yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Θα γνωρισω αυριο τη προεδρο του Gawf στην αθηνα που ερχεται εδω και θα τη ρωτησω τι ξερει για την πατρα.. τελευταια εχουμε πολλους πατρινους στο σαιτ αντε παιδια πιεστε να οργανωθει κι εκει κατι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas3
Νεοφερμένο μέλος
κάμερα,τους ευχαριστείς για όλα όσα έίπαν-ομολόγησαν..Τους λες ότι εκρεμούν-ας πούμε-43 μυνήσεις κατ΄αγνώστων,τις οποίες θα ''φορτωθεί'' ο πρώτος(εν προκειμένω αυτοί)για τον οποίο υπάρχουν ''στοιχεία''για φόλες.Τους στήνεις λοιπόν ένα σκηνικό τέτοιου τύπου και τους στέλνεις πίσω στα σκοτάδια της πρωσοπικής τους κόλασης.Ο φόβος,η μιζέρια,το μίσος και η ''νομική'' ανασφάλεια είναι γνωρίσματα της δικής τους στείρας και ανιπεβεβαίωτης πραγματικότητας.Για όλους εμάς που μπορούμε,ακόμα,να νιώθουμε,να αισθανόμαστε,να ζούμε,να βοηθάμε,να σεβόμαστε την ζωή στην όποια της μορφή και εκδήλωση,ναι μεν ο δρόμος δεν είναι εύκολος,όμως με ψυχραιμία ,καθαρό μυαλό και καρδιά υπάρχουν τρόποι και λύσεις.Εν τέλει δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις να τους ''δέσεις'' στον τροχό των δικών τους φόβων και ανασφαλειών,σχετικά,με το μέλλον νομικά και μη..Καλό κουράγιο και καλή επιτυχίαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασιζόμαστε στο ότι αυτό δεν το ξέρουν. Μπλόφα θα είναι. Είναι μια προσπάθεια η οποία ή θα πετύχει ή θα αποτύχει. Αυτός που την πρότεινε λέει ότι είχε αποτέλεσμα, μπορεί να ξαναέχει.Δεν είναι τόσο απλό το θέμα. Μία βιντεοσκόπηση στην οποία δεν υπάρχει συναίνεση των ατόμων που βιντεοσκοπουνται και ενημέρωση ότι βιντεοσκοπούνται είναι παράνομη και θεωρείται μη νόμιμο αποδεικτικό μέσο για το Δικαστήριο, το οποίο πολύ απλά δεν θα το λάβει υπόψη του.
Απλά ως ενημέρωση για να προσέχει και να μην κινδυνέψει, ας το ξέρει ότι μπλοφάρει ώστε να μην βασίζεται νομικά στα στοιχεία που θα έχει.
ladycat
Διάσημο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
ή:μεσα στον προσωπικο σου χωρο νομιζω οτι μπορεις να καταγραφεις τα παντα απλα βαζεις μια μικρηηηηη πινακιδα που λεει ο χωρος παρακολουθητε απο κλειστο κυκλωμα
Έβαλα την κάμερά μου να καταγράψει δραστηριότητες μου στην αυλή μου και συμπτωματικά κατέγραψε και τις απειλές των γατοφονιάδων.
Πιο πολύ θεωρώ πρόβλημα το πώς θα ξέρει πότε να βάλει κάμερα.
ZOIPAP
Νεοφερμένο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Πρέπει όλοι μας να συμβάλουμε με όποιες δυνάμεις έχουμε στον αγώνα υπέρ των αδέσποτων.
Πρέπει να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους γύρω μας ότι το πρόβλημα είναι όλων και όχι μερικών.
Πρέπει να μην κλείνουμε τα μάτια μας αλλά να αντιδρούμε με πράξεις (καταγγελία στην αστυνομία, σύσταση σε αυτούς που τα κακοποιούν
* όταν βλέπουμε κάποιους να πετάνε τα ζώα στον δρόμο
* όταν βλέπουμε να τα κακομεταχειρίζονται
* όταν βλέπουμε να δηλητηριάζουν τα αδέσποτα
Όλοι μας πρέπει να καταλάβουμε ότι και αυτά τα ζώα έχουν ψυχή.
Μπορούμε να κινητοποιηθούμε με πολλούς τρόπους:
* να πάρουμε ένα αδέσποτο και να το πάμε για στείρωση
* να ταΐζουμε ή να δίνουμε νερό στα αδέσποτα της περιοχής μας
* να ενισχύσουμε έστω και με ελάχιστα χρήματα τα φιλοζωικά σωματεία που αγωνίζονται χωρίς σχεδόν καμία βοήθεια για την σωτηρία τους.
Πρέπει όλοι να γνωρίζουμε ότι υπάρχει νόμος του κράτους ο 3170 / 29-7-2003 ο οποίος μαζί με τον παλαιότερο νόμο 1197/81 ρυθμίζουν πλέον πλήρως τα θέματα.
ασχετο αλλα το βρηκα κ μου αρεσε κ ειπα να το βαλω εδω
ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
Φίλη μου ,χαίρομαι που σου έδωσα λίγο κουράγιο , να ξέρεις ότι έχω βιώσει ακριβώς τα ίδια .Προτείνω η ZOIPAP να βρεί ένα κτηνίατρο κοντά της ,να της ορίσει το ποσό που αναλογεί στις στειρώσεις ,να μας γράψει τον αρ.λογαριασμού του κτηνιάτρου και όποιος από μας θέλει να βοηθήσει , ας καταθέσει ό,τι μπορεί και θέλει έστω κι ένα μικρό ποσό των 10 ευρώ.Τόσα χρόνια δίνουμε εισφορές στη φιλοζωική κι αν τη χρειαστείς σχεδόν ποτέ δεν βοηθάει.Ας συνδράμουμε στο έργο ενός ιδιώτη που θα έχει απτά αποτελέσματα!Με ευχολόγια δεν κάνουμε τίποτε ,πρέπει να δράσουμε γρήγορα για να προλάβουμε πριν ξαναγεννήσουν τα γατάκια.Τι λέτε γι αυτό ;
p.s.JASMIN,έχω τελειώσει νομική σχολή,εργάστηκα λίγα χρόνια σα δικηγόρος,τώρα δουλεύω σε κρατική υπηρεσία .Δεν έχω πολλές νομικές γνώσεις πάνω στο θέμα .'Ο,τι γνωρίζω είναι όταν συγκέντρωσα στοιχεία για να υπερασπιστώ τη μητέρα μου ,που οι γείτονες μας την είχαν μηνύσει για τα ζωάκια μας,και την οποία αθώωσα πανηγυρικά!Παρόλ'αυτά είμαι πάντα στη διάθεση σας
χριστινα
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ZOIPAP
Νεοφερμένο μέλος
ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ZOIPAP
Νεοφερμένο μέλος
ηθελα να ρωτησω κιολας αν στειρωσω ενα αρσενικο που ορμαει σε ολα και τσακωνεται συνεχεια αν θα ηρεμησει....και αν ξερει κανεις απο τι μπορει να ειναι τοσο αγριεμενο και να ορμαει σε ολα τα αγορια????????επισης μετα απο ποσο καιρο αφου γεννησουν μπορει να ξαναμεινουν εγκυοσ οι γατες????εχω πολυ αγχωθει...
ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
rotonda
Δραστήριο μέλος
ZOIPAP καλημέρα .έχει περάσει αρκετός καιρός ,δεν βλέπω όμως να κινείται τίποτε .Ισως ο καθένας από μας να έχει πολλα προβλήματα να αντιμετωπίσει ή να μην είναι διατεθειμένος στην συλλογική επίλυση προβλήματων και 'ετσι δεν υπήρχε συμμετοχή στην πρόταση μου για αλληλοβοήθεια σε δύσκολες καταστάσεις όπως η δική σου που πιέζει ο χρόνος και η έλλειψη χρήματος .Εγώ θα σου αναλάβω μία στείρωση .
Σίγουρα ο καθένας μας έχει πολλά προβλήματα, αλλά νομίζω στη συγκεκριμένη περίπτωση η ΖΟΙΡΑΡ πρέπει να κάνει τη βασική κίνηση για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε οι υπόλοιποι: να πάει σε κτηνίατρο και να συνεννοηθεί για τις στειρώσεις και μετά να μας δώσει αριθμό τραπεζικού λογαριασμού. Αλλιώς, πώς θα γίνει δηλαδή;
Όταν υπάρχει τόση καθυστέρηση, το πρόβλημα διογκώνεται, οι γάτες πολλαπλασιάζονται, οι κτηνίατροι φεύγουν διακοπές λόγω καλοκαιριού κτλ. κτλ., τα μέλη του mycat επίσης θα φύγουν διακοπές και δεν θα μπορέσουν ν' ανταποκριθούν αμέσως...
ZOIPAP
Νεοφερμένο μέλος
δεν εγραψα το προβλημα μου για να ζητιανεψω αλλα για να παρω συμβουλες απο ειδικοτερους.και η ανταποκριση που βρηκα με αφησε αφωνη!!!!!νονη εισαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ,δεν εχω λογια!!!!!
για το τι θα κανω θα σας ενημερωσω.η κτηνιατρος λεγεται μπουρδακου ελενη και θα μου χρεωσει 50 ευρω την στειρωση.μου ειπε οτι θα μπορει μια γατα την εβδομαδα εκτος αυγουστου που θα λειπει καποιες μερες.περιμενω να με παρει αυτην την εβδομαδα για να κανονισουμε πως θα γινει γιατι εγω δεν ειμαι σε θεση να παρω σπιτι εγχειρισμενη γατα και μηπως τις φροντιζει στο ιατρειο μεχρι να μπορουν να ειναι παλι εξω μονες τους.
ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να πιασω τις απιαστες γατες??????
ολα αυτα θα τα κανω με πρβλημα υγειας και δεν θελω να εχω πιο πολλα προβληματα και δωσω λογο στο σπιτι μου να μου τις διωξουν...οι γονεις νοιζονται για την υγεια των παιδιων τους πιο πολυ απο τα ζωα τους..δεν ειναι ολοι μουρλοι σαν εμενα!!
Ismini
Διάσημο μέλος
Οι άπιαστες γάτες πιάνονται με γατοπαγίδα καλύτερα.
Ισως θα μπορούσες να δανειστείς(?) απο κάποιο σωματείο. Εμεις έχουμε πρόσφατα πάρει μία αλλά δύσκολο το βλέπω γιατί είσαι Πάτρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool