SolBallads
Νεοφερμένο μέλος
Νομιζω θα σε βοηθουσε να ριξεις μια ματια εδω https://www.mypetz.gr/threads/Νεφρική-ανεπάρκεια-της-γάτας.220246/
Σας ευχομαι το καλυτερο..!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
calli
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ πολύ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ομιλούμε γαληκά
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμένα ο Γατίλης μου έχει νεφρική ανεπάρκεια από 12 ετών, είναι ήδη 16 και θρέφει
νιάτα ο άτιμος!
calli
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ποπη μου, δεν μπορω να σου περιγραψω, ποσο πολυ λυπαμαι. Ειχα διαβασει το θεμα σου απο την αρχη, αλλα δεν σου εγραψα τιποτα, γιατι εχω χασει δυο γατουλες, απο το ιδια προβλημα και θεωρησα πως ειναι καλυτερα να σου απαντησει καποιος αλλος, με πιο θετικη αποψη, πανω στο θεμα. Ειχα μια ελπιδα πως θα τα καταφερνε η γατουλα σου και δεν θα χρειαζοταν να το περασεις αυτο. Εχεις την αμεριστη αγαπη και συμπαρασταση μου, εστω κι αν δεν σε γνωριζω, εστω και απο μακρυα. Κουραγιο, δεν υπαρχει τιποτα αλλο να σου πει κανεις αυτη τη στιγμη.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
calli, ειλικρινά λυπάμαι πολύ για όλο αυτό που συνέβη...
Καταλαβαίνω ότι σε πονάει πολύ η απώλεια αλλά να ξέρεις πως της έδωσες ό,τι καλύτερο μπορούσες αυτά τα 7 χρόνια που ήσασταν μαζί κι εκείνη στο ανταπέδωσε όπως μπορούσε...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Λυπαμαι παρα πολυ.
Κουράγιο καρδούλα μου.
calli
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας.
JOSEPH1992
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα σας και Καλή Χρονιά!
Ο γατούλης μου Ζόζεφ, 20 ετών, αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και ανησυχώ πολύ. Εδω και λίγες μέρες δεν τρώει καθόλου, πίνει συνέχεια νερό, κλαίει γοερά, και έχει διαφορά στο βάδισμα του, σαν να ποναει η κοιλια του. Δυστυχώς από ότι διάβασα σε άρθρα, τα συμπτωματα τεινουν σε νεφρικη ανεπαρκεια. Σημερα, ο κτηνιατρος δυσκολευτηκε πολυ να του παρει αιμα γιατι εσπαγαν οι φλεβες, του εκανε ορο, και 2 ενεσεις βιταμινων. Ο ίδιος μου είπε πως μαλλον ειναι νεφρικη ανεπαρκεια, ψηλαφισε και τους νεφρους του διογκωμενους, αλλα θα δουμε τα αποτελεσματα των εξετασεων αυριο. Γνωρίζει κάποιος από την ασθένεια, τι μπορείτε να με συμβουλευσετε να δω παραπανω, σε θεματα διατροφης, ή αν γνωρίζετε κάποιον καλό κτηνιατρο που να διαχειριζεται τετοιες καταστασεις. Ο γατουλης μου ειναι γηραιός, αλλά θελω το καλύτερο!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αφου εχεις τη δυνατοτητα να τον παρακολουθει ανελιπως ο κτηνιατρος, απλα ακολουθησε τις οδηγιες του κατα γραμμα.
Προσωπικα θα σου ελεγα απο την πειρα μου, να προετοιμαζεσαι για το χειροτερο, δεν μου αρεσε καθολου αυτο που εγραψες για το βαδισμα του. Η μεγαλη μου γατουλα το παρουσιασε δυο μερες πριν φυγει.
Ευχομαι να βγω ψευτρα και να πανε ολα καλα!
JOSEPH1992
Νεοφερμένο μέλος
περπατάει, αλλά έχω εντοπίσει ένα σύρσιμο στα πίσω πόδια, κι ένα κατέβασμα της κοιλιάς, σαν να κάθεται. Δεν ξέρω αν το εξηγώ καλά και μπορείς να το καταλάβεις... Η γατούλα σου τι πρόβλημα υγείας είχε και την έχασες?
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Βασικα ηταν πολυ μεγαλη, λιγο πιο μικρη απο τον γατουλη σου, 18,5. Ειχε διαβητη απο 10 χρονων αλλα δεν αντιμετωπιζαμε προβλημα με αυτο, το ρυθμιζαμε με την διατροφη. Ειχε και χρονια δυσκοιλιοτητα και τον τελευταιο καιρο, οπως ολα μου τα γατια οταν γερασαν, εμφανισε και νεφρικη ανεπαρκεια. Τωρα τι απ' ολα αυτα προκαλεσε το προβλημα με το βαδισμα που σου ειπα, δεν ξερω γιατι αμεσως μετα, σε 1,5 μερα δηλαδη, εφυγε.
Ευχομαι ειλικρινα να ειναι κατι διαφορετικο του δικου σου και να τον χαρεις ακομα λιγο, μεσα απο την καρδια μου.
JOSEPH1992
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Οσο για το τελος των γατιων μας, ξερουμε ολοι μας απο την αρχη οτι ζουν λιγωτερο απο εμας, αλλα ποτε δεν ειναι ευκολο να προτοιμαστεις για κατι τετοιο. Εχω χασει αρκετα γατια τα τελευταια χρονια και το τελος ερχεται παντα με τον ιδιο τροπο. Πρωτα σταματανε να τρωνε, μετα σταματανε να πινουν και νερο και στο τελος σταματανε και να κινουνται. Τελικα μετα απο λιγο ερχεται και η ανακοπη που κραταει απο 10 λεπτα, μεχρι 30 λεπτα περιπου, αναλογα με το ποσο δυνατη ειναι η καρδουλα τους. Κανε την καρδια σου πετρα γιατι καποια στιγμη θα συμβει κι αυτο και να θυμασαι πως του χαρισες μια ζωη ευτυχισμενη και με αγαπη.
JOSEPH1992
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Δεν θα μπορουσες να κανονισεις αυτες τις μερες να εισαι συνεχεια μαζι του;
JOSEPH1992
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Μεγαλη ανακουφιση μπορει να σου δωσει καποια στιγμη, οχι αμεσως, το να παρεις καποιο αλλο μικρουλι που με τα καμωματα και τα σκερτσακια του θα σου φτιαχνει καπως τη διαθεση. Δεν θα τον αντικαταστησει ποτε, αλλα θα ειναι μια αλλη ψυχουλα που θα δεθει μαζι σου. Αν δεν ειχα τον μικρο μου, δεν ξερω κι εγω τι θα ειχα κανει, αυτος και η τελευταια απο τα μεγαλα μου με κρατανε στα ισια μου.
JOSEPH1992
Νεοφερμένο μέλος
δυσκολη κατασταση Βάσω. Με λένε Αγλαϊα και το Joseph 1992 παραπεμπει στον ονομα του γατουλη μου κ το ετος γεννησεως του.
η ιδεα σου ειναι υπεροχη για το γατακι, αλλα δεν ξερω ποτε θα εχω το κουραγιο να το κανω. Ενας φιλος μου προτεινε να παρω απο τωρα ενα μικρο γατακι, αλλα στην σκεψη οτι ο δικος μου μπορει να ζηλεψει, με αποτρεπει. Δεν ειναι συνηθισμενος με αλλα ζωακια. Ειχα την αποκλειστικοτητα του τοσα χρονια...!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Παντως χωρις να θελω να σε λυπησω, οταν τα γατια μας σταματανε να τρωνε, ή παρουσιαζουν ξαφνικες και αποτομες αλλαγες στη συμπεριφορα τους, τα πραγματα δεν ειναι καλα, προσπαθησε να εισαι προετοιμασμενη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool