Νεογέννητο στη σακούλα!

Μόλις τώρα είδα το θέμα! Τι γλυκούλης που είναι ο μικρός!!! Θέλει κουράγιο (όπως ήδη ενημερώθηκες) και πολλή πολλή υπομονή...... Πίστεψέ με όμως, μόλις άρχίσει τα παιχνίδια και τα φιλάκια... θα ξεχάσεις όλες τις δυσκολίες!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 εβδομάδων και κάτι...

Πλέον περπατάμε, ανοίξαμε τα μάτια, γαβγίζουμε - ουρλιάζουμε (ΔΥΝΑΤΑ:blink::blink:), αναγνωρίζουμε την μάνα απο μακριά, πηδάμε, θέλουμε αγκαλίτσα, κουνάμε ουρά και γλείφουμε συνέχεια!!!

Τρώμε 3 μπιμπερό με την μία, κάνουμε μια τεράστια κοιλιά, που μετά κουτρουβαλάμε και γελάνε όλοι μαζί του....:redface::redface:

ΥΠΝΟΣ: ο Πασάς ανάσκελα
PA100016.jpg

ΥΠΝΟΣ: ο Πασάς με παρέα
PA080013.jpg

Ο Πασάς στάση Πελαργού (Carate Kid) ή αλλιώς γοργόνα...(το χαμόγελο & βλέμμα σατανικό... απο μωρό..:blink:)
PA100017.jpg

Ο Πασάς, ήρεμη άποψη απο μακριά...
PA100024.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ μουρη ο Φανης ε;Απιστευτος...Τι κοιλουμπα ειναι αυτη,ειναι να μην κατρακυλαει μετα;:lol:

Πολυ μουρη ο Φανης ε;Απιστευτος...Τι κοιλουμπα ειναι αυτη,ειναι να μην κατρακυλαει μετα;:lol:

Ναι, πολύ γέλιο!!!! Αλλά δεν φοβάμαι "Θα ρίξει μπόι" !!!:lol::lol::lol:

σε λιγο θα περάσει τη μαμά γάτα σε μήκος :)

Εμ εμ... μήπως έχει παραπαχύνει λιγουλάκι??:D Σε μια βδομάδα πιστεύω θα έχει ξεπεράσει τις γάτες σου σε μέγεθος!

να πω κατι βρε παιδια:hmm::hmm:,το σκυλακι δεν νομιζω οτι ειναι αρσενικο,θηλυκο μου κανει!:)για να μην πω οτι ειμαι 100% σιγουρη οτι ειναι θηλυκο...:D

Είμαι σίγουρη ότι βλέπω μύτη.... :hmm:
αν λές εκείνη με το κλειστά πόδια απλά είναι πιο πίσω.... θα με κάνεις να ανεβάσω σκληρό υλικό!!!:lol:

αυτο που ειναι στα ποδια το εχουν και τα αρσενικα και τα θηλυκα,για να ηταν αρσενικο θα επρεπε να ειχε στην κοιλιστα μια παρομοια ιδια μπαλιτσα,το μικρο στην κοιλιτσα ειναι απο τον ομφαλιο λωρο,το σκυλακι ειναι θηλυκο!!!!!!!!!!!!!!:Dακουστε μια σκυλομαμα,δεν μπορει να πεφτω τοσο εξω....:lol:

η μαμα JULIA μολις επαθε σοκ,το παιδι της αλλαξε φυλο!!!!!!!!!:lol::lol:

Λες να ειναι ΦΑΝΗ??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα ετοιμάζω φωτο να δείς..

Θα περιμέναμε πολλά χρόνια να σηκώσει το ποδι.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σνιφ... και τώρα πως θα της φορέσω την Φανέλα του Φάνη Γκέκα???:/:

Συνημμένα

• PA100003.jpg
    PA100003.jpg
    265,3 KB · Εμφανίσεις: 82
  • PA100004.jpg
    PA100004.jpg
    194,8 KB · Εμφανίσεις: 63
ειμαι σιγουρη:P:Pειναι Φανη και ειναι κουκλα και να σου πω την αληθεια,καλυτερα θηλυκο,ειναι πολυ,πολυ ,πολυ πιο πιστα και τρυφερα :)

Δες μια σελιδα πισω... εβαλα φωτο... κλάψ... δεν θα κοιμηθώ σήμερα...

Γιαυτό την πετάξανε????? :(

Θα σε πρήξω Αγγελική, να ξέρεις.. με τα "γυναικολογικά"......

ΦΛΑΣ!!!! πως θα το πώ στον Μπαμπά??????
Οϊμέ!!!!
Αν δεν γράψω τις επόμενες μέρες.. Θα με βρείτε σε κάνα ρέμα, μαζί με την ΚΟΡΗ... σε καμία σακούλα....:redface:

yeap!!θηλυκο ειναι:).γιατι καλε δεν θα κοιμηθεις??
οχι,δεν εχει σχεση αυτο,δεν πετανε μονο τα θηλυκα...

μετα τον πρωτο ,οιστρο γινεται η στειρωση,κατα τα αλλα δεν θα εχεις αλλα γυναικολογικα.
καλη τυχη με τον μπαμπα!!!:lol::lol:θα πεις οτι η κορες εχουν αδυναμια στον μπαμπα τους και θα τον τουμπαρεις!!!:up:

Γιατί ήθελα να του/της φορέσω την φανέλα του Γκέκα με το νούμερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπουαααααααα........

Θα το χωνέψω...πού θα πάει...
Οι παππούδες βάλανε τα γέλια.... (περα απο το κορόιδεμα που έφαγα...):redface:

Ο Κίκης έχει ΑδελφΗΗ μάλιστα.... οκ.
και ΔΕΝ μου αρέσει το Φανή.....τί Φανή??? Δεν μου αρέσει ρε παιδιά....:(

Ναι Τζουλια θηλυκο ειναι!!:D Και εγω το ιδιο ειχα παθει με τη Λουνα και την ειχα βγαλει Λουνο και μου το ειπε ο γιατρος οτι ειναι θηλυκο! :lol::lol:Με τις γατες δεν εχουν σχεση τα σκυλακια στα επιμαχα..

Ναι το κατάλαβα...... ΑΡΓΑ....:(....
ΠΟΤΕ να την στειρώσω??

μετα τον πρωτο οιστρο,στα μεγαλωσωμα αυτο μπορει να γινει και μετα τον χρονο.

100 τα εκατο θηλυκια ειναι βρε :P (πω πω.. ειδαμε και αναρμοστες ποζες:P)

Για τη στειρωση ο δικος μου γιατρος ειπε μετα την πρωτη περιοδο!!! αντε!! καλα κουραγια (αν την εχεις μεσα μαθε την να τα κανει σε εφημεριδα (μαλλον πανω σε πολλεεςς εφημεριδες :blink:, την βλεπω και εγω να παιρνει μποι γρηγορα!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

Βγαλε την Σιλια (ε, πηρα μονο λιγα γραμματα απο το σακουλισια, μη βαρας:redface:)

φιλακια
φρου

ΜΗΝ μου πεις οτι θα γίνει και ΜΕΓΑΛοσωμη!!!!! :blink:
για μπασταρδο γκεκάκι μου ο είπαν... Ελληνικό Ιχνηλάτη..
Αντε 20-25 κιλά...μισό μέτρο ύψος!!!
https://kynigos.net.gr/kinigoskila/ell_ixnilatis.html

ε,κανεις δεν ξερει σιγουρα,καπου εκει μαλλον θα γινει...για το μισο μετρο δεν ξερω...θα δειξει σε 2 -3 μηνες περιπου ποσο θα γινει.οσο για αυτο που σου ειπαν...δεν ξερω αν ειναι ημιαιμο κυνηγοσκυλο...γιατι οχι ημιαιμο ροτβαιλερ??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back