gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Άμα δεις προκοπή γράψε μου. Όλη μέρα γάτες και τη Λου θα χαϊδεύω

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

την ζηλιαρα την περνω εγω αμα θες...με την δικια μου ουτε ωρα δεν θα αντεξει!!!!!!!!!!!!!!
θα τη στρωσω και θα σου την ξαναστειλω!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Julia πάρε εμένα μέχρι να γυρίσει!!!!
Άμα δεις προκοπή γράψε μου. Όλη μέρα γάτες και τη Λου θα χαϊδεύω.
ΑΧ.....Με τον πόνο μου παίζετε....

Πότε θα σας τα φέρω.. όλα.. και θα εξαφανιστώ???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
ΑΧ.....Με τον πόνο μου παίζετε....
Πότε θα σας τα φέρω.. όλα.. και θα εξαφανιστώ???![]()
Υπάρχει και πιο πέρα από εκεί που είσαι τώρα????

Αστειεύομαι φυσικά...
Πάντως πιστεύω ότι τόσα που έχεις, μάλλον δε θα σε αφήσουν εκείνα να φύγεις!!! Φαντάζομαι τη Λου πρώτη γραμμή να κλείνει την πόρτα, και από πίσω οπισθοφυλακή καμιά 30αριά γάτες να νιαουρίζουν με παράπονο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Btw, julia, απ' οτι καταλαβα, πρεπει να μενεις καπου εδω γυρω....κοντα με μενα.... Φιλακια πολλα στη Λου και στη γατο-αποικια!
Thnks alice. Εγώ είμαι Πελοπόννησο (Αρκαδία) εσύ αν θυμάμαι καλά είσαι Φωκίδα μεριά.

alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω ειμαι Κρανιδι - Πορτοχελι. Αλλα ειπα οτι θα 'σαι κοντα λογω του οτι πηγες Ναυπλιο.
Ασχετη κουβεντα, παω να κοιταξω το κοτοπουλακι των παιδιων και να τα μαζεψω απο τα χωραφια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
Ασχετη κουβεντα, παω να κοιταξω το κοτοπουλακι των παιδιων και να τα μαζεψω απο τα χωραφια!
Άσχετη κουβέντα, αλλά πώς σας ζηλεύουμε εμείς που είμαστε στη δουλειά στη Λ. Μεσογείων και το μόνο που ακούμε είναι περί ανασχηματισμού...
Στέλνουμε ένα απαλό φιλάκι στο κοτοπουλάκι του Πορτοχελίου και ζουλήγματα στην γατοσκυλοπαρέα της Πελοποννήσου...
alice
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ευχαριστουμε για τα φιλακια, υπομονη στη Μεσογειων και μην ανησυχεις, και μεις για τον αναθεματισμενο τον ανασχηματισμο ακουμε. Λες και δεν εχουμε τιποτα γατο-σκυλο-καλυτερο να κανουμε!![]()
Α, οκ σε μπέρδεψα μάλλον με άλλη κοπέλα.

Ναι, είμαι απέναντι σου και με καθαρό καιρό σε βλέπω κιόλας!

Εγώ μετά απο μήνες είπα να δω τί γίνεται με το αέριο... και τον πόλεμο, και ακούω και εγώ ανασχηματισμό... κάθομαι στο κρεβάτι με 4 παιδιά... και κάνω δουλίτσα.
Είμαι και συναχωμένη, μπουκωμένη χάλια μαύρα..

alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! 
julia
Διακεκριμένο μέλος
Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα!Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της!
![]()
Είναι ώρα ύπνου στην φάρμα... και μια φτωχή μάνα ψάχνει χώρο και πάπλωμα να σκεπάσει τα ποδαράκια της..

Σε περίληψη, τα γατιά κοιμούνται, και ο σκύλος οργώνει ακόμα την αυλή και τον κήπο... κατα τις 5 που θα πιάσει υγρασία θα τον μαζέψω.
Φώτο γατιών τωρινή.
Και η Λου με τα φιλαράκια/γείτονες της, στο πρωινό κουτσομπολιό!

Συνημμένα
julia
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Για καρτ ποσταλ ειναι!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Να φαίνεται λίγο.. μολις άνοιξα το παράθυρο με άκουσαν και σηκώθηκαν.

julia
Διακεκριμένο μέλος
Σε στάση Σφίγγα

Ατενίζοντας το μέλλον
Σισίτιο
Χιούστον... we have a problem....
(Μιλάμε για ΖΗΛΙΑ....)
Αχ άραξα...
Απο δόντια πάμε καλά....
βγαίνουν και οι 2 κυνόδοντες
Παιχνίδια
Αποτέλεσμα "Γερμανικής" εκπαίδευσης, το λεγόμενο "κάθισε κλαρίνο"

και no comment

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool