Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Πλέον περπατάμε, ανοίξαμε τα μάτια, γαβγίζουμε - ουρλιάζουμε (ΔΥΝΑΤΑ

), αναγνωρίζουμε την μάνα απο μακριά, πηδάμε, θέλουμε αγκαλίτσα, κουνάμε ουρά και γλείφουμε συνέχεια!!!Τρώμε 3 μπιμπερό με την μία, κάνουμε μια τεράστια κοιλιά, που μετά κουτρουβαλάμε και γελάνε όλοι μαζί του....

ΥΠΝΟΣ: ο Πασάς ανάσκελα
ΥΠΝΟΣ: ο Πασάς με παρέα
Ο Πασάς στάση Πελαργού (Carate Kid) ή αλλιώς γοργόνα...(το χαμόγελο & βλέμμα σατανικό... απο μωρό..
)
Ο Πασάς, ήρεμη άποψη απο μακριά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Πολυ μουρη ο Φανης ε;Απιστευτος...Τι κοιλουμπα ειναι αυτη,ειναι να μην κατρακυλαει μετα;![]()
Ναι, πολύ γέλιο!!!! Αλλά δεν φοβάμαι "Θα ρίξει μπόι" !!!

prince
Διάσημο μέλος

menia
Δραστήριο μέλος
Σε μια βδομάδα πιστεύω θα έχει ξεπεράσει τις γάτες σου σε μέγεθος!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

,το σκυλακι δεν νομιζω οτι ειναι αρσενικο,θηλυκο μου κανει!
για να μην πω οτι ειμαι 100% σιγουρη οτι ειναι θηλυκο...
julia
Διακεκριμένο μέλος

αν λές εκείνη με το κλειστά πόδια απλά είναι πιο πίσω.... θα με κάνεις να ανεβάσω σκληρό υλικό!!!

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
ακουστε μια σκυλομαμα,δεν μπορει να πεφτω τοσο εξω....
η μαμα JULIA μολις επαθε σοκ,το παιδι της αλλαξε φυλο!!!!!!!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Τώρα ετοιμάζω φωτο να δείς..
Θα περιμέναμε πολλά χρόνια να σηκώσει το ποδι.....

Σνιφ... και τώρα πως θα της φορέσω την Φανέλα του Φάνη Γκέκα???

Συνημμένα
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

ειναι Φανη και ειναι κουκλα και να σου πω την αληθεια,καλυτερα θηλυκο,ειναι πολυ,πολυ ,πολυ πιο πιστα και τρυφερα 
julia
Διακεκριμένο μέλος
Γιαυτό την πετάξανε?????

Θα σε πρήξω Αγγελική, να ξέρεις.. με τα "γυναικολογικά"......
ΦΛΑΣ!!!! πως θα το πώ στον Μπαμπά??????
Οϊμέ!!!!
Αν δεν γράψω τις επόμενες μέρες.. Θα με βρείτε σε κάνα ρέμα, μαζί με την ΚΟΡΗ... σε καμία σακούλα....

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
.γιατι καλε δεν θα κοιμηθεις??οχι,δεν εχει σχεση αυτο,δεν πετανε μονο τα θηλυκα...
μετα τον πρωτο ,οιστρο γινεται η στειρωση,κατα τα αλλα δεν θα εχεις αλλα γυναικολογικα.
καλη τυχη με τον μπαμπα!!!

θα πεις οτι η κορες εχουν αδυναμια στον μπαμπα τους και θα τον τουμπαρεις!!!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μπουαααααααα........
Θα το χωνέψω...πού θα πάει...
Οι παππούδες βάλανε τα γέλια.... (περα απο το κορόιδεμα που έφαγα...)

Ο Κίκης έχει ΑδελφΗΗ μάλιστα.... οκ.
και ΔΕΝ μου αρέσει το Φανή.....τί Φανή??? Δεν μου αρέσει ρε παιδιά....

avtwvia
Διάσημο μέλος
Και εγω το ιδιο ειχα παθει με τη Λουνα και την ειχα βγαλει Λουνο και μου το ειπε ο γιατρος οτι ειναι θηλυκο! 
Με τις γατες δεν εχουν σχεση τα σκυλακια στα επιμαχα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
....ΠΟΤΕ να την στειρώσω??
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
fru_fru
Δραστήριο μέλος
(πω πω.. ειδαμε και αναρμοστες ποζες
)Για τη στειρωση ο δικος μου γιατρος ειπε μετα την πρωτη περιοδο!!! αντε!! καλα κουραγια (αν την εχεις μεσα μαθε την να τα κανει σε εφημεριδα (μαλλον πανω σε πολλεεςς εφημεριδες
, την βλεπω και εγω να παιρνει μποι γρηγορα!

)Βγαλε την Σιλια (ε, πηρα μονο λιγα γραμματα απο το σακουλισια, μη βαρας
)φιλακια
φρου
julia
Διακεκριμένο μέλος

για μπασταρδο γκεκάκι μου ο είπαν... Ελληνικό Ιχνηλάτη..
Αντε 20-25 κιλά...μισό μέτρο ύψος!!!
https://kynigos.net.gr/kinigoskila/ell_ixnilatis.html
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool