πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε λίγο θα νιαουρίζει ο σκύλος με τέτοια βιώματα. Η δικιά μας γουργουρίζει πάντως![]()
Ουρανία μου μην ξεχνιώμαστε η Σάρα δεν είναι απλό σκυλί είναι γατόσκυλο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ουρανία μου μην ξεχνιώμαστε η Σάρα δεν είναι απλό σκυλί είναι γατόσκυλο![]()
Τι να κάνω Πηνελόπη μου μεταλλάχτηκε. Το σκυλάκι μόνο γάτες έχει συναναστραφεί από που να μάθει τις συνήθειες των σκύλων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Το μόνο που ξέρω είναι, ότι έχουμε ξεμείνει απο εφημερίδες!!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος
...ΥΠΟΜΟΝΗ!!!! Έχουμε μεγαλώσει μόνο αυτό λέω!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
Και λέω της αδελφής "Φέρε μου την μηχανή!!!" και μου την φέρνει... χωρίς τον φορτιστή και χωρίς το καλώδιο!!!!...
ΥΠΟΜΟΝΗ!!!! Έχουμε μεγαλώσει μόνο αυτό λέω!!!![]()
Υπομονη υπομονή!! Αλήθεια τι κάνει η γλυκιά σου κορούλα? Μεγάλωσε??
julia
Διακεκριμένο μέλος
την πέρασε.. !!!! Μόνο αυτό σας λέω...
aalyah
Διάσημο μέλος
Την Μπουμπου... την γατούλα που κοιμόντουσαν μαζί...την πέρασε.. !!!!
Μόνο αυτό σας λέω...

Σοβαρά? Ωχ...θα γίνει τεράστια μιλάμε.... Να την εκπαιδέυσεις μην την βγαζεις καμια βολτα και σε σερνει απο το λουρι.
ria23
Διάσημο μέλος
Την Μπουμπου... την γατούλα που κοιμόντουσαν μαζί...την πέρασε.. !!!!
Μόνο αυτό σας λέω...
καλε τοσο πολυ μεγαλωσε??????αα!το ζουζουνι...καμια φωτο προσφατη να μας βαλεις.......

julia
Διακεκριμένο μέλος
θα έβαζα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
ΑΝ είχα το ΚΑΛΩΔΙΟ!!!!θα έβαζα!!!

υπομονη καλη μου..εμεις εδω θα ειμαστε..οταν το παρεις περιμενουμε νεες φωτοοοοοοοοοοοοο

δεν τη γλιτωνεις..

aalyah
Διάσημο μέλος
ΑΝ είχα το ΚΑΛΩΔΙΟ!!!!θα έβαζα!!!
Καλά julia μην αγχώνεσαι. Εμείς εδώ ειμαστε και περιμένουμε.
Ρια μην την τσιτωνεις.....γυαλιζει το μάτι της καλε δεν ειδες??
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ενός μηνός και κάτι ψιλά!!!

ΜΗΠΩΣ μπορείτε να μου πείτε τώρα... ΤΙ ΕΙΝΑΙ????

Η Κυουρία φοράει ήδη "40Νο" παπούτσι....

Χεράκι Μιαμ-μιάμ....

-Το ξέρω τις το κόβω.. τώρα που είναι νωρίς...

Φιλάκια με την Μπουμπού
"Χεράκι" με τον Κίκη...
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ομως τοσο φιλικη συμπεριφορα απο τον "βασιλια" Κικη ομολογουμενως δεν την περιμενα!

Αλλα, ναι και οι βασιλιαδες πρεπει να ειναι μεγαλοψυχοι!

julia
Διακεκριμένο μέλος
και η Μπουμπού επίσης!!!!Εδώ η αυτού μεγαλειότης εκάθησε....
ria23
Διάσημο μέλος

......................και θυμηθηκα οταν μεγαλωσα και γω την δικια μου που βρηκα πεταμενη στο τει..αλλα ειναι σε καλα χερια και σε αυλη τωρα.............:cry::cry::cry::cry:αχ!!!!!τι κουκλι!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Άσε που δεν ξέρω κανέναν να έχει εδώ...
Ενώ τέτοια ένα σορό έχουμε...
Κοινό Κυνηγόσκυλο...
Που αντί για λαγούς να ξετρυπώνει, θα του μάθω να πιάνει και αυτό, κάνα ποντικό!!!

.. Τώρα.... αν στην πορεία βγεί και Αγ. Βερνάρδου.... θα την πάρω στις Άλπεις για σκί!!!
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην την αφηνεις να σε δαγκωνει και το δει αυτο σαν παιχνιδι, ετσι και μεγαλωσει.. την γμσς μετα..

aalyah
Διάσημο μέλος

Καλέ ΠΩΣ μεγάλωσε έτσι!!! Αχ η κοπελούδα μας μια ΚΟΥΚΛΑ ειναι!! Μια κούκλα ζωγραφιστη!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool