felix
Δραστήριο μέλος
Οπως παντα, τιποτα δεν μας προστατευει. Δεν πιστευω σε κανεναν νομο και καμμια ηπια αμυνα.Αρκετα πια με τους φονιαδες και τις απειλες τους.Ο,τι και να κανουμε στο τελος τα σκοτωνουν ετσι κι αλλιως...Τους παμε με το μαλακο...ριχνουν φολες...Φωναζουμε, κανουν το ιδιο...
Ε, λοιπον, πιστευω πλεον μονο στην ΕΠΙΘΕΣΗ αφου δεν εχουμε τιποτα να χασουμε. Σκεφτειτε λοιπον ποσο διεστραμμενοι ειναι οι συνανθρωποι μας:
τα πεζοδρομια ειναι γεματα αυτοκινητα και μηχανακια, ομως κανεις τους δεν τολμαει να τα καψει...Καταστροφη ομως αν δουνε ενα αδεσποτο ξαπλωμενο...αυτο τους ενοχλει σε ολη την υποθεση.
τα πεζοδρομια και τα παρκα ειναι τιγκα στην ανθρωπινη πλαστικουρα και σκουπιδαρια.Οι μεγαλοι μας πολιτικοι βρομιζουν με τις σκατοφατσες τους τους τοιχους των σπιτιων και τους δημοσιους χωρους μας, κανεις ομως δεν ενοχλειται απο τις αφισες τους...
η πρεζα βολταρει εξω απο τα σχολεια και οι μπατσοι χαριεντιζονται.
Ομως...ομως το προβλημα πολλων συμπολιτων μας ειναι τα ζωα...Τα δηθεν μικροβια που ταχα κουβαλουν...Αρκετα πια!!!
ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ.ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ.ΑΡΠΑΧΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΑΡΠΑΞΕΙ...
.....Πόσο δίκιο έχεις....Συμφωνώ μαζί σου.
Και αυτή η παρακμή θα συνεχίσει για πολύ ακόμη.
Κοίτα φίλε/η μου, όσο υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι αποδέχονται την έννοια του πολέμου, του θρησκευτικού φανατισμού, της πείνας και της δυστυχίας...τότε ξέρεις οτι κολυμπάμε όλοι μας σε μια θάλασσα χρώματος καφέ.
Και η μπάλα παίρνει ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
Παραδέχομαι οτι έχω κάνει ''γλύψιμο" πολλές φορές προκειμένου να σώσω κάποιο ζώο.Να μιλάω ευγενικά και με χαμόγελο στον ύποπτο για φόνους...αλλα άλλες φορές μετανιώνω που δεν τον πλάκωσα στο ξύλο.
Δεν ξέρω.....ενώ συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με αυτά που γράφεις.....φοβάμαι τόσο πολύ μην την πληρώσουν τα ζώα..
Όλη η εκδικητική μανία εκεί ξεσπάει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gattina
Νεοφερμένο μέλος
Και επειδή τα σκουλήκια αυτού του είδους δεν παίρνουν χαμπάρι από ευγένειες, συνεννοήσεις και καλούς τρόπους, εγώ θα σου πρότεινα την επόμενη φορά που θα κάνει την παραμικρή νύξη η γειτόνισσα για τα ζωάκια, να την απειλήσεις ευθέως. Καταλαβαίνω ότι ακούγεται σαν τραμπουκισμός, αλλά πρέπει να της γίνει σαφές πως αν σκεφτεί να κάνει κακό σε κάποιο από τα ζώα, θα το πληρώσει πολύ πολύ ακριβά - είτε στο πλαίσιο του "νόμου" είτε εκτός αυτού...
Μην στεναχωριέσαι και ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Δευτερον καλο θα ηταν να συνενοηθεις με ζωοφιλικο σωματειο της πατρας η το δημο για να τα στειρωσεις με πολυ χαμηλο κοστος η και τελειως δωρεαν.
Μετα μπορεις να χρησιμοποιησεις το ονομα του σωματειου η του δημου βαζοντας αφισουλες που λενε οτι τα ζωα σου ειναι ελενγμενα και στειρωμενα απο το σωματειο και οτι ο αριθμος τους ελενχεται και αποφευγονται οι ασθενειες σχολαστικα και οτι ετσι τα ζωα αυτα βοηθουν στο να καθαρισει η γειτονια απο τα ποντικια κατσαριδες και αλλα αντιστοιχα. Εξισου το σωματειο αν εισαι μελος σου παρεχει δωρεαν νομική υποστηριξη
Τριτον μπορεις να φτιαξεις σπιτακια στο υπογειο να πηγαινουν εκει για προστασια και να τα μαθεις να τρωνε συγκεκριμενα απο σενα πχ οταν τρωνε να τα επιβλεπεις για να αποφυγεις τις φολες. Προμηθευσου και ταμπλετες ανθρακα και ατροπινη και κονακιο και δες με τον κτηνιατρο αν τυχον φολιαστουν τι να τους δινεις για να συνερθουν.
Τεταρτον η υστατη λυση ειναι να βαλεις συστημα παρακολουθησης και να ενημερωσεις στην αφισουλα οτι τα ζωα παρακολουθουνται και οποιος παει να τα κανει κατι υπαρχει βιντεοσκοπηση

Subject to change
e-steki.gr Founder

rotonda
Δραστήριο μέλος
Καταλαβαίνω ότι στενοχωριέσαι και φοβάσαι για τα ζώα σου, αλλά προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τη γειτόνισσα κάπως αλλιώς, κι όχι με εκτόξευση απειλών. Όπως είπες κι εσύ, ακόμα κι αν βάλει φόλα, πρέπει να την πιάσεις επ' αυτοφώρω για να την καταγγείλεις. Προσωπικά εγώ θα την έπιανα και θα την κουβέντιαζα σε στυλ "γείτονες είμαστε, πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις, καταλαβαίνω το πρόβλημα που έχεις με τα ζώα μου, σε λαμβάνω υπόψη μου και θα κάνω ό,τι μπορώ, θα προσπαθήσω να δώσω μερικά, θα βάλω άμμο, θα τα εμβολιάσω". Δηλαδή θα σου έλεγα να κάνεις μια "επίθεση ειρήνης". Στο κάτω-κάτω, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα τι έχεις να χάσεις;
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Την πρώτη φορά που με απειλησαν οι γείτονες για τα αδεσποτάκια μου, απάντησα με οργή και τους απείλησα πως έτσι και πάθουν κάτι, θα κάνω μηνύσεις δεδομένου ότι είναι αξιόποινη πράξη. Το αποτέλεσμα: μετά από ένα μήνα, μέσα σε ένα βράδυ εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς όλα τα αδεσποτάκια μου (πλην ενός)... Έκτοτε έχουν μαζευτεί άλλα και ταίζω, ωστόσο τα ταίζω σε σημεία που δεν φαίνομαι και κρυφά, καθαρίζω όποτε μπορώ τους κήπους των διπλανών, ώστε να μην μυρίζουν και τους πάω με το καλό. Λάου λάου για να κάνω τη δουλειά μου. Δυστυχώς, την οργή μας την πληρώνουν μόνο τα αδέσποτά μας. Συν τοις άλλοις, λυπάμαι που το λέω αλλά δικαιοσύνη δεν υπάρχει στο θέμα των αδεσπότων στην Ελλάδα...
χριστινα
Διάσημο μέλος
Κι αυτη απειλούσε αγριως
Τη πρώτη φορά κι εγω έπαθα κρίση και με ματι που γυαλιζε της ειπα πως αν πάθει τίποτα εστω και μια τριχα από τα γατακια θα γινω ο χειροτερος εφιάλτης της. Μετα μετρουσα τα γατακια καθε βράδυ μετα φόβου ψυχής.
Αυτη επεμεινε και απείλησε πάλι μετα από κανενα μηνα. Της ειπα ευγενέστατα και χαμογελαστα πως την ευχαριστω για την επαναληψη καθως πλέον την εχω μαγνητοφωνημένη κι εδειξα το κινητο και πως στο σπίτι βρίσκονται 2 φίλες μου που την άκουσαν να απειλει (ήδη ειχα βρει "μαρτυρες" πρόθυμους να πουν πως την ακουσαν). Μετα πηγα στην αστυνομία κι ο αξιωματικός υπηρεσίας την προειδοποίησε για το παρανομο της πράξης (ηταν πολύ καλός, θυμωσε περισσότερο από εμενα).
Τι να σο πω καλή μου. Ειναι να μη μπλέξεις με κολλημένα άτομα!!!
Σε εμενα λειτουργησε κι ανεχτηκαμε η μια την άλλη για ενα δίμηνο ακόμη μεχρι που έφυγα.
Μόνο καλή τυχη και καλή δυναμη μπορω να σου πω!!!
ZOIPAP
Νεοφερμένο μέλος
Δεδομενου οτι η πολυκατοικια ειναι δικια μας, και ολοι οι γειτονες φιλοζωοι, δεν χασαμε ομαδικα ζωα.
Απωλειες παντα υπαρχουν γιατι ειναι οι αρρωστιες, τα αυτοκινητα κτλ.
Υπαρχουν πολλοι ανθρωποι φιλοζωοι εδω. Οι περισσοτεροι ξερουν οτι η γιαγια μου και μια κυρια ενα στενο πιο κατω, ταιζουν γατες και φερνουν πολυ συχνα αποφαγια.
Μακαρι ολοι να ηταν ετσι....
Παντως, θα συμφωνισω, και θα σου πω και εγω οτι και τα κοριτσια.
Με το μαλακο και ολα θα γινουν!

ZOIPAP
Νεοφερμένο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
εκανα διαφορα πραγματα που δεν χρειαζεται να πω, περισσοτερο χαζομαρες παιδικες και καλα να τον τιμωρησω, οπως τοιχοκολησα εξω απο το σπιτι του χαρτι που ελεγε οτι "εδω ζει ενας δολοφονος γατιων" και αλλα τετοια!
ο τυπος ηταν μπατσος και μια φορα που πηγαμε στο τμημα να τον καταγγειλουμε μονο τον μπελα μας βρηκαμε...
το μονο που εκανα τα επομενα χρονια ειναι να περιμενω να τα "τιναξει" ωστε να κανω παρτυ!!!
τελικα στανματησε απο μονος του... μαλλον οσο πλησιαζει το τελος του, (λογο γηρατος) ερχεται και η μετανια.....

myrtos
Δραστήριο μέλος
οποτε τα πληρωνω ολα μονη μου και για τα δικα μου και για τα αδεσποτα οταν θελουν φαρμακα...φροντιζω πανω απο 20 γατες και αλλα τοσα μωρα τωρα που μερικες γεννησαν και ψαχνω να τα δωσω.
Καταρχήν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την περιποίηση και την βοήθεια που δίνεις σε όλα αυτά τα ζώα. και μακάρι ολοι μας να μπορούσαμε. Μήπως 20 γάτες + 20 γατάκια = 40 σε ένα κήπο είναι πάαααααρα πολλά. Αν σκεφτείς ότι κάθε γάτος θα αφήσει το στίγμα του για τις γάτες που διεκδικεί? Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει επειγόντως να αρχίσεις τις στειρώσεις .Δεν γίνετε καλή μου. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να την πληρώσουν τα γατάκια. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων το post το γράφω με κάθε καλή διάθεση και με κύριο στόχο μου το καλό των ζωών .Δεν ξέρω αν μπορούμε να βοηθήσουμε από εδώ
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
rotonda
Δραστήριο μέλος
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΖΩΩΝ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔA ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ τηλ. 2610 996200
ΑΧΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ Ερμού 14, 26221 Πάτρα, τηλ. 2610 273648
Μήπως μπορούν να σε βοηθήσουν με τις στειρώσεις;
Ismini
Διάσημο μέλος
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν πχ δεχτεί απειλή άνθρωπος και κάνει καταγγελία στην αστυνομία, αν πάθει κάτι δεν θα είναι ο υπαριθμόν ένα ύποπτος αυτός που απείλησε; Δεν ισχύει το ίδιο αν δεχτεί απειλή ζώο;
Εγώ τον αστυνομικό που κάνει τέτοια θαυμαστά θα του ευχόμουν να πάει από μολότοφ. να είναι τόσο δυνατή που να μην προλάβει να τον σβήσει κανέναςΤαιζα στην αυλη μου καμια 10 γατες και ο διπλανος μας που μολις ειχε χτισει σπιτι εκει και ειναι και αστυνομικος μου ελεγε οτι αμα δε τις ξεφορτωθω θα τις εξαφανισει ολες.
...Αυτοι οι ανθρωποι ειναι πραγματικα δολοφονοι και ευχομαι να πεθανουν με τον ιδιο τροπο.Απο δηλητηριαση...
ZOIPAP
Νεοφερμένο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Απ οσο ξέρω υπαρχουν αυτά
Εγώ στη θεσή σου θα επαιρνα τηλ σε ολα και θα ρωτούσα με ηρεμια και επιμονή μήπως εχουν να σου συστήσουν κανέναν κτηνίατρο πιο φτηνό για αδέσποτα για μαζικές στειρώσεις , εξίσου ο δήμος πατρας τηλεφωνόντας στο 195 και πιέζοντας τους θα ειχε υποχρέωση να την κάνει δωρεάν τη στείρωση οπως κι εδώ κάνουν μετα απο πίεση.
ΑΧΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
Σύλλογοι
061-273648
Πάτρα
ΚΥΝΟΦΙΛΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΧΑΪΑΣ
Σύλλογοι
061-331681, 521542, 336312
Πάτρα
ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΑΧΑΪΑΣ
Σύλλογοι
0610-314560
Πάτρα
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΖΩΩΝ
Σύλλογοι
061-996200, 992939
Πάτρα
Κροντήρης Σπήλιος, οικονομικοτεχνικός
Κουμαρέλας Ιωάννης, κτηνίατρος
https://www.ktimel.gr/company.asp
ktimel@otenet.gr το εμαιλ τους
Σου γραφω μια λιστα κτηνιάτρων ρωτα για πιο φτηνες στειρωσεις αν γινουν μαζικά σε αδέσποτα
Πάτρα
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Αγ. Νικολάου 101Α, 26221, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-624181
ΓΑΛΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ Δ.
ΠΕΟ Πατρών - Αθηνών (έναντι Νοσοκομείου ΡΙΟ), 26500, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-995432
ΖΑΠΑΝΤΕΣ Δ. ΙΩΑΝΝΗΣ
Ηρ. Πολυτεχνείου 138, 26442, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-438058
ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Α. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Πλ. Ομονοίας 40-42, 26225, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-221664
ΚΤΗΜΕΛ ΑΕ
Κανακάρη 230, 26222, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-362277
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Μεσολογγίου 28, 26222, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-321200
ΜΠΑΛΑΣΗΣ Γ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ
Ελληνος Στρατιώτου 97, 26441, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-438870
ΜΠΟΥΡΔΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ Π.
Κανακάρη 212, 26222, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-340151
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Σ.
Αρχιεπ. Ιερόθεου 90, 26222, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-331681
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α. ΚΩΝ/ΝΟΣ
Μαιζώνος 197α, 26222, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-346051
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Κων/πόλεως 73, 26223, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-427152
ΣΚΟΥΡΑΣ Σ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Κοραή 11 - 13, 26222, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-314442
ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ Δ.
Αλ. Υψηλάντου 227-229, 26222, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-333280
ΤΡΑΧΗΛΗ ΑΘΗΝΑ Ε.
Υψηλάντου Αλεξ. 139 & Αγίου Νικολάου, 26225, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-623895
Ψυχραιμια ηρεμία και επιμονη!
Μπορεις να γραψεις στο κραξτε της πατρας αν τα βρεις σκουρα https://www.mypatra.gr/patrazino/kraxtexts/
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool