julia
Διακεκριμένο μέλος
Όνομα ΔΕΝ έχω βρει ακόμα Το Φανή δεν μου κολλάει...

Α, Τρώει μόνη της κροκέτες νερουλιασμένες....Δίνω και γάλα για συμπλήρωμα φυσικά!!!
Έκανα ένα σύστημα στο κατω μπάνιο μας... αλλού η φωλιά, αλλού το φαί, αλλού η τουαλέτα και τα έμαθε!!!
Τώρα ανέλαβαν η γιαγιά και η θεία γιατί η μάνα πήγε διακοπές!!!

Εδω οι ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ ΜΑΣ!!!! Φέτες!!!! για να μην λενε μερικές μερικές....
μάλλον θα την στείλω γιόγκα......

Εγώ με τον μεγάλο αδελφό!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rajah
Νεοφερμένο μέλος
Μμμμ... να την έβγαζες Ντορίνα; Αυτό μου ήρθε στο μυαλό όταν την είδα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ με τον μεγάλο αδελφό!!!!
Εχω μια απορία ρε κοπελιά.Ο γάτος είναι τροφαντός και τεράστιος ή η μικρή αδύνατη?Σα το Δαυιδ με το Γολιάθ ένα πράμα.Η μήπως φταίει το ζουμ της φωτογραφικής?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Ο γάτος είναι νορμάλ... 4 κιλά και η κοπελιά νορμάλ 2-3 εβδομάδων σκυλίτσα.. δες την αλλη με το λαπτοπ να συγκρίνεις
...15αρι εχω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Κούκλα το μπιζελάκι μας κούκλα!!!

Μια σταλίτσα είναι ακόμα!!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ο γάτος είναι τροφαντός και τεράστιος......
.......αυτά είναι τα ακριβή λόγια.....

Οπότε, καταλαβαίνετε.... ΤΙ θα επακολουθήσει.....
(ΟΧΙ εδω, εδώ ειναι το θέμα της κόρης μου....
)Δώρα παιδί μου.... άστο... οτι και να κάνεις.. δεν σβήνει....
moukelis
Επιφανές μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Ααα μου χρωστας ένα καβγά από την άλλη φορά..τι είπα το καημένο περήφανη ελληνίδα γατοσκυλομάνα?.......αυτά είναι τα ακριβή λόγια.....
Οπότε, καταλαβαίνετε.... ΤΙ θα επακολουθήσει.....
(ΟΧΙ εδω, εδώ ειναι το θέμα της κόρης μου....)
Δώρα παιδί μου.... άστο... οτι και να κάνεις.. δεν σβήνει....![]()
ο αέρας της επαρχίας αναδεικνυει την τεράστια προσωπικότητα του και το τροφαντό του τρίχωμα..τι νόμιζες?
arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος

myrtos
Δραστήριο μέλος
η εμενα μου κανει για ροτβαιλερ και οχι με κηνυγοσκυλο ( τρομαρα της
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Το λουρί ήμουνα ανάμεσα σε ΡΟΖ και κόκκινο... τελικά πήρα κόκκινο.... γιατί δεν είναι και πολύ του ΡΟΖ η μάνα.... Θα ζηλέψουν και τα άλλα ζωντανά... και θα έχουμε διπλωματικό επεισόδιο, και εκεί να δω τι να πρωτοπάρω για 20.....
Πηρα βέβαια ποντικάκια, αμπούλες, τουαλέτες κλπ κλπ.....
Θα τρώμε εμείς κονσέρβες απο δώ και πέρα....

Δίαιτα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Πηρα βέβαια ποντικάκια, αμπούλες, τουαλέτες κλπ κλπ.....
Θα τρώμε εμείς κονσέρβες απο δώ και πέρα....Δίαιτα...

Θα ενθουσιαστει η σκυλιτσα με τα ποντικακια, σε διαβεβαιω!!

Μηπως πηρες και μεγαλη λεκανη για αμμο????

aalyah
Διάσημο μέλος
Θα ενθουσιαστει η σκυλιτσα με τα ποντικακια, σε διαβεβαιω!!
Μηπως πηρες και μεγαλη λεκανη για αμμο????
![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος

.......\Αν ξαναγράψω.... να μου γράψετε...
aalyah
Διάσημο μέλος
A να ΧΑΘΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!.......\
Αν ξαναγράψω.... να μου γράψετε...
Έλα μωρε σε πειράζουμε. Αλλα αληθεια....τα ποντίκια για την μικρη τα πήρες? Δεν θα ήταν καλυτερο κανα μαλακο κόκκαλο? Λεω εγω τωρα....
julia
Διακεκριμένο μέλος

fru_fru
Δραστήριο μέλος

Παρε μικρες μπαλλιτσες λαστιχενιες αλλα αρκετα μεγαλες ωστε να μη κινδυνευει να τις καταπιει (μεγεθος λιγο μικροτερο απο μπαλλες τεννις προς το παρον, μετα μπορεις να παρεις κανονικη μπαλλα ποδοσφαιρου) θα βρεις σε μαγαζια σχετικα με ζωα.
επισης κυκλοφορουν σαγιοναριτσες λαστιχενιες σε μικρο μεγεθος στα μαγαζια που πουλαν ειδη για ζωα (δεν ειναι πεταμενα λεφτα γιατι κρατανε πολυ και δε διαλυονται στα δαγκωματα ωστε να καταπιει κατι η ... Γκοτζιλα). Αργοτερα θα παρει μονη της τις σαγιοναρες τις δικες σου η του αντρα σου οποτε μην ανησυχεις για ανεφοδιασμο...
Επισης πολυ αγαπημενο παιχνιδι ειναι ο κομπος σε καταλληλο μεγεθος (παλι σε μαγαζια που πουλαν ειδη για ζωα) κρατας εσυ τον ενα κομπο και τραβαει η μικρη τον αλλο, κανει καλο στα δοντια και τους αρεσει που δειχνουν τη δυναμη τους - εξυπακουεται χανεις ποτε ποτε, ντατς??? - Ενας μεσαιος κομπος ειναι οτι πρεπει προς το παρον, μετα θα παρεις εναν καβο απο αυτους που δενουν τα πλοια και ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ να κρατας εσυ την μια ακρη... Δεσε την ακρη σε ενα δενδρο

. Σωζεις μια ζωη!!! Τη δικη σου!
(μια χαρα θα τα πας!!! Να σου ζησει και να μαθουμε και ονομα βρε!!

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Ωστε τα γατια σου ειναι ζηλιαρογατα ε? Αντε καλα. Δωσε τους τα ποντίκια να μην σου κρατανε μουτρα!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool