Νεογέννητο στη σακούλα!

Για την επιστροφή μιας ξενιτεμένης......:happy:

Σάν άγρυπνος φρουρός η Μπουμπού, στέκετε όρθια και προσέχει, να βλέπει η Λού όνειρα γλυκά.
(Το Αλ Τσαντίρι μας σε όλο του το μεγαλείο!!!:redface: - στο βάθος το πράσινο είναι το ρολόι/μαμά μας)

Έτσι θα σε προσέχει και εσένα, η ψυχή που σε περιμένει τόσες μέρες!!!

PB130019.jpg

και εδώ άλλη μια, απο την περιπολία:)
PB130023.jpg

Αχουτα ψυχούλες μου!!! :inlove::inlove:

Έτσι θα με προσέχει και μένα λες??? Καρδούλα μου! Η μπουμπου σου μοιάζει λίγο με την Ιριδούλα μου....βασικά με μια Ιριδούλα που έχει κάνει 3 μήνες στα bodyline με 3 ώρες γιογκα την ημέρα! :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, τα δικά μου γατό-σκυλα εργάζονται σκληρά, για να κερδίσουν το καθημερινό ψωμί του!!!:whistle::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, τα δικά μου γατό-σκυλα εργάζονται σκληρά, για να κερδίσουν το καθημερινό ψωμί του!!!:whistle::rolleyes:

Λες να δώσω στην Ιριδα καμιά τσάπα μπας και χάσει κανα κιλό στο σκάψιμο? Γιατί με τα ροχαλιτά στον καναπέ δεν την κόβω να χάνει και πολλα κιλά! :lol::lol::lol:

Julia περαστικα στο πανεμορφο κουταβι σου
και θερμα συγχαρητηρια σε σενα και την γατονοσοκομα του ;)

Καλησπέρα! Τι κάνει σήμερα η Λου? Πως είναι η ζουζούνα σου τζούλια?

Σαν παιδί των σκουπιδιών.. έχει πολλά θέματα μην έχοντας αντισώματα.....:(

Πάμε καλά... και δεν βλέπω την ώρα να της κάνω τα εμβόλια!!

Κάτι άλλα εξωτερικά παιδιά είναι άρρωστα τώρα(έπιασαν τα κρύα)...
Δεν βαριέμαι μην φοβάσαι!!!:redface::)

Σαν παιδί των σκουπιδιών.. έχει πολλά θέματα μην έχοντας αντισώματα.....:(

Πάμε καλά... και δεν βλέπω την ώρα να της κάνω τα εμβόλια!!

Κάτι άλλα εξωτερικά παιδιά είναι άρρωστα τώρα(έπιασαν τα κρύα)...
Δεν βαριέμαι μην φοβάσαι!!!:redface::)

Ποια εξωτερικά παιδιά είναι άρρωστα τώρα?

Πότε είναι η ώρα της Λου να κάνει εμβόλια? Πόσο ακόμα πρέπει να περιμένεις?

Έχω και μερικές γατούλες έξω....:) Άγρια, επισκέπτες, θαμώνες, θαυμαστές.. και κλασσικά όπως κάθε χειμώνα.. μύξες και αψού!

Η Λου κοντεύει 2 μηνών 23/11, θα μπορούσα να της τα κάνω, αλλά δεν είναι καλά ακόμα. Παίρνει αντιβοίωση και περιμένω και κάτι αποτελέσματα...
Όταν θα γίνει καλά και περάσει και 1 εβδομάδα τελείως καλά, θα τα κάνω!:)

Έχω και μερικές γατούλες έξω....:) Άγρια, επισκέπτες, θαμώνες, θαυμαστές.. και κλασσικά όπως κάθε χειμώνα.. μύξες και αψού!

Η Λου κοντεύει 2 μηνών 23/11, θα μπορούσα να της τα κάνω, αλλά δεν είναι καλά ακόμα. Παίρνει αντιβοίωση και περιμένω και κάτι αποτελέσματα...
Όταν θα γίνει καλά και περάσει και 1 εβδομάδα τελείως καλά, θα τα κάνω!:)

Άντε λοιπόν να γίνει καλά η Λου να μπορέσεις να της τα κάνεις να ηρεμήσεις λίγο....να μην υπάρχει τόση ανησυχία τουλάχιστον για την υγεία της πια. Εγώ είχα αγχωθεί και να φανταστεις δεν είμαι καν εκεί να περνάω το άγχος που πέρασες εσύ. Άντε όλα θα πάνε καλά. Λίγο υπομονή ακόμα να τελειώσει η αντιβίωση της και όλα τα πάνε μια χαρά.

Ναι γνωρίζω οτι έχεις και γατούλες έξω απλά δεν ήξερα κατα πόσο απλά τις ταίζεις ή αν καταφέρνεις να τις πιάσεις για να τις κουράρεις κιόλας. Κατα πόσο δηλαδή είναι άγριες και δεν σε πλησιάζουν η αν σε πλησιάζουν άνετα. Άρχισαν τα αψου ε? Άντε καλό κουράγιο και εκεί πέρα και ας ελπίσουμε τα γατουλάκια να μην έχουν κάτι σοβαρό. :)

Άντε λοιπόν να γίνει καλά η Λου να μπορέσεις να της τα κάνεις να ηρεμήσεις λίγο....να μην υπάρχει τόση ανησυχία τουλάχιστον για την υγεία της πια. Εγώ είχα αγχωθεί και να φανταστεις δεν είμαι καν εκεί να περνάω το άγχος που πέρασες εσύ. Άντε όλα θα πάνε καλά. Λίγο υπομονή ακόμα να τελειώσει η αντιβίωση της και όλα τα πάνε μια χαρά.

Ναι γνωρίζω οτι έχεις και γατούλες έξω απλά δεν ήξερα κατα πόσο απλά τις ταίζεις ή αν καταφέρνεις να τις πιάσεις για να τις κουράρεις κιόλας. Κατα πόσο δηλαδή είναι άγριες και δεν σε πλησιάζουν η αν σε πλησιάζουν άνετα. Άρχισαν τα αψου ε? Άντε καλό κουράγιο και εκεί πέρα και ας ελπίσουμε τα γατουλάκια να μην έχουν κάτι σοβαρό. :)

Thnks... μακάρι.:)

Όσο για τα έξω, οι περισσότερες πιάνονται, και έχουν και απαίτηση να μπούν και μέσα...:rolleyes::rolleyes: Πράγμα το οποίο με το κρύο επιδεινώνεται φυσικά. Έχουν σπιτάκια κλπ αλλά οσο, η σόμπα, το τζάκι και τα κρεβάτια μας.... δεν είναι.:/:

Όσα κάθονται, κάνουν τα εμβόλιά τους, τα χάπια τους, στειρώνονται κλπ κλπ... Δεν γίνεται διαφορετικά.
Υπάρχουν βέβαια και τα άγρια, που μόνο έρχονται για φαι.:(

Ήδη ήρθαν και άλλα 2 μικρά άγρια 2 μηνών(θυληκά..:/:) έχει αρχίσει επιχείρηση εξημέρωσης.:hmm:

Thnks... μακάρι.:)

Όσο για τα έξω, οι περισσότερες πιάνονται, και έχουν και απαίτηση να μπούν και μέσα...:rolleyes::rolleyes: Πράγμα το οποίο με το κρύο επιδεινώνεται φυσικά. Έχουν σπιτάκια κλπ αλλά οσο, η σόμπα, το τζάκι και τα κρεβάτια μας.... δεν είναι.:/:

Όσα κάθονται, κάνουν τα εμβόλιά τους, τα χάπια τους, στειρώνονται κλπ κλπ... Δεν γίνεται διαφορετικά.
Υπάρχουν βέβαια και τα άγρια, που μόνο έρχονται για φαι.:(

Ήδη ήρθαν και άλλα 2 μικρά άγρια 2 μηνών(θυληκά..:/:) έχει αρχίσει επιχείρηση εξημέρωσης.:hmm:

Μυρίζονται φαί και έρχονται ε? Αχχ ψυχούλες μου.... Τα καημένα μωρε τι να κάνουν και αυτά....

Σόμπα ε? Φαντάζομαι θα κάνουν συχνές επιδρομές στο σπίτι :P

Να υποθέσω είναι στειρωμένα και τουλάχιστον δεν σου γεννάνε ε? Αν είχες και τις γέννες....χαμός. Αλλά εσύ γνωρίζεις απο αυτά άρα είμαι σίγουρη οτι είναι στειρωμένα. Λογικά όμως τα καινούρια που έρχονται δεν θα είναι και θα πρέπει πάλι απο την αρχη στειρώσεις....

Ψάχνεις να τα βρεις σπιτάκι σε κανένα απο αυτά τουλάχιστον?

Τα δικά μου στειρώνονται σιγά σιγά... (φέτος ήρθε Κτηνίατρος:/:)
Πάντα θα έρχονται και άλλα, αυτό είναι λογικό. Ναι, έχω και γέννες απο τα άγρια, που μου τα φέρνουν μετά μεγάλα, και δεν πιάνονται.
Δεν μπορώ να στειρώσω όλα τα γατιά του χωριού, οχι ότι δεν θέλω!!!!:lol::lol:

Οχι, δεν τα χαρίζω... που να τα στείλω στην ΑΘήνα???:( Αρκετά δεν έχουν εκεί??? )
Μπαίνουν στην οικογένειά μας. Τώρα που ήρθα και εγώ μόνιμα εδώ, έχουν και την ιατρική τους κάλυψη.
Αν μου ζητήσει καμία "λογική" κοπέλα εδω, που να την ξέρω... ΟΚ, θα της δώσω.:)

Τα δικά μου στειρώνονται σιγά σιγά... (φέτος ήρθε Κτηνίατρος:/:)
Πάντα θα έρχονται και άλλα, αυτό είναι λογικό. Ναι, έχω και γέννες απο τα άγρια, που μου τα φέρνουν μετά μεγάλα, και δεν πιάνονται.
Δεν μπορώ να στειρώσω όλα τα γατιά του χωριού, οχι ότι δεν θέλω!!!!:lol::lol:

Οχι, δεν τα χαρίζω... που να τα στείλω στην ΑΘήνα???:( Αρκετά δεν έχουν εκεί??? )
Μπαίνουν στην οικογένειά μας. Τώρα που ήρθα και εγώ μόνιμα εδώ, έχουν και την ιατρική τους κάλυψη.
Αν μου ζητήσει καμία "λογική" κοπέλα εδω, που να την ξέρω... ΟΚ, θα της δώσω.:)

Τζούλια που ακριβώς μένεις εσυ? Σε ποιο χωριό? Εγώ νόμιζα οτι είσαι έξω απο την αθήνα.

Και ναι οκ εννοείται δεν μπορείς να στειρώσεις όλα τα γατιά του χωριού. Αλλά και ένα γατί στειρωμένο σημαίνει ότι έχεις αποφύγει πολλές ανεξέλεγκτες γέννες και πολλά αδεσποτάκια.

Ουφ καλό κουράγιο κούκλα μου τι να πω άλλο.

Πως πάει η Λου? Καλύτερα μέρα με την μέρα?

220 χλμ απο την Αθήνα στην Πελοπόννησο. Τη Δευτέρα πήγα 2ώρες πήγαινε και 2 έλα, ταξίδι με την Λου, στο Ναύπλιο, για δεύτερη γνώμη, δεν έχω αμάξι, και παρακάλεσα άλλους να πάμε...:redface:

Είναι καλύτερα, θέλει παρέα συνέχεια και βόλτα, που ακόμα δεν...:)

Τα ξέρω για τις γέννες, και τα αδέσποτα..γιαυτό και μερικές φορές μου γυρνάει το μάτι.. με διάφορα κουλά που ακούω..." ότι θα εκλείψουν οι γάτες, εάν στειρωθούν μερικές" και άλλα πολλά!!!!

33 χρόνια είμαστε εδώ.. και θυμάμαι ακόμα τις 2 πρώτες γατούλες που είχα!:)

220 χλμ απο την Αθήνα στην Πελοπόννησο. Τη Δευτέρα πήγα 2ώρες πήγαινε και 2 έλα, ταξίδι με την Λου, στο Ναύπλιο, για δεύτερη γνώμη, δεν έχω αμάξι, και παρακάλεσα άλλους να πάμε...:redface:

Είναι καλύτερα, θέλει παρέα συνέχεια και βόλτα, που ακόμα δεν...:)

Τα ξέρω για τις γέννες, και τα αδέσποτα..γιαυτό και μερικές φορές μου γυρνάει το μάτι.. με διάφορα κουλά που ακούω..." ότι θα εκλείψουν οι γάτες, εάν στειρωθούν μερικές" και άλλα πολλά!!!!

33 χρόνια είμαστε εδώ.. και θυμάμαι ακόμα τις 2 πρώτες γατούλες που είχα!:)

Α μάλιστα είσαι μακρυά. Δεν το είχα καταλάβει.

Ποιος άσχετος έιπε οτι θα εκλείψουν οι γάτες???? :blink::blink::blink:

Για το θεό!!!! Αν πάω στο χωριό μου ξέρεις πόσες μπορώ να τους φέρω? πλάκα κάνουν? Φορτηγό γεμίζω. Να ναι καλά οι άνθρωποι του χωριού τα φροντίζουν. Αλλά είναι αδέσποτα και γεννάνε αβέρτα!! Στείρωση φυσικά και δεν ξέρουν τι θα πει. :/:

Καλά κάνεις τζούλια. Είπαμε και μια παραπάνω γάτα στειρωμένη είναι ένα μικρό ποσοστό προς την λύση του προβλήματος!

Χαίρομαι που η Λου πηγαίνει καλύτερα. Άντε υπομονή λίγες μέρες ακόμα θα τελειώσει η αντιβίωση και θα μπορέσεις να της κάνεις τα εμβόλια. Άντε το πουλάκι μου να βγει και καμιά βολτούλα....να μάθει να κατουράει και κάνα δέντρο όχι μόνο τις εφημερίδες :P

Η ΛΟΥ βόλτα!!!

Παρακαλώ, τις σκυλομάνες για μια γνώμη... ράτσοδιασταύρωσης...(το φύλο το βρήκαμε....:redface:):rolleyes::hmm:

(ακομα αισθητικά δεν έχουμε γίνει καλά τελείως... :redface::/:)

PC090001.jpg

PC090040.jpg

PC090018.jpg

PC090027.jpg

PC090004.jpg

Σε ελληνικο ιχνηλατη (γκεκας) φερνει:hmm::D, αντε θα σου βγαζει και λαγους:lol:

Δίκιο είχες ΜΑΝΑ :) Γκέκας είναι το κορίτσι σου :D
Ειδικά στην φωτογραφία στο πράσινο μοιάζει λες και ψάχνει για λαγούς :confused: :lol:
Πάντως κουκλίτσα είναι :inlove::inlove::inlove::inlove:

ΤΗΝΚΣ!!! Πάντως κυνηγάει ήδη τα πάντα!!!

Απο γάτες (1η φώτο πάει για τον Κίκη) ο οποίος είναι και ο αγαπημένος της, μιας και έχει κουδουνάκι, που την τρελάνει,:P άλλα θύμματα είναι...λουλούδια, φύλλα, σκούπες, παντζάκια, παπούτσια!!!:up:

Ότι ράτσα και να ΄ναι, είναι τρομερά συγκινητικό να βλέπεις πως μεταμορφώθηκε το 'σκουπίδι' που κάποιοι ασυνείδητοι πέταξαν κάποτε.
Και ναι είναι μια κούκλα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back