Πότε θα σας τα φέρω.. όλα.. και θα εξαφανιστώ???:P:hmm:

Υπάρχει και πιο πέρα από εκεί που είσαι τώρα????:hmm:
Αστειεύομαι φυσικά...:) Πάντως πιστεύω ότι τόσα που έχεις, μάλλον δε θα σε αφήσουν εκείνα να φύγεις!!! Φαντάζομαι τη Λου πρώτη γραμμή να κλείνει την πόρτα, και από πίσω οπισθοφυλακή καμιά 30αριά γάτες να νιαουρίζουν με παράπονο...

Btw, julia, απ' οτι καταλαβα, πρεπει να μενεις καπου εδω γυρω....κοντα με μενα.... Φιλακια πολλα στη Λου και στη γατο-αποικια!

Btw, julia, απ' οτι καταλαβα, πρεπει να μενεις καπου εδω γυρω....κοντα με μενα.... Φιλακια πολλα στη Λου και στη γατο-αποικια!

Thnks alice. Εγώ είμαι Πελοπόννησο (Αρκαδία) εσύ αν θυμάμαι καλά είσαι Φωκίδα μεριά.:rolleyes:

Χμμμ.... Αργολιδα ειμαι και απ'οτι καταλαβαινω πρεπει να ειμαι απεναντι απο σενα. Υποψιαστηκα οτι η εδω θα εισαι η απο 'κει! :hello::whistle: Εγω ειμαι Κρανιδι - Πορτοχελι. Αλλα ειπα οτι θα 'σαι κοντα λογω του οτι πηγες Ναυπλιο. :blink: Ασχετη κουβεντα, παω να κοιταξω το κοτοπουλακι των παιδιων και να τα μαζεψω απο τα χωραφια!

Ασχετη κουβεντα, παω να κοιταξω το κοτοπουλακι των παιδιων και να τα μαζεψω απο τα χωραφια!

Άσχετη κουβέντα, αλλά πώς σας ζηλεύουμε εμείς που είμαστε στη δουλειά στη Λ. Μεσογείων και το μόνο που ακούμε είναι περί ανασχηματισμού...:hmm: Στέλνουμε ένα απαλό φιλάκι στο κοτοπουλάκι του Πορτοχελίου και ζουλήγματα στην γατοσκυλοπαρέα της Πελοποννήσου...:happy:

Ευχαριστουμε για τα φιλακια, υπομονη στη Μεσογειων και μην ανησυχεις, και μεις για τον αναθεματισμενο τον ανασχηματισμο ακουμε. Λες και δεν εχουμε τιποτα γατο-σκυλο-καλυτερο να κανουμε!:P:rolleyes:

Ευχαριστουμε για τα φιλακια, υπομονη στη Μεσογειων και μην ανησυχεις, και μεις για τον αναθεματισμενο τον ανασχηματισμο ακουμε. Λες και δεν εχουμε τιποτα γατο-σκυλο-καλυτερο να κανουμε!:P:rolleyes:

Α, οκ σε μπέρδεψα μάλλον με άλλη κοπέλα.:redface:
Ναι, είμαι απέναντι σου και με καθαρό καιρό σε βλέπω κιόλας!:)

Εγώ μετά απο μήνες είπα να δω τί γίνεται με το αέριο... και τον πόλεμο, και ακούω και εγώ ανασχηματισμό... κάθομαι στο κρεβάτι με 4 παιδιά... και κάνω δουλίτσα.:redface:
Είμαι και συναχωμένη, μπουκωμένη χάλια μαύρα..:down: Με φάγανε οι βόλτες ξημερώματα με τις πιζάμες...:/:

Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! :P:lol: Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! :lol:

Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! :P:lol: Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! :lol:

Είναι ώρα ύπνου στην φάρμα... και μια φτωχή μάνα ψάχνει χώρο και πάπλωμα να σκεπάσει τα ποδαράκια της..:redface::(

Σε περίληψη, τα γατιά κοιμούνται, και ο σκύλος οργώνει ακόμα την αυλή και τον κήπο... κατα τις 5 που θα πιάσει υγρασία θα τον μαζέψω.

Φώτο γατιών τωρινή.
Και η Λου με τα φιλαράκια/γείτονες της, στο πρωινό κουτσομπολιό!:rolleyes:

Συνημμένα

• P1070030.jpg
    P1070030.jpg
    227,7 KB · Εμφανίσεις: 40
  • P1070018.jpg
    P1070018.jpg
    317,9 KB · Εμφανίσεις: 43
Ορίστε τί είδα μόλις, άνοιξα το παράθυρό μου σήμερα!!!!:)

P1170006.jpg

P1170011.jpg

Αυτοκολλητες ε;Πολυ γλυκια εικονα...

Τι ομορφη εικονα!:up::up:
Για καρτ ποσταλ ειναι!;):D:D

Καλέ τι πλάσματα είναι αυτά?:kiss::kiss:

Ναι, κοιμούνται στο χαλακι αγκαλιά, η Λου την καβαλάει, η Μπουμπου τα παίρνει!!!! Της τρώει το φαγητό, η Λου την κυνηγάει!!! Μιλάμε ενα σόου!!!
Να φαίνεται λίγο.. μολις άνοιξα το παράθυρο με άκουσαν και σηκώθηκαν.:)
P1170009.jpg

4 μηνών και κάτι ψιλά....

Σε στάση Σφίγγα:)
P2070035.jpg

Ατενίζοντας το μέλλον
P2070047.jpg

Σισίτιο
P2070048.jpg

Χιούστον... we have a problem....:P (Μιλάμε για ΖΗΛΙΑ....)
P2070075.jpg

Αχ άραξα...
P2070059.jpg

Απο δόντια πάμε καλά....:/: βγαίνουν και οι 2 κυνόδοντες
P2070063.jpg

Παιχνίδια
P2070084.jpg

P2070082.jpg

Αποτέλεσμα "Γερμανικής" εκπαίδευσης, το λεγόμενο "κάθισε κλαρίνο" :lol::lol:
P2070073.jpg

και no comment:inlove:
P2070053.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και σημερα σκεφτομουν να μπω να ρωτησω που χαθηκατεεεεεε????????
:inlove::inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back